Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
_BataZiv_0809 wrote:A de mi recite kakvo vam masturbiranje utice na seksualni zivot?
Pa za žene i nema nekog pretjeranog utjecaja... (a znao si to... ).
Stvar je u tome da se masturbiranjem stimulira samo genitalno područje, pa osjećaj može biti intenzivniji, ali je i kratkoročniji. Prilikom seksualnog odnosa, stimulira se cijelo tijelo, plus emotivna stimulacija (naročito ako je u pitanju Ljubav ), što rezultira potpunijim ugođajem. Tako da je masturbiranje samo dopuna redovnom seksualnom životu, ne remeti ga... . Naravno, za one koji imaju seksualni život...
Euridika wrote:
Stvar je u tome da se masturbiranjem stimulira samo genitalno područje, pa osjećaj može biti intenzivniji, ali je i kratkoročniji. Prilikom seksualnog odnosa, stimulira se cijelo tijelo, plus emotivna stimulacija (naročito ako je u pitanju Ljubav ), što rezultira potpunijim ugođajem. Tako da je masturbiranje samo dopuna redovnom seksualnom životu, ne remeti ga... . Naravno, za one koji imaju seksualni život...
Hehehe, pa dobro cinjenica je da na muskarce vise utice ako svojerucno ispucavaju streljivo
Sta znam, kod mene nema nekog pravila. Npr. znam se cesto suzdrzavati od samostalnog uzivanja da bi nadolazeci sex bio jaci i intenzivniji. A znalo se desiti da se cekanje oduzi, pa da vrlo brzo okinem
S druge strane, pocesto je i sex i zainteresovanost za isti znao biti nezadovoljavajuci, ako u danima koji su prethodili nije bilo igranja sa samim sobom
Bice da nema izrazitog pravila
Za sve ostalo tu je Bili Ajdol. Frajer snimio pjesmu o masturbaciji u vrijeme najvece slave (tj. u vrijeme kad je lakse mogao kresnuti ribu koju pozeli, nego odnijeti hlace na hemijsko )
Euridika wrote:
Hehehe, pa dobro cinjenica je da na muskarce vise utice ako svojerucno ispucavaju streljivo
Sta znam, kod mene nema nekog pravila. Npr. znam se cesto suzdrzavati od samostalnog uzivanja da bi nadolazeci sex bio jaci i intenzivniji. A znalo se desiti da se cekanje oduzi, pa da vrlo brzo okinem
S druge strane, pocesto je i sex i zainteresovanost za isti znao biti nezadovoljavajuci, ako u danima koji su prethodili nije bilo igranja sa samim sobom
Bice da nema izrazitog pravila
Za sve ostalo tu je Bili Ajdol. Frajer snimio pjesmu o masturbaciji u vrijeme najvece slave (tj. u vrijeme kad je lakse mogao kresnuti ribu koju pozeli, nego odnijeti hlace na hemijsko )
Ramzess Veliki wrote:Pa ... svaki put masturbiram iskreno. Ne kontam kako bih mogao drugačije.
Čuj kako? Glumiš orgazam... Šta je tu čudno?
Vjerovao ili ne, tu sam glupost pročitala na netu prije par godina, neko američko istraživanje pokazalo da 20-30 % muških glumi orgazme tokom seksualnih odnosa... ... Wtf? Kako? Nešto u stilu Houdinija...?
pukepuke wrote:Odgovorila sam ja već ranije na ta pitanja...
Mislila sam sad samo na ovo koliko puta, pa vidim dečko je uputio pitanje samo muškarcima, neću se petljati
a to tebe treba licno i personalno adresirati? Dobro...ti...koliko puta...stop...svrsiti...stop...zaredom...stop...
Ja mislim da je diskutabilno racunati to kao koliko puta zaredom, ako imam vremena i danas to moze biti vise puta na dan. Prije bi to bilo koliko puta za sto manje vremena.
@pukepuke
Ne popuštaj pritiscima! Vidi ih što su navalili... ... još da vam nacrtamo kako to izgleda...
Hahahahaha, ova tema postaje sve zanimljivija. Nije problem da odgovorim na pitanje, 3 puta zaredom što ja znam ali kad krenu višestruki, e tu nema brojanja, tako da je moj odgovor nepotpun I višestruki samo s partnerom, ovo 3 puta je samostalno, jer, kao što reče Euridika, s partnerom je stimulacija, kako da se izrazim, sveobuhvatnija
pukepuke wrote:Hahahahaha, ova tema postaje sve zanimljivija. Nije problem da odgovorim na pitanje, 3 puta zaredom što ja znam ali kad krenu višestruki, e tu nema brojanja, tako da je moj odgovor nepotpun I višestruki samo s partnerom, ovo 3 puta je samostalno, jer, kao što reče Euridika, s partnerom je stimulacija, kako da se izrazim, sveobuhvatnija
pukepuke wrote:Hahahahaha, ova tema postaje sve zanimljivija. Nije problem da odgovorim na pitanje, 3 puta zaredom što ja znam ali kad krenu višestruki, e tu nema brojanja, tako da je moj odgovor nepotpun I višestruki samo s partnerom, ovo 3 puta je samostalno, jer, kao što reče Euridika, s partnerom je stimulacija, kako da se izrazim, sveobuhvatnija