Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Locked
jao_situacije

#401 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by jao_situacije »

SpecialOffer wrote:
jao_situacije wrote:
SpecialOffer wrote:Eno u Siriji vape za tekbirasima. Tekbiranje na onakav nacin je novina kod bosanskih muslimana i nema mjesta pogotovo na svetom mjestu kao sto je ono u Potocarima na dan dzenaze.
novina nije sigurno i prestani valjati gluposti
Novina 100% i znas ti dobro sto se uzvikivao tekbir. Nije sigurno radi mucki pobijenih srebrenicana.
de šuti molim te, novina nije sigurno i trebali su svi "tekbirati" i na tome je trebalo ostati
četaljima se krv ledi od Tekbira a koljena klecaju.
dezurni_ucenik

#402 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by dezurni_ucenik »

L u c i f e r wrote:
INCIDENT U SREBRENICI Vučić pogođen kamenom u lice

I.M.J. | 11. 07. 2015. - 13:06h izmena vesti 13:20h | Komentara: 47
Premijer Srbije Aleksandar Vučić na komemoraciji u Srebrenici pogođen je kamenom u lice i tom prilikom lakše je povređen. Vučić i ljudi iz njegove pratnje su evakuisani i na putu su ka Beogradu, saznaje Blic.

Na ulazu na groblje na kojem će biti pokopani ostaci žrtava, razularena masa probila je zaštitnu ogradu i krenula ka Vučiću i njegovoj pratnji. Ka delegaciji iz Beograda poletele su kamenice, flaše s vodom, cipele...

"Bilo je strašno, gađali su kamenjem, cipelama, čime god su su stigli - ispričao je za "Blic" jedan od članova delegacije.

Gomila je uzvikivala "Četniče, idi kući!"

"Premijer je pogođen kamenom u lice, povređen je, ali ne strašno - kaže naš sagovornik i dodaje da je masa sve vreme uzvikivala "Alahu akbar'".

:roll:

Ne znam cemu taj tuzni smajli. Pa ti si pokreno temu "sikter vaginoustom"
colt

#403 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by colt »

Bosanski_kralj wrote:Odmah počinje priča "šta će svijet reći". Svijet je svoje rekao, dozvolili su da se genocid desi, dozvoljavaju da se genocid negira i na kraju kao mi se nečeg trebamo sramotiti.
I neka su ga izviždali, gađali..četnik nije bolje ni zaslužio.
:thumbup:
de balzac

#404 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by de balzac »

ma sve ok, sve u redu, sve i nekako, al gdje ćeš zaimeboga ZAGRLITI vučića!!!!
Drvosjeca iz Dejcica

#405 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

pedeset wrote:Srbija se osramotila za sva vremena. U svijetu o njoj uče kao o zemlji koja je činila genocid nad Bosancima i Hercegovcima.
A to da je koji kamenčić bačen na Vučića i nije neka vijest.
Srbija je izvršila genocid, nek se ona stidi!!!
Možda da se doda da su Srbi nosioci licence za sekundarne grobnice, to nije uspjelo ni Nijemcima. Aferim, čestitam im. :( Kamen u lice Vučiću možda nije diplomatski ali nije ni skandal na ovakvom mjestu.
Last edited by Drvosjeca iz Dejcica on 11/07/2015 13:33, edited 1 time in total.
emillio estevez
Location: http://www.klix.ba/vijesti/bih/rasema-h ... /120430110

#406 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by emillio estevez »

Pryda wrote:Image

Svaka cast ,naklon do poda na ovome tranparentu.
Mohamad Sissoko

#407 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by Mohamad Sissoko »

valensija wrote:INCIDENT U SREBRENICI Vučić pogođen kamenom u lice

Na ulazu na groblje na kojem će biti pokopani ostaci žrtava, razularena masa probila je zaštitnu ogradu i krenula ka Vučiću i njegovoj pratnji. Ka delegaciji iz Beograda poletele su kamenice, flaše s vodom, cipele...

"Bilo je strašno, gađali su kamenjem, cipelama, čime god su su stigli - ispričao je za "Blic" jedan od članova delegacije.

"Premijer je pogođen kamenom u lice, povređen je, ali ne strašno - kaže naš sagovornik i dodaje da je masa sve vreme uzvikivala "Alahu akbar'".

Evo suza mi kanu.
zenit dozic

#408 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by zenit dozic »

valensija wrote:INCIDENT U SREBRENICI Vučić pogođen kamenom u lice

Koga boli neka stvar šta genocidni četnici pišu, ovo četničko pašče nije ovdje dobro došo i dobio je što je zaslužio, ustvari nije.

Genoidaši se ponose sa ubijanjem i agresijom i nječu genocid, a ko mi se trebamo stidit :run:
Janjicar

#409 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by Janjicar »

Svaka cast!
Freamon Lester

#410 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by Freamon Lester »

I tako pickousti posta tema dana. :izet:
Teufik

#411 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by Teufik »

Da je bio covjek pa priznao genocid cvijecem bi ga zasipali. Dobro je prosao. Ne opravdam ali mogu razumjeti itekako.
cyprus

#412 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by cyprus »

Pričajte šta hoćete - ovo se nije trebalo desiti... To je iole razumnom čovjeku sasvim jasno...
dezurni_ucenik

#413 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by dezurni_ucenik »

pickousti je tema mozda na forumu. Tamo gdje je najvaznije, zaboravljeno je da je uopste i dolazio.
Drvosjeca iz Dejcica

#414 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

emillio estevez wrote:

Svaka cast ,naklon do poda na ovome tranparentu.
Suština svega. Oni koji mogu preći preko ovakvih riječi neka prelaze. :oops: Svakom od nas je bila namjenjana ista sudbina kao ovim danas koje ukopavaju i mogao je biti bilo ko od nas.
asurbanipal

#415 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by asurbanipal »

It_is_a_Leclerc wrote:
Herr Flick wrote:Neki pisu da je napadnut za vrijeme dzenaze..Jel to znaci da je pojedincima bio preci Vucic od klanjanja dzenaze
Zviždalo se za vrijeme dok su hafizi učili Kur'an časni.

Mislim da smo sad pali u očima Vojislava Šešelja, Tomislava Nikolića, Laktaškog Vožda, Dževada Galijaševića. Evo sad sav drhtim šta će o nama pomisliti... :-)
L u c i f e r

#416 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by L u c i f e r »

dezurni_ucenik wrote:
L u c i f e r wrote:
INCIDENT U SREBRENICI Vučić pogođen kamenom u lice

I.M.J. | 11. 07. 2015. - 13:06h izmena vesti 13:20h | Komentara: 47
Premijer Srbije Aleksandar Vučić na komemoraciji u Srebrenici pogođen je kamenom u lice i tom prilikom lakše je povređen. Vučić i ljudi iz njegove pratnje su evakuisani i na putu su ka Beogradu, saznaje Blic.

:roll:

Ne znam cemu taj tuzni smajli. Pa ti si pokreno temu "sikter vaginoustom"
Nije to tužni smajli, to je smajli kolutanja očima, zato što su jedva dočekali da sviraju kurcu...

Kako vi mene ljudi nikako ne kontate, ko da kineski pišem jbm ga...

Evo da nacrtam skalu mojih preferenci:
1 Volio bih da četničko govno nije ni došlo.
2 Ako je već došlo, volio bih da smo ga dočekali dostojanstveno do kraja.
3 Ako ga već nismo dočekali dostojansteno do kraja, volio bih da ga je onaj ko je gađao bolje pogodio što većim i težim kamenom.
krater

#417 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by krater »

K'o da su moj post citali :mrgreen:
internazionale

#418 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by internazionale »

It_is_a_Leclerc wrote:
Herr Flick wrote:Neki pisu da je napadnut za vrijeme dzenaze..Jel to znaci da je pojedincima bio preci Vucic od klanjanja dzenaze
Dozoljeno je prekinuti namaz ukoliko ti je u blizini npr. opasna zmija, skorpija... a narocito pasce genocidno
Drvosjeca iz Dejcica

#419 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

cyprus wrote:Pričajte šta hoćete - ovo se nije trebalo desiti... To je iole razumnom čovjeku sasvim jasno...
Razum je umro 1992-1995. godine. Da je bilo razuma ne bi bilo ni Vukovara, Srebrenice, Sarajeva, kasno je sada pozivat se na razum dok rezultati tog genocida žive. :oops:
krater

#420 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by krater »

pedeset wrote:Srbija se osramotila za sva vremena. U svijetu o njoj uče kao o zemlji koja je činila genocid nad Bosancima i Hercegovcima.
A to da je koji kamenčić bačen na Vučića i nije neka vijest.
Srbija je izvršila genocid, nek se ona stidi!!!
:thumbup:
Drvosjeca iz Dejcica

#421 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

L u c i f e r wrote:
Nije to tužni smajli, to je smajli kolutanja očima, zato što su jedva dočekali da sviraju kurcu...

3 Ako ga već nismo dočekali dostojansteno do kraja, volio bih da ga je onaj ko je gađao bolje pogodio što većim i težim kamenom.
Jebiga, nikad dva dobra spojiti zajedno. :mrgreen:
krater

#422 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by krater »

asurbanipal wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:

Mislim da smo sad pali u očima Vojislava Šešelja, Tomislava Nikolića, Laktaškog Vožda, Dževada Galijaševića. Evo sad sav drhtim šta će o nama pomisliti... :-)
:thumbup: :lol:
klaki

#423 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by klaki »

L u c i f e r wrote: Ne znam cemu taj tuzni smajli. Pa ti si pokreno temu "sikter vaginoustom"

Ovo

Na kraju je govno zagrljeno i docekano, ali je sve to propalo u vodu.

A nije ga niko dobro fiknuo u glavu

Pa majka mu stara ne znamo nista naoposlen :)
Last edited by klaki on 11/07/2015 13:38, edited 1 time in total.
Hadzi Lojo

#425 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by Hadzi Lojo »

Ja bi volio da mu je nas izabranik, babin isprdak poslao protestnu notu da nije pozeljan ni u BiH ni u Srebrenici.
A ovih transparenata bice jos, doci cemo i Bakira da podsjetimo zasto ga je narod izabrao!
Locked