Ekspanzija terorizma

Post Reply
Njanjavi

#401 Re: Ekspanzija terorizma

Post by Njanjavi »

Mensecini dab se kola mogla slomit na ovom bosnji sto je snimo, jerbo je sumnjivo plaho kako ga nije spenglo shvabo ozdol u chelenku, konekcija neka tu ima mensecini sto posto :lol:
sahara1428

#402 Re: Ekspanzija terorizma

Post by sahara1428 »

arzuhal wrote:Šta kaže Kurir ko su napadači, jel Maoča ili su s Kosova i Metohije, jel upratio ko?
Do sada je samo vikao "Allahu ekber" čekaju Lazanskog :izet: da im protabiri a Dragan J. Vucicevic će da se dere "državni udar državni udar" samo dok skonta da nije na Vucica
Njanjavi

#403 Re: Ekspanzija terorizma

Post by Njanjavi »

:lol: :lol:
insomnia78

#404 Re: Ekspanzija terorizma

Post by insomnia78 »

arzuhal wrote:Šta kaže Kurir ko su napadači, jel Maoča ili su s Kosova i Metohije, jel upratio ko?
Mozda "udruzeni zlocinacki poduhvat"

S moje sokoćalo
kamen spoticanja

#405 Re: Ekspanzija terorizma

Post by kamen spoticanja »

Kurir jos uvijek ceka da erdogan sleti u teheran
Quaresma

#406 Re: RE: Re: Ekspanzija terorizma

Post by Quaresma »

Freamon Lester wrote:Ovaj neki nas Menso umalo u glavu dobi metak zbog radoznalosti. [emoji38]

citam ovo sto je ovaj napisao prijevod u komentarima, kaze lik da je nijemac i jos otkriva svoju adresu stanovanja, lel

Sent from my E6653 using Tapatalk
BackInBlack

#407 Re: Ekspanzija terorizma

Post by BackInBlack »

http://www.welt.de/politik/deutschland/ ... l-aus.html

neaju pojma sta se dogodilo
ugl novinari ... samo laprdaju ...
policija do sada nece nista konretno da otkrije ...
sahara1428

#408 Re: Ekspanzija terorizma

Post by sahara1428 »

kamen spoticanja wrote:
Kurir jos uvijek ceka da erdogan sleti u teheran
:lol: :lol: :lol:
kamen spoticanja

#409 Re: Ekspanzija terorizma

BackInBlack wrote:http://www.welt.de/politik/deutschland/ ... l-aus.html

Nadam se da ce neki biti uhapsen ziv
ali ako bude krscanski terorizam vjerovatno ce opet biti krivi oni drugi jer su ih iznervirali
red evil

#410 Re: Ekspanzija terorizma

Post by red evil »

Nije lako ni Vučiću, opet mora sazvati hitnu sjednicu vlade. :oops: :oops: :run:
Drvosjeca iz Dejcica

#411 Re: Ekspanzija terorizma

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

Kako je nastala čuvena izreka zbog koje smo i dan-danas ponekad pretjerano uljuljkani u vlastitoj pasivnosti, ali suštinski beskrajno tačna: 'Hvala Bogu pa ne puca!'
http://balkans.aljazeera.net/blog/hvala-bogu-pa-ne-puca
p206

#412 Re: Ekspanzija terorizma

Post by p206 »

Mislim da je krajnje vrijeme da proizvođači uvedu novu klasu auta, koja će imati naziv Bomb, i dovoljno prostora za nuklearnu bombu u gepeku. Ne prate trendove nikako.
Ovako mi ovo izgleda amaterski, ljudi se moraju penjati po krovovima, koristiti neke puške, obične pravljene bombe.
General War

#413 Re: Ekspanzija terorizma

Post by General War »

p206 wrote:Mislim da je krajnje vrijeme da proizvođači uvedu novu klasu auta, koja će imati naziv Bomb, i dovoljno prostora za nuklearnu bombu u gepeku. Ne prate trendove nikako.
Ovako mi ovo izgleda amaterski, ljudi se moraju penjati po krovovima, koristiti neke puške, obične pravljene bombe.
samo da nisu njemacka, evo jedna da nasmije

salik79

#414 Re: Ekspanzija terorizma

Post by salik79 »

insomnia78 wrote:
salik79 wrote:
insomnia78 wrote: Naravno da Gadafi sere
U Francuskoj, koja je bila meta najvise puta niko od napadaca (osim ovog zadnjeg a i on je tunizanin, i imao je papire, nije bio izbjeglica) nije rodjen van Francuske. Napadaci iz Belgije takodje. A dje su London, Madrid...
I naravno da ni Gadafijevo a ni iransko "maslo nije za ramazana" doduse mnogo prije AQ i Daesha
Mislim da nisi skontao Gadafijevu poentu. Ocito ne vidis sumu od drveta. A "iransko maslo" bi bilo stotine hiljada ubijenih iranaca sto konvencionalnim, sto nekonvencionalnim (bio i hemijsko oruzje), od strane tadasnjeg zapadnog saveznika (kojeg su i snabdjeli svim navedenim), u njihovom proxy ratu protiv "strasnih Iranaca"?!! Ili, mozda, rusenje iranskog putnickog aviona sa 300 ljudi on board, te odlikovanje glavnokomandujuceg najvecim vojnim odlicjem za "izuzetan uspjeh" i njegovog ispracanja u penziju kao heroja nacije,...?! Ili, pak, ubijanje najistaknutijih iranskih naucnika?
Niko to ne spori, neki dan sam bas stavlj'o link na to obaranje aviona
A znas i sam o cemu se radi. Podrska i naoruzavanje kojekakvih pokreta i organizacija koji su "patentirali" auto bombe mnogo prije "brace"

S moje sokoćalo
Ti "pokreti" su podrzani i naoruzavani tokom i nakon (dakle, ne prije!) pretrpljene proxy agresije, od strane onih koji su osnovali, obucili i naoruzali Al-Kaidu (kratak sazetak mozes pogledati ovdje: https://youtu.be/jVQkCVLaALQ). A tim "pokretima" je primarni i jedini cilj bio neprijateljske vojne formacije i baze na vlastitom tlu.

Sto se podmetanja bombi i terorizma tice, svima je poznato ko je to jos davnih 40-tih uveo u praksu ;-) Dobro poznato, samo se o tome ne prica.
TAFKAP

#415 Re: Ekspanzija terorizma

Post by TAFKAP »

Nedo bog da je ova hanuma na videu rekla nešto tipa "Allahu dragi šta nas snađe..." :lol: :lol: :lol:
Drvosjeca iz Dejcica

#416 Re: Ekspanzija terorizma

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

salik79 wrote:
Ti "pokreti" su podrzani i naoruzavani tokom i nakon (dakle, ne prije!) pretrpljene proxy agresije, od strane onih koji su osnovali, obucili i naoruzali Al-Kaidu (kratak sazetak mozes pogledati ovdje: https://youtu.be/jVQkCVLaALQ). A tim "pokretima" je primarni i jedini cilj bio neprijateljske vojne formacije i baze na vlastitom tlu.

Sto se podmetanja bombi i terorizma tice, svima je poznato ko je to jos davnih 40-tih uveo u praksu ;-) Dobro poznato, samo se o tome ne prica.
N zapadu je to tabu. :roll:

P.S Navodno se broj mrtvih popeo na 11. :cry:
jao_situacije

#417 Re: Ekspanzija terorizma

Post by jao_situacije »

Freamon Lester wrote:Ovaj neki nas Menso umalo u glavu dobi metak zbog radoznalosti. :lol:

al kako mu sočno psuje i još ga doziva ej ej, ti si šupak
stvarno smo mi nenormalni
TAFKAP

#418 Re: Ekspanzija terorizma

Post by TAFKAP »

Neoficijelno:

Osoba koja je pronadjena otprlike 1 km od mjesta napada je osoba s crvenim rusakom koja je pucala ispred McDonaldsa.
TAFKAP

#419 Re: Ekspanzija terorizma

Post by TAFKAP »

jao_situacije wrote:
Freamon Lester wrote:Ovaj neki nas Menso umalo u glavu dobi metak zbog radoznalosti. :lol:

al kako mu sočno psuje i još ga doziva ej ej, ti si šupak
stvarno smo mi nenormalni
Wixer = wanker = drk...
O'zone
Globalni moderator

#420 Re: Ekspanzija terorizma

Post by O'zone »

Gledam sad na RT-u snimke iz centra i na njima policija i zaštitari sa oružjem tjeraju grupu arapa kao ovi što kod nas dolaze da legnu na pod. Zene, djeca, muškarci....Zene skidaju Burke da pokažu da su žene..Tužno je kad vidiš ne sta su se doveli da bilo gdje u svijetu sranje da se desi njih prve za vrat...

Poslato sa radnog mjesta...
salik79

#421 Re: Ekspanzija terorizma

Post by salik79 »

Drvosjeca iz Dejcica wrote:
salik79 wrote:

N zapadu je to tabu. :roll:

P.S Navodno se broj mrtvih popeo na 11. :cry:
To je tabu za odredjene medije, koji decenijama vrse pranje mozgova svojih konzumenata. Sve sa svrhom i ciljem.
Bodkin

#422 Re: Ekspanzija terorizma

Post by Bodkin »

kamen spoticanja wrote:

ali ako bude krscanski terorizam vjerovatno ce opet biti krivi oni drugi jer su ih iznervirali
Ne moze biti krscanski koliko god se trudili da ga tamo svrstate da bi pravili paralele
p206

#423 Re: Ekspanzija terorizma

Post by p206 »

TAFKAP wrote:Neoficijelno:

Osoba koja je pronadjena otprlike 1 km od mjesta napada je osoba s crvenim rusakom koja je pucala ispred McDonaldsa.
Ja sam odrastao na filmovima u kojim se pljačka banka i sa nekim genijalnim planom pokušava da se pobjegne. Ovi sad hoće da ih uhvate, loša im furka. Ne kontam ih.
TAFKAP

#424 Re: Ekspanzija terorizma

Post by TAFKAP »

p206 wrote:
TAFKAP wrote:Neoficijelno:

Ja sam odrastao na filmovima u kojim se pljačka banka i sa nekim genijalnim planom pokušava da se pobjegne. Ovi sad hoće da ih uhvate, loša im furka. Ne kontam ih.
Valjda se sam upucao, policija mu ne smije prići jer možda ima bombu u rusaku
kamen spoticanja

#425 Re: Ekspanzija terorizma

Bodkin wrote:
kamen spoticanja wrote:

Ne moze biti krscanski koliko god se trudili da ga tamo svrstate da bi pravili paralele
Doduse...to je onda usamljeni vuk koga je unistila nehebica...
mogu sta god hocu :wink:
Post Reply