Pariz
- insomnia78
#401 Re: Pariz
Izgleda da su taoci oslobodjeni
Dvojica terorista ubijena
- It_is_a_Leclerc
#402 Re: Pariz
Nije to - hoće - neće. Situacija nije bezazlena, kad jedna država kakva je Francuska proglasi vanredno stanje,a barata takvim policijsko-obavještajnim aparatom.
Trebalo bi organizirati hitne konsultacije direktora SIPA-e, OSA-e i ministra sigurnosti BiH, o trenutno dostupnim informacijama i osobama od interesa koje se prate, njihovoj trenutnoj lokaciji i aktivnostima.
Trebalo bi organizirati hitne konsultacije direktora SIPA-e, OSA-e i ministra sigurnosti BiH, o trenutno dostupnim informacijama i osobama od interesa koje se prate, njihovoj trenutnoj lokaciji i aktivnostima.
- TAFKAP
#403 Re: Pariz
Prije će biti da je ovo odgovor na francuske avionske napade na položaje ISISa u Siriji.astala_vistala wrote:Izabrana meta Pariz onako da odjekne u javnosti preko 60 stradalih,sa ovako velikim napadima samo obavjestajne agencije barataju jer vjerujem da je terorizam kakav nam predstavljaju na tv-u fiktivna stvar.
Sada cekamo odgovor Francuza i da saznamo ko najvise profitira od ovog masakra jer nista u zivotu nije slucajno.
- uglavnomja
#404 Re: Pariz
insomnia78 wrote:Izgleda da su taoci oslobodjeni
ovi spominju 30 oslobodjenih talaca
- O'zone
- Globalni moderator
#405 Re: Pariz
E moj Leclerc......It_is_a_Leclerc wrote:Nije to - hoće - neće. Situacija nije bezazlena, kad jedna država kakva je Francuska proglasi vanredno stanje,a barata takvim policijsko-obavještajnim aparatom.
- Logovan
#406 Re: Pariz
Nisi zanimljiv.supercali wrote:sta kolutas sad sam im najpotrebnijiNiemand wrote:Dragi respo
- KUZNETSOV
#407 Re: Pariz
pa kaze sto bas nas?

-
Latte
#408 Re: Pariz
Journalist at the Stade De France: what we know: 3 explosions by the stadium... people are now evacuted or getting evacuated but it's difficult since many train/metro lines are closed /u/logoten
"Police seem to relax near the Bataclan. People are coming out from a ladder on the side."
"Police seem to relax near the Bataclan. People are coming out from a ladder on the side."
- supercali
#409 Re: Pariz
konektovan nemoj me citati i rijeseno
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#410 Re: Pariz
heheheeh kojeg direktora OSA-e.......Alijnog pratioca Osmice!!!! to ti je novi direktorO'zone wrote:E moj Leclerc......It_is_a_Leclerc wrote:Nije to - hoće - neće. Situacija nije bezazlena, kad jedna država kakva je Francuska proglasi vanredno stanje,a barata takvim policijsko-obavještajnim aparatom.
- insomnia78
#411 Re: Pariz
Potvrdjeno, upali su unutra sa šok bombama, ubili dvojicu terorista i oslobodili taoce
Policajci kazu da je tamo scena iz horora
Trenutno se evakuisu ranjeni i utvrdjuje identitet
-
1946--1987
#412 Re: Pariz
Vazda se posvadjate na ovim skakljivim temama koje ukljucuju rijecnterorizam, islam its
- salik79
#413 Re: Pariz
Jos jednom vezano za repliku koju ismijavate (molim procitati od-do!):TheWatcher wrote:Hakiz wrote:Liban kao primjer islamske države bazirane na šerijatu? I ti ga sada uprska.salik79 wrote:
Evo, samo za tebe, gradska plaza u Bejrutu, modna revija:
A sada se samobanuj.
e kad salik lupi bas ga lupi![]()
Honda Hondas wrote:Možda zato što je Liban vukojebina gdje žive kozojebi u 16 stoljeću koji nisu čuli za pojam MODERNO doba, gdje se ljudi nabijaju na kolac ako glasno slusaju muziku aLSD wrote:Možda zato što Libanska prolivena krv nema vrijednost u ocima moralista sa Klixa, kao pariška francuska.harač wrote:islamdžije izmasakriraju stotine ljudi u bejruju, i nikom ništa... ali pariz zaslužuje temu
žene kamenuju ako je vide na ulici da priča sa nepoznatim muškarcem..
Gdje su žene tretiraju kao smeće, gdje nema političkih sloboda, gdje ako popijes pivo objese te na najbliže drvo
Ima li ovoga u Francuskoj? Treba razlikovati vukojebinu od civiliziranog svijeta.. francuska krv je mnogo važnija od krvi plemena sa BI koji će te zaklati ako nisi dovoljno snažno uzviknuo ALLAHU EKBER!
-
smjesko071
#414 Re: Pariz
ovdje jedino treba citatiinsomnia78 wrote:Potvrdjeno, upali su unutra sa šok bombama, ubili dvojicu terorista i oslobodili taoce
-
Hakiz
#415 Re: Pariz
Mogao bi. Šta bi se tek moglo reći na genocid koji Izrael vrši nad Palestincima. Ali, prije će Francuzi biti u mogućnosti da dignu Miraže i dronove i sravne Libiju sa zemljom, nego što će Libijci to moći uraditi Francuzima. Pa ove terorističke akcije oni koji ih rade i rade zato što nemaju vojsku sposobnu da vodi klasični rat. I kada ljudima u Evropi pukne film, kada pogine dovoljno Francuza, Engleza, Nijemaca, Španaca, pa se ovi svi dogovore da uzvrate, možda čak i ne kao pojedine ili nekoliko zemlalja, nego možda kao NATO, onda jebi ga. Ne čačkaj mečku.apsidejzi wrote:Eh vidis, iste ove tri boldirane recenice bi jedan prosjecni Libijac mogao reci kada je Francuska u pitanju.Hakiz wrote: Sa ozyirom na to da živim u Evropi, više me zanima Evropa nego Bliski istok. Kako nisam religiozan, nemam osjećaj da je ugrožena grupa kojoj pripadam. A naravno da mi je žao svih ljudi koji samo žele normalan život, a kreteni im to ne daju.
Međutim, problem je u slijedećem: Kada god nekog napadneš moraš biti spreman na reakciju. Ako hrišćanskoj Evropi muslimanske grupe prave terorističke činove, šta misliš da će se desiti. Misliš da će ljudi u Francuskoj ili Engleskoj itd kojima njihovi voljeni budu ginuli u terorističkim činovima razmišljati u čemu je uzrok nastanka juče al-Kaide, danas ISIL-a i sutra ko zna koga. Jednog dana će postaviti zahtjev svojim vladama na slijedeći način "Ubijaju nas. Nemamo više živaca razlikovati ko je tu dobar a ko nije. Nuklearišite ih sve".
Najbolje bi bilo da muslimani sami počiste svoju kuću. Neće im se svidjeti kada dođe služba za čišćenje koju ne interesuje ko je tu prljao a ko nije. Ti likovi će počistiti sve. Sterilno.
Opet kažem, počisti svoju kuću, jer ako ti je drugi bude čistio, neće ti se svidjeti.
- O'zone
- Globalni moderator
#416 Re: Pariz
Ja samo molim boga da nas od ovih terorista niko ne uzme na zub pobit će nas sve dok neko odreaguje..
-
mali_balon
#417 Re: Pariz
Vidio cuo i ne mogu da vjerujem jebes nase bezbjednjake moli Boga da si u kuci kad se sranje desi ili daleko od sranjahrasno38 wrote:heheheeh kojeg direktora OSA-e.......Alijnog pratioca Osmice!!!! to ti je novi direktorO'zone wrote:E moj Leclerc......It_is_a_Leclerc wrote:Nije to - hoće - neće. Situacija nije bezazlena, kad jedna država kakva je Francuska proglasi vanredno stanje,a barata takvim policijsko-obavještajnim aparatom.
- Logovan
#418 Re: Pariz
A ti malo razmisli kada se možeš šaliti, a kada ne. Sada nije vrijeme.supercali wrote:konektovan nemoj me citati i rijeseno
- supercali
#419 Re: Pariz
izlaze taoci kroz prozor sa strane navodno
- KUZNETSOV
#420 Re: Pariz
ja mislio bice zajebanije, po ovim izvjestajima na forumu 50 terorista u parizu hoda pariskim ulicama i neselektivno upadaju u kafane i prave fajrunte
- Matzan
#421 Re: Pariz
KUZNETSOV wrote:pa kaze sto bas nas?![]()
Pa čovječe, oni su u ratu neprekidno, a hoćedažive normalno.
Samo imse vratilo k'o bumerang.
Ah da, ono što su oni radili po Libiji i okolo nije terorizam.
Last edited by Matzan on 14/11/2015 00:58, edited 1 time in total.
- MMM1977
#422 Re: Pariz
Majku im terorističku, treba odmah po kratkom postupku likvidirati sve one koji se povezuju sa ISILom i AQ, nema tu suda i suđenja. Uništavaju sve normalne civilizacijske norme.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#423 Re: Pariz
mirno spavajte, rata neće biti
laku noć!
laku noć!
- supercali
#424 Re: Pariz
ko mi treba da kaze kad je vrijeme za salu a kad nije?Logovan wrote:A ti malo razmisli kada se možeš šaliti, a kada ne. Sada nije vrijeme.supercali wrote:konektovan nemoj me citati i rijeseno
ja sam ozbiljan
sta vam je ljudi gledajte sebe a ne sta drugi rade i pisu sve dok vas ne ugrozavaju
ako vam se ne svidja ne citajte i to jt o
- Rimad
#425 Re: Pariz
Marš, pseto jedno, ustaško-četničko. Nisu ubijali u ime religije!? Ne postoji zločinačkija organizacija od Srpske pravoslavne crkve. Jebo li ti Kačavenda majku ili bolje reći, oca.winkiewinkie wrote:salik79 wrote:winkiewinkie wrote:Islam je uisitnu religija mira i tolerancije.
Srbi nisu genocidan narod. Vaistinu!
Tko uopšte ovdje spominje Srbe? Srbi nisu ubijali u ime svoje religije već svoje države i velikosrpske ideologije. Muslimani slijede uputstva svete knjige i ubijaju nevjernike. Ne vjerujem da se u tori ili bibliji nalaže ubijanje nevjernika
Last edited by Rimad on 14/11/2015 01:00, edited 1 time in total.