Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
USAblues wrote:Sjecam se djevojke , veoma lijepa,kratka kosa. Nije bas puno aktivna na forumu bila. Znam da je ucestvovala u humanitarnoj akciji za onog momak iz Srebrenice " zeeljan sam da se hljeba najedem" kad se krava kupila, traktor, stala napravila, itd.....lijepa cura bi...pa jos humanitarka....dal' se udala ili....Havanina drugarica kolko sam skonto... STA bi sa tim momkom iz srebrenice " stade li na noge"?
Dosta raje je " nestalo" ili otislo sa pojavom KLIX-a.....dal' bojk0t..ili
Ahmad je bio strasan lik...njegove postove kad citam ko da citam Paula Coehl-a
I dalje je lijepa,udala se, i i dalje je panja od covjeka...
KvaziExpert wrote:jednom je neko postavio pitanje na nekoj tehničkoj temi, ja mu odgovorio, a on kvota sve i zahvaljuje sa skroz drugog nicka, kaže baš me bilo zadeveralo
USAblues wrote:Sjecam se djevojke , veoma lijepa,kratka kosa. Nije bas puno aktivna na forumu bila. Znam da je ucestvovala u humanitarnoj akciji za onog momak iz Srebrenice " zeeljan sam da se hljeba najedem" kad se krava kupila, traktor, stala napravila, itd.....lijepa cura bi...pa jos humanitarka....dal' se udala ili....Havanina drugarica kolko sam skonto... STA bi sa tim momkom iz srebrenice " stade li na noge"?
HAVANA<sto znaci "panja" AKo je njeno ime sa pocetnim slovom L,mozda je znam
nema na čemu.. ako još nešto zatreba, reci.. meni je forum haman bez greške pohranjen u glavi
ja pamtim forumske početke po sljedećim nikovima i temama:
madner i malena (pitanja, odgovori i pronađi sliku)
džon kliz, kolega, topla voda, hana montana (muzičke teme)
miš mekinjaš (kaladont)
VV, čojek joj u nje, armin (šta ima, šta se radi)
plejka (svuda pomalo)
nimonja (nju najviše pamtim po jednom pp-u koji mi je tad poprilično značio)
žena drugog sistema, nevidljiva, wutkica (pitanja, odgovori)
besana (nju pamtim po tome što sam je jednom, kad sam bio gluplji nego inače, nanamjerno uvrijedio mislim da se vremenom odljutila )
evo sad brojim i kontam da sam imao zadovoljstvo da tačno pola nabrojanih upoznam.. i nisam se pokajao ni trunke..
neka razočaranja nastupila su kasnije, kad su mi neki drugi nikovi privukli pažnju
nema na čemu.. ako još nešto zatreba, reci.. meni je forum haman bez greške pohranjen u glavi
ja pamtim forumske početke po sljedećim nikovima i temama:
madner i malena (pitanja, odgovori i pronađi sliku)
džon kliz, kolega, topla voda, hana montana (muzičke teme)
miš mekinjaš (kaladont)
VV, čojek joj u nje, armin (šta ima, šta se radi)
plejka (svuda pomalo)
nimonja (nju najviše pamtim po jednom pp-u koji mi je tad poprilično značio)
žena drugog sistema, nevidljiva, wutkica (pitanja, odgovori)
besana (nju pamtim po tome što sam je jednom, kad sam bio gluplji nego inače, nanamjerno uvrijedio mislim da se vremenom odljutila )
evo sad brojim i kontam da sam imao zadovoljstvo da tačno pola nabrojanih upoznam.. i nisam se pokajao ni trunke..
neka razočaranja nastupila su kasnije, kad su mi neki drugi nikovi privukli pažnju
tužan sam Hajrudine što mene ne spomenu
ja tad bio mlad i igro se sa ostalom djecom na odgovarajućim temama
meni je najveća misterija sirija
sve mi je jasno ko je ko, ali koliko je klonova tamo...
ne razumijem te ljude, banuju ga i on opet isto i opet se prijavi
HAVANA<sto znaci "panja" AKo je njeno ime sa pocetnim slovom L,mozda je znam
Najmasovnije kafe su bile 2008-e
E to je bilo svega i svasta sto pozitivnih sto negativnih stvari bas tipa tih odgovaranja zamjeranja zbog forumskih prepiski zbog flertovanja zbog izgleda ma svega
Al zanimljivo da je to 90% bilo medju zenskim forumasicama