Tomahawk11 wrote:Ih, vi za svaku sitnicu![]()
Ne znate vi kako je muška suza teška
Jah, mi plačemo od silne sreće.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Pa ako je plakanje fizički ventil organizma da si olakša situaciju i da je prirodan, treba plakati (manje ćeš pišati).Tomahawk11 wrote:Ih, vi za svaku sitnicu![]()
šta se sU vas dešava kad placeteEuridika wrote:Tomahawk11 wrote:Ih, vi za svaku sitnicu![]()
Ne znate vi kako je muška suza teška![]()
![]()
![]()
Jah, mi plačemo od silne sreće.
Moram nekako to ugajgulit kad pijem pivu.Bloo wrote:Pa ako je plakanje fizički ventil organizma da si olakša situaciju i da je prirodan, treba plakati (manje ćeš pišati).Tomahawk11 wrote:Ih, vi za svaku sitnicu![]()
Kani suzo izdajiceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Iduci put navij mi od dzeja zivote zeno bez morala...more bit manje cu pisnut.muha_sa wrote:poslije trece svako dvaminuta na šanjepi
Moram Bloo pitati, još nisam skontala šta raste. Jedino što dosad uvidjeh je da mi oči oteknu, pocrvene, i boli me glava.muha_sa wrote:šta se sU vas dešava kad placeteEuridika wrote:Tomahawk11 wrote:Ih, vi za svaku sitnicu![]()
Ne znate vi kako je muška suza teška![]()
![]()
![]()
Jah, mi plačemo od silne sreće.![]()
Bloo rece da nama nešto raste--glOho i daleko bilo
Prateći postove došla sam do zaključka da od plakanja muškima se smanjuju muda, a rastu siseEuridika wrote: Moram Bloo pitati, još nisam skontala šta raste. Jedino što dosad uvidjeh je da mi oči oteknu, pocrvene, i boli me glava.
Edit: Znači, NE plačem dovoljno? Kuku...Bloo wrote:Prateći postove došla sam do zaključka da od plakanja muškima se smanjuju muda, a rastu siseEuridika wrote: Moram Bloo pitati, još nisam skontala šta raste. Jedino što dosad uvidjeh je da mi oči oteknu, pocrvene, i boli me glava.
cendlerbing wrote:Tomahawk11 wrote:Ih, vi za svaku sitnicu![]()
Ima nas koje plačemo jedanput i po godišnje
Samo zaplaci i sam ce se pobrisaticendlerbing wrote:wtf![]()
uspjela sam sebe quotati...nema opcija da se obrise dupli komentar?
Nije loše, dok ti neko ne kaže da nisi relevantna da daješ mišljenje o temi o kojoj se svađa jer samo cmizdriš i čmoljišannoy wrote:Sto se tice plakanja tu sam stvarno tipicno zensko. Ne mogu se posvađati a da ne krenu suze![]()
Zapravo sam "tipicno" zensko po mnogocemu. I ne mislim da je to lose, dapace
Musko koje place je meni jako tezak prizor, jer sam navikla da muskarci u mom zivotu placu samo kad je bas neka velika tuga. Zato me pomisao na muskarca koji place nekako plasi. Ali ne bi ga smatrala manje muskarcem ako zaplace. Ako provede vise od 5 minuta birajuci sto ce obuci, tad vec da
Ako počneš sad da kmečiš, dogurat ćeš do C za koju godinuEuridika wrote:Edit: Znači, NE plačem dovoljno? Kuku...Bloo wrote:Prateći postove došla sam do zaključka da od plakanja muškima se smanjuju muda, a rastu siseEuridika wrote: Moram Bloo pitati, još nisam skontala šta raste. Jedino što dosad uvidjeh je da mi oči oteknu, pocrvene, i boli me glava.
P.S. Pitam za ovo drugo, ovo prvo mi nije problem.
Nisam to doživjela, osim u zajebancijiBloo wrote: Nije loše, dok ti neko ne kaže da nisi relevantna da daješ mišljenje o temi o kojoj se svađa jer samo cmizdriš i čmoljiš
ili kad se suprostaviš (mišljenjem/akcijom), neko ti kaže šta si hormonalna, jel to PMS
Otvorio ormar i place zato sto ne zna sta da obuce *inlove* *srce*annoy wrote:Sto se tice plakanja tu sam stvarno tipicno zensko. Ne mogu se posvađati a da ne krenu suze![]()
Musko koje place je meni jako tezak prizor, jer sam navikla da muskarci u mom zivotu placu samo kad je bas neka velika tuga. Zato me pomisao na muskarca koji place nekako plasi. Ali ne bi ga smatrala manje muskarcem ako zaplace. Ako provede vise od 5 minuta birajuci sto ce obuci, tad vec da
Edituješ. Staviš samo tačku.cendlerbing wrote:wtf![]()
uspjela sam sebe quotati...nema opcija da se obrise dupli komentar?
e jebga sad, cuj 5 min i odmah ispadnes pickonja.annoy wrote:Sto se tice plakanja tu sam stvarno tipicno zensko. Ne mogu se posvađati a da ne krenu suze![]()
ne brini, to sam samo jaEdin25 wrote: e jebga sad, cuj 5 min i odmah ispadnes pickonja.
annoy wrote:Sto se tice plakanja tu sam stvarno tipicno zensko. Ne mogu se posvađati a da ne krenu suze![]()
Ma ne znaju ni one sta hoce....vole sredjenje i uredne muskarce u odjelima, koji vode racuna o sebi....a ako duze od 5 minuta bira odjecu...pickonja, mislim what the fuckEdin25 wrote:e jebga sad, cuj 5 min i odmah ispadnes pickonja.annoy wrote:Sto se tice plakanja tu sam stvarno tipicno zensko. Ne mogu se posvađati a da ne krenu suze![]()
Molim citat gdje sam rekla da volim muškarce u odijelimaSamprotivsviju wrote:
Ma ne znaju ni one sta hoce....vole sredjenje i uredne muskarce u odjelima, koji vode racuna o sebi....a ako duze od 5 minuta bira odjecu...pickonja, mislim what the fuck