Qoom wrote:Nezavisni kandidat Fuad Kasumović novi gradonačelnik Zenice
Rezultati izbora 2016
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#401 Re: Rezultati izbora 2016
- vješalica
#402 Re: Rezultati izbora 2016
Niko se usuditi neće da Dodyu bilo šta više kaže a kamoli uradi.KatarinaKosaca wrote:To nije SDA nego nezavisni od svih proBIH podrzan. Grujicic proglasio pobjeduartime wrote:Srebrenica? Je li to fkt sda gubi?![]()
Eno ga Dodik slavi, zadnji put na slobodi
SDA je govnator svega,a upravo zahvaljujući njima Dody je apsolutni pobjednik izbora.
- Banksy
#403 Re: Rezultati izbora 2016
Ubio ih Mile referendumom...
Zakucao se u fotelju doživotno.
A Ivanić i ''opozicija'' mahanje, sad će im razvaliti i državnu vlast.
Zakucao se u fotelju doživotno.
A Ivanić i ''opozicija'' mahanje, sad će im razvaliti i državnu vlast.
-
emmir1
#404 Re: Rezultati izbora 2016
SDA debakl
Ali veći im je debakl što su Dodika ojačali.
Čovjek koji je odveo ekonomiju RS u crno, duplo zaduženiji od Federacije i on takav ovako nadmoćno dobije izbore
Da je Dodik loše prošao na izborima vrlo brzo bi ga i sankcije od Zapada snašle
Sada je vrlo upitno da li će ikakvih sankcija da bude
Bakir ga je digao iz mrtvih bukvalno
Čovjek koji je odveo ekonomiju RS u crno, duplo zaduženiji od Federacije i on takav ovako nadmoćno dobije izbore
-
megaman4
#405 Re: Rezultati izbora 2016
Moze se uvijek nize. Bakir je nesposoban za politiku. Treba njemu dati maketu Sarajeva nek se igra s njom. Nije za njega politika. Isti otac.Nero Histrion wrote:Koji idiotluk, mati mila, i sta ce sad biti? Laktaski seljak najavljuje ulazak u Srebrenicu da objavi pobjedu cetnickog kandidatamegaman4 wrote:Tezak poraz izgleda.artime wrote:Srebrenica? Je li to fkt sda gubi?![]()
Gubitnik je Bakir. Samo misli na Sarajevo. Dodik je pobijedio zahvaljujuci njemu.dakle, moze li se nize, moze li?
-
artime
#406 Re: Rezultati izbora 2016
Kako je ON jaci? Koliko znam i dalje ce odgovarati za referendum. ako i to bude patka. onda sto neko kaze mrtva je odavno ova drzava a i izbori su farsa.JThomas wrote:što je bolje uzeti više opština nego manje?artime wrote:Moze li mi neko objasniti sto je Dodo sad jaci? Koliko znam potjera jos uvijek stoji... Nejse... sad o izborima.
npr?
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
-
vulkan777
#408 Re: Rezultati izbora 2016
E Bakire i SDA ne mogu vam se dovoljno familije naje.bati, nikakva je podrška Durakoviću bila ove izbore, i sad četnici trebaju opet Srebrenicom da haraju i da građanima zabranjuju povrh svega bosanskim jezikom da pričaju. Nek ste se vi fokusirali na ovu selendru od Sarajeva gdje vam je šuplja samo i prošla. Hvala Bogu pa sam iz SG barem. Fuj go.vna jedna, i vi mi se borite lafo za Bošnjačke interese, sve go ublehaš...
- lijek-za-sve
#409 Re: Rezultati izbora 2016
a sta da je tvoj glas odlucivao u korist nekog kandidata? u prevodu ,znaci nisi bio neutralan nego si odmogao tj. indirektno si glasao za KoldzuO'zone wrote:
Ja sam izdvojio svoje vrijeme i izašao na glasačko mjesto i poništio listić jer za Koldžu neću nikad glasati a wana be opozicija predložila karna kandidate.
Last edited by lijek-za-sve on 02/10/2016 22:14, edited 1 time in total.
-
PeppermintSA
#410 Re: Rezultati izbora 2016
Ko je god glasao za SDA dabogda mu se ruka osušila.
-
The BEN10
#411 Re: Rezultati izbora 2016
Šta je loše u tome što je izbore dobio tip koji je PC zavio u crno!?emmir1 wrote:SDA debakl
- vješalica
#412 Re: Rezultati izbora 2016
realnovulkan777 wrote:E Bakire i SDA ne mogu vam se dovoljno familije naje.bati, nikakva je podrška Durakoviću bila ove izbore, i sad četnici trebaju opet Srebrenicom da haraju i da građanima zabranjuju povrh svega bosanskim jezikom da pričaju. Nek ste se vi fokusirali na ovu selendru od Sarajeva gdje vam je šuplja samo i prošla. Hvala Bogu pa sam iz SG barem. Fuj go.vna jedna, i vi mi se borite lafo za Bošnjačke interese, sve go ublehaš...
sda nikaada ništa nije konkretno učinila da vrati srebrenicu
doduše vratila je srebrenicu u sarajevo
sviđalo se to kome ili ne
treba izbrojati koliko ljudi tamo ima koji žive i ne računati da će iz sarajeva ili kiribata poštom glasati za ćamila ili bilo koga...
-
Crvene_brigade
#413 Re: Rezultati izbora 2016
Sumorna atmosfera u SDA. Nisu još u stanju da održe press konferenciju. Ipak, izuzev Sarajeva i nisu loši rezultati za opozicone stranke.
Jedan od najvećih gubitnika je privatna stranka Fahrudina Radončića - SBB. U Centru su na ivici izbornog praga za ulazak u Općinsko vijeće Centar.
Jedan od najvećih gubitnika je privatna stranka Fahrudina Radončića - SBB. U Centru su na ivici izbornog praga za ulazak u Općinsko vijeće Centar.
Last edited by Crvene_brigade on 02/10/2016 22:15, edited 1 time in total.
- Grean
#414 Re: Rezultati izbora 2016
Ne kontam bas ovu pricu kako je Bakir Dodika iscupo i da je ovo njegova krivica.
Sta je zakljucak, da se nije trebao zaliti na 9.januar kao dan entiteta? Po tome se nije trebalo zaliti ni na prefiks srpski u imenima gradova, ni na zastavu ni himnu. Mislim da je ovo ona logika bez logike ili mozda ono bosnjacko podvij rep i ne talasaj.
Sve u svemu zao mi je samo za Srebrenicu i Stolac jer su zrtve inzinjeringa. Za ostale me zaboli. Onu Kladusu treba izolovati kakvim zidom, prodane duse. Jednom izdajnik uvijek izdajnik.
Jos jedno pitanje, ko vodi u Jajcu i Gornjem Vakufu?
Sta je zakljucak, da se nije trebao zaliti na 9.januar kao dan entiteta? Po tome se nije trebalo zaliti ni na prefiks srpski u imenima gradova, ni na zastavu ni himnu. Mislim da je ovo ona logika bez logike ili mozda ono bosnjacko podvij rep i ne talasaj.
Sve u svemu zao mi je samo za Srebrenicu i Stolac jer su zrtve inzinjeringa. Za ostale me zaboli. Onu Kladusu treba izolovati kakvim zidom, prodane duse. Jednom izdajnik uvijek izdajnik.
Jos jedno pitanje, ko vodi u Jajcu i Gornjem Vakufu?
-
DonieBrasco
#415 Re: Rezultati izbora 2016
Vecina građana u Sarajevskim opcinama, pardon to nisu sarajlije to su dosljaci i sanđaklije.PeppermintSA wrote:Ko je god glasao za SDA dabogda mu se ruka osušila.
Last edited by DonieBrasco on 02/10/2016 22:15, edited 1 time in total.
- JThomas
#416 Re: Rezultati izbora 2016
jasno je da se mogućnost da će mu stvarno nešto biti smanjuje sa podrškom na izborima. bez obzira što direktno nema veze.artime wrote: Kako je ON jaci? Koliko znam i dalje ce odgovarati za referendum. ako i to bude patka. onda sto neko kaze mrtva je odavno ova drzava a i izbori su farsa.
nejse, i da je obratna situacija, da su oni njemu uzeli dva-tri tvrda i bitna bastiona - ako sankcija ne bude nema ni države. ako ih ne bude, očito je u pitanju dogovor u kojem su učestvovale i "prodržavne" snage.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#417 Re: Rezultati izbora 2016
to je ta demokratija?PeppermintSA wrote:Ko je god glasao za SDA dabogda mu se ruka osušila.
A Dodiku je referendum bio predizborna kampanja, samo slijepac to nije vidio
-
155_mm
#418 Re: Rezultati izbora 2016
emmir1 wrote:SDA debakl
pa sad su jedino moguce sankcije protiv citavog entiteta. da je micko izgubio samo bi njega sankcionisali. sad ili citav entitet ili nista. vidjet ce mo kako ce odluciti
- KatarinaKosaca
#419 Re: Rezultati izbora 2016
nece, nece... state department onako lupeta...vješalica wrote:Niko se usuditi neće da Dodyu bilo šta više kaže a kamoli uradi.KatarinaKosaca wrote:To nije SDA nego nezavisni od svih proBIH podrzan. Grujicic proglasio pobjeduartime wrote:Srebrenica? Je li to fkt sda gubi?![]()
Eno ga Dodik slavi, zadnji put na slobodi
SDA je govnator svega,a upravo zahvaljujući njima Dody je apsolutni pobjednik izbora.
- Krokodajl
#420 Re: Rezultati izbora 2016
Pobjeda Milorada Dodika nema velike veze sa Bakirom i njegovom politikom, jer za razliku od nas Bošnjaka Srbi u RS se ne bave puno nama, i boli njih šta kaže Bakir ili ovaj ili onaj. Ovaj rezultat SNSD-a je 90% rezultat politike Saveza za Promjene koji pogotovo na ovim lokalnim nivoima nisu ništa uradili i ne trude se. Politika koju provode u entiteskom parlamentu je isto tako šuhveli.
-
plinas
#421 Re: Rezultati izbora 2016
Sta se cudis, vidis gdje su im glasovi,glasali su za sarajevske opcine i dio za tuzlu, kakva srebrenica...vulkan777 wrote:Nije valjda da će Srebrenica pasti???
-
VjecitiStudent
#422 Re: Rezultati izbora 2016
sahara1428 wrote:Qoom wrote:Nezavisni kandidat Fuad Kasumović novi gradonačelnik Zenice![]()
![]()
Od SDA "nezavisni" Fuad Kasumović
-
DonieBrasco
#423 Re: Rezultati izbora 2016
Drago mi je da je onaj smrad dvolicni Ivanic popusio, raspao se da Bog da u predsjednistvu.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#424 Re: Rezultati izbora 2016
onaj klinkton nosi nesrecu
valjda ce i hilari izgubiti
valjda ce i hilari izgubiti
- KatarinaKosaca
#425 Re: Rezultati izbora 2016
Zasto? Jednobsa drugim nema veze. Izborni.uspjeh ne apstrahuje krivicnu odgovornost. Dodo ide u tvorza. Donkraja iduce sedmice155_mm wrote: pa sad su jedino moguce sankcije protiv citavog entiteta. da je micko izgubio samo bi njega sankcionisali. sad ili citav entitet ili nista. vidjet ce mo kako ce odluciti