Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

zenit dozic

#401 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Post by zenit dozic »

bh.tornjak wrote:
Partijaner wrote:Aman. :lol: :lol: :lol:

Image
Dan nestalih i poginulih Republike Srpske ove godine bice obilježen u subotu, 15. septembra, prigodnom akademijom u Banjaluci, dok ce 18. septembra u Kozarskoj Dubici biti obilježena odbrana zapadnokrajiških opština od hrvatske agresije, najavio je zamjenik predsjednika vladinog Odbora za njegovanje tradicije oslobodilackih ratova Radomir Graonic. "Rijec je o dogadajima kojima Vlada RS daje posebnu pažnju", rekao je Graonic, isticuci da je ove godine prvi put Dan nestalih i poginulih uvršten kao datum od posebnog znacaja za RS.
Graonic je na konferenciji za novinare u Banjaluci rekao da je, prema evidenciji Ministarstva rada i boracko-invalidske zaštite, registrovano 22 368 poginulih u proteklom otadzbinskom ratu, od cega 20 903 borca Vojske RS i 1 405 civilnih žrtava.
Ma lahko je njima dodat koju nulu kad zatreba :-)
DarkSoul

#402 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Post by DarkSoul »

Ovdje se prica samo u krug vrti citajuci ove komentare i opet svi u mjestu jednom stoje...
Usudit cu se da postavim jedno pitanje, ustvari dva iako znam da cete sa kritikama svi raspalit odma..
1. Zar je iftar nesto sto se na sva zvona okacit mora i sve medijske prostore zauzet iako je to nesto sto treba privatno u krugu porodice prijatelja da se obiljezava po mom misljenju?

2. Kako bi u Tuzli na trgu ili u Doboju reagovali ljudi kada bi neki katolici ili pravoslavci okrenuli za Bozic prase na raznju?

Prije nego odgovorite bilo sta prvo krenite od sebe ali iskreno.

Nije lijepo sto su hvalisali Ratka Mladica tokom iftara isto tako nije trebalo ni u prkos nekome iftar javno da se pravi...
insomnia78

#403 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Post by insomnia78 »

Nes vjerovati, nije krme al' je badnjak, u po Tuzle
Image
Bilo je i u ratu
Bude i "polnocka", bude i kamaru "muslimana" onako s rajom iz zajebancije
luckylaka

#404 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Post by luckylaka »

DarkSoul wrote:Ovdje se prica samo u krug vrti citajuci ove komentare i opet svi u mjestu jednom stoje...
Usudit cu se da postavim jedno pitanje, ustvari dva iako znam da cete sa kritikama svi raspalit odma..
1. Zar je iftar nesto sto se na sva zvona okacit mora i sve medijske prostore zauzet iako je to nesto sto treba privatno u krugu porodice prijatelja da se obiljezava po mom misljenju?

2. Kako bi u Tuzli na trgu ili u Doboju reagovali ljudi kada bi neki katolici ili pravoslavci okrenuli za Bozic prase na raznju?

Nije lijepo sto su hvalisali Ratka Mladica tokom iftara isto tako nije trebalo ni u prkos nekome iftar javno da se pravi...
Pa cetnici bi nasli razlog za vrijedjanje i da su rostilj potpalili a ne iftar organizovali.
Danguba

#405 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Post by Danguba »

DarkSoul wrote:Ovdje se prica samo u krug vrti citajuci ove komentare i opet svi u mjestu jednom stoje...

:-) :-)

sta reci... :oops:
DarkSoul

#406 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Post by DarkSoul »

Jbg lucky sad znaci svi drugi su svetinja samo "cetnici" su stoka jel tako???

Jesi svjestan da ovo sve ne vodi nigdje uopce??
Da je nasa drzava ukopana do maximuma i da dublje ne ide vise?

Iskreno ovo vise nikome ko je normalan nije interesntno samo ljudima koji se ne bave svojim zivotima i koji nemaju nikakvu zanimaciju u svom zivotu i kojima je zivot monoton totalno se bave jos sa ratkom i njemu slicnima.

Proslost se ne vraca, buducnost nam dolazi, a za zaborav evo ima ih dovoljno koji se trude da se ista prica preko 20 godina u krug vrti. A Ratko sigurno ovo ne cita a ne vjerujem da mu je stalo ni do onih sto ga uzdizu ni oni sto ga proklinju njemu je sve svejedno vjerovatno.

Badnjak se palio od pamtivijeka u crkvenom dvoristu i polnocka se drzala u crkvi a ne na trgu, i na trgu se nikad nije iftarilo, a ni prase okrenulo, mislim da je besmisleno i jedno i drugo.
Danguba

#407 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Post by Danguba »

Ovdje se ne radi ni o kakvim inatima jedino ako ga neko ne shvata tako.
Radi se o masovnosti koju je tesko smjestiti u zatvoren prostor.
Neka pale gdje hoce, neka iftare gdje hoce. Ako imam volju ja cu se pridruziti a ako ne, produzim svojim putem. Valjda je to normalno.
almir90

#408 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Post by almir90 »

Evo na prethodnoj sam stranici naveo primjera gdje u Gradačcu Srbi organizuju redovno slave u dvorištu Crkve i nikada nisu imali problema. U gradu gdje živi 98% bošnjačkog stanovništva, grad u kojem su se vodile žestoke borbe u ratu, i opet nikada niko nije pravio probleme Srbima koji organizuju slavu.

Naravno, ovaj primjer gore ne može trpati sve Srbe u isti koš, nisu svi isti, ova šaka jada ne može predstavljati sve.

I ja stvarno ne kontam kakva je ovolika gotiva čovjeka koji se po stare dane sere u gaće i nosa Pempas. :lol:
DarkSoul

#409 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Post by DarkSoul »

Ali u dvoristu Crkve ne u centru grada na trgu, meni je to totalno besmisleno, ko kome sta dokazuje?! I opet naprave vaser od iftara u gradu, mi smo toliko glup narod, samo nek je ciganluka pa ne bitno u cemu i kako!
almir90

#410 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Post by almir90 »

DarkSoul wrote:Ali u dvoristu Crkve ne u centru grada na trgu, meni je to totalno besmisleno, ko kome sta dokazuje?! I opet naprave vaser od iftara u gradu, mi smo toliko glup narod, samo nek je ciganluka pa ne bitno u cemu i kako!
Crkva koja se nalazi u centru grada, gdje se muzika i veselje čuje po cijelom gradu, i niko im ništa nije rekao. Nije im trebala policijska niti pratnja niti zaštita ni kurac palac.
Danguba

#411 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Post by Danguba »

DarkSoul wrote:Ali u dvoristu Crkve ne u centru grada na trgu, meni je to totalno besmisleno, ko kome sta dokazuje?! I opet naprave vaser od iftara u gradu, mi smo toliko glup narod, samo nek je ciganluka pa ne bitno u cemu i kako!
Ne znas sta je iftar i tacka. :D

p.s. i dugo te nije bilo :shock: :?
DarkSoul

#412 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Post by DarkSoul »

almir90 wrote:
Crkva koja se nalazi u centru grada, gdje se muzika i veselje čuje po cijelom gradu, i niko im ništa nije rekao. Nije im trebala policijska niti pratnja niti zaštita ni kurac palac.
A gdje su dzamije? U sumi? Pa i one su u gradu u centru u velikoj vecini, mogla se vecera tamo rasporedit fino a ne od neceg sto je vjersko praviti vaser i doci sa skrivenim limenkama piva pa se i olesit jos na iftaru. Al hajd nebi mi bili mi kad nebi majnune od sebe pravili...
almir90

#413 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Post by almir90 »

Ma možeš se pojesti živ bolan. Sreća pa se takve kao ti ništa ne pita, a nećete se nikada ni pitati šta se smije raditi, a šta ne. Znam ja bi ti sada volio da možeš pisati kako su Srbi napadnuti tokom slave na području Federacije, al' eto nikako to zadovoljstvo da ti se pruži.

I nema se tu više sa tobom šta pričati papak jedan, čuj došli sa pivama.
DarkSoul

#415 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Post by DarkSoul »

almir90 wrote:Ma možeš se pojesti živ bolan. Sreća pa se takve kao ti ništa ne pita, a nećete se nikada ni pitati šta se smije raditi, a šta ne. Znam ja bi ti sada volio da možeš pisati kako su Srbi napadnuti tokom slave na području Federacije, al' eto nikako to zadovoljstvo da ti se pruži.

I nema se tu više sa tobom šta pričati papak jedan, čuj došli sa pivama.
Zasto mi se obracas u muskom rodu i odakle ti ideja da sam srpkinja :-? ? Znaci citas samo izmedju redova, stvaras sebi sliku kakva tebi najbolje odgovara, ok ako ti tako odgovara nek ti je..
Sta mislis ti svega ti?? Dosli sa multivitaminskim sokovima?? :lol:
Probudi se iz iluzijarnih snova :thumbup:
Slo Burner
Grijem se na: Pelet
Vozim: Bembaru

#416 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Post by Slo Burner »

Aj sad razligu

Image
insomnia78

#417 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Post by insomnia78 »

Ma nije, bre Stojane, pomeso si
Ona je nasa, pokojni muz joj je bio Hrvat
Image
almir90

#418 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Post by almir90 »

DarkSoul wrote:
Zasto mi se obracas u muskom rodu i odakle ti ideja da sam srpkinja :-? ? Znaci citas samo izmedju redova, stvaras sebi sliku kakva tebi najbolje odgovara, ok ako ti tako odgovara nek ti je..
Sta mislis ti svega ti?? Dosli sa multivitaminskim sokovima?? :lol:
Probudi se iz iluzijarnih snova :thumbup:
Takve (osobe) kao ti. Vidiš da sam dole napisao papak.
insomnia78

#419 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Post by insomnia78 »

Za svaku situaciju imamo ilustraciju
Internet je čudo
Image
insomnia78

#420 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Post by insomnia78 »

Al pazi ti price, prvo ide zasto na trgu to je provokacija
Onda, sta bi bilo kad bi srbi i hrvati...

Kad ni to nije proslo onda hajmo diskreditovati ljude
Kakav iftar donjeli pive

Sta je sljedece, krisom jeli krmetinu?
DarkSoul

#421 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Post by DarkSoul »

Nista me nebi iznenadilo, sve je to normlno u BiH ;-)
Sinapsa

#422 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Post by Sinapsa »

Brzo se potrosio :D
McMoy

#423 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Post by McMoy »

DarkSoul wrote:
almir90 wrote:
A gdje su dzamije? U sumi? Pa i one su u gradu u centru u velikoj vecini, mogla se vecera tamo rasporedit fino a ne od neceg sto je vjersko praviti vaser i doci sa skrivenim limenkama piva pa se i olesit jos na iftaru. Al hajd nebi mi bili mi kad nebi majnune od sebe pravili...

Što im ne donese one cedevite što si platila po 1.70 CHF, da imaju ljudi šta piti?
insomnia78

#424 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Post by insomnia78 »

A to je ona :lol:
dobojlija81

#425 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Post by dobojlija81 »

aaa...
ma krivo joj sto su Turci organizovali
zavalio je onaj za cedevitu 3 franka
Post Reply