Ekspanzija terorizma
- Njanjavi
#401 Re: Ekspanzija terorizma
Mensecini dab se kola mogla slomit na ovom bosnji sto je snimo, jerbo je sumnjivo plaho kako ga nije spenglo shvabo ozdol u chelenku, konekcija neka tu ima mensecini sto posto 
-
sahara1428
#402 Re: Ekspanzija terorizma
Do sada je samo vikao "Allahu ekber" čekaju Lazanskogarzuhal wrote:Šta kaže Kurir ko su napadači, jel Maoča ili su s Kosova i Metohije, jel upratio ko?
- Njanjavi
- insomnia78
#404 Re: Ekspanzija terorizma
Mozda "udruzeni zlocinacki poduhvat"arzuhal wrote:Šta kaže Kurir ko su napadači, jel Maoča ili su s Kosova i Metohije, jel upratio ko?
S moje sokoćalo
- kamen spoticanja
#405 Re: Ekspanzija terorizma
Kurir jos uvijek ceka da erdogan sleti u teheranarzuhal wrote:Šta kaže Kurir ko su napadači, jel Maoča ili su s Kosova i Metohije, jel upratio ko?
- Quaresma
#406 Re: RE: Re: Ekspanzija terorizma
citam ovo sto je ovaj napisao prijevod u komentarima, kaze lik da je nijemac i jos otkriva svoju adresu stanovanja, lelFreamon Lester wrote:Ovaj neki nas Menso umalo u glavu dobi metak zbog radoznalosti. [emoji38]
Sent from my E6653 using Tapatalk
- BackInBlack
#407 Re: Ekspanzija terorizma
http://www.welt.de/politik/deutschland/ ... l-aus.html
neaju pojma sta se dogodilo
ugl novinari ... samo laprdaju ...
policija do sada nece nista konretno da otkrije ...
-
sahara1428
#408 Re: Ekspanzija terorizma
kamen spoticanja wrote:Kurir jos uvijek ceka da erdogan sleti u teheranarzuhal wrote:Šta kaže Kurir ko su napadači, jel Maoča ili su s Kosova i Metohije, jel upratio ko?
- kamen spoticanja
#409 Re: Ekspanzija terorizma
Nadam se da ce neki biti uhapsen zivBackInBlack wrote:http://www.welt.de/politik/deutschland/ ... l-aus.html
ali ako bude krscanski terorizam vjerovatno ce opet biti krivi oni drugi jer su ih iznervirali
- red evil
#410 Re: Ekspanzija terorizma
Nije lako ni Vučiću, opet mora sazvati hitnu sjednicu vlade.

- Drvosjeca iz Dejcica
#411 Re: Ekspanzija terorizma
http://balkans.aljazeera.net/blog/hvala-bogu-pa-ne-pucaKako je nastala čuvena izreka zbog koje smo i dan-danas ponekad pretjerano uljuljkani u vlastitoj pasivnosti, ali suštinski beskrajno tačna: 'Hvala Bogu pa ne puca!'
- p206
#412 Re: Ekspanzija terorizma
Mislim da je krajnje vrijeme da proizvođači uvedu novu klasu auta, koja će imati naziv Bomb, i dovoljno prostora za nuklearnu bombu u gepeku. Ne prate trendove nikako.
Ovako mi ovo izgleda amaterski, ljudi se moraju penjati po krovovima, koristiti neke puške, obične pravljene bombe.
Ovako mi ovo izgleda amaterski, ljudi se moraju penjati po krovovima, koristiti neke puške, obične pravljene bombe.
- General War
#413 Re: Ekspanzija terorizma
samo da nisu njemacka, evo jedna da nasmijep206 wrote:Mislim da je krajnje vrijeme da proizvođači uvedu novu klasu auta, koja će imati naziv Bomb, i dovoljno prostora za nuklearnu bombu u gepeku. Ne prate trendove nikako.
- salik79
#414 Re: Ekspanzija terorizma
Ti "pokreti" su podrzani i naoruzavani tokom i nakon (dakle, ne prije!) pretrpljene proxy agresije, od strane onih koji su osnovali, obucili i naoruzali Al-Kaidu (kratak sazetak mozes pogledati ovdje: https://youtu.be/jVQkCVLaALQ). A tim "pokretima" je primarni i jedini cilj bio neprijateljske vojne formacije i baze na vlastitom tlu.insomnia78 wrote:Niko to ne spori, neki dan sam bas stavlj'o link na to obaranje avionasalik79 wrote:Mislim da nisi skontao Gadafijevu poentu. Ocito ne vidis sumu od drveta. A "iransko maslo" bi bilo stotine hiljada ubijenih iranaca sto konvencionalnim, sto nekonvencionalnim (bio i hemijsko oruzje), od strane tadasnjeg zapadnog saveznika (kojeg su i snabdjeli svim navedenim), u njihovom proxy ratu protiv "strasnih Iranaca"?!! Ili, mozda, rusenje iranskog putnickog aviona sa 300 ljudi on board, te odlikovanje glavnokomandujuceg najvecim vojnim odlicjem za "izuzetan uspjeh" i njegovog ispracanja u penziju kao heroja nacije,...?! Ili, pak, ubijanje najistaknutijih iranskih naucnika?insomnia78 wrote: Naravno da Gadafi sere
U Francuskoj, koja je bila meta najvise puta niko od napadaca (osim ovog zadnjeg a i on je tunizanin, i imao je papire, nije bio izbjeglica) nije rodjen van Francuske. Napadaci iz Belgije takodje. A dje su London, Madrid...
I naravno da ni Gadafijevo a ni iransko "maslo nije za ramazana" doduse mnogo prije AQ i Daesha
A znas i sam o cemu se radi. Podrska i naoruzavanje kojekakvih pokreta i organizacija koji su "patentirali" auto bombe mnogo prije "brace"
S moje sokoćalo
Sto se podmetanja bombi i terorizma tice, svima je poznato ko je to jos davnih 40-tih uveo u praksu
- TAFKAP
#415 Re: Ekspanzija terorizma
Nedo bog da je ova hanuma na videu rekla nešto tipa "Allahu dragi šta nas snađe..."

- Drvosjeca iz Dejcica
#416 Re: Ekspanzija terorizma
N zapadu je to tabu.salik79 wrote:
Ti "pokreti" su podrzani i naoruzavani tokom i nakon (dakle, ne prije!) pretrpljene proxy agresije, od strane onih koji su osnovali, obucili i naoruzali Al-Kaidu (kratak sazetak mozes pogledati ovdje: https://youtu.be/jVQkCVLaALQ). A tim "pokretima" je primarni i jedini cilj bio neprijateljske vojne formacije i baze na vlastitom tlu.
Sto se podmetanja bombi i terorizma tice, svima je poznato ko je to jos davnih 40-tih uveo u praksuDobro poznato, samo se o tome ne prica.
P.S Navodno se broj mrtvih popeo na 11.
- jao_situacije
#417 Re: Ekspanzija terorizma
al kako mu sočno psuje i još ga doziva ej ej, ti si šupakFreamon Lester wrote:Ovaj neki nas Menso umalo u glavu dobi metak zbog radoznalosti.![]()
stvarno smo mi nenormalni
- TAFKAP
#418 Re: Ekspanzija terorizma
Neoficijelno:
Osoba koja je pronadjena otprlike 1 km od mjesta napada je osoba s crvenim rusakom koja je pucala ispred McDonaldsa.
Osoba koja je pronadjena otprlike 1 km od mjesta napada je osoba s crvenim rusakom koja je pucala ispred McDonaldsa.
- TAFKAP
#419 Re: Ekspanzija terorizma
Wixer = wanker = drk...jao_situacije wrote:al kako mu sočno psuje i još ga doziva ej ej, ti si šupakFreamon Lester wrote:Ovaj neki nas Menso umalo u glavu dobi metak zbog radoznalosti.![]()
stvarno smo mi nenormalni
- O'zone
- Globalni moderator
#420 Re: Ekspanzija terorizma
Gledam sad na RT-u snimke iz centra i na njima policija i zaštitari sa oružjem tjeraju grupu arapa kao ovi što kod nas dolaze da legnu na pod. Zene, djeca, muškarci....Zene skidaju Burke da pokažu da su žene..Tužno je kad vidiš ne sta su se doveli da bilo gdje u svijetu sranje da se desi njih prve za vrat...
Poslato sa radnog mjesta...
Poslato sa radnog mjesta...
- salik79
#421 Re: Ekspanzija terorizma
To je tabu za odredjene medije, koji decenijama vrse pranje mozgova svojih konzumenata. Sve sa svrhom i ciljem.Drvosjeca iz Dejcica wrote:N zapadu je to tabu.salik79 wrote:
Ti "pokreti" su podrzani i naoruzavani tokom i nakon (dakle, ne prije!) pretrpljene proxy agresije, od strane onih koji su osnovali, obucili i naoruzali Al-Kaidu (kratak sazetak mozes pogledati ovdje: https://youtu.be/jVQkCVLaALQ). A tim "pokretima" je primarni i jedini cilj bio neprijateljske vojne formacije i baze na vlastitom tlu.
Sto se podmetanja bombi i terorizma tice, svima je poznato ko je to jos davnih 40-tih uveo u praksuDobro poznato, samo se o tome ne prica.
![]()
P.S Navodno se broj mrtvih popeo na 11.
-
Bodkin
#422 Re: Ekspanzija terorizma
Ne moze biti krscanski koliko god se trudili da ga tamo svrstate da bi pravili paralelekamen spoticanja wrote:Nadam se da ce neki biti uhapsen zivBackInBlack wrote:http://www.welt.de/politik/deutschland/ ... l-aus.html
ali ako bude krscanski terorizam vjerovatno ce opet biti krivi oni drugi jer su ih iznervirali
- p206
#423 Re: Ekspanzija terorizma
Ja sam odrastao na filmovima u kojim se pljačka banka i sa nekim genijalnim planom pokušava da se pobjegne. Ovi sad hoće da ih uhvate, loša im furka. Ne kontam ih.TAFKAP wrote:Neoficijelno:
- TAFKAP
#424 Re: Ekspanzija terorizma
Valjda se sam upucao, policija mu ne smije prići jer možda ima bombu u rusakup206 wrote:Ja sam odrastao na filmovima u kojim se pljačka banka i sa nekim genijalnim planom pokušava da se pobjegne. Ovi sad hoće da ih uhvate, loša im furka. Ne kontam ih.TAFKAP wrote:Neoficijelno:
- kamen spoticanja
#425 Re: Ekspanzija terorizma
Doduse...to je onda usamljeni vuk koga je unistila nehebica...Bodkin wrote:Ne moze biti krscanski koliko god se trudili da ga tamo svrstate da bi pravili paralelekamen spoticanja wrote:Nadam se da ce neki biti uhapsen zivBackInBlack wrote:http://www.welt.de/politik/deutschland/ ... l-aus.html
mogu sta god hocu