dezurni_ucenik wrote:L u c i f e r wrote:INCIDENT U SREBRENICI Vučić pogođen kamenom u lice
I.M.J. | 11. 07. 2015. - 13:06h izmena vesti 13:20h | Komentara: 47
Premijer Srbije Aleksandar Vučić na komemoraciji u Srebrenici pogođen je kamenom u lice i tom prilikom lakše je povređen. Vučić i ljudi iz njegove pratnje su evakuisani i na putu su ka Beogradu, saznaje Blic.
Na ulazu na groblje na kojem će biti pokopani ostaci žrtava, razularena masa probila je zaštitnu ogradu i krenula ka Vučiću i njegovoj pratnji. Ka delegaciji iz Beograda poletele su kamenice, flaše s vodom, cipele...
"Bilo je strašno, gađali su kamenjem, cipelama, čime god su su stigli - ispričao je za "Blic" jedan od članova delegacije.
Gomila je uzvikivala "Četniče, idi kući!"
"Premijer je pogođen kamenom u lice, povređen je, ali ne strašno - kaže naš sagovornik i dodaje da je masa sve vreme uzvikivala "Alahu akbar'".

Ne znam cemu taj tuzni smajli. Pa ti si pokreno temu "sikter vaginoustom"
Nije to tužni smajli, to je smajli kolutanja očima, zato što su jedva dočekali da sviraju kurcu...
Kako vi mene ljudi nikako ne kontate, ko da kineski pišem jbm ga...
Evo da nacrtam skalu mojih preferenci:
1 Volio bih da četničko govno nije ni došlo.
2 Ako je već došlo, volio bih da smo ga dočekali dostojanstveno do kraja.
3 Ako ga već nismo dočekali dostojansteno do kraja, volio bih da ga je onaj ko je gađao bolje pogodio što većim i težim kamenom.