Nikad nije do nas ni bilo.
A ono uzelo pričati kako smo mi đuturumi sa 50 kuka...kukala joj majka.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Ho'š da kažeš da ne biste vi nikad sami bockali?Matzan wrote:
A ono uzelo pričati kako smo mi đuturumi sa 50 kuka...kukala joj majka.
Euridika wrote:Ho'š da kažeš da ne biste vi nikad sami bockali?Matzan wrote:
A ono uzelo pričati kako smo mi đuturumi sa 50 kuka...kukala joj majka.![]()
![]()
![]()
Što smo solidarni i pomirljivi noćas... Neće ovo na dobro... ima sad metar snijega da zavali...
Ne sumnjam ni najmanje.Matzan wrote:Euridika wrote:Ho'š da kažeš da ne biste vi nikad sami bockali?![]()
![]()
![]()
Što smo solidarni i pomirljivi noćas... Neće ovo na dobro... ima sad metar snijega da zavali...
Bockali bi mi kad god nam se ukaže dobra prilika.
Ma ovo je neko ''opalio'' dok je on spav'o .... sad se on tješi da je babo
edo_79 wrote:Ma ovo je neko ''opalio'' dok je on spav'o .... sad se on tješi da je babo![]()
![]()
![]()
Koji god ti se javno (dali ovdje ili u RL) bude hvalio da može uvijek ..... taj nemože ni jednom kako treba ..... o tome se ne priča .... to se radiEuridika wrote:... a ja mislila vi možete uvijek...
![]()
![]()
![]()
![]()
Eto ti muških, vazda prigovaraju...
edo_79 wrote:Koji god ti se javno (dali ovdje ili u RL) bude hvalio da može uvijek ..... taj nemože ni jednom kako treba ..... o tome se ne priča .... to se radiEuridika wrote:... a ja mislila vi možete uvijek...
![]()
![]()
![]()
![]()
Eto ti muških, vazda prigovaraju...
To ostavljam tebi da definišešEuridika wrote:![]()
Auh... pa onda je forum pun takvih nazovi jebača.... 'nači ništa, hvataj se ruke i milovanja...
![]()
Sve ti se samo kazalo...edo_79 wrote:To ostavljam tebi da definišešEuridika wrote:![]()
Auh... pa onda je forum pun takvih nazovi jebača.... 'nači ništa, hvataj se ruke i milovanja...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
edo_79 wrote:Neznam ja ništa .... ja sam samo u prolazu.... vozim čepove za sarajevsku pivaru

Jes al vidi mu podocnjaka.edo_79 wrote:
Šta ti je ba ..... vid da ubi u prsa junačka u 30-im![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kakav god je da je ..... od SRCA jeHAVANA wrote:edo_79 wrote:Neznam ja ništa .... ja sam samo u prolazu.... vozim čepove za sarajevsku pivaru
Dokasno ostaje budan .... forumaHAVANA wrote:Jes al vidi mu podocnjaka.edo_79 wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
Oooj crnjaka...edo_79 wrote:Kakav god je da je ..... od SRCA jeHAVANA wrote:edo_79 wrote:Neznam ja ništa .... ja sam samo u prolazu.... vozim čepove za sarajevsku pivaru
edo_79 wrote:Ja nemam problema sa šećerom (uglavnom nesmijem plaho slatko) a što se tiče pritiska .... donji super dobar![]()
![]()
![]()
Euridika wrote:edo_79 wrote:Ja nemam problema sa šećerom (uglavnom nesmijem plaho slatko) a što se tiče pritiska .... donji super dobar![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nisam ni sumnjala u ovo drugo.
Ma svi se hvale s tim...edo_79 wrote:Euridika wrote:edo_79 wrote:Ja nemam problema sa šećerom (uglavnom nesmijem plaho slatko) a što se tiče pritiska .... donji super dobar![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nisam ni sumnjala u ovo drugo.
![]()
![]()
VIDI ... SKONTALI ČIBUK ZA PUŠENJE ...edo_79 wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
Euridika wrote:Ma svi se hvale s tim...edo_79 wrote:
![]()
![]()
![]()
Drago mi je da to muškarac reče... Da je to neka od nas žeMskih izjavila, sad biste vi osuli rafalnu paljbu...Matzan wrote:Euridika wrote:Ma svi se hvale s tim...edo_79 wrote:
![]()
![]()
![]()
Nema tu previše hvalisanja.
Dok je kod vas samo potrebno riješiti pitanje kontinuiranog podmazivanja, kod nas se radi o malo složenejm uređaju.
Ako Bosch pumpa ne nabije odgovarajući pritisak, džaba sva ostala tehnika i tehnologija.