Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?
- insomnia78
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#402 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?
omar little wrote:obzirom da niksic, kao i svaki pravi demokrata iz "prave raje" i proponent tog novog uredjenja i drustva kojem trebamo teziti, svako suceljavanje i kritiku na drustvenim mrezama rjesava brisanjem, onda da ovdje ostavim. pseto jedno olinjalo i lazljivo!
Pravi je demokrata po tom pitanju. Odmah block za neistomisljenike
- amidzazeher
#403 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?
Prije toga uzme SS i postavi na profilplain vanilla wrote:omar little wrote:obzirom da niksic, kao i svaki pravi demokrata iz "prave raje" i proponent tog novog uredjenja i drustva kojem trebamo teziti, svako suceljavanje i kritiku na drustvenim mrezama rjesava brisanjem, onda da ovdje ostavim. pseto jedno olinjalo i lazljivo!![]()
Pravi je demokrata po tom pitanju. Odmah block za neistomisljenike
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#404 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?
Ja sam jednom ostavio komentar, na njegovom fcb profilu i frajer me momentalno izbrisao.
Dotad sam iscitavao njegove textove, nisam komentarisao par mjeseci nikad ništa, i kad sam suprotstavio mišljenje, bez ikakvih uvreda, omalovazavanja, covjek pobrisao i na kraju još block.
Mislim da se radi o liku, koji ima neku šifru( ozbiljnu dijagnozu) i da mu nije uopšte mjesto u politici, iako je u svojim pocecima, kao pojava na light politickoj sceni bio donekle zanimljiv..
Dotad sam iscitavao njegove textove, nisam komentarisao par mjeseci nikad ništa, i kad sam suprotstavio mišljenje, bez ikakvih uvreda, omalovazavanja, covjek pobrisao i na kraju još block.
Mislim da se radi o liku, koji ima neku šifru( ozbiljnu dijagnozu) i da mu nije uopšte mjesto u politici, iako je u svojim pocecima, kao pojava na light politickoj sceni bio donekle zanimljiv..
-
emric
#405 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?
Realno, kakve kvalitete ima Damir Nikšić za bilo šta? Gdje su rezultati njegovog rada, naučni, društveni, bilo kakvi? Je li ima neke sposobnosti iz oblasti prava, ekonomije, neke menadžerske vizije?
Šupalj ko đevđir.
Šupalj ko đevđir.
- Thorgerson
#406 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?
Umjesto XY ubaci ime 95% političara na našoj sceni, počevši od predsjedništva, parlamenta, opština i kantona.emric wrote:Realno, kakve kvaliteteima XY za bilo šta? Gdje su rezultati njegovog rada, naučni, društveni, bilo kakvi? Je li ima neke sposobnosti iz oblasti prava, ekonomije, neke menadžerske vizije?
Šupalj ko đevđir.
#samokažem
-
emric
#407 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?
Pa nije baš. Ako se neko (adekvatno) školovao za pravnika ili ekonomistu, ili stekao neko znanje potrebno u određenom resoru, ili ima iskustvo u upravljanju određenim procesima u privredi, obrazovanju, nauci, zdravstvu, sportu, kulturi... onda je to svakako prednost koja takve ljude kvalifikuje za određene pozicije.Thorgerson wrote:Umjesto XY ubaci ime 95% političara na našoj sceni, počevši od predsjedništva, parlamenta, opština i kantona.
#samokažem
Damir Nikšić ima sposobnost jedino da bude klaun na dječijim predstavama koje organizuju lokalne zajednice, mada je upitno da li bi sa svojim labavim živcima i to uradio kako treba. Zamišljam ga kako reži na djecu i psuje im majke.
- addem
#408 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?
DN nije dobar sto je javno priznao.
-
Horcrux
#409 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?
Dnevna doza prosjecnog bosnje.emric wrote:Realno, kakve kvalitete ima Damir Nikšić za bilo šta? Gdje su rezultati njegovog rada, naučni, društveni, bilo kakvi? Je li ima neke sposobnosti iz oblasti prava, ekonomije, neke menadžerske vizije?
Šupalj ko đevđir.
-
emric
#410 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?
Djevna doza prazne ljušture koja u ispraznom vještačkom smijanju traži smisao života.Horcrux wrote:Dnevna doza prosjecnog bosnje.emric wrote:Realno, kakve kvalitete ima Damir Nikšić za bilo šta? Gdje su rezultati njegovog rada, naučni, društveni, bilo kakvi? Je li ima neke sposobnosti iz oblasti prava, ekonomije, neke menadžerske vizije?
Šupalj ko đevđir.
-
nenadivan
#411 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?
Skoro mi priča poznanik, koji ga je kao i ja simpatisao, pratio na fb i gdje već sve ne i bio mu podrška. Kaze prije par mjeseci je ostavio komentar na fb, gdje ga nije kritikovao već samo rekao da je bilo možda bolje da umjesto što je uradio to i to, da je uradio nešto treće (zaboravio sam detalje). Kaže odmah to veče je blokiran i njegova poruka je obrisana.
Stupio je s njim licno u kontakt (prijatelj je s njim na fb, još od ranije), da vidi šta je u pitanju, kontajuci da je sigurno neka greška. Ovaj mu je odgovorio da ne zna, kao navodno moderatori vode njegovu fb stranu.ali da vjeruje da je nešto jako glupo napisao čim su ga ovi blokirali i pobrisali mu post, te da ne piše gluposti više. Tu su još razmijenili par poruka, pristojnih sa strane mog poznanika, a dosta uvrjedljivih i podcjenivackih od strane Damira. Na kraju, nakon još par poruka, ga je Damir blokirao i na licnom nalogu. Pokazivao mi čovjek poruke, nema zaista ničega uvredljivog, samo prosto razmjena mišljenja i suočavanje stavova (u pokušaju).
Izgleda da je zaista u pitanju težak slučaj, taj Damir Niksić, čovjek čiji je ego zaje8ao Staljinove veličine. Nažalost, još jedno veliko razočaranje. Ako sebi čovjek ne dopušta ni najmanju kritiku i to čak dobronamjernu, onda je patološka stvar već u pitanju.
Stupio je s njim licno u kontakt (prijatelj je s njim na fb, još od ranije), da vidi šta je u pitanju, kontajuci da je sigurno neka greška. Ovaj mu je odgovorio da ne zna, kao navodno moderatori vode njegovu fb stranu.ali da vjeruje da je nešto jako glupo napisao čim su ga ovi blokirali i pobrisali mu post, te da ne piše gluposti više. Tu su još razmijenili par poruka, pristojnih sa strane mog poznanika, a dosta uvrjedljivih i podcjenivackih od strane Damira. Na kraju, nakon još par poruka, ga je Damir blokirao i na licnom nalogu. Pokazivao mi čovjek poruke, nema zaista ničega uvredljivog, samo prosto razmjena mišljenja i suočavanje stavova (u pokušaju).
Izgleda da je zaista u pitanju težak slučaj, taj Damir Niksić, čovjek čiji je ego zaje8ao Staljinove veličine. Nažalost, još jedno veliko razočaranje. Ako sebi čovjek ne dopušta ni najmanju kritiku i to čak dobronamjernu, onda je patološka stvar već u pitanju.
- MaxPayne
#412 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?
može li linkaddem wrote:DN nije dobar sto je javno priznao.
-
Haman2
#413 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?
Ja mislim da D. Niksic ne moze biti niakakav rukovodilac. Krajnje neozbiljn razmisljanje. Covjek treba imati bar opstu kulturu ponasanja da bi bio neki rukovodilac. Ne znam i kako je dospio u SDP.
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.