Eksplozije na briselskom aerodromu i u metrou.

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Cherry-Cherry

#401 Re: Eksplozije na briselskom aerodromu i u metrou.

Post by Cherry-Cherry »

asker wrote:Okupiti medjunarodnu koaliciju sa 200 000 vojnika.

1. Usetati u Saudijsku Arabiju i pokupiti sve pripadnike porodice Saud (hiljade i hiljade princeva i kuraca palaca). Zamrznuti sva sredstva, sve finansije. Pratiti novac, transakcije, kome i kad su uplacivali sta i koliko, zasto. Zatvoriti sve NVO, humanitarne organizacije, udruzenja pcelara i sve sto se finansiralo iz SA.

2. Unistiti ISIL, ovog puta pored bombardovanja cistiti teren sa kopnenim snagama. Akcija nebi trajala duze od 6 mjeseci.

3. Ponuditi Kurdima autonomiju u okviru drzava u kojima zive. Sve snove o nezavisnom Kurdistanu unistiti do temelja.

4. Reinstalirat Basara Al Asada na cijelom teritoriju Sirije. Sacekat godinu dana, raspisat izbore pod kontrolom OSCE-a i medjunarodnih snaga na terenu.

5. U Eu (i u BiH naravno), uci u sva geta, u sve mesdzide, sva sela i naselja i analizirati njihove programe i ucenja. Pokazati autoritet drzave (bilo koje) i jasno staviti do znanja da su sve slobode zagarantovane samo i jedino do onog trenutka dok ne ugrozavaju druge i drugacije. Sve one koji se protive tome ukloniti, zatvoriti, neutralisati na bilo koji nacin. Humanije je bolje ali klin se klinom izbija.

6. Pod snaznim pritiskom cijele medjunarodne zajednice uspostaviti granice Izraela i Palestine na one prije 1967. Ovdje bi se u bitci poznali junaci (pametnom dosta). Utopija znam, ali rjesenje da.

Sve ostalo je prdimahovina. Ovakve stvari ce se desavati svako malo ukoliko se gore navedeno ne desi.
:thumbup: :thumbup:
mit12

#402 Re: Eksplozije na briselskom aerodromu i u metrou.

Post by mit12 »

1. Usetati u Saudijsku Arabiju i pokupiti sve pripadnike porodice Saud (hiljade i hiljade princeva i kuraca palaca). Zamrznuti sva sredstva, sve finansije. Pratiti novac, transakcije, kome i kad su uplacivali sta i koliko, zasto. Zatvoriti sve NVO, humanitarne organizacije, udruzenja pcelara i sve sto se finansiralo iz SA.

2. Unistiti ISIL, ovog puta pored bombardovanja cistiti teren sa kopnenim snagama. Akcija nebi trajala duze od 6 mjeseci.

3. Ponuditi Kurdima autonomiju u okviru drzava u kojima zive. Sve snove o nezavisnom Kurdistanu unistiti do temelja.

4. Reinstalirat Basara Al Asada na cijelom teritoriju Sirije. Sacekat godinu dana, raspisat izbore pod kontrolom OSCE-a i medjunarodnih snaga na terenu.

5. U Eu (i u BiH naravno), uci u sva geta, u sve mesdzide, sva sela i naselja i analizirati njihove programe i ucenja. Pokazati autoritet drzave (bilo koje) i jasno staviti do znanja da su sve slobode zagarantovane samo i jedino do onog trenutka dok ne ugrozavaju druge i drugacije. Sve one koji se protive tome ukloniti, zatvoriti, neutralisati na bilo koji nacin. Humanije je bolje ali klin se klinom izbija.

6. Pod snaznim pritiskom cijele medjunarodne zajednice uspostaviti granice Izraela i Palestine na one prije 1967. Ovdje bi se u bitci poznali junaci (pametnom dosta). Utopija znam, ali rjesenje da.

Sve ostalo je prdimahovina. Ovakve stvari ce se desavati svako malo ukoliko se gore navedeno ne desi.
Sva sreća pa se ti ništa ne pitaš.
zateznistub

#403 Re: Eksplozije na briselskom aerodromu i u metrou.

Post by zateznistub »

Kažu da je i J. B. Tito onomad bio židov...ili rus...vukao na svoju stranu, tamo prema Vatikanu što bi Bora rekao... :-?
detroit-mercy

#404 Re: Eksplozije na briselskom aerodromu i u metrou.

Post by detroit-mercy »

zateznistub wrote:Kažu da je i J. B. Tito onomad bio židov...ili rus...vukao na svoju stranu, tamo prema Vatikanu što bi Bora rekao... :-?
Ljudi gledaju James Bond i slicne filmove previse :wink: .
insomnia78

#405 Re: Eksplozije na briselskom aerodromu i u metrou.

Post by insomnia78 »

zateznistub wrote:Kažu da je i J. B. Tito onomad bio židov...ili rus...vukao na svoju stranu, tamo prema Vatikanu što bi Bora rekao... :-?
Sve se kanim da napisem to
LSD

#406 Re: Eksplozije na briselskom aerodromu i u metrou.

Post by LSD »

Tito je bio mason i jirget iluminata...moguce i da je bio reptil

uglavnom, jako sumnjiva licnost :nargila:
Kikibombona

#407 Re: Eksplozije na briselskom aerodromu i u metrou.

Post by Kikibombona »

LSD wrote:
Dakle da sumiramo stvari
Uglavnom, ne znaš ništa o tom covjeku, ni ko je Bagdadi, ni cime se bavi, ni kako je odjednom postao halifa, ni ko ga izabra i slicna pitanja ( zapravo libo te racku za njega, kako sam veliš)...ali zato jedno sigurno znaš- a to je da nije sigurno židov :!: znaci, po tebi može biti i marsovac, ali nikako židov

ma bravo :thumbup: evo ti još jedna bombona, zaslužio si je
Cuj Zidov? :-)
A zasto ne bi mogao biti Bosnjak recimo? :lol:
Ili mozda Obalobjelokoscanin? :lol:

Sta su ovi iz vijestiummeta?
Srbi?

Sta su ovi sto iz Bosne pohrlise u Sham i Irak?
Vlasi?

Jezidi Kurdi prenose da nad njima genocid pocinise i poklase ih lokalni Arapi. Niko Zidove nije spomenuo. Idi im ti reci da ih je pobila zidovska marva inspirisana jevrejskom ideologijom!? Ne znaju ljudi ko je kriv za hiljade mrtvih, silovanih...
Rampage

#408 Re: Eksplozije na briselskom aerodromu i u metrou.

Post by Rampage »

Kikibombona wrote:
Rampage wrote:
TI, onaj koji podržava i opravdava terorističke napade u Turskoj, meni, kao nekome ko je u prvom postu na ovoj temi spomenuo majku čudovištima koja napraviše ovo u Belgiji danas, bi da podvališ da ja podržavam terorističku ideologiju?

I, btw, ovi čiji si ti fanatični glasnogovornik na forumu (odavno si premašio Savuxxx-a sa svojim ubleharenjem) su inače stari eUropski narod?

Ima li još nekog ovdje kome ti možeš prodavati svoju priču, pitam se? Evo ni na ovoj temi ti nije puno trebalo da kreneš s demoniziranjem Turaka :-)
Da li sam OPRAVDAO teroristicki napad u Briselu rekavsi da za teroristicki napad koji su pocinili zombiji, sljedbenici ideogije zla, direktnu krivicu snosi americka ekspanzionisticka i agresivna politika na BI?

PODRZAVAM?

Daj komentar da svi vidimo. Ako ne pokazes, lazov si!
Daj ti komentar u kojem sam ja napisao da ti podržavaš ili opravdavaš terorističke napade u Belgiji. Ako ne pokažeš, lažov si!

I, btw, zaboravio si me etiketirati kao islamistu, džihadistu, isilovca, nekoga-ko-podržava-Asada, sektaša... bilo šta iz tvog širokog opusa uvreda na račun muslimana? Ništa?

I zašto si se ušutio s pričom o našem podržavanju naroda s kojima nemamo ništa, odnosno (ne)evropskih naroda?
Kikibombona

#409 Re: Eksplozije na briselskom aerodromu i u metrou.

Post by Kikibombona »

Cherry-Cherry wrote:

:thumbup: :thumbup:
Citao sam do prve tacke i odmah stao...

Amerikanci i Evropljani su saveznici Saudijaca!

Dakle, omdah na prvoj tacci sve pada u vodu!
LSD

#410 Re: Eksplozije na briselskom aerodromu i u metrou.

Post by LSD »

@Kikice

ne znam više šta bi ti rek'o...mislim da smo iscrpili sve resurse

kako sam veliš, ne znaš apsolutno ništa o Bagdadiju, boli te racku za doticnim - osim što nekako miteriozno znaš da sigurno nije židov :-) kako to znaš, to je misterija, ne trudiš se a pojasniš, ali nije ni bitno....može biti i Bošnjak i Obalobjelokoscanin i Peruanac i Eskim i Marsovac ako treba - ali ne diraj u Židove jer Kiki odmah skace u defanzivnom stavu ;-) OK, pošteno :thumbup:
Kikibombona

#411 Re: Eksplozije na briselskom aerodromu i u metrou.

Post by Kikibombona »

Rampage wrote: Daj ti komentar u kojem sam ja napisao da ti podržavaš ili opravdavaš terorističke napade u Belgiji. Ako ne pokažeš, lažov si!

I, btw, zaboravio si me etiketirati kao islamistu, džihadistu, isilovca, nekoga-ko-podržava-Asada, sektaša... bilo šta iz tvog širokog opusa uvreda na račun muslimana? Ništa?

I zašto si se ušutio s pričom o našem podržavanju naroda s kojima nemamo ništa, odnosno (ne)evropskih naroda?
Nikada te nisam etiketirao kao dzihadistu, islovca, nekoga ko podrzava Asada i sektasa. Nikada!

Jedino jesam kao islamistu. Al' sta u tome ima lose? Islamizam je potpuno legitiman pravac, kao i svaki drugi. Zasto se ljudi toga stide?

Ja prvi podrzavam neevropske narode. Ne znam o cemu pricas. Samo ti ljudi pokusavaju objasniti zasto je prosjecnom Bosancu blizi Brisel od Bagdada ili Ankare.

Isto tako, potpuno je logicno i razumljivo da je nekom muslimanu vise zao zrtava u Ankari nego u Moskvi.

Ljudi su fino objasnili. Ako nisi skontao, ja ti ne mogu pomoci.
hrle1976

#412 Re: Eksplozije na briselskom aerodromu i u metrou.

Post by hrle1976 »

Eno pocelo je s Nous sommes Bruxelles, Je suis Bruxellois sad ce neko da se opari na pritnaju natpisa na majicice, kao u Parizu. Valonci se dali u biznis. Ovi iz Flandersa ne priznaju francuski. Nastala polarizacija. Pravo je cudo da ta drzavica uopste i postoji koliko se oni na svjeveru podnose sa ovima iz juga.
Last edited by hrle1976 on 22/03/2016 19:13, edited 1 time in total.
uglavnomja

#413 Re: Eksplozije na briselskom aerodromu i u metrou.

Post by uglavnomja »

kazu vise akcija policije je u toku, nabrojali su neke dijelove brisela i stanice ...
Kikibombona

#414 Re: Eksplozije na briselskom aerodromu i u metrou.

Post by Kikibombona »

LSD wrote:@Kikice

kako sam veliš, ne znaš apsolutno ništa o Bagdadiju, boli te racku za doticnim - osim što nekako miteriozno znaš da sigurno nije židov :-) kako to znaš, to je misterija, ne trudiš se a pojasniš, ali nije ni bitno....može biti i Bošnjak i Obalobjelokoscanin i Peruanac i Eskim i Marsovac ako treba - ali ne diraj u Židove jer Kiki odmah skace u defanzivnom stavu ;-) OK, pošteno :thumbup:
Kiki cioniste i njihov zlocinacki rezim kitom pocasti. Samo ne mogu te vase islamske patetike i lazi. Isto tako ne mogu srpske lazi i mitologije.

Sa tom pricom se pokusava oprati muslimane od zla. Prebaciti svo zlo na Zidove. Karina, dovoljno su zli, nema potrebe nabacivati im na racun i selefijski fasizam.

Selefijska ideologija je veliko veliko zlo. U interesu muslimana je da se izbore sa tim, jer ce na kraju sve ovo njih najvise kostati.

Evo i ove jadne izbjeglice, koje svim srcem podrzavam, sada ce se suociti sa problemima u Evropi radi selefijskih pavijana. A 99.99% se radi o normalnim ljudima koji su izgubili ono malo sirotinje sto su cijeli zivot stvarali. Dosli su u Evropu da se spase od smrti, bijede...

Ako se bude ukazivalo na Zidove problem se nikada nece rijesiti. Proglem nisu Zidovi, problem je selefijska ideologija zla, problem je sektastvo i jos milion stvari koji proizilaze iz vjere. Velike strahote se desavaju u islamski zemljama. Kolje se svako sa svakim. Manjine najvise najebase. I sve to rade prokleti Zidovi, nikako fino, dobri i posteni muslimani!??

Ovo je definitivno moj posljednji komentar tebi. Nema nikakvog smisla. Izvinjavam se onima koji su citali uzaludnu prepisku.
hrle1976

#415 Re: Eksplozije na briselskom aerodromu i u metrou.

Post by hrle1976 »

uglavnomja wrote:kazu vise akcija policije je u toku, nabrojali su neke dijelove brisela i stanice ...
U Idomeniju je sve pod kontrolom.
L u c i f e r

#416 Re: Eksplozije na briselskom aerodromu i u metrou.

Post by L u c i f e r »

Islamizam je fasizam, nista manji od velikosrpstva.

Samo gazit govna.

Guantanamo foreva.
LSD

#417 Re: Eksplozije na briselskom aerodromu i u metrou.

Post by LSD »

Kikibombona wrote:

Kiki cioniste i njihov zlocinacki rezim kitom pocasti. Samo ne mogu te vase islamske patetike i lazi. Isto tako ne mogu srpske lazi i mitologije.

Sa tom pricom se pokusava oprati muslimane od zla. Prebaciti svo zlo na Zidove. Karina, dovoljno su zli, nema potrebe nabacivati im na racun i selefijski fasizam.

Selefijska ideologija je veliko veliko zlo. U interesu muslimana je da se izbore sa tim, jer ce na kraju sve ovo njih najvise kostati.

Evo i ove jadne izbjeglice, koje svim srcem podrzavam, sada ce se suociti sa problemima u Evropi radi selefijskih pavijana. A 99.99% se radi o normalnim ljudima koji su izgubili ono malo sirotinje sto su cijeli zivot stvarali. Dosli su u Evropu da se spase od smrti, bijede...

Ako se bude ukazivalo na Zidove problem se nikada nece rijesiti. Proglem nisu Zidovi, problem je selefijska ideologija zla, problem je sektastvo i jos milion stvari koji proizilaze iz vjere. Velike strahote se desavaju u islamski zemljama. Kolje se svako sa svakim. Manjine najvise najebase. I sve to rade prokleti Zidovi, nikako fino, dobri i posteni muslimani!??

Ovo je definitivno moj posljednji komentar tebi. Nema nikakvog smisla. Izvinjavam se onima koji su citali uzaludnu prepisku.
:thumbup: konacno i jedna pametna od tebe, znaci sutra pada grad :-)

Samo, kad ces ti povezati logikom da je 2+2=4....to jest , da Islam nije zlo niti može biti, to jest da selefizam nema nikakve veze sa islamom i muslimanima - osim što ga ti demoni koriste kao paravan i štit za svoja zlodjela koja cine i mnogo ranije od 11 septembra 2001.

I nema više smisla da smaramo ovu časnu forumsku zajednicu daljom pricom ;-) hajd vozdra :run:
Danguba

#418 Re: Eksplozije na briselskom aerodromu i u metrou.

Post by Danguba »

Fudo Bosna wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:Evo sad će Mladen Marić i ergela njegovih facebook sljedbenika da nam nađu neku belgijsku koloniju iz 19. stoljeća, pa da nam pokažu kako je sve ovo, zapravo, jedna velika intergalaktična pravičnost, naplaćivanje računa, svođenje na mrtvu nulu. Ja nekako prognoziram da će to biti Ruanda, no pričekajmo. Visprenost tog vanjskopolitičkog analfabete, konspiratorskog meštra i statusnog simbola svakog balkanoida koji vjeruje u Ickeove guštere, masone, iluminate i Bil Gatesova nastojanja da nas sve zarazi HIV-omm, nikad ne treba potcijeniti.

Onda će mu njegovi facebook prijatelji, pratitelji ili kako se već zove ta terapijska zajednica ljudi koji su spremni, pri čistoj svijesti, čitati te njegove misaone povraćotine, pisati kako je - kralj, šah, sultan, kako je još jednom zadao nezadrživ udarac "zapadnjačkim" licemjerima. Čini se da se terorističkim napadima u Evropi ponajviše raduju - ISIL i Mladen Marić.

Ne upravo će Mladen Marić, i slični ljudi koji imaju pameti reči da se mora stati u kraj Isilu i sličnim "tzv paraislamskim političkim pokretima",jer imaju veze sa islamom kao i fašizam sa krščanstvom , znači nikakve, a ne, "uništavati ":ISIl Nusre i ostalu bagru, a moliti Boga, da im ništa ne bude,jer sa vragom u janjećoj koži nema pregovaranja i tepanja pa ni sa ISILOM, i oni koji su proizveli ovakve samozvane kvazivjernike, a nije ih , da te podsjetim bilo prije Sadama, Gadafija, intervencija u Afaganistanu 1990 tih pogotovu, tek poslije nastadoše ovii "kvaziislamisti", zapad ih proizvede, ne Sadam, ne Gadafi, ne Bašar, pa u borbi za takvu tzv "demokraciju" podobro se , zapad, "zatvoriše oči" i nastadoše ovi kozoj... i dok ne skontamo da se miješanjem u ta društva sa ciljem rušenja bilo kakvog prosperiteta, i nametanjem im nekkakvih takozvanih "arapskih proljeća" mogu i proizvesti samo ovakvi kozo.. koje poslije nečeš moći sauldisati, jer pašće pušteno sa lanca neče prezati od toga ni da gazdu ujede !!!
Zalit cemo i treba da zalimo za hladnim ratom, radom u Iraku, radom u Libiji, radom i ljetovanjem u Egiptu, nekim poznanicima iz Sirije. Zalit cemo za usnulim starcima Arapske lige koji krenu na sijednicu sest mjeseci ranije da ne bi zakasnili pa ih i rjedje odrzavaju. Zalit cemo i za svim komforom koji se mogao uzivati u cijeloj Europi, visokim foteljama sa kojih se posmatrao cijeli Svijet...zalit cemo za mnogo sta sto se poremetilo.

Kuda plovi ovaj brod? Ili milioni camcica koji se ili ce se razbiti od hridi neke stijene.
To zna samo onaj u epicentru koji stvara turbulencije a od istih se stvaraju koncentricni krugovi sa valovima. Od tih valova neki su se vec davno razbili o stijene. Kao sto rekoh, to su koncentricni krugovi pa svako malo neko novi dodje na red. Mi plovimo ali smo se skoro pa navikli da se tamo neko razbio o stijene. Medju prvima su bili Iracani i Afganistanci. Posto smo mi blizi centru i nije nas puno pogadjalo to sto iracki i afganistanski camcici udaraju o stijenje. U slijedecem krugu lupaju se camcici iz Libije, Tunisa, Egipta i Sirije Malo nas je to zabrinulo ali nista narocito jer smo mi sa svojim camcima daleko od njih. Kako vrijeme prolazi skoro smo zaboravili na one centricne krugove sa pocetka ili smo se tjesili da nas taj krug nece zadesiti ALI eto dodje struja i do nas i poce razbijati i nase camcice.
Sta cemo sada? Izmisljati krivca ili se vratiti na onoga u epicentru koji je stvarao valove na moru JER da njega nije bilo, ne bi stradali mnogi Iracani, Afganistanci, Libijci, Egipcani, Sirijci...
SpecialOffer

#419 Re: Eksplozije na briselskom aerodromu i u metrou.

Post by SpecialOffer »

@LSD vrati se ti Zelji i BHPL tamo ti je domet :wink:
sahara1428

#420 Re: Eksplozije na briselskom aerodromu i u metrou.

Post by sahara1428 »

insomnia78 wrote:
Sve se kanim da napisem to
evo ko je bio Tito

uglavnomja

#421 Re: Eksplozije na briselskom aerodromu i u metrou.

Post by uglavnomja »

kazu 3 osobe uhapsene
LSD

#422 Re: Eksplozije na briselskom aerodromu i u metrou.

Post by LSD »

SpecialOffer wrote:

@LSD vrati se ti Zelji i BHPL tamo ti je domet :wink:
važi, dogovoreno :thumbup:

hajmo zajedno, nije ni tebi ovdje mjesto realno govoreci ;-)
Bodkin

#423 Re: Eksplozije na briselskom aerodromu i u metrou.

Post by Bodkin »

to je ta evropa sa njihovim turboliberalima. sto se ne dizu u zrak u rusiji? zato sto rus smrvi sve i ne ostane kamen na kamenu. sto ne naprave nista u USA? zato sto amere boli kurac za nekakva nacionalna i vjerska prava. dosao si u ameriku, postovaces nasa pravila. zasto se ne dizu u kini? zato sto kineze boli kita za nekakvim srednjovijekovnim ideologijama i svetim knjigama. a evropa? daje im socijalu, daje im da uce skolu na jeziku predaka, daje im stanove i besplatno obrazovanje. sta dobiju za to? dobiju brisel, pariz, rim ili madrid. samo tako :thumbup: nek dodju desnicari pa da sve pociste. da otjeraju i normalne i nenormalne i da svi odemo u kurac.

a ovi relativizatori sto placu za zastavama turske, ljudi iz bosne su uvijek bili iz evropskog kulturnog kruga. blizi je pariz od istanbula. blizi je brisel od bejruta i nekakvih lijevih sela sirije ili iraka. nas nacin zivota je zapadnjacki ma koliko se trudili moderni islamisti ubaivanjem turskog u srednje skole ili furanjem na nekakve vehabijske sekte. do kad ce tako biti vidjecemo. sto duze to bolje
zateznistub

#424 Re: Eksplozije na briselskom aerodromu i u metrou.

Post by zateznistub »

sahara1428 wrote: evo ko je bio Tito

:shock:

Quaresma

#425 Re: Eksplozije na briselskom aerodromu i u metrou.

Post by Quaresma »

pa da upravu si, to sto su blizi odmah dobiju više na ´vrijednosti´ a ko šiša istanbul/tursku, nek se raznose, nisu blizu ha-ja
Post Reply