Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
A nista mi nema mrze kad vidim one pokrivene kad setaju ferhadijom i nosaju flasicu jane!
Dodje mi da joj je uzmem iz ruku i da joj je saspem na glavu da joj malo properem mozak ne bi li dosla tobe [/quote]
Kakav Klero-Nacio sistem vrijednovanja, ako je bula(tacnije pokrivena zena) mora biti dobra Bosnjakinja clanica IZ piti domacu vodu Glasati za SDA i mrziti Srbe -Hrvate- Jevreje i govoriti da je ISIL Americka A produkcija brao na rezonu[/quote]
Nisam rekao da je bula jer bula je zanimanje(zena koja uci tevhide) nego da je pokrivena a pokrivena zena je vjernica a vjernici su duzni pomagati i unapredjivati svoju lokalnu zajed icu tj ekonomiju tj grebaju biti primner u kupovini domacih proizvoda! Joj kako mrzim kad moram da crtam nekome ko ne zna sta je pjesnik htjeo reci
bumerangss wrote:A nista mi nema mrze kad vidim one pokrivene kad setaju ferhadijom i nosaju flasicu jane!
Dodje mi da joj je uzmem iz ruku i da joj je saspem na glavu da joj malo properem mozak ne bi li dosla tobe
Kakav Klero-Nacio sistem vrijednovanja, ako je bula(tacnije pokrivena zena) mora biti dobra Bosnjakinja clanica IZ piti domacu vodu Glasati za SDA i mrziti Srbe -Hrvate- Jevreje i govoriti da je ISIL Americka A produkcija brao na rezonu[/quote]
Nisam rekao da je bula jer bula je zanimanje(zena koja uci tevhide) nego da je pokrivena a pokrivena zena je vjernica a vjernici su duzni pomagati i unapredjivati svoju lokalnu zajed icu tj ekonomiju tj grebaju biti primner u kupovini domacih proizvoda! Joj kako mrzim kad moram da crtam nekome ko ne zna sta je pjesnik htjeo reci [/quote]
jel' ima ikakve slobode u tim vasim religijama i vjerovanjima? cisto onako pitam?
kakav smiješan odgovor hrvata.kao oni štite svoje proizvođače i eu
na braniku eu od moćne bih
a eu ih pomela,hrvati sad u sparu,lidlu....kupuju europsku robu,a svoju mogu nama i srbiji probati tušiti.doduše eu im u tome pokušava pomoći nebulozama da koriste povlastice koje su imali kao članica cefte,a da kad treba njima uvoziti to bude po eu propisima
kakva stoka i goniči robova
someone_ wrote:Samo da se upisem u listu onih koji ce u potpunosti (100%) bojkotovati hrvatske proizvode. Kao vrlo osvjesten i do sada mi je vise od pola korpe uvjek bilo sastavljeno od bh proizvoda, ali se je tu znala naci i po neka Dorina, Argeta i sl. Zbog blizine znao sam kupovati u Konzumu, ali od sad ni to vise necu.
Argeta nije hrvatski proizvod, već slovenački koji se sad za naše tržište proizvodi kod nas.
sumirprimus wrote:zipa niko se ne zali na hrvatske slatkise... dobri jele
Ja sam bajaderu probao par puta i to u gostima i totalno mi je bezveze bombonjera jer je 10x bolje oblizati par kasika naseg milkent cokoladnog namaza
Cuj milnet namaz kakav je to namaz ba, realno da si rekao nutele se nakusam ja bi ti povjerovao ovako tog milkneta. Priznaj da si tehnolog u milkosu = hahahahahaha salim se
Nisam nikakav tehnolog nego sam patriota koji ovoj zemlji zeli bolju buducnost
A drugo milkent ako pocinje sa milk ne znaci da je Milkosov proizvod, naprotiv to proizvodi firma kent u visokom a koja je clanica AS grupacije iz Jelaha tj Tešnja.
I da si probao taj namaz, uvjerio bi se da je bolji od nutele jer se vise osjeti ljesnjak i sav je "crn" kao nutela a ima i pola crni pola bijeli za one koji tako vole. Kantica je crvena od 1kg i u Bingu kosta 6 i nesto a ja ga kupujem na Heci gdje je cijena okruglo 5KM a vece pakovanje tj kanta kd 2kg kosta 10KM ali posto sam ja stalna musterija i volim da se cjenak ja ga kupim za 9KM
Zadovoljan pojasnjenjem?
jos ne mogu da ih ubijedim da je york klasu ispod Drine al haj ti sjedi na kafu i frkni Drinu na hastal, namah bi se šlagirali...[/quote]
Vispakova cokolada s kokosom bolja od bilo koje dorine! Zelena je ambalaza i 100 je grama za razliku od puno lakše dorine a cijena je samo markica [/quote]
A daj drug nemoj to govoriti, evo zaklinjem se pionirskom necu kupovati dorinu al daj onda da predjemo na milku, iskreno probao sam od vispaka cokolade jedino je dobra cijena[/quote]
O ukusima netreba raspravljati! Meni je
Ne kontam samo koja je razlika izmedju Dukata koji je u vlasnistvu Lactalisa i ima fabriku u Gradaccu i Meggle koji je Njemacka firma a ima fabriku u BIhacu...
Ja stvarno pojedine ne kontam da li su od mrznje postali slijepi ili jednostavno nisu upuceni pa pisu gluposti
Ljudi moji, sve na jednu stranu, ali kad čuh Pusićku kako ONA priča o tome da ovim potezom Hrvatska brani EU od Bosne i Hercegovine... zamalo ne padoh sa stolice. Pa da je to lupio neki Kramarko, ili neka spodoba kao Rojs, ili Ivić-Pašalić... pa hajde. Al' ona!!! Pa meni to zvuči otprilike kao kad bi sad neki slino iz drugog osnovne izjavio kako brani čitav osmi razred od nekog prvačića!
nikimostar wrote:Ne kontam samo koja je razlika izmedju Dukata koji je u vlasnistvu Lactalisa i ima fabriku u Gradaccu i Meggle koji je Njemacka firma a ima fabriku u BIhacu...
Ja stvarno pojedine ne kontam da li su od mrznje postali slijepi ili jednostavno nisu upuceni pa pisu gluposti
pa švabe nemaju ništa protiv da bih izvozi u eu,a hrvatska ima
da li dukat sve što plasira u bih i proizvede u bih?
someone_ wrote:Samo da se upisem u listu onih koji ce u potpunosti (100%) bojkotovati hrvatske proizvode. Kao vrlo osvjesten i do sada mi je vise od pola korpe uvjek bilo sastavljeno od bh proizvoda, ali se je tu znala naci i po neka Dorina, Argeta i sl. Zbog blizine znao sam kupovati u Konzumu, ali od sad ni to vise necu.
Drug, umjesto Argete probaj Pileti pastetu koju proizvodi Bajra! Vjeruj mi ista identicna argeta! Da ti je ko "podmetne" da je zmireci probas, zakleo bi se da je argeta a cijena u Bingu 0,95KM a na Heci paket u kojem dodje 11 pasteta kosta 9KM
wolf07 wrote:Ljudi moji, sve na jednu stranu, ali kad čuh Pusićku kako ONA priča o tome da ovim potezom Hrvatska brani EU od Bosne i Hercegovine... zamalo ne padoh sa stolice. Pa da je to lupio neki Kramarko, ili neka spodoba kao Rojs, ili Ivić-Pašalić... pa hajde. Al' ona!!! Pa meni to zvuči otprilike kao kad bi sad neki slino iz drugog osnovne izjavio kako brani čitav osmi razred od nekog prvačića!
ne znam samo kako merkelica dopusta takve izjave? friška članica a vec pocela sa radikalnim potezima za druge drzave.... pa kad si ti vidio bugarina il' rumuna na nekoj sjednici vaznoj za EU?
bhnapoleon1 wrote:Da ne pregledavam sve, koliko kontam po nekim komentarima ovdje Hrvatska je u ustvari u našem interesu zabranila uvoz. Mogu prihvatiti da se napuse...
Molimo dragog Allaha dz.s da ti podari veci IQ
Hvala na dovi, i zapamtite samo Jana jer je cool. koja to jos voda nosi poruku kad je pijes ?
Oooo Boze daj mi sabura da prezivim sve sto cujem i procitam! ja ne pijem vodu koja je cool jer nisam klinac, nego pijem dobru kvalitetnu vodu a domacu jer zelim prosperitet sebi i svojoj djeci
wolf07 wrote:Ljudi moji, sve na jednu stranu, ali kad čuh Pusićku kako ONA priča o tome da ovim potezom Hrvatska brani EU od Bosne i Hercegovine... zamalo ne padoh sa stolice. Pa da je to lupio neki Kramarko, ili neka spodoba kao Rojs, ili Ivić-Pašalić... pa hajde. Al' ona!!! Pa meni to zvuči otprilike kao kad bi sad neki slino iz drugog osnovne izjavio kako brani čitav osmi razred od nekog prvačića!
ne znam samo kako merkelica dopusta takve izjave? friška članica a vec pocela sa radikalnim potezima za druge drzave.... pa kad si ti vidio bugarina il' rumuna na nekoj sjednici vaznoj za EU?
Ma sjede oni na tim sjednicama, ali su ljudi svjesni svoje nemoći i ne izigravaju budale. Ne znam što se sutra neki novinar ne napravi blentav pa da je sutra priupita kako npr. zaštiti EU od ISIL-a ako joj je BiH prijetnja u bilo kom smislu. Pa jbt da im pakujemo kanalizaciju i prodajemo k'o mlijeko ne možemo im ništa.
bumerangss wrote:A nista mi nema mrze kad vidim one pokrivene kad setaju ferhadijom i nosaju flasicu jane!
Dodje mi da joj je uzmem iz ruku i da joj je saspem na glavu da joj malo properem mozak ne bi li dosla tobe
Kakav Klero-Nacio sistem vrijednovanja, ako je bula(tacnije pokrivena zena) mora biti dobra Bosnjakinja clanica IZ piti domacu vodu Glasati za SDA i mrziti Srbe -Hrvate- Jevreje i govoriti da je ISIL Americka A produkcija brao na rezonu
Nisam rekao da je bula jer bula je zanimanje(zena koja uci tevhide) nego da je pokrivena a pokrivena zena je vjernica a vjernici su duzni pomagati i unapredjivati svoju lokalnu zajed icu tj ekonomiju tj grebaju biti primner u kupovini domacih proizvoda! Joj kako mrzim kad moram da crtam nekome ko ne zna sta je pjesnik htjeo reci [/quote]
jel' ima ikakve slobode u tim vasim religijama i vjerovanjima? cisto onako pitam?[/quote]
Da samo malo prelistas islamsku literaturu uvjerio bi se da itekako ima slobode
Argeta nije hrvatski proizvod, već slovenački koji se sad za naše tržište proizvodi kod nas.
Da, isto kao i kola, placa se samo jeftina radna snagai sva dobit ode van BiH sto neko rece to je polu-domaci proizvod i ja manje uzimam takve proizvode ali opet bolje i to nego neki proizvod iz uvoza gdje se i za sirovinu a i za radnu snagu novac izvozi van BiH
Da, isto kao i kola, placa se samo jeftina radna snagai sva dobit ode van BiH sto neko rece to je polu-domaci proizvod i ja manje uzimam takve proizvode ali opet bolje i to nego neki proizvod iz uvoza gdje se i za sirovinu a i za radnu snagu novac izvozi van BiH
to je bitno jarane, da narodu daje posao... naravno da mi je draze uzeti domace, al' realno bajrina pašteta ne moze prdnut' argeti.... ako te firme imaju svoje proizvodne pogone u BiH, meni je to dovoljno da kupim njihov proizvod...
bumerangss wrote:
Molimo dragog Allaha dz.s da ti podari veci IQ
Hvala na dovi, i zapamtite samo Jana jer je cool. koja to jos voda nosi poruku kad je pijes ?
Oooo Boze daj mi sabura da prezivim sve sto cujem i procitam! ja ne pijem vodu koja je cool jer nisam klinac, nego pijem dobru kvalitetnu vodu a domacu jer zelim prosperitet sebi i svojoj djeci
Jbm moram nacrtat, ne vidis ironiju. Mozda nisi vidio ovo u mom postu "Mogu prihvatiti da se napuse..." .