hornet wrote:Bodkin wrote:trcicu trceci wrote:Mene zanima sta on studira?
ovo za prilazenje, zbog smoklja koji samo imaju muda preko fb da se jave, kada ja pridjem djevojci na ulici konta da sam manijak. Vise ne mozes ni prici jer je postalo normalno fb udvaranje, a zivo je kao sto neko rece problematicno. Nisam imao problem prici, to mi je cak i zanimljivo i ne mora nista biti. Bolje nego preko interneta tipkati
Jebaci preko zice ja to zovem. Ne moras ni pisati, samo lajkove udaraj. Socijalno retardirana generacija. Zato se i ne zna izboruti za sebe
Cilj opravdava sredstva. Ako mozes naruciti odjecu, mozes i pokupiti trebu. Blagodati novog vremena.

Slusajte ljudi, ovaj Emir koji je napisao ovaj posrani post je ovo objavio na Spottedu, i onda je to obislo citav svijet. Fazon je da djevojke i momci objavljuju statuse tipa
danas ispred BBI centra izgubila sam zdravstvenu knjizicu na ime Bakira Izetbegovic.. ako neko pronadje nek se javi adminu spotteda.. i tako se promovisu, a istina je da nije izgubila zdravstvenu vec samo hoce da je raja dodaje i da se krene igrati macke i misa.. I naravno proucavaju se profili.
Djevojke gledaju samo one profile gdje momci drze uperene kalase u mobitel, voze Bemvejeve, i Audase...
Momci gledaju samo one profile gdje djevojke izbace sise kao torpedo iz njemackih podmornica 1943 u Atlantiku, cilj je sto manje gardarobe na sebi to bolje.. Sminka na izvoz, ako ima neka da proda ako ima viska, treba mi jer moram fasadirati sprat svog doma..
Tako se sklapaju FB veze, i brakovi, jos da se kako mogu i razvest preko facebooka, gdje bi nam kraj bio!