Jos him daji za putarinu, a nidje zgodnijeh frajera ko u onim kucicama, samo pjene za vozacicama...HAVANA wrote:Nek si him odbrusio.Ja te podrzajem.U japan,nekidu u japan.Pa nek tamo vozaju,nasle pozenici vozat.
Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic
-
statixx
#401 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic
-
5 0 5
- HAVANA
#403 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic
Mene cerka munta da joj dam za vozacki odma iduce godine,cim 18 napuni.Safet mi je vadiona.recu ja doso tobe,od sad samo safeta slusam. 
-
detroit-mercy
#404 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic
Koji ce kurac sama u Zenici
.
Haj da je sama na more krenula al u Zenicu

Haj da je sama na more krenula al u Zenicu
-
statixx
#405 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic
zahone wrote:sarkazam5 0 5 wrote:posjedujes li jos uvijek ovaj vhs?zahone wrote:
Zena smije voziti auto u šerijatu..

-
Niemand
-
zahone
#407 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic
XXS wrote:Od kud auto i vozacka u serijatu???zahone wrote: Zena smije voziti auto u šerijatu..
Gdje se auto spominje u Kuranu ili hadisima???
Zadnji put tebi odgovaram jer si daleko od onoga koji je kopetentan da prica o bilo cemu sa prefiksom islamski..
Ovo da znaju i ostali koji furaju pricu jasi devu, od koje sam ja daleko, i psihicki i fizicki, elhamdulillah.
U islamu, ima jedno pravilo..
U IBADETU je zabranjenu sve osim onoga sto je propisano. Znaci Gospodar se moze obozavati, po pitanju namaza, dova, zikrova, i sl. samo i samo onako kako ga je obozavao Poslanik savs, i kako je nama naredio i prenio da Ga obozavamo.
U OBICAJIMA (I ZIVOTU GENERALNO MIMO IBADETA) je dozvoljeno sve osim onoga sto je zabranjeno, kao sto je u ovom slucaju zabranjeno da zena sama bez mahrema ide na dalje putovanje. (o daljini samog putovanja ulema je diskutovala i zauzela vise stavova)
- HAVANA
#408 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic
E blago njima kad o tome diskutuju. 
-
shin
#409 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic
Stari dobri video o tome kako je kozojebologija uništila islamsko zlatno doba.
-
statixx
#410 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic
I sta ti uradis kada ulema zauzme vise stavova, mucnes li malo svojom glavom...zahone wrote:ulema je diskutovala i zauzela vise stavova)
- XXS
#411 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic
Ako sve sa prefiksom islamski iskljucuje prisustvo logike i razuma onda ti dajem za pravo.zahone wrote:Zadnji put tebi odgovaram jer si daleko od onoga koji je kopetentan da prica o bilo cemu sa prefiksom islamski..
Izgleda da je do mene jer sam ja mislio da Islam, kao i ostale religije samo put do logike, zdravog razuma i kvalitetnog rasudjivanja.
Sve sa ciljem opsteg dobra komune/naroda....
-
SSP
#412 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic
Pod prvo, nisu svi muslimani Fahdovi svjedoci. Mislim da je procenat pismeni muslimana (dakle ne brojim Boko Haram, Isis i ostale picke materine koje nam serviraju saudijci dok istovremeno smercaju kokain s dlakavih guzova djecaka) koji podrzavaju ljude poput Kuduzovica, Bilala Bosnica itd. veoma malan.choxnox wrote:Ja ne znam da li su ovi ljuti protivnici Islama i serijata na topicu ovdje svjesni da je Islam najbrze rastuca religija na svijetu? Ne samo sto je opce poznato da muslimanske porodice imaju po 4-5-6+ djece nego je mnogo vazniji broj onih koji prelaze na Islam. Niko nece serijat uvesti u BIH za 10 ili 20 godina, ali vec za 50 ili 70 godina ne bih bio previse siguran u to. Cinjenica je jedna: postajete manjina. Ne samo u BIH nego i u skoro svim drzavama svijeta.
Sto vise blatite Islam (potpomognuti medijima tipa CNN, Fox News, BBC, DW itd. itd.) to se vise ljudi interesuje kakva je to religija, pa kada pocnu svojim glavama razmisljati onda uvidjaju istinu. Koliko god takvi mediji pokusavaju prikazati Islam u negativnom smislu, to je vise onih koji Islam gledaju u pozitivnom. Paradoksalno, ali je tako.
Dalje, i da takvi postanu vecina nikad nista nece moci uraditi. Pa ti kozojebi ako se ne roknu medjusobno poginu u saobracajnoj nesreci jer ne priznavvaju semafor. Sakica jevreja u sred pustinje drzi sve arape (koji su rodjeni na crnom zlatu) u dzepu.
Dzabe ti vecina ako je nepismena, glupa i retardirana. Sto vise Kuduzovica sve su cetnici blizi svog cilja. Par hiljada amerikanaca je dovoljno da sa nule naprave space shuttle. Dvadesetak miliona arapa i nemaju kapacitet da naprave zgradu od 3 sprata nego zovu strucnjake sa zapada.
Sta si mislio, kada vehbosi budu vecina uzmu telefon i naruce par stotina F22 Raptora?
-
zahone
#413 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic
Imas pravo da nakon istrazivanja uzmes onaj za koji iskreno, mislis da je najispravniji, a svi su blizu istini. Ili da pitas svog sejha, ili efendiju, ako nisi u stanju sam da dodjes do zakljucka.statixx wrote:I sta ti uradis kada ulema zauzme vise stavova, mucnes li malo svojom glavom...zahone wrote:ulema je diskutovala i zauzela vise stavova)
-
zahone
#414 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic
Zdrava logika je dobrodosla, i zdrav dijalog, sve dok se ne vrijedja suprotna sala, i ne zbijaju sale na racun vjere islama.XXS wrote:Ako sve sa prefiksom islamski iskljucuje prisustvo logike i razuma onda ti dajem za pravo.zahone wrote:Zadnji put tebi odgovaram jer si daleko od onoga koji je kopetentan da prica o bilo cemu sa prefiksom islamski..
Izgleda da je do mene jer sam ja mislio da Islam, kao i ostale religije samo put do logike, zdravog razuma i kvalitetnog rasudjivanja.
Sve sa ciljem opsteg dobra komune/naroda....
Ali da o propisima prica neko ko nema pojma o njima, je isto kao da o komplikovanoj hirurskoj operaciji srca prica automehanicar.
-
Heartbeats
#415 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic
Mislim da rulja nema problem sa ovim nego ovaj Zahone. Tajpi njega, on tvrdi tj ovaj majmun sa videa tvrdi da je tako.choxnox wrote:
Dakle, sada generalno pitanje za ovu rulju: recite mi gdje je to serijat zabranio zeni da vozi auto? Dakle, navedite mi dio u serijatu koji to zabranjuje. Pazite, to kako serijat tumaci monarhija instalirana od strane Zapada u Saudijskoj Arabiji mi nije relevantan izvor.
-
detroit-mercy
#416 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic
E jebi ga, efendija zavrsi 4 razreda medrese i ti ga sad trebas pitati za misljenje sta i kako da radis.zahone wrote:Imas pravo da nakon istrazivanja uzmes onaj za koji iskreno, mislis da je najispravniji, a svi su blizu istini. Ili da pitas svog sejha, ili efendiju, ako nisi u stanju sam da dodjes do zakljucka.statixx wrote:I sta ti uradis kada ulema zauzme vise stavova, mucnes li malo svojom glavom...zahone wrote:ulema je diskutovala i zauzela vise stavova)
Nego, bil ti ozenio prvu rodicu
- Better Man
#417 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic
Ovog idiota treba ignorisati staviti tamo gdje mu je mjesto. Povraća mi se od ovih llažnih vjernika, koji su do jućer bili teški alkosi i narkomani, a dans glume moralne vertikale.SSP wrote:Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice?
Htjeo sam ovo postaviti kao humor, ali posto ovaj saudijski doktor vehabizma puni sportske dvorane po BiH mjesto je na pdf-u politika.
Pitanja:
1. Sto se IZ BiH ne pozabavi s ovim Fahdovim svjedocima?
2. Sta uciniti da polupismeni dio naseg naroda ne pada na propandu ovih saudijski placenika?
3. Kako povecati kontrole na koridoru 5C da smanjimo broj zena na relaciji Sarajevo-Zenica?![]()
-
zahone
#418 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic
SSP wrote:Pod prvo, nisu svi muslimani Fahdovi svjedoci. Mislim da je procenat pismeni muslimana (dakle ne brojim Boko Haram, Isis i ostale picke materine koje nam serviraju saudijci dok istovremeno smercaju kokain s dlakavih guzova djecaka) koji podrzavaju ljude poput Kuduzovica, Bilala Bosnica itd. veoma malan.choxnox wrote:Ja ne znam da li su ovi ljuti protivnici Islama i serijata na topicu ovdje svjesni da je Islam najbrze rastuca religija na svijetu? Ne samo sto je opce poznato da muslimanske porodice imaju po 4-5-6+ djece nego je mnogo vazniji broj onih koji prelaze na Islam. Niko nece serijat uvesti u BIH za 10 ili 20 godina, ali vec za 50 ili 70 godina ne bih bio previse siguran u to. Cinjenica je jedna: postajete manjina. Ne samo u BIH nego i u skoro svim drzavama svijeta.
Sto vise blatite Islam (potpomognuti medijima tipa CNN, Fox News, BBC, DW itd. itd.) to se vise ljudi interesuje kakva je to religija, pa kada pocnu svojim glavama razmisljati onda uvidjaju istinu. Koliko god takvi mediji pokusavaju prikazati Islam u negativnom smislu, to je vise onih koji Islam gledaju u pozitivnom. Paradoksalno, ali je tako.
Dalje, i da takvi postanu vecina nikad nista nece moci uraditi. Pa ti kozojebi ako se ne roknu medjusobno poginu u saobracajnoj nesreci jer ne priznavvaju semafor. Sakica jevreja u sred pustinje drzi sve arape (koji su rodjeni na crnom zlatu) u dzepu.
Dzabe ti vecina ako je nepismena, glupa i retardirana. Sto vise Kuduzovica sve su cetnici blizi svog cilja. Par hiljada amerikanaca je dovoljno da sa nule naprave space shuttle. Dvadesetak miliona arapa i nemaju kapacitet da naprave zgradu od 3 sprata nego zovu strucnjake sa zapada.
Sta si mislio, kada vehbosi budu vecina uzmu telefon i naruce par stotina F22 Raptora?
Pojma ti nemas, malo istrazi, u svakoj zemlji svijeta, najvise muslimana koji se vjeri vrate, nose brade, i slusaju sejhove koji imaju isto ucenje, i slijede sunnet Allahovog resula, onako kako tebi smeta.
Pa samo imena, od americkih daijja, poput sayed ragaha, bilala philipsa, nouman ali khana, khalid yasina, yusuf estesa, i raznih davetskih emisija i kanala poput deen showa, mercifull servanta, i mnogih drugih, da ne nabrajam, preko engleskih, njemackih, australskih daijja, zakira naika itd. itd. Svi su na istom menhedzu, na onom menhedzu kojeg ti zoves fahdovi svjedoci, sram te bilo. Nisi mi odgovorio klanjas li 5 vakata legendo?
- Bloo
- Globalna šefica
#419 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic
okrenite se pravom putu...jedinom putu

-
zahone
#420 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic
E jebi ga, efendija zavrsi 4 razreda medrese i ti ga sad trebas pitati za misljenje sta i kako da radis.Imas pravo da nakon istrazivanja uzmes onaj za koji iskreno, mislis da je najispravniji, a svi su blizu istini. Ili da pitas svog sejha, ili efendiju, ako nisi u stanju sam da dodjes do zakljucka.
Necu ga ja pitati, ja cu pitati dr. Safeta, Zijada, ili nekog drugog ucenog daijju, sejha, Stulanovica, ili muderisa Halilovica, ili hafiza Aliju Rahmana, ili Sefika Kurdica, ili nekog drugog i siroke plejade ucenih ljudi u ovoj drzavi elhamdulillah, ali onaj koji nema koga drugog, ili ne zna osim efendije, koji je domet veliko vecini vjernika, nana i deda, i koje zadovolji njegovo znanje, onda je i to ok.
Nisam ozenio rodicu, ozenio sam mnogo modernu, zgodnu i gotivnu sarajku, koja pokriva ono sto bi ti volio da vidis drkadzijo, a rodicu mozda uzmem za drugu zenu.
- Bloo
- Globalna šefica
#421 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic
ja volim gledati muške noseve, pale me...hoćeš ga pokriti ili odsjeći?zahone wrote: Nisam ozenio rodicu, ozenio sam mnogo modernu, zgodnu i gotivnu sarajku, koja pokriva ono sto bi ti volio da vidis drkadzijo, a rodicu mozda uzmem za drugu zenu.
-
zahone
#422 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic
Imas pravo da nakon istrazivanja uzmes onaj za koji iskreno, mislis da je najispravniji, a svi su blizu istini. Ili da pitas svog sejha, ili efendiju, ako nisi u stanju sam da dodjes do zakljucka.[/quote]detroit-mercy wrote:I sta ti uradis kada ulema zauzme vise stavova, mucnes li malo svojom glavom...zahone wrote:ulema je diskutovala i zauzela vise stavova)
E jebi ga, efendija zavrsi 4 razreda medrese i ti ga sad trebas pitati za misljenje sta i kako da radis.
Necu ga ja pitati, ja cu pitati dr. Safeta, Zijada, ili nekog drugog ucenog daijju, sejha, Stulanovica, ili muderisa Halilovica, ili hafiza Aliju Rahmana, ili Sefika Kurdica, ili nekog drugog i siroke plejade ucenih ljudi u ovoj drzavi elhamdulillah, ali onaj koji nema koga drugog, ili ne zna osim efendije, koji je domet veliko vecini vjernika, nana i deda, i koje zadovolji njegovo znanje, onda je i to ok.
Nisam ozenio rodicu, ozenio sam mnogo modernu, zgodnu i gotivnu sarajku, koja pokriva ono sto bi ti volio da vidis drkadzijo, a rodicu mozda uzmem za drugu zenu.
-
Niemand
#423 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic
Better Man wrote: Ovog idiota treba ignorisati staviti tamo gdje mu je mjesto. Povraća mi se od ovih llažnih vjernika, koji su do jućer bili teški alkosi i narkomani, a dans glume moralne vertikale.
Dva posta u dva dana. Jemda si napamet naucio. A morebit i da je nes drugo. Sta ja znam, nako kazem.Better Man wrote: Gori od Dine Merlina su mi ovi kvazi vjernici i moralisti koji bi da popuju čovjeku šta je trebao, a šta nije. Ospem se kad čujem ovje vjerske moraliste,a sve do juće bili najgori alkoholičari i teški narkomani.
-
Hrmpallier
#424 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic
Ama mala meni ota dilema " Da li je ženi .... do Zen'ce ", meni je dilema da li Angela Merkel more da vodi Njemačku. Da li su se o tome izjasnile hadži Loje i slične ulohane, masne, smrdaljive, priučene i samoproglašene spodobe. 
Last edited by Hrmpallier on 27/07/2015 23:22, edited 1 time in total.
-
Hrmpallier
#425 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic
Hrmpallier wrote:Ama mala meni ota dilema " Da li je ženi .... do Zen'ce ", meni je dilema da li Angela Merkel more da vodi Njemačku. Da li su se o tome izjasnile hadži Loje i slične ulohane, masne, smrdaljive, priučene i samoproglašene spodobe.