Sto se smaranja planete tice, to ce tek nastupiti poslije izbora.Banksy wrote:Birajte ih više, smoriše planetu, oboje...
Tako da, polako.
Sto se smaranja planete tice, to ce tek nastupiti poslije izbora.Banksy wrote:Birajte ih više, smoriše planetu, oboje...
Banksy wrote:Birajte ih više, smoriše planetu, oboje...
Velika vecina ljudi se slaze. Vjerujte mi.Connaisseur Karlin wrote:Banksy wrote:Birajte ih više, smoriše planetu, oboje...![]()
![]()
Cemerika ove godine ima odvratan izbor biranja predjsenika/ice
jeza_u_ledja,intersantno,vecina amerikanaca pocinju otvoreno pricati kako je izbor los ( ima naravno par ekstreminh kommentara) ,a licno,ne gledma debate ni vijesti vezane za dotcnu temu,dovoljno je cuti komentare na poslujeza u ledja wrote:Velika vecina ljudi se slaze. Vjerujte mi.Connaisseur Karlin wrote:Banksy wrote:Birajte ih više, smoriše planetu, oboje...![]()
![]()
Cemerika ove godine ima odvratan izbor biranja predjsenika/ice
Isto tako velika vecina jedva ceka da se ovo zavrsi, jer sa svakim danom postaje gore i gore.
Juce su u NC u jednom gradu zapalili molotovljevim koktelom izborni stab Republikanaca, te vandalizirali grafitom "Nazi Republicans leave town or else" i nacrtali svastiku.Inace taj gradic je centar najliberalnijeg (i dobro stojeceg) okruga na cijelom Jugu.
Normalno Trump je odmah poletio da optuzi direktno Clintonovu.
Neka izlaze iz svojih rupa, nista od toga sto pokusavaju nije nije dozvoljeno.jeza u ledja wrote:omogucavajuci tako milionima raznih miseva da izadju iz svojih rupa, pesnicom se lupe po prsima i ponove neku od Trumpovih gluposti. Sve je sad dozvoljeno, hvatanje za picku, objektificiranje zena, nazivanje cijele jedne religije teroristickom, nazivanje cijele jedne grupe migranata silovateljima i kriminalcima, prijetnje kandidatima zatvorom...ko kakva banana republika. Sto
jeza u ledja wrote:Pitanje kako nazad kad se sve ovo zavrsi?
eto, dao si odgovor.jeza u ledja wrote:Neki dan su trojica terorista u Kansasu uhapseni jer su planirali dici u zrak neku zgradu u kojoj je smjesteno 100injak somalijskih izbjeglica
Zbog ovakvih koji podrzavaju Trumpa ja sam jako oprezan da podrzim ikakve teorije zavjere jer eto na sta to izadje kada se razmasu, jos tu udrobi kusturicu, seselja, i slicne antiglobaliste i ljubitelje putina, brexita, ruralnih milicija pa covjek prosto pocne braniti korporacije i establishment jer ako su im ovakvi alternativa onda neka hvala. Toliko od borbe protiv krvozednog kapitalizma.jeza u ledja wrote:Interesantno, isti ovaj moj haver sto se fura na Alex Jonesa, kupuje njegove vitamine, salje mi neke linkove o masonima, tajnim vladinim projektima, reptilima i slicnim stvarima...e upravo njemu je glavna zakletva Hunter S. Thompson. Zivota mi ista prica. Cudan spoj libertarijanskih motiva, anti-svega sto se tice centara moci, kvazi-ljevicarskih momenata i slicno. Kad zagrabis u tu masu ljudi svega izleti, ko rukom u kutiju lego kockica. Ima budala ima i genijalaca, a najvise mescini intelektualnih mediokriteta koji svoju ogranicenost kriju iza principa drugih, od kojih nista vala pametno ne mozes naucit.
Nisam ni sumnjao da hitllaryljubci podržavaju ovakve stvari i da vam nije jasno zašto je to glupost. Rekoh jednom pa da ponovim, Trump je karikatura poput Musolinija ali Hitllary fale samo brčići. A oni koji su se služili metodama poput spomenute lobotomije, obilježavanju drugih osoba radi drugačijeg mišljenja jašta da su dobili po njonji.jeza u ledja wrote:Kakvu glupost?tzipiripi wrote:Takve priče i praksu je svijet doživio od '33.-'45. Srećom tad su dobili po njonji. I sad slušamo prijetnje.Point. wrote: Naravno, svaka zena bi voljela i zudi za tim da je jedan bogati macan poput Trumpa dira po vagini kad mu se prohtije. Because he is rich, bitch.
Ko god glasa za ovu budaletinu Trumpa treba mu lobotomiju izvrsiti. Odmah.
Za one koji podržavaju ovo:
"As President, I will make it clear that the United States will treat cyberattacks just like any other attack. We will be ready with serious political, economic, and military responses."
Ili ovo
"Strength and resolve were the only language Putin would understand." ...........
![]()
Za tu glupost lijeka nema.
Naravno da podrzavam to iznad. Protiv Putincadi samo sila pomaze.
Cuj '33-'45? Dobili po njoji? Trump je fasista u najavi, ti spominjes 33u.
Sa svima se pate, samo vas srbe natamburase....nepravda, pa to ti je.tzipiripi wrote: Ali jope kad pomislim kako su se patili u Vijetnamu. Kako se pate 15 godina s bivšim saveznicima talibanima u Afganistanu onda se ponadam da je ovo obično kurčenje.
Čuj nas srbeFudo387 wrote:Sa svima se pate, samo vas srbe natamburase....nepravda, pa to ti je.tzipiripi wrote: Ali jope kad pomislim kako su se patili u Vijetnamu. Kako se pate 15 godina s bivšim saveznicima talibanima u Afganistanu onda se ponadam da je ovo obično kurčenje.
Fudo387 wrote:Sa svima se pate, samo vas srbe natamburase....nepravda, pa to ti je.tzipiripi wrote: Ali jope kad pomislim kako su se patili u Vijetnamu. Kako se pate 15 godina s bivšim saveznicima talibanima u Afganistanu onda se ponadam da je ovo obično kurčenje.
A dobro, junacki ste se opirali...![]()
Izbrisi to, vidi ti se broj clanske karte.tzipiripi wrote:Fudo387 wrote:Sa svima se pate, samo vas srbe natamburase....nepravda, pa to ti je.tzipiripi wrote: Ali jope kad pomislim kako su se patili u Vijetnamu. Kako se pate 15 godina s bivšim saveznicima talibanima u Afganistanu onda se ponadam da je ovo obično kurčenje.
A dobro, junacki ste se opirali...![]()
Što se tiče hiljada i hiljada bosanaca koji su poginuli, ranjeni, protjerani, silovani, opljačkani, zatvoreni u konc logore... od je Kill Bill preuzeo uzde u januaru 1993. do kraja rata u BiH, to nazovi njihovo tamburanje je došlo malo prekasno. Barem što se tiče nas u BiH.
Kada je krenula Oluja, kada je zajedno s krajšnicima ofanziva došla do Banja Luka koja je bila pred padom onda je doš'o Dayton, u kojem je stvorena RS i koji je osmislio ko? Imaš 3 puta pogađat.
A sljedeći put kad budeš pokušavao lijepit etikete prvo razmisli
https://abload.de/img/konc1qdse2.jpg
https://abload.de/img/konc1qcsz6.jpg
Neka se vidi, nije me stid ni strah i nemam šta krit.Fudo387 wrote:
Izbrisi to, vidi ti se broj clanske karte.

Kako smo pali moralno se vidi iz ovog priloga. Bivsi logoras podrzava tipa koji zeli zabraniti muslimanima ulaz u USA, praviti berlinski zid sa Mehikom, kojeg otvoreno podrzavaju radikali Voje Seselja i srpski nacionalisti, isti ti koji su ga zatvorili u logor. Kakav spin.tzipiripi wrote:Neka se vidi, nije me stid ni strah i nemam šta krit.Fudo387 wrote:
Izbrisi to, vidi ti se broj clanske karte.
Dok se ovo dvoje pičakaraju na stejdžu šta li Bill radi?pici wrote:
idemo umene na grupnjak
Nista cudno da se neko od te trojce zove Bubba, generalno su redneci pripadnici raznih "milicija"Fudo387 wrote: Samo neka oni njih sprangijaju, ne moraju im davati publicitet.
Po mogucnosti u celiji sa nekim likom koji se zove Bubba, i ima salgiju od dva fita.