Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Molba za sve učesnike teme - i forumaše uopšteno...
Sasvim je izvjesno da na forumu ima dosta ljudi koji pate od PTSP-a, koji se na različite načine nose s gubitkom bližnjih ili sa samim iskustvom rata. Nije u redu bilo koga javno prozivati zbog toga, ako želite biti od pomoći - postoji PP, pa možete pitati da li je ta pomoć dobrodošla, itd.
Molim vas da ovaj post ne komentarišete na temi - i za to postoji PP.
karanana wrote:sta ce rock and roll urbana generacija sada izmisliti da seljake drzi dalje od zetre?
neka seljadilje, bice para... ja bih vratio koridu i na kosevo, kupish u brajlovica na kile pljeski i cevapa kod krunica soHmuna i da vidisH zarade za jedan dan jos nadjesH kaki plesacica pa ugovorisH bizMis... najbolje prodju oni koji one pokretne hale iznajmljuju, zaradisH na gofnima to puni djepovi...
Sponzor finala Zvezda Granda je BH Telecom i sada da se to ne održi u Sarajevu?
Nemoguće
Ovako je Dino izašao u susret Švrakićima ali ne toliko da se skroz ne održi. Vuk sit i ovce na broju (ova izreka nikad nije imala adekvatniji smisao)
StupskaBitanga wrote:Sponzor finala Zvezda Granda je BH Telecom i sada da se to ne održi u Sarajevu?
Nemoguće
Ovako je Dino izašao u susret Švrakićima ali ne toliko da se skroz ne održi. Vuk sit i ovce na broju (ova izreka nikad nije imala adekvatniji smisao)
prije bih ja rekao da su direktor marketinga telekoma i njegov brat menađer zajebali nešto i da ih je stranka prekrižila
StupskaBitanga wrote:Sponzor finala Zvezda Granda je BH Telecom i sada da se to ne održi u Sarajevu?
Nemoguće
Sarajmen wrote:Izvozimo balvane da bi zatim kupovali gotove proizvode od onih što našu sirovinu finalno obrade.
Naravno da nije ista priča al' princip jeste, kada našim bosanskohercegovačkim talentima domaća muzička produkcija ne osigura uslove da mogu da se pokažu, razvijaju i napreduju u toj branši na profesionalan način. Dakle, da se takav jedan projekat digne na znatno veći nivo, ili bar na isti kao što su to uradili u Grand produkciji iz susjedstva.
Nisam neki poštovalac baš svih muzičkih pravaca koji se mogu čuti od strane izvođača tokom takmičarskom dijela , ali ne krijem da sam zainteresovan za status npr jednog dijamanta kao što je Ibro Bublin. Nekim prijateljskim kanalima sam empatisao i drage volje putem telekom operatera tri il' četiri puta glasao za onog visokog Durana. I tako, preko ova dva takmičara sam tu i tamo bio u toku i znao da se finale najavljuje za 13 juli 2016.
Moje mišljenje je da je odabran pogrešan datum i zadovoljan sam da se postigao kompromis oko suprostavljenih mišljenja. Prošlost i tragične posljedice srebreničkog genocida ne možemo da mijenjamo, već samo da poštujemo i nadamo se da se nikad' i nikom' on ne ponovi. Jedan od načina je i prolongiranje datuma održavanja najavljenog finala ZG.
Tako i treba, od sad' na dalje i ubuduće.
Svim finalistima želim sreću i uspjeh, neka pobijedi bolji. A onim koji namjeravaju da idu na ovaj muzički spektakl, želim lijep provod uz napomenu da u svojoj svijesti ipak ugrade činjenicu da je jednog ljetnog dana Zetra zapaljena, i kao u jednoj sevdalinki gorjela do dva do tri dana.
Last edited by spreca on 09/07/2016 20:11, edited 1 time in total.
Sarajmen wrote:Izvozimo balvane da bi zatim kupovali gotove proizvode od onih što našu sirovinu finalno obrade.
Naravno da nije ista priča al' princip jeste, kada našim bosanskohercegovačkim talentima domaća muzička produkcija ne osigura uslove da mogu da se pokažu, razvijaju i napreduju u toj branši na profesionalan način. Dakle, da se takav jedan projekat digne na znatno veći nivo, ili bar na isti kao što su to uradili u Grand produkciji iz susjedstva.
Nisam neki poštovalac baš svih muzičkih pravaca koji se mogu čuti od strane izvođača tokom takmičarskom dijela , ali ne krijem da sam zainteresovan za status npr jednog dijamanta kao što je Ibro Bublin.
....
Ovo je porazna činjenica i veći problem od samog datuma održavanja.
Vidjeli smo da se uz malo dobre volje datum prilično lako promijeni.
Ali ovo gore napisano, dabogda.
I što je još gore, nije ovo izuzetak već pravilo.
Nemoguće
prije bih ja rekao da su direktor marketinga telekoma i njegov brat menađer zajebali nešto i da ih je stranka prekrižila
Zeleno je svima njima ne brini to su neraskidive veze
Više od 1.500 novosarajevskih penzionera ukrcalo se u jutarnjim satima u 25 autobusa kod hotela Bristol, a ispratio ih općinski načelnik Nedžad Koldžo. Na jednom od najljepših sarajevskih izletišta, Igmanu, za penzionere je bila obezbijeđena hrana i piće (roštilj, grah, kafa i osvježavajuća pića), te muzički program u izvedbi Abida Sakalaša.
A Abidaga sto pjeva dva dana prije komemoracije nema veze...??
L u c i f e r wrote:Više od 1.500 novosarajevskih penzionera ukrcalo se u jutarnjim satima u 25 autobusa kod hotela Bristol, a ispratio ih općinski načelnik Nedžad Koldžo. Na jednom od najljepših sarajevskih izletišta, Igmanu, za penzionere je bila obezbijeđena hrana i piće (roštilj, grah, kafa i osvježavajuća pića), te muzički program u izvedbi Abida Sakalaša.
L u c i f e r wrote:Više od 1.500 novosarajevskih penzionera ukrcalo se u jutarnjim satima u 25 autobusa kod hotela Bristol, a ispratio ih općinski načelnik Nedžad Koldžo. Na jednom od najljepših sarajevskih izletišta, Igmanu, za penzionere je bila obezbijeđena hrana i piće (roštilj, grah, kafa i osvježavajuća pića), te muzički program u izvedbi Abida Sakalaša.