MIslim da je djeljenje toalet papira umjesto vode, ipak malo preostar nacin preodgojaseln wrote:Ja sam u svrhu priprema preodgoja clanova SDA napravio skice specijalnog zatvora.
Celije bi bile naravno samice (jer se oni najbolje osjecaju u krdu), sa resetkama na vratima. Ispred svake celije bi bio postavljen stolic sa svakakvim djakonijama (devize, tozla, tenderski ugovori), udaljeni taman toliko da ih skoro, ali samo skoro mogu dohvatiti.
Cijeli dan bi im naizmjenicno pustali klasicnu muziku, rock i blues, a u pauzama muzike citali klasike svjetske knjizevnosti.
Izgladnjivanje bi funkcionisalo po sistemu: umjesto pecenja i cevapa samo zdrava hrana, veganska kuhinja u malim kolicinama.
Svaki zatvorenik bi svaki dan morao 1000 puta napisati "nije postenje ako ne ukrades samo zato sto ne mozes".
Dijelio bi se samo toalet papir umjesto vode.
Dalje sugestije su dobrodosle.
NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
- General War
#401 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
- Alfons Kauders
#402 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Ja mislim da je nedovoljno ostar, te predlazem ovaj!General War wrote:MIslim da je djeljenje toalet papira umjesto vode, ipak malo preostar nacin preodgojaseln wrote:Ja sam u svrhu priprema preodgoja clanova SDA napravio skice specijalnog zatvora.
Celije bi bile naravno samice (jer se oni najbolje osjecaju u krdu), sa resetkama na vratima. Ispred svake celije bi bio postavljen stolic sa svakakvim djakonijama (devize, tozla, tenderski ugovori), udaljeni taman toliko da ih skoro, ali samo skoro mogu dohvatiti.
Cijeli dan bi im naizmjenicno pustali klasicnu muziku, rock i blues, a u pauzama muzike citali klasike svjetske knjizevnosti.
Izgladnjivanje bi funkcionisalo po sistemu: umjesto pecenja i cevapa samo zdrava hrana, veganska kuhinja u malim kolicinama.
Svaki zatvorenik bi svaki dan morao 1000 puta napisati "nije postenje ako ne ukrades samo zato sto ne mozes".
- General War
#403 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Znaci potpuno smo bezdusniAlfons Kauders wrote:Ja mislim da je nedovoljno ostar, te predlazem ovaj!General War wrote:MIslim da je djeljenje toalet papira umjesto vode, ipak malo preostar nacin preodgojaseln wrote:Ja sam u svrhu priprema preodgoja clanova SDA napravio skice specijalnog zatvora.
- Alfons Kauders
#404 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Ne smije biti milosti za izdajnike.General War wrote:Znaci potpuno smo bezdusniAlfons Kauders wrote:Ja mislim da je nedovoljno ostar, te predlazem ovaj!General War wrote:
MIslim da je djeljenje toalet papira umjesto vode, ipak malo preostar nacin preodgoja
Samo ostro, bez skrupula i griznje savjesti.
NVZ
- arzuhal
#405 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Ako neki pokaže pomake u popravljanju, onda se može zamijeniti taj toalet papir, al' s najgaziranijom mineralnom vodom...
- Lord Vader
#406 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Evo jos jedan dobrovoljac.
Status: Neiskusan
Godina: 30
Kvalifikacije: Radim kod privatnika (radim 31.12. i 1.1.)
Fizicke sposobnosti
Rekord na 100m: 27m
Odraz: Dovoljno sa se proturi Oslobodjenje
Okretnost: Poput tuljanove na suhom, na mokrom poput gazele
Dodatne kvalifikacije: Poznajem ponesto oko auta i mehanike, aktivno radim u racunovodstvenom sektoru te vrlo dobro organizujem.
Stavljam se na raspolaganje NVZ-u u potpunosti i cekam vase zapovijedi.
Fizicke sposobnosti
Dodatne kvalifikacije: Poznajem ponesto oko auta i mehanike, aktivno radim u racunovodstvenom sektoru te vrlo dobro organizujem.
- General War
#407 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Mozel "Donat MG"?arzuhal wrote:Ako neki pokaže pomake u popravljanju, onda se može zamijeniti taj toalet papir, al' s najgaziranijom mineralnom vodom...
- Alfons Kauders
#408 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Primljen si!Lord Vader wrote:Evo jos jedan dobrovoljac.
Fizicke sposobnosti
1. Ponajprije jer sam Tuzlak, pa malo zemljaka da pripazim.
2. U Sarajevu svi za SDA, pa nam fali ljudstva.
3. Podvuceni odgovor je tacan - petokolonasu bi se omaklo "Avaz" umjesto "Oslobodjenje"
Pitanje: Ovo oko auta i mehanike. Da li bi znao malo dizalicom radit? Ne treba nista posebno - ekipa ce stavljati omce oko vrata, tvoje je samo da dignes i spustis kran desetak puta dnevno.
- Lord Vader
#409 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
S punim srcem prihvatam čast spuštanja krana za petokolonaše i domaće izdajnike. Da im nešto i pjevam dok budem dizao/spuštao?Alfons Kauders wrote:Primljen si!Lord Vader wrote:Evo jos jedan dobrovoljac.
Fizicke sposobnosti
3. Podvuceni odgovor je tacan - petokolonasu bi se omaklo "Avaz" umjesto "Oslobodjenje"
Pitanje: Ovo oko auta i mehanike. Da li bi znao malo dizalicom radit? Ne treba nista posebno - ekipa ce stavljati omce oko vrata, tvoje je samo da dignes i spustis kran desetak puta dnevno.
- Alfons Kauders
#410 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Moze ova?Lord Vader wrote:S punim srcem prihvatam čast spuštanja krana za petokolonaše i domaće izdajnike. Da im nešto i pjevam dok budem dizao/spuštao?Alfons Kauders wrote:Primljen si!Lord Vader wrote:Evo jos jedan dobrovoljac.
Fizicke sposobnosti
- Lord Vader
#411 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Na zapovijed.Alfons Kauders wrote: Moze ova?
Svakako moje vokalne sposobnosti će im dodatno zagorčati posljednje trenutke. Za članove NVZ-a predlažem nabavku čepića za uši.
Po potrebi mogu upravljati i samohotkom.

- GeeTnT
#412 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Evo poceh se i ja pripremat....posto sam dijasporac a usput imam viska prostorija, uzeh da raspremim i namjestim nekoliko kreveta, a bice i fildzan viska, ako ko naidje...nikad se ne zna. Tipujem na alfonsa da ce prvi naic...ipak je on lik sa putovnicom...
- Alfons Kauders
#413 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Clanovi NVZ nemaju putovnice, za razliku od tvojih stranackih kolega.GeeTnT wrote:Evo poceh se i ja pripremat....posto sam dijasporac a usput imam viska prostorija, uzeh da raspremim i namjestim nekoliko kreveta, a bice i fildzan viska, ako ko naidje...nikad se ne zna. Tipujem na alfonsa da ce prvi naic...ipak je on lik sa putovnicom...
- GeeTnT
#414 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Ejs....zakopo je? meni Blasko rece da imas.Alfons Kauders wrote:Clanovi NVZ nemaju putovnice, za razliku od tvojih stranackih kolega.GeeTnT wrote:Evo poceh se i ja pripremat....posto sam dijasporac a usput imam viska prostorija, uzeh da raspremim i namjestim nekoliko kreveta, a bice i fildzan viska, ako ko naidje...nikad se ne zna. Tipujem na alfonsa da ce prvi naic...ipak je on lik sa putovnicom...
- Alfons Kauders
#415 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Clanovi NVZ ne lazu, za razliku od tvojih stranackih kolega.GeeTnT wrote:Ejs....zakopo je? meni Blasko rece da imas.Alfons Kauders wrote:Clanovi NVZ nemaju putovnice, za razliku od tvojih stranackih kolega.GeeTnT wrote:Evo poceh se i ja pripremat....posto sam dijasporac a usput imam viska prostorija, uzeh da raspremim i namjestim nekoliko kreveta, a bice i fildzan viska, ako ko naidje...nikad se ne zna. Tipujem na alfonsa da ce prvi naic...ipak je on lik sa putovnicom...
- GeeTnT
#416 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
...nek su moje kolege stranacke zive i zdrave...i nek napokon pobijede sda na sledecim izborima... 
-
tlr
#417 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Samo pet kreveta? Zategni plahte i nalij kafu tj. nahrani cuke i ništa ne diraj. Mi dolazimo.GeeTnT wrote:Evo poceh se i ja pripremat....posto sam dijasporac a usput imam viska prostorija, uzeh da raspremim i namjestim nekoliko kreveta, a bice i fildzan viska, ako ko naidje...nikad se ne zna. Tipujem na alfonsa da ce prvi naic...ipak je on lik sa putovnicom...

Savjet: Nemoj da madner zatekne šlamperaj.
Ti si dobio prekomandu iz dijaspore i novi raspored ti je u Tuzli. Tvoj drugar Alfons će te primiti i upoznati sa doktrinom NVZ.

Slika: Alfonsov motivacijski govor regrutima iz dijaspore.
Last edited by tlr on 28/12/2016 12:33, edited 3 times in total.
- Lord Vader
#418 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
U Tuzli ćemo ga primiti raširenih ruku, treba nam ljudstva na podmornicama na Panonskom.TLR wrote:Samo pet kreveta? Zategni plahte na i nalij kafu Nemoj da slučajno madner vidi ovakav šlamperaj.GeeTnT wrote:Evo poceh se i ja pripremat....posto sam dijasporac a usput imam viska prostorija, uzeh da raspremim i namjestim nekoliko kreveta, a bice i fildzan viska, ako ko naidje...nikad se ne zna. Tipujem na alfonsa da ce prvi naic...ipak je on lik sa putovnicom...
Mi dolazimo.
Ti si dobio prekomandu iz dijaspore i novi raspored ti je u Tuzli. Tvoj drugar Alfons će te primiti i upoznati sa doktrinom NVZ.

-
Heller
#419 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Ocu dobit cin ako se more proturit Front SlobodeAlfons Kauders wrote:Primljen si!Lord Vader wrote:Evo jos jedan dobrovoljac.
Fizicke sposobnosti
- seln
#420 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Prece je da se iskopa tunel kroz Ilincicu, za brzo povezivanje sa reaktiviranim vojnim aerodromom u Dubravama.Lord Vader wrote:U Tuzli ćemo ga primiti raširenih ruku, treba nam ljudstva na podmornicama na Panonskom.TLR wrote:Samo pet kreveta? Zategni plahte na i nalij kafu Nemoj da slučajno madner vidi ovakav šlamperaj.GeeTnT wrote:Evo poceh se i ja pripremat....posto sam dijasporac a usput imam viska prostorija, uzeh da raspremim i namjestim nekoliko kreveta, a bice i fildzan viska, ako ko naidje...nikad se ne zna. Tipujem na alfonsa da ce prvi naic...ipak je on lik sa putovnicom...
Mi dolazimo.

- Lord Vader
#421 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Zadovoljstvo mi je prijaviti da smo već sve naše najbolje inženjere bacili na posao. Kraj probijanja tunela se očekuje do sredine januara.

- madner
#422 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Ko bi se nadao da je ovaj u dijaspori. 
- seln
#423 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
I meni je bilo cudno, koliko brani SDA, reklo bi se da je bar kantonalni ministar...madner wrote:Ko bi se nadao da je ovaj u dijaspori.
ali ima i takvih. Imam komsiju, nikad nije bio clan SDA, nikad nije hajrovao ni mukte cevape, ali stalno ponavlja "ja SDA na zemlju, SDA u zemlju" (s drugim dijelom izjave se slazem).
-
Heller
#424 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Imam i jednog prijatelja, bio u izvidacima, specijalist za omce. Pita ocel dobit kakav specijalan status?
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#425 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Veliki pozdrav NVZ-u
Prije svega da se predstavim. Zovem se Džimi i iz šupka mi se dimi. Nabrah već 25 ljeta bez dana radnog staža, barem dana u radnoj knjižici. Jedan sam od vječitih studenta i to na veoma glupom fakultetu, razlog tome ne leži u činjenici da sam glup nego da sam nevjerovatno razočaran u obrazovne institucije i gadi mi se fakultet koji je pod kontrolom zelenih pa mi je draže otići dati krv nego u to leglo nepotizma i korupcije. No vratimo se mojim kvalitetima, trenirao sam streljaštvo i karate. Dva metra i nešto preko dvije velike vreće cementa težim. Prijavljujem se u snajpersku jedinicu zajedno sa @KB9 ali samo po sljedećim uvjetima:
Kada dođe taj dan ja lično ću:
1. riješiti Amira Zukića
2. riješiti Jasmina Duvnjaka
3. riješititi ostatak GO SDA Zenica
Ako vam se sviđa moja biografija i ako prihvatate nove članove kao i moje uslove prijavljujem se u NVZ i spreman sam preuzeti glavni teret za zeničku regiju.
Pozdrav domovini!
Prije svega da se predstavim. Zovem se Džimi i iz šupka mi se dimi. Nabrah već 25 ljeta bez dana radnog staža, barem dana u radnoj knjižici. Jedan sam od vječitih studenta i to na veoma glupom fakultetu, razlog tome ne leži u činjenici da sam glup nego da sam nevjerovatno razočaran u obrazovne institucije i gadi mi se fakultet koji je pod kontrolom zelenih pa mi je draže otići dati krv nego u to leglo nepotizma i korupcije. No vratimo se mojim kvalitetima, trenirao sam streljaštvo i karate. Dva metra i nešto preko dvije velike vreće cementa težim. Prijavljujem se u snajpersku jedinicu zajedno sa @KB9 ali samo po sljedećim uvjetima:
Kada dođe taj dan ja lično ću:
1. riješiti Amira Zukića
2. riješiti Jasmina Duvnjaka
3. riješititi ostatak GO SDA Zenica
Ako vam se sviđa moja biografija i ako prihvatate nove članove kao i moje uslove prijavljujem se u NVZ i spreman sam preuzeti glavni teret za zeničku regiju.
Pozdrav domovini!