Dobio si ti nogu na ovom forumu mnogo puta. Ko si ti da o nogiranju pričaš ? Ti znaš bolje analizirat protivnika nago on ? Ti znaš bolje postavit ekipu ? Koji kurac ti radiš na ovom podforumu uopće ???? Koji kurac radiš ovde ???DonEmir wrote: Dobio je on u pustinji nogu....davno, tad je u tom periodu odbio sve pozive BIH, nikad utakmice nije odgledao od rep.BIH a kako kaze nije imao vremena![]()
A izvozao je i Turske Kicasporeove pa vidjeli ljudi da je plitak..
Nasa najbolja nogometna rep.BIH mu spasila propalu "trenersku karijeru"on kasnije polahko uvlacio smece u nju..od Germanije, do kvazi igraca pozavidili bi mu i iz ere Muniba i Pusine...Druga stvar tek formacije, postavke - analize protivnika u fazonu hajmo raja igrat nogomet
Pricao o drugim ligama tipa npr. Ceska kako je ne kvalitet a ne igracu...jer igraca zapravo nikad nije ni gledao samo vidi da pise da igra u Ceskoj i da nije clan Germanije...ovo za Cesku onako ima jos primjera ali za HNL je bio udarna liga, jacina ne bitno sto igrac sjedi na klupi...tj. nije minute odigrao u klf. ali jok dobiva poziv za SP i igra na njemu kao preds. DM pozicije vidi cuda MISKE napusta rep.BIH ovaj DM postaje PLAYMAKER rep.BIH. Bruka
Safet Sušić - Pape
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Paul F.
#401 Re: Safet Susic trener Eviana
-
Paul F.
#402 Re: Safet Susic trener Eviana
Smatram te inteligentnim forumašom pa zato pitam otkud taj zaključak. Ti znaš da je sa Papetovim uspjehom sa repkom počela nevjerovatna internet kampanja protiv njega. Pojedini forumaši i moderatori su se ponašali kao da su plaćeni da ga ocrne. Činjenica jeste da je Pape uradio mnoge dobre stvari i da je radio u jako složenim uslovima, sa odlučnim neprijateljima. Otkud sad da on nema pojma ni o čemu ? Ne misliš valjda da će u novom klubu ovakve probleme imati ?KvaziExpert wrote:Ovo je tacno. A vidjet cemo moze li i ovo.Paul F. wrote:Koji će se qrac zajebavati sa tim budalama po pustinjama ? Po meni je super poso ubo. Ne može bolje.Dr. Kuca wrote:Mogao je u emirate, katar za grdne pare ali on ima to nesto da se dokaze u fra.
-
Dead Man Walking
#403 Re: Safet Susic trener Eviana
- Point.
#404 Re: Safet Susic trener Eviana
Pavle upro u odbranu neodbranjenog ko da je on Tino Sven licno. 
- Dr. Kuca
#405 Re: Safet Susic trener Eviana
Kakvi pacenici u pm
. Ne vjerujem bas. No liferi 24 sata na forumu da bi pljuvali nekoga. 
- ultima_palabra
#406 Re: Safet Susic trener Eviana
Meni su ove njegove tirade najjače, isto konferencije Zdravka MamićaPoint. wrote:Pavle upro u odbranu neodbranjenog ko da je on Tino Sven licno.
-
Dead Man Walking
#407 Re: Safet Susic trener Eviana
ultima_palabra wrote:Meni su ove njegove tirade najjače, isto konferencije Zdravka MamićaPoint. wrote:Pavle upro u odbranu neodbranjenog ko da je on Tino Sven licno.Još samo da proklete Donvitu na Božić 2015
- Henry Chinaski
#408 Re: Safet Susic trener Eviana
Meni je opet najjača ova ljudska karakteristika da se sere po nekome ko evidentno o nečemu zna daleko više nego serač.
Obično se sere poslije bitke koju bi serač "sigurno dobio" da je bio na mjestu "neznalice" o kome se sere.
Nisam neki zaljubljenik u papetov rad ali nepriznavanje njegovog ogromnog iskustva i neupitnih nogometnih uspjeha mi je ili djetinjasto ili primitivno-mahalsko-seljački. Naravno da je napravio greške ali zar to nije normalno?
Razumio bih da su u kritikovanju glasni sportski radnici koji dokazano nešto znaju i čija se riječ sluša ali zašto toliku energiju troši neko čije mišljenje o ovoj temi ne jebe niko (osim istomišljenika na forumu)?
Ali, kako rekoh, to je normalna ljudska osobina, doduše, jedna od onih zbog kojih je ljudski rod u kurcu.
Obično se sere poslije bitke koju bi serač "sigurno dobio" da je bio na mjestu "neznalice" o kome se sere.
Nisam neki zaljubljenik u papetov rad ali nepriznavanje njegovog ogromnog iskustva i neupitnih nogometnih uspjeha mi je ili djetinjasto ili primitivno-mahalsko-seljački. Naravno da je napravio greške ali zar to nije normalno?
Razumio bih da su u kritikovanju glasni sportski radnici koji dokazano nešto znaju i čija se riječ sluša ali zašto toliku energiju troši neko čije mišljenje o ovoj temi ne jebe niko (osim istomišljenika na forumu)?
Ali, kako rekoh, to je normalna ljudska osobina, doduše, jedna od onih zbog kojih je ljudski rod u kurcu.
-
5 0 5
#409 Re: Safet Susic trener Eviana
4-4-2 do beograda.
- Point.
#410 Re: Safet Susic trener Eviana
Koja je svrha foruma onda? 99% forumasa nisu niti fudbalski strucnjaci, niti politicari, historicari, filmski umjetnici, muzicari pa se o svemu tome razglaba ovdje do nesvjesti. Chill out.Henry Chinaski wrote:Meni je opet najjača ova ljudska karakteristika da se sere po nekome ko evidentno o nečemu zna daleko više nego serač.
-
5 0 5
#411 Re: Safet Susic trener Eviana
sto je vise safetovih advokata, to procenat na zadnjoj opciji raste. jos juce je bio na 49%. 
-
Paul F.
#412 Re: Safet Susic trener Eviana
Po tebi je svrha foruma pljuvati i provocirati ? Gdje si mene vidio da se tako ponašam ? Tako se ponaša samo zadnji ljudski otpad. To se baš dobro vidi na ovoj temi. Oni koji ne vole Papeta a sa klubom nemaju veze dolaze na ovu temu da seru. Kakav je to tip ljudi ? Zadnja klasa.Point. wrote: Koja je svrha foruma onda? 99% forumasa nisu niti fudbalski strucnjaci, niti politicari, historicari, filmski umjetnici, muzicari pa se o svemu tome razglaba ovdje do nesvjesti. Chill out.
-
5 0 5
#413 Re: Safet Susic trener Eviana
hu iz ju?leškarenje wrote: Sta sad,treba li se nasmijati...moras to na kraju napisati da znam kako post da formulisem.Ne znam samo kako moderacija dopusta ovoliki izljev debilizma (ovo se odnosi na dosta tema) ,ipak je ovo ozbiljan forum,ali neke teme su zabrinjavajucepisi strucnjak o taktici,o igri ne moras pokusavati da ismijes covjeka u svakom postu i najgore sto to pokusavas kroz prizmu ismijavanja njega,a ne onoga sto on radi.
- luckylaka
#414 Re: Safet Susic trener Eviana
Pa pogledaj samo ko to radi.Tipovi koji su 100 puta banovani i ponovo se vracali da nastave po starom,ili ono koji su prizivali katastrofu RBiH protiv Argentine da bi se mogli qrciti ovdje,ili pak treci kojima je poraz ok kipra ,,najveci"uspjeh BiH reprezentacije.Dakle misevi koji seru odavno po Safetu,Edinu,Vedi.Spahi...potpuno isti tipovi.Neka im je Dragi Bog u pomoci.leškarenje wrote:Pa razglabaj,ne mora se u svakom postu pljuvati o NAJBOLJEM SELKTORU REPREZENTACIJE BiH ,ismijavate dres ekipe Eviana samo zato sto je Pape u njemu,mislimdokle ide ljudska glupost,haj da to ima veze sa njegovim rezultatima...
- luckylaka
#415 Re: Safet Susic trener Eviana
Predzadnja klasaPaul F. wrote:Po tebi je svrha foruma pljuvati i provocirati ? Gdje si mene vidio da se tako ponašam ? Tako se ponaša samo zadnji ljudski otpad. To se baš dobro vidi na ovoj temi. Oni koji ne vole Papeta a sa klubom nemaju veze dolaze na ovu temu da seru. Kakav je to tip ljudi ? Zadnja klasa.Point. wrote: Koja je svrha foruma onda? 99% forumasa nisu niti fudbalski strucnjaci, niti politicari, historicari, filmski umjetnici, muzicari pa se o svemu tome razglaba ovdje do nesvjesti. Chill out.
-
5 0 5
#416 Re: Safet Susic trener Eviana
druga liga, sto bi se reklo.luckylaka wrote: Predzadnja klasa
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#417 Re: Safet Susic trener Eviana
zadnja klasa je vazda bilo slijepilo, pa na koju god stranu da udara
- Point.
#418 Re: Safet Susic trener Eviana
Nije svrha pljuvati i provocirati, sto se mene licno tice ja zelim Papetu sve najbolje u Evianu i da Bog da preuzme PSG jednom, medjutim ne mozes ti uskratiti pravo ljudima da pisu negativno o nekome koga ne gotive. Neki to shvate previse ozbiljno pa se pale na svaku recenicu o Papetu i onda ovi drugi jos vise kontriraju. Ja Papeta gledam kroz prizmu reprezentacije, bilo je dobro dok nije krenuo sa svojim taktickim ispadima, nelogicnosti u njegovom razmisljanju i slicno. Tad sam uvidio da mozda i nije svetac ko sto ga neki smatraju i jako mi je bilo drago kad su ga nogirali. U Evianu, zelim mu svu srecu, samo nek se drzi podalje reprezentacije.Paul F. wrote:Po tebi je svrha foruma pljuvati i provocirati ? Gdje si mene vidio da se tako ponašam ? Tako se ponaša samo zadnji ljudski otpad. To se baš dobro vidi na ovoj temi. Oni koji ne vole Papeta a sa klubom nemaju veze dolaze na ovu temu da seru. Kakav je to tip ljudi ? Zadnja klasa.Point. wrote: Koja je svrha foruma onda? 99% forumasa nisu niti fudbalski strucnjaci, niti politicari, historicari, filmski umjetnici, muzicari pa se o svemu tome razglaba ovdje do nesvjesti. Chill out.
No, moram reci, ova tema je pomalo zabavna.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#419 Re: Safet Susic trener Eviana
Pape je duhovit čovjek i veoma zabavan trener, u neku ruku kontraverzna ličnost kao Dr Jekyll and Mr Hyde pa je i tema takva
a ima ljudi koji nikako da odvoje jednog od drugog
- ljevoruki
#420 Re: Safet Susic trener Eviana
Kome je zabavan?JoseMujica wrote:Pape je duhovit čovjek i veoma zabavan trener, u neku ruku kontraverzna ličnost kao Dr Jekyll and Mr Hyde pa je i tema takva![]()
Meni nije, mozda samo protivnickim trenerima i novinarima.
- ljevoruki
#421 Re: Safet Susic trener Eviana
Tema je zabavna i edukativna.leškarenje wrote:Pa sto citas sta se prica o njemu
-
5 0 5
#422 Re: Safet Susic trener Eviana
eno i zinadin krenuo safetovim stopama. dao sinu kapitensku traku.
- DonEmir
#423 Re: Safet Susic trener Eviana
Previse si prost.. idi na neki drugi pdf. pa koristi se tim rijecima.Paul F. wrote:Dobio si ti nogu na ovom forumu mnogo puta. Ko si ti da o nogiranju pričaš ? Ti znaš bolje analizirat protivnika nago on ? Ti znaš bolje postavit ekipu ? Koji kurac ti radiš na ovom podforumu uopće ???? Koji kurac radiš ovde ???
Ako se zelis meni licno da nesto obratis obrati se na pp. ili na fb porukom a ne ovako
ZdraVO
Isto vrijedi i za ovog dedu iz amerike....
Manje prosti rijeci nije ti ovo babovina..
Okreni se sahu... nije nogomet za tebe bio nikada..kamoli sada soker
-
Paul F.
#424 Re: Safet Susic trener Eviana
Pa sad, ne gotivim ni ja FK Borac pa mi ne pada napamet upadati na njihov forum i srati im se u ćeif. Da je Pape sad selektor repke, nekako bih to i mogao razumjeti ali Evian nikakve veze ne bi trebao imati sa normalnim Bosancima koji ne vole Papeta. Motivi pljuvanja ovde ne mogu biti ništa drugo nego najniži ljudski poganluk i duševna bijeda.Point. wrote: Nije svrha pljuvati i provocirati, sto se mene licno tice ja zelim Papetu sve najbolje u Evianu i da Bog da preuzme PSG jednom, medjutim ne mozes ti uskratiti pravo ljudima da pisu negativno o nekome koga ne gotive. Neki to shvate previse ozbiljno pa se pale na svaku recenicu o Papetu i onda ovi drugi jos vise kontriraju. Ja Papeta gledam kroz prizmu reprezentacije, bilo je dobro dok nije krenuo sa svojim taktickim ispadima, nelogicnosti u njegovom razmisljanju i slicno. Tad sam uvidio da mozda i nije svetac ko sto ga neki smatraju i jako mi je bilo drago kad su ga nogirali. U Evianu, zelim mu svu srecu, samo nek se drzi podalje reprezentacije.
No, moram reci, ova tema je pomalo zabavna.![]()
-
5 0 5
#425 Re: Safet Susic trener Eviana
to je upravo sto ti radis ovdje kolegama na forumu. ne svidja ti se sto neko prica, stavi ga na foe listu i zavrsio si posao. ne mozemo svi imati uniformisano misljenje u safetu. tema je otvorena za svakoga. ni meni se ne svidja kada ti pljujes po forumasima, ali to je moj problem. bilo je i vremena kada su pojedini safetoljubci pljuvali po svakome ko ga je kritizirao. nazivali ih izdajnicima drzave, mrziteljima reprezentacije. pa cak su i fudbalere nazivali antitalentima, pijanicama, pokvarenjacima, a sve u pokusajima da se opravdaju safetove odluke. a bogami se i safetova majka spominjala.Paul F. wrote:Motivi pljuvanja ovde ne mogu biti ništa drugo nego najniži ljudski poganluk i duševna bijeda.
zato, ili odgovori ako se ne slazes. ili nemoj ni citati. ili napravi svoj forum i pozovi istomisljenike pa glorificirajte safeta do mile volje.