Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post Reply

Novi gradonacelnik Tuzle

Jasmin Imamovic
41
60%
Bahrudin Hadziefendic
15
22%
Alen Gadzo
6
9%
Zlatko Berbic
2
3%
Adnan Burina
1
1%
Amira Malkocevic
1
1%
Nedim Causevic
1
1%
Elmir Mujkanovic
1
1%

Total votes: 68

Budjav_lebac

#401 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by Budjav_lebac »

Tuzlaci su najjaci narod na svijetu. Drugima pricaju o zatucanosti, a 16 godina glasaju za istog. Hajmo biti realni, za 16 godina Jasmin je mogao uhljebiti dvije Tuzle tako da uopce nije cudno sto ga ovoliko uhljeba i podrzava.
Kiki_Musampa

#402 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by Kiki_Musampa »

Budjav_lebac wrote:Tuzlaci su najjaci narod na svijetu. Drugima pricaju o zatucanosti, a 16 godina glasaju za istog. Hajmo biti realni, za 16 godina Jasmin je mogao uhljebiti dvije Tuzle tako da uopce nije cudno sto ga ovoliko uhljeba i podrzava.
E to ja pricam!!!

Sent from mTalk
sumirprimus

#403 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by sumirprimus »

Budjav_lebac wrote:Tuzlaci su najjaci narod na svijetu. Drugima pricaju o zatucanosti, a 16 godina glasaju za istog. Hajmo biti realni, za 16 godina Jasmin je mogao uhljebiti dvije Tuzle tako da uopce nije cudno sto ga ovoliko uhljeba i podrzava.
dok god je sda alternativa, armirani beton :D :izet:
babanovac

#404 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by babanovac »

Vlada TK je na danasnjoj sjednici oslobodila vjerske institucije od poreza na promet nekretninama. Time se stekao uslov za smanjen odliv vjerskih sluzbenika u Njemacku.
Prije cetri godine, OV Tuzla je predstavilo skupstini TK nacrt izmjene zakona o oslobadjanju poreza na promet nekretninama osobama mladjim od 35. godina. Sta bi sa ovim prijedlogom?
Mohamad Sissoko

#405 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by Mohamad Sissoko »

Vidim i Dodik se fura na Jaska Fontanu.Plasi narod Arapima.
Trebali su se udruzit te dvije socijaldemokratske stranke pa bre zajedno na izbore uz slogan "eto Arapa ljudi, eto iiih"
sumirprimus

#406 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by sumirprimus »

Mohamad Sissoko wrote:Vidim i Dodik se fura na Jaska Fontanu.Plasi narod Arapima.
Trebali su se udruzit te dvije socijaldemokratske stranke pa bre zajedno na izbore uz slogan "eto Arapa ljudi, eto iiih"
ne zna se sta mi je gore ovi sto plase arapima il ovi sto plase srbima... :oops:
Budjav_lebac

#407 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by Budjav_lebac »

Mohamad Sissoko wrote:Vidim i Dodik se fura na Jaska Fontanu.Plasi narod Arapima.
U Tuzli fali Srba pa Dzasko narod plasi Arapima, u genocidnoj Bosnjaka. Jedino sto mogu reci je jadni Arapi jer kakvi god da su tri civilizacijska stepena su i iznad nas i iznad Srba.
MikroBelaj

#408 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by MikroBelaj »

Budjav_lebac wrote:
U Tuzli fali Srba pa Dzasko narod plasi Arapima, u genocidnoj Bosnjaka. Jedino sto mogu reci je jadni Arapi jer kakvi god da su tri civilizacijska stepena su i iznad nas i iznad Srba.

Ako je to jedino sto su mu nasli,onda ste propali na izborima ko gnjila kruska... :bih:
jao_situacije

#409 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by jao_situacije »

Mutivoda wrote:Sučeljavanje kandidata za gradonačelnika: Uzavrela atmosfera na debati u Tuzli, pljuštale optužbe

smrdim/vijest/sueljavanje ... ube-215978

mutna de ti meni pojasni ko tu kome šta i kako
ja veze nemam šta se dešava u tz, osim da je jasmin na vlasti barem 3 mandata
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#410 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by plain vanilla »

a i Berbic ublehas, nek je on i zenu kandidovao :mrgreen:
costacurta

#411 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by costacurta »

plain vanilla wrote:a i Berbic ublehas, nek je on i zenu kandidovao :mrgreen:
Jbte sve ublehaši, pretpostavljam da su jedini ispravni ovi iz Naše stranke. Reci Vanilla slobodno :D
Šalim se ba.
ja ću glasati za Batu. I nek glasa ko za koga hoće samo nemojte glasati za Jasmina. :mrgreen:
Briga mi je jedino za MikroBelaj i babanovac, ako vožd odstupi kako će to oni podnijeti. Hu ha
Budjav_lebac

#412 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by Budjav_lebac »

MikroBelaj wrote:
Budjav_lebac wrote:

Ako je to jedino sto su mu nasli,onda ste propali na izborima ko gnjila kruska... :bih:
Ja nisam propao, ne zivim u Tuzli,a boli me i briga za koga ce glasati Tuzlaci. Mene samo iritira vasa providna prica o zatucnosti drugih, vasoj civilizovanosti, a ne znate nista drugo osim Jasmina zaokruziti. Ok, vase pravo da zaokruzujete sta zelite, ali cemu onda konstanta prigovaranja npr. Banovicanima zbog glasanja za SDA. Realno malo se o tome prica, ali su Banovici mozda najjaca opcina u BiH sto se zaposlenosti i nezaposlenosti tice. Mozete od njih puno toga nauciti.
Mohamad Sissoko

#413 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Glasaj za SDP makar po Njemackoj ljeti radio. :mrgreen:
Nema veceg izbornog jednoumlja nego u TZ.
Za Jasmina i Tuzlu bez Arapa. :thumbup:
sumirprimus

#414 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by sumirprimus »

Mohamad Sissoko wrote:Glasaj za SDP makar po Njemackoj ljeti radio. :mrgreen:
Nema veceg izbornog jednoumlja nego u TZ.
Za Jasmina i Tuzlu bez Arapa. :thumbup:
ko gubi ima pravo da se ljuti :D
plain vanilla

#415 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by plain vanilla »

costacurta wrote:
Jbte sve ublehaši, pretpostavljam da su jedini ispravni ovi iz Naše stranke. Reci Vanilla slobodno :D
Šalim se ba.
ja ću glasati za Batu. I nek glasa ko za koga hoće samo nemojte glasati za Jasmina. :mrgreen:
Briga mi je jedino za MikroBelaj i babanovac, ako vožd odstupi kako će to oni podnijeti. Hu ha
pa ovaj Berbic jeste ublehas
pitaj njegove radnike kad platu dobijaju, na primjer
a poturio zenu na listu, samo sto joj je djevojacko prezime :mrgreen:

ma kakva Nasa stranka, to je previse fensi za mene :mrgreen:

na kraju cu za Mirnesa glasati :evil:
babanovac

#416 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by babanovac »

Ako je to jedino sto su mu nasli,onda ste propali na izborima ko gnjila kruska... :bih:[/quote]
Ja nisam propao, ne zivim u Tuzli,a boli me i briga za koga ce glasati Tuzlaci. Mene samo iritira vasa providna prica o zatucnosti drugih, vasoj civilizovanosti, a ne znate nista drugo osim Jasmina zaokruziti. Ok, vase pravo da zaokruzujete sta zelite, ali cemu onda konstanta prigovaranja npr. Banovicanima zbog glasanja za SDA. Realno malo se o tome prica, ali su Banovici mozda najjaca opcina u BiH sto se zaposlenosti i nezaposlenosti tice. Mozete od njih puno toga nauciti.[/quote]

Jaki su po nezaposlenosti, ali ne i po zaposlenosti. Tj. nema mnogo zaposlenih, ali je mali broj i nezaposlenih, obzirom da veliki broj radi u TZ. Ono, iz prosperitetnih Banovica, u mracnu Tuzlu.
Otvara skoro nekad DM prodavnicu u Banovicima. Baloni, muzika, subota ujutro. U 09.00 otvaranje, u 09.02 inspekcija. Zatvaranje u 09.05. DM nije primio koga je trebao... Novo otvaranje u ponedjeljak. Vjerujte, ne zelite takvu Bosnu. Izlaznost u Tuzli je oko 40%. Ljudi odu na pecanje, na rostilj, na dan izbora. Ok. Nema pritiska, nema se za koga glasat. Pa sta... U Banovicima to nije moguce. Zovu telefonom, salju na vrata. Friend or foe, nema neutralnih, ni nezainteresovanih.
babanovac

#417 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by babanovac »

costacurta wrote:
Šalim se ba.
Sta ako Fahro uvati zatvora? Kako ce stabilizirajuca bosnjacka Fahrudin Radoncic stranka djelovati? Kad ce kongres stranke? Kada ce se odlucivati o novom predsjwdniku Fahrudin Radoncic stranke? Bato dobija, garant. Na sljedecim opstinskim izborima za cetri godine, bice izlaznost u Tuzli ko u Banovicima.Ne smijes ne glasat. Tad nece bit vozda.
Heller

#418 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by Heller »

Budjav_lebac wrote: Ja nisam propao, ne zivim u Tuzli,a boli me i briga za koga ce glasati Tuzlaci. Mene samo iritira vasa providna prica o zatucnosti drugih, vasoj civilizovanosti, a ne znate nista drugo osim Jasmina zaokruziti. Ok, vase pravo da zaokruzujete sta zelite, ali cemu onda konstanta prigovaranja npr. Banovicanima zbog glasanja za SDA. Realno malo se o tome prica, ali su Banovici mozda najjaca opcina u BiH sto se zaposlenosti i nezaposlenosti tice. Mozete od njih puno toga nauciti.
Jes zato što je pola opštine zaposleno u rudniku i kantonalnoj administraciji
costacurta

#419 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by costacurta »

plain vanilla wrote:

Munje i gromovi!! :lol:

Moja logika,
mene na ovim izborima interesuje ko od kandidata u Tz može donijeti investicije? Ništa mi drugo nije bitno, iskreno.
Kako god okreneš, Bato je ispred stranaka koje vedre i oblače. Ko drži sve najmoćnije i najprofitabilnije firme u zemlji? Ko drži banke?
Mirnes, Zlatko, Amira i Gadžo ako uzmu u Tuzli se neće ništa bitnije promijeniti, kada govorimo o investicijama, izgradnji i ulaganjima jer nemaju nikakvog uticaja u političkom i ekonomskom smislu.
Ovi hadalji su 16 godina ovdje i za sav neuspijeh krive Banoviće i Kuku. Da je Jasmin koristio svoj kapacitet u toku 16 godina vladavine, kao što ga koristi u ovih 30ak dana izborne kampanje Tuzla bi bila Dubai.
Ovako smo zadnje prkno i samo laprdamo o multikulturi a pravoslavaca u Tz po zadnjem popisu ima oko 3000 dok Hrvata ima.... samo otidji i pogledaj na šta liče sela oko Tuzle gdje su Hrvati većina. Nema ba nidje nikog.
Elem,
ja kontam i tipujem na batu zbog love i investicija.
Smiješno mi je ovo kad kažu "oni že pokrasti tuzlu", Šta će pokrast?! :lol:
Mohamad Sissoko

#420 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Zatrpat ce jezera i tu naselit Arape i plus bice konstitutivni u Tuzli.
babanovac

#421 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by babanovac »

costacurta wrote:
plain vanilla wrote:

Munje i gromovi!! :lol:

Moja logika,
mene na ovim izborima interesuje ko od kandidata u Tz može donijeti investicije? Ništa mi drugo nije bitno, iskreno.
Kako god okreneš, Bato je ispred stranaka koje vedre i oblače. Ko drži sve najmoćnije i najprofitabilnije firme u zemlji? Ko drži banke?
Mirnes, Zlatko, Amira i Gadžo ako uzmu u Tuzli se neće ništa bitnije promijeniti, kada govorimo o investicijama, izgradnji i ulaganjima jer nemaju nikakvog uticaja u političkom i ekonomskom smislu.
Ovi hadalji su 16 godina ovdje i za sav neuspijeh krive Banoviće i Kuku. Da je Jasmin koristio svoj kapacitet u toku 16 godina vladavine, kao što ga koristi u ovih 30ak dana izborne kampanje Tuzla bi bila Dubai.
Ovako smo zadnje prkno i samo laprdamo o multikulturi a pravoslavaca u Tz po zadnjem popisu ima oko 3000 dok Hrvata ima.... samo otidji i pogledaj na šta liče sela oko Tuzle gdje su Hrvati većina. Nema ba nidje nikog.
Elem,
ja kontam i tipujem na batu zbog love i investicija.
Smiješno mi je ovo kad kažu "oni že pokrasti tuzlu", Šta će pokrast?! :lol:
Mafija na vlasti, pa to ti ja objasnjavam, a ti me kao osporavas. Na koncu, bolje od mene objasnis.
Nesto kontam, najbolje u BiH ukinuti izbore, jer trenutno vladaju ovi koji privlace investicije ( i MMF kredit je investicija). Zivio Palermo i sicilijanska logika demokratije.
babanovac

#422 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by babanovac »

Mohamad Sissoko wrote:Zatrpat ce jezera i tu naselit Arape i plus bice konstitutivni u Tuzli.
Sto zatrpat, kad hoce Arap kupit. Od troskova "Obrade" investicije, mozemo svi u stranci po audija kupit i po mahali pokazivat. Nek se na skuteru vozaju hipi luzeri tipa gradonacelnika Graza.
Budjav_lebac

#423 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by Budjav_lebac »

Heller wrote:
Budjav_lebac wrote: Ja nisam propao, ne zivim u Tuzli,a boli me i briga za koga ce glasati Tuzlaci. Mene samo iritira vasa providna prica o zatucnosti drugih, vasoj civilizovanosti, a ne znate nista drugo osim Jasmina zaokruziti. Ok, vase pravo da zaokruzujete sta zelite, ali cemu onda konstanta prigovaranja npr. Banovicanima zbog glasanja za SDA. Realno malo se o tome prica, ali su Banovici mozda najjaca opcina u BiH sto se zaposlenosti i nezaposlenosti tice. Mozete od njih puno toga nauciti.
Jes zato što je pola opštine zaposleno u rudniku i kantonalnoj administraciji
Ali nebitno, svi rade, imaju dobre plate i zbog cega mi glasali za nekog drugog kad im je dobro ? Ako ti imas pravo da glasas za Jasmina jer mislis da ti je dobro onda pusti i njih da glasaju za koga zele.
MikroBelaj

#424 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by MikroBelaj »

Evo malo za dushmane :D

Prvi dio :

Drugi dio:

plain vanilla

#425 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by plain vanilla »

babanovac wrote:
Mohamad Sissoko wrote:Zatrpat ce jezera i tu naselit Arape i plus bice konstitutivni u Tuzli.
Sto zatrpat, kad hoce Arap kupit. Od troskova "Obrade" investicije, mozemo svi u stranci po audija kupit i po mahali pokazivat. Nek se na skuteru vozaju hipi luzeri tipa gradonacelnika Graza.
Arapi kupuju jezera, a kupanje samo u burkinijima, mashalah :oops: :mrgreen:
Post Reply