P.S. Papa je Isusovac. Oni su skromni po definiciji.
Plus, uzeo je ime Franjo, po Sv. Franji Asiškom koji je podijelio svoj imetak i umro kao siromah.
ma nije insomnia ljakse, sta ti jeNjanjavi wrote:Ne budi druze hejter bez razloga i na silu.insomnia78 wrote:Al, kad narod šefa Vatikana velica zbog skromnosti![]()
Lik je do sad x puta pokazao i dokazao skromnost.
Jbote mogao je zlatnog rollsa kotrljat bez imalo stida al lik sasvim normala zivi, vozi se u normala autu, vala jbemga jel ti jednom tesko bit realan insan i validovat da je ovo jedan od najcasnijih papa do sad.
nije nego je pocela plakati...fosna2014 wrote:Ova krepa od smijeha jebem joj mamu od komentatorice!!!
Ja konto zaplakala, ono dirno je govor kontamfosna2014 wrote:Ova krepa od smijeha jebem joj mamu od komentatorice!!!
Naduvala sefosna2014 wrote:Ova krepa od smijeha jebem joj mamu od komentatorice!!!
Zar nije zaplakala?fosna2014 wrote:Ova krepa od smijeha jebem joj mamu od komentatorice!!!
jasta je suza suzu goni i sad evo dok prevodiNjanjavi wrote:Ja konto zaplakala, ono dirno je govor kontamfosna2014 wrote:Ova krepa od smijeha jebem joj mamu od komentatorice!!!
meni je vise djelovalo da je zaplakala u onom trentuku kada je papa o djeci pricao. ko zna, mozda je i njeno dijete tu.fosna2014 wrote:Ova krepa od smijeha ***** joj **** od komentatorice!!!
insomnia78 wrote:Al, kad narod šefa Vatikana velica zbog skromnosti![]()
plakala je i sad se jadva suzdrzavaNjanjavi wrote:De sad jel zaplakala il se nasmijala jbemga, zbunjen sam
Puno je, kec bi bio mjera....red evil wrote:Već kad je mislio ispasti dobar čo'ek treb'o je uzeti Golf 2 a ne Focus.
vala mog'o je i na romobilu od aerodroma...Tomahawk11 wrote:Puno je, kec bi bio mjera....red evil wrote:Već kad je mislio ispasti dobar čo'ek treb'o je uzeti Golf 2 a ne Focus.
Tomahawk11 wrote:Puno je, kec bi bio mjera....red evil wrote:Već kad je mislio ispasti dobar čo'ek treb'o je uzeti Golf 2 a ne Focus.
Da se ne lazemo, jedini razlog zasto vas 90% ovdje dozivljava orgazam je dokazivanje svijetu da je Sarajevo normalan gradNjanjavi wrote:Ne budi druze hejter bez razloga i na silu.insomnia78 wrote:Al, kad narod šefa Vatikana velica zbog skromnosti![]()
Lik je do sad x puta pokazao i dokazao skromnost.
Jbote mogao je zlatnog rollsa kotrljat bez imalo stida al lik sasvim normala zivi, vozi se u normala autu, vala jbemga jel ti jednom tesko bit realan insan i validovat da je ovo jedan od najcasnijih papa do sad.
olovo je za tebe plemeniti metal.insomnia78 wrote: Da se ne lazemo, jedini razlog zasto vas 90% ovdje dozivljava orgazam je dokazivanje svijetu da je Sarajevo normalan grad
Kao, sve oci svijeta su uprte u nas, sad ce svi vidjeti da smo normalni, da smo isti ko i oni
Odatle i sva ta svrsavanja na papu, U2, McDonalds, Angelinu i slicno
A svjet upro i ne trepce
Isto ko sto i vi pamtite i pratite papinu posjetu Filipinima npr
De nemojte biti smjesni