Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
SpecialOffer

#401 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Post by SpecialOffer »

KatarinaKosaca wrote:
SpecialOffer wrote:De ba @Katarina dobro je vise :-) Koga briga za koga je pjesma "Da te nije Alija", mozda je bas o Aliji Sirotanovicu :lol: Dino je to, danas 'vako, sutra 'nako :-)
Ko si, ba, ti da nekog ućutkuješ, držeći pišući ovdje seminare o plodnosti tvojih spermatozoida???? :shock: :shock: Da pojma imaš, znao bi bar ko je Alija MIladin i kad je poginuo i kad je pjesma napisana.
A sto se ti od svega zakaci bas za moje spermatozoide :?

Znas onu narodnu :? "Sto je babi milo to joj se i snilo" :lol:
Arteta

#402 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Post by Arteta »

Kakvo je vrijeme u Sarajevu?
Ozbiljno pitam.
SpecialOffer

#403 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Post by SpecialOffer »

Arteta wrote:Kakvo je vrijeme u Sarajevu?
Ozbiljno pitam.
Proljom oblaka :D
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#404 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Post by KatarinaKosaca »

SpecialOffer wrote:A sto se ti od svega zakaci bas na moje spermatozoide :?
Zato što je neukusno spamati temu tim drmanjem hormona u pubertetu. Postoje drugi načini. A ako si izašao iz puberteta, onda je odron... :-?
spreca

#405 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Post by spreca »

KatarinaKosaca wrote:
spreca wrote:Uh koliko ce vas danas i nocas dobiti chir na zeludcu :mrgreen: .........Dino pojacaj malo :lol: :lol: :lol: :lol:
:thumbup:

Da mi je netko rekao da ću ovoliko navijati za Merlina, ne bi vjerovala :D , ali ta količina mržnje i fanatičnosti u napadu me prosto tjera... :D
:thumbup: .....ispade gori od onih sto su 4 godine gadjali i granatirali Sarajevo cokoladama
KatarinaKosaca

#406 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Post by KatarinaKosaca »

Ozbiljno pitam.
Sparno pred kišu, ali nije još počela.. jaka, jaka sparina, odvratno.
ćiribiribela

#407 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Post by ćiribiribela »

niko kao jaaaaaa, tvoj veseli bosanaaaac :mrgreen: :mrgreen:
ExNihilo

#408 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Post by ExNihilo »

KatarinaKosaca wrote:
SpecialOffer wrote:De ba @Katarina dobro je vise :-) Koga briga za koga je pjesma "Da te nije Alija", mozda je bas o Aliji Sirotanovicu :lol: Dino je to, danas 'vako, sutra 'nako :-)
Ko si, ba, ti da nekog ućutkuješ, držeći pišući ovdje seminare o plodnosti tvojih spermatozoida???? :shock: :shock: Da pojma imaš, znao bi bar ko je Alija MIladin i kad je poginuo i kad je pjesma napisana.

@Ex Nihillo, ako je štampa pisala da je imao privatni logor, a jeste, ako to nitko nije demantirao, i blaga je izjava koju je dao. Postoje ljudi kojima smetaju svi umjetnici koji su ostali u gradu (Hanka, Dino, Kemo itd), a veličaju one koji su opobjegli (Halid, Haris, itd). Za Beograd me i ne čudi toliko, a ovi što propagiraju dezerterstvo kao oblik djelovanja i ismijavaju se sa poginulim ljudima. I sad je Dino Merlin ne samo plagijator, nego najcrnji šovinista, čekam da u tvom sljedećem postu piše da je fakat imao privatni logor u ratu :D
Dino nije proveo cijeli rat u Sarajevu. Sredinom istog se ispalio. Furaj mali sam sredinom. Tako da ga komotno možemo klasificirati kao pobjegulju.

Ako je neko pisao da Dino ima privatni logor za Srbe (izvor, molim?), tada autor ima ime i prezime, a medij koji je to objavio ima urednika. Isti su, dakle, odgovorni, a ne cijeli narod niti većina istog. Ako i pored ove zdravorazumske logike, koju vjerujem da shvaćaš, smatraš da je njegova skoro-pa-fašistička izjava "blaga", tada si i ti jednako nacionalističko smeće kao i on. A sa nacionalističkim smećem ne raspravljam.
DaysleepeR

#409 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Post by DaysleepeR »

gledam raju idu na koncert sa kišobranima i u sandalicama, vidi se jedini koncert na koji odu je dino merlin svake 4 godine
Moamer

#410 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Post by Moamer »

KatarinaKosaca wrote:
Ozbiljno pitam.
Sparno pred kišu, ali nije još počela.. jaka, jaka sparina, odvratno.
Mozda na periferiji grada ..
U samom centru Marin Dvor - Carsija nebo se spojilo sa zemljom :thumbup:
Chuckie

#411 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Post by Chuckie »

SpecialOffer wrote:
Ozbiljno pitam.
Proljom oblaka :D
Taman.
cenecimoveocino

#412 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Post by cenecimoveocino »

MOLIM VAS DAJTE USLIKAJTE MI KOSEVO SAD DOK JE KONCERT DA SE BACIM JEDNOJ RIBI :mrgreen: :sax:
SpecialOffer

#413 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Post by SpecialOffer »

KatarinaKosaca wrote:
Zato što je neukusno spamati temu tim drmanjem hormona u pubertetu. Postoje drugi načini. A ako si izašao iz puberteta, onda je odron... :-?
Pa sto ti spamas svaku mogucu temu i glumis zrtvu :-)
Ako si u klimaksu ja ti oprastam a ako nisi onda ne znam sta bih ti napisao osim sto bih te potapsao po ramenu i rekao, nisi ti kriva, sve ce biti u redu, proci ce to. Utjehe radi 8-)
KatarinaKosaca

#414 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Post by KatarinaKosaca »

ExNihilo wrote:Dino nije proveo cijeli rat u Sarajevu. Sredinom istog se ispalio. Furaj mali sam sredinom. Tako da ga komotno možemo klasificirati kao pobjegulju.
Otišao sa Zlajom na Eurosong, razbolio se i bio u bolnici. Bio tu, kad je najpotrebnije , simbolički. Zato i plaća ceh. Nikava prebjegulja, režimac i slično.
ExNihilo wrote:Ako je neko pisao da Dino ima privatni logor za Srbe (izvor, molim?), tada autor ima ime i prezime, a medij koji je to objavio ima urednika. Isti su, dakle, odgovorni, a ne cijeli narod niti većina istog. Ako i pored ove zdravorazumske logike, koju vjerujem da shvaćaš, smatraš da je njegova skoro-pa-fašistička izjava "blaga", tada si i ti jednako nacionalističko smeće kao i on. A sa nacionalističkim smećem ne raspravljam.
Šta reći??? U redu, uzimam na sebe epitet "nacionalističkog smeća" pristajući na tezu da je Srbima neophodan Vili Brant i kolektivna katarza.
KatarinaKosaca

#415 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Post by KatarinaKosaca »

SpecialOffer wrote:
KatarinaKosaca wrote:
Pa sto ti spamas svaku mogucu temu i glumis zrtvu :-)
Ako si u klimaksu ja ti oprastam a ako nisi onda ne znam sta bih ti napisao osim sto bih te potapsao po ramenu i rekao, nisi ti kriva, sve ce biti u redu, proci ce to. Utjehe radi 8-)
KOju temu ja spamam ? Gdje pišem o spermatozoidima, hormonima, sebi i oplodnji.... :-) :-)
KatarinaKosaca

#416 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Post by KatarinaKosaca »

Moamer wrote:U samom centru Marin Dvor - Carsija nebo se spojilo sa zemljom :thumbup:
Ja sam između M. Dvora i Čaršije, sad je počelo ali kaplje, nikakav prolom niti pljusak...
AntiKrist

#417 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Post by AntiKrist »

Ovi sto bale za dinom,sta ce na forumu u ova doba?? :D
insomnia78

#418 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Post by insomnia78 »

spreca wrote:aaaaa u tom zecu lezi grm.....pa odmah to reci...........a skoro sve sto je rekao je istina.....boli,ma procice...odmah posle koncerta :mrgreen:
Ti Bgm ko da si od jucer na forumu
Moamer

#419 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Post by Moamer »

KatarinaKosaca wrote:
Moamer wrote:U samom centru Marin Dvor - Carsija nebo se spojilo sa zemljom :thumbup:
Ja sam između M. Dvora i Čaršije, sad je počelo ali kaplje, nikakav prolom niti pljusak...
Onda si prespavala pljusak i kisu ili te kuhinja omela :mrgreen:
KatarinaKosaca

#420 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Post by KatarinaKosaca »

Moamer wrote:
KatarinaKosaca wrote:
Onda si prespavala pljusak i kisu ili te kuhinja omela :mrgreen:
Nisam, prije pet minuta je počela, aoli kaplje, nema pljuska.. možda nije oblak nad mojim kvartom... :roll: Mada gledam prema Čaršiji, nije bilo pljuska...
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#421 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Post by _BataZiv_0809 »

KatarinaKosaca wrote: Pjesma je napravljena za aliju Miladina i jasno si citirala "Može se i Izetbegović naći u njoj", kao ako se napravi pjesma ExNihilo, možeš se naći u njoj.
Dalje, možemo o režimskim umjestnicima stranice napisati. I koliko je to neumjetnost i dno. Ovdje se radi o opkoljenom gradu, opstanku, ratu, krvi, smrti, nikako o "režimskim pjesmaam", kako napisah , razumijem da pjesma Gdje si bio kad je bilo najteže teško pada dezerterima, podrumašima, prebjeguljama itd
I podsjeti me, molim te, jer kao da čitam beogradsku šund štampu na tu njegovu navodnu izjavu o "bolesnim Srbima" :?
Samo sto je to jedan od milion intervjua u kojima doticni daje kontradiktorne odgovore.

Nego u kojem studiju u opkoljenom Sarajevu on snimi onaj plagijat They don't care about us?
DaysleepeR

#422 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Post by DaysleepeR »

KatarinaKosaca wrote: Otišao sa Zlajom na Eurosong, razbolio se i bio u bolnici. Bio tu, kad je najpotrebnije , simbolički. Zato i plaća ceh. Nikava prebjegulja, režimac i slično.
ja ne znam ko ti je ovo slagao ali ovo nije istina, lik je zbrisao, onda se zajebavao po barceloni i ostatku evrope, vratio se tek poslije rata

http://www.kreslin.com/foto63.html
SpecialOffer

#423 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Post by SpecialOffer »

KatarinaKosaca wrote:
KOju temu ja spamam ? Gdje pišem o spermatozoidima, hormonima, sebi i oplodnji.... :-) :-)
Sad si i zaboravna, je li?

Posjeti logopeta! :D
KatarinaKosaca

#424 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Post by KatarinaKosaca »

AntiKrist wrote:Ovi sto bale za dinom,sta ce na forumu u ova doba?? :D
Baliti nije =priznati nekom uspjeh
Baliti nije= demantirati da je režimski umjetnik
Baliti nije= da je šovinista

NIje obdanište, pa ili voliš fanatično ili ne voliš fanatično. Ja, lično, ne slušam Safeta Isovića, dosadna mi je ta muzika, ali ne mogu , čovjek u osporiti, uspjeh, eto, na primjer.... Inbteresantno i za njega se pisalo da je imao privatni logor za Srbe.. :D
drndalo

#425 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Post by drndalo »

Samo da se upisem zbog najblaze receno pretenciozno napisane teme:
Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
Ja i moji ne idemo. Od prijatelja takodjer niko ne ide, od poznanika sto ja znam ide 20-ak%... OK, ja znam da nismo ciljana i tipicna publika za tako nesto, jer smo na nasu srecu ponesto i vidjeli u zivotu, poneki pravi koncert, kod nas ili u svijetu, pa nam nije lako prodati muda pod bubrege... S druge strane, zelim im svima dobar provod, cak i Dini kojeg bas ne mirisem... Nek se nesto desava...
Post Reply