saff, put vjernika, islambosna ...Bodkin wrote:Daj nam jedan objektivni portal da procitamo taj intervIjuBayrakTB wrote:Mislio sam na interviju, povodom ovog pitanja u vezi džume. A u BiH ne postoji objektivan portal koji nije u službi velikorspke ili velikohrvatske fašističke ideologije.piupiu wrote: Evo, prvo mi ovo izadje ... sasvim slučajno.
http://ba.n1info.com/a86057/Vijesti/Vij ... -SPUS.html
Zato i jesam napisao nešto malo objektivnije.
Zahiragić opet jaše
- uglavnomja
#401 Re: Zahiragić opet jaše
-
aratet
#402 Re: Zahiragić opet jaše
Akos, Bosnjaci.net, Islam.org, Islambosna, stazom Islama, Nur-Islam, islambih.net, Saff.Bodkin wrote:
Daj nam jedan objektivni portal da procitamo taj intervIju
-
Variola Vera
#403 Re: Zahiragić opet jaše
ti portali i jesu objektivni finansira ih sda i islamska zajednica i često pišu ono što sda vrhuška misli a ne smije javno da kaže, tako da su pomenuti portali vrlo realni.aratet wrote:Akos, Bosnjaci.net, Islam.org, Islambosna, stazom Islama, Nur-Islam, islambih.net, Saff.Bodkin wrote:
Daj nam jedan objektivni portal da procitamo taj intervIju
- BayrakTB
#404 Re: Zahiragić opet jaše
Joj kakav strah od svega što ima prefiks islamski, pa čak i bezazlenih kvazi portala 
-
Variola Vera
#405 Re: Zahiragić opet jaše
nisu to nikakvi kvazi portali već vaše sda legloBayrakTB wrote:Joj kakav strah od svega što ima prefiks islamski, pa čak i bezazlenih kvazi portala
- BayrakTB
#406 Re: Zahiragić opet jaše
Čitajući tvoje postove pune mržnje prema svemu što ima veze sa islamom, sda strankom ili patriotama i borcima za osnovna ljudska prava i vjerske slobode, dolazim do pretpostavke da ti je neko od njih obeščastio ženski dio porodice pa odatle i potiče pretjerana mržnja i animozitet prema takvima. Ne vidim drugi, racionalan razlog, za to što ti provodiš na ovom forumu.Variola Vera wrote:nisu to nikakvi kvazi portali već vaše sda legloBayrakTB wrote:Joj kakav strah od svega što ima prefiks islamski, pa čak i bezazlenih kvazi portala
-
Variola Vera
#407 Re: Zahiragić opet jaše
vama je vrijeđanje sve što vam se kaže u lice a onda idete u ofanzivu pa pominjete i familiju jer naravno ništa drugo i ne znate kada vas satjeraju u ćošak pa režite ko divlje zvjeri.BayrakTB wrote:Čitajući tvoje postove pune mržnje prema svemu što ima veze sa islamom, sda strankom ili patriotama i borcima za osnovna ljudska prava i vjerske slobode, dolazim do pretpostavke da ti je neko od njih obeščastio ženski dio porodice pa odatle i potiče pretjerana mržnja i animozitet prema takvima. Ne vidim drugi, racionalan razlog, za to što ti provodiš na ovom forumu.Variola Vera wrote:nisu to nikakvi kvazi portali već vaše sda legloBayrakTB wrote:Joj kakav strah od svega što ima prefiks islamski, pa čak i bezazlenih kvazi portala
-
Bodkin
#408 Re: Zahiragić opet jaše
Islam, sda i osnovna ljudska prava i vjerske slobode u jednoj receniciBayrakTB wrote:Čitajući tvoje postove pune mržnje prema svemu što ima veze sa islamom, sda strankom ili patriotama i borcima za osnovna ljudska prava i vjerske slobode, dolazim do pretpostavke da ti je neko od njih obeščastio ženski dio porodice pa odatle i potiče pretjerana mržnja i animozitet prema takvima. Ne vidim drugi, racionalan razlog, za to što ti provodiš na ovom forumu.Variola Vera wrote:nisu to nikakvi kvazi portali već vaše sda legloBayrakTB wrote:Joj kakav strah od svega što ima prefiks islamski, pa čak i bezazlenih kvazi portala
-
Variola Vera
#409 Re: Zahiragić opet jaše
totalno se pogubio a pjena mu izlazi na usta iz svake pisane riječi.Bodkin wrote:
Islam, sda i osnovna ljudska prava i vjerske slobode u jednoj recenicigenijalno
- BayrakTB
#410 Re: Zahiragić opet jaše
Variola Vera wrote: vama je vrijeđanje sve što vam se kaže u lice a onda idete u ofanzivu pa pominjete i familiju jer naravno ništa drugo i ne znate kada vas satjeraju u ćošak pa režite ko divlje zvjeri.
Variola Vera wrote:de nemoj mene u te religijske šeme jer mi se gadite ko ljudi svi vjernici bez obzira kojoj religiji pripadate, samo vi pravite rakete nemam ja ništa protiv.
Variola Vera wrote: ne izvrći veliki vjerniče i mumine ja sam samo napisao da mi se gadite svi odreda bez obzira na religiju i kojem se bogu molite, sad što vi to trpate umjesto u glave a ono guzice to je već u prologu pojašnjeno, i ne obraćaj se meni kao što si se naviko obraćat kući nismo svi duduci kao većina vjernika.
A sad se najedi govana koja si izasrao, što bi rekao tvoj ideolog, gdin Voja.
-
Variola Vera
#411 Re: Zahiragić opet jaše
i šta ti je nejasno u kvotiranom, da mi se gadite?veze ti živ bio s mozgom nemaš, drž se postećije i džamije tu možda imaš prolaz.
-
Bodkin
#412 Re: Zahiragić opet jaše
Brw da se razumijemo, ja uopste nisam protiv da ljudi idu na dzumu ako ce to biti sat vremena i ako ce se vratiti i naraditi kasnije/prije.
Mislim ja sam za i da idu u 12 kuci petkom ako ce naraditi od pon do cet. Ima naravno profesija koje ne mogu
Mislim ja sam za i da idu u 12 kuci petkom ako ce naraditi od pon do cet. Ima naravno profesija koje ne mogu
- BayrakTB
#413 Re: Zahiragić opet jaše
Ma ništa druže, ti mene ne vrijeđaš niti jednom konstatacijom, evo čak ni ovom ovdjeVariola Vera wrote:i šta ti je nejasno u kvotiranom, da mi se gadite?veze ti živ bio s mozgom nemaš, drž se postećije i džamije tu možda imaš prolaz.
Živ i ti bio, i ne vraćaj se iz pretorije vamo, pusti nas normalne da živimo kako znamo i umijemo. I klanjamo, naravno.
-
Variola Vera
#414 Re: Zahiragić opet jaše
ja ne pokušavam da te vrijeđam već da ti ukažem na tvoje psihičko stanje i da ti je potrebna stručna medicinska pomoć, to je sve!BayrakTB wrote:Ma ništa druže, ti mene ne vrijeđaš niti jednom konstatacijom, evo čak ni ovom ovdjeVariola Vera wrote:i šta ti je nejasno u kvotiranom, da mi se gadite?veze ti živ bio s mozgom nemaš, drž se postećije i džamije tu možda imaš prolaz.![]()
Živ i ti bio, i ne vraćaj se iz pretorije vamo, pusti nas normalne da živimo kako znamo i umijemo. I klanjamo, naravno.
-
kakavdanakneiskustvu
#415 Re: Zahiragić opet jaše
BayrakTB wrote:Variola Vera wrote: vama je vrijeđanje sve što vam se kaže u lice a onda idete u ofanzivu pa pominjete i familiju jer naravno ništa drugo i ne znate kada vas satjeraju u ćošak pa režite ko divlje zvjeri.Variola Vera wrote:de nemoj mene u te religijske šeme jer mi se gadite ko ljudi svi vjernici bez obzira kojoj religiji pripadate, samo vi pravite rakete nemam ja ništa protiv.Variola Vera wrote: ne izvrći veliki vjerniče i mumine ja sam samo napisao da mi se gadite svi odreda bez obzira na religiju i kojem se bogu molite, sad što vi to trpate umjesto u glave a ono guzice to je već u prologu pojašnjeno, i ne obraćaj se meni kao što si se naviko obraćat kući nismo svi duduci kao većina vjernika.
A sad se najedi govana koja si izasrao, što bi rekao tvoj ideolog, gdin Voja.
tako je,argumentovano,civilizovano,lijepo odgojeno pisanje,pa ko koga nadmudri
- zeina
#416 Re: Zahiragić opet jaše
Ti bas volis da lazes?uglavnomja wrote:zejna trazi citav petak (i subotu)
a i zaha ce, prvo sat, pa 4, pa citav petak, a nedeljom se ne radi nigdje, u ponedeljak odmara od vikena ... utorak i srijeda i nekako, a uoci petka ne valjaa radit' ...
Ubi te paranoja, pobudalices uskoro kao i vecina ovih pljuvaca ovdje na forumu, jos vam je ovdje ostalo da lijecite frustracije, zakon o slobodnom vremenu za dzumu ce biti usvojen u vrlo kratkom vremenu, muslimani i njihova prava ce da se postuju svidjelo se to vama ili ne, mi cemo svoja prava dobiti jer su logicna i sasvim normalna te ce biti prihvacena jer jos uvijek ima normalnih i obrazovanih ljudi u parlamentu, sudu i drugim institucijama....vi od mrznje ne vidite dalje od sopstvenog nosa
-
Variola Vera
#417 Re: Zahiragić opet jaše
Ne mrzim nikoga jer od toga nema ništa, samo neuk, glup i vjernik znaju da mrze, definicija mržnje nema po meni nikakvog smisla jer onaj kojeg mrziš ili nema pojma da ga mrziš ili ga nije briga.meni se samo svi vjernici gade a po ponašanju većina ih treba psihijatrijsku pomoć i tretman.
- zeina
#418 Re: Zahiragić opet jaše
U islamskom svijetu mjesto gdje se vrsi nuzda i mjesto gdje se tusira i izmedju ostalog uzima abdest su u vecini slucajeva odvojeni, to se zove higijena, to sto je tebi tako nesto za podsmijeh umjesto za pohvalu dovoljno govori o tebi i tvojoj higijeni, poimanju cistoce, al ne moze se biti prljave duse a cistog tijela, to ide jedno s drugimuglavnomja wrote:spreca wrote:to sto je bio wc nema veze...vazno je da je cisto tamo gdje se abdesti i da je preuradjeno za drugu namjenu.....i fino ti pise samo za abdeste znaci nije wc......nevjerujem u tvoje tvrdnje...postavi slikuuglavnomja wrote:
to je wc, bio je wc i u doba austrougarske i komunizma, odnosno samouporavnog socijalizma, izgleda kao wc, jedino sto na vratima pise: samo za abdest![]()
ne mozes na magarcu napisati: konj - pa da ppostane konj.![]()
ima finih godinica od kad je to pisalo, rukom napisano na papiru![]()
koliko se sjecam, kad udjes u kanton, pravo pored recepcije niz stenice pa hodnik lijevo ... sa desne strane jedna vrata. mislim da su ukinuli jedan m ili z wc da naprave mokri cvor za posebne namjene
- O'zone
- Globalni moderator
#419 Re: Zahiragić opet jaše
Banned user for reason “Kršenje pravila foruma”
» BayrakTB
7 dana
@Variola Vera tebi upozorenje
» BayrakTB
7 dana
@Variola Vera tebi upozorenje
- zeina
#420 Re: Zahiragić opet jaše
Jah, nije govno nego se pas posroVariola Vera wrote:Ne mrzim nikoga jer od toga nema ništa, samo neuk, glup i vjernik znaju da mrze, definicija mržnje nema po meni nikakvog smisla jer onaj kojeg mrziš ili nema pojma da ga mrziš ili ga nije briga.meni se samo svi vjernici gade a po ponašanju većina ih treba psihijatrijsku pomoć i tretman.
Pravi vjernik ne mrzi nikoga, takvo osjecanje nema mjesta u srcu covjeka koji se oslanja na Allaha, samo ljubav i dobrocinstvo, e ako se tebi to gadi zapitaj se nad sobom
-
Dr Baltazar
#421 Re: Zahiragić opet jaše
zeina wrote:Ovo nije zapad nego Bosna u kojij zivi vise od 50% muslimana i nasa prava ima da se postuju, nemamo mi nista sa S.Arabijom, ovo je nasa pradjedovina i na nasoj zemlji cemo da klanjamo kad hocemoKorisnikk wrote:Kome se klanja džuma za vrijeme predavanja, fino upiše fakultet u Saudijskoj Arabiji i problem riješen. Svakako ne kontam taj trend kritikovanja Zapada jer nameće svoje vrijednosti (npr. nedjelja neradni dan) a opet svi idu na Zapad radii studija ili na odmor a niko u Iran ili Saudijsku Arabiju.
Za džumu ćemo uzimati po 10 sati ako treba i plaćat će nam se sve redovno. Veliki selam za sve vas
-
kakavdanakneiskustvu
#422 Re: Zahiragić opet jaše
lijepo je vidjeti da postoje kazne za one koji psuju i vrijeđaju
- kamberovica polje
#423 Re: Zahiragić opet jaše
Dr Baltazar wrote:zeina wrote:Ovo nije zapad nego Bosna u kojij zivi vise od 50% muslimana i nasa prava ima da se postuju, nemamo mi nista sa S.Arabijom, ovo je nasa pradjedovina i na nasoj zemlji cemo da klanjamo kad hocemoKorisnikk wrote:Kome se klanja džuma za vrijeme predavanja, fino upiše fakultet u Saudijskoj Arabiji i problem riješen. Svakako ne kontam taj trend kritikovanja Zapada jer nameće svoje vrijednosti (npr. nedjelja neradni dan) a opet svi idu na Zapad radii studija ili na odmor a niko u Iran ili Saudijsku Arabiju.![]()
Za džumu ćemo uzimati po 10 sati ako treba i plaćat će nam se sve redovno. Veliki selam za sve vas

-
Dr Baltazar
#424 Re: Zahiragić opet jaše
Nije dream nego realnost moj ti. I još uredno plata sa 5 cifri na kraju mjeseca legne na račun
Državna ustanova, dakako! 
-
Heller
#425 Re: Zahiragić opet jaše
Razumljivo je da sandžaklija plaću u dinarima dobija.Dr Baltazar wrote:Nije dream nego realnost moj ti. I još uredno plata sa 5 cifri na kraju mjeseca legne na računDržavna ustanova, dakako!