Gabrielo wrote: Evo dajte argumente zasto je cest slucaj veze/braka u kojem je muskarac stariji. Jako rijetko je zena ta koja je starija. Ne trazite mladje? Nece vas? Sta je?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Gabrielo wrote: Evo dajte argumente zasto je cest slucaj veze/braka u kojem je muskarac stariji. Jako rijetko je zena ta koja je starija. Ne trazite mladje? Nece vas? Sta je?
s kim si to ustanovio?Gabrielo wrote: Zar nismo ustanovili da ne starimo isto?
Evo dajte argumente zasto je cest slucaj veze/braka u kojem je muskarac stariji. Jako rijetko je zena ta koja je starija. Ne trazite mladje? Nece vas? Sta je?
Kolegicu, a?Tomahawk11 wrote:MoRel jedno pitanje (nevezano za trenutnu diskusiju, samo vi)
Imam jendu kolegicu kojoj su 24, ono sto bi rekli, zajordamila pravo....e, sad citajuci opservatorije na ovoj temi, ona bi trebala za godinu-dvije da promijeni svoj stav za 180 stepeni, ne?
Ma ja to zbog njeVelkoski wrote:Kolegicu, a?Tomahawk11 wrote:MoRel jedno pitanje (nevezano za trenutnu diskusiju, samo vi)
Imam jendu kolegicu kojoj su 24, ono sto bi rekli, zajordamila pravo....e, sad citajuci opservatorije na ovoj temi, ona bi trebala za godinu-dvije da promijeni svoj stav za 180 stepeni, ne?
Drži je u konzervi.Tomahawk11 wrote:Ma ja to zbog njeVelkoski wrote:Kolegicu, a?Tomahawk11 wrote:MoRel jedno pitanje (nevezano za trenutnu diskusiju, samo vi)
Imam jendu kolegicu kojoj su 24, ono sto bi rekli, zajordamila pravo....e, sad citajuci opservatorije na ovoj temi, ona bi trebala za godinu-dvije da promijeni svoj stav za 180 stepeni, ne?reko da joj ne prodje rok trajanja
Tomahawk11 wrote:MoRel jedno pitanje (nevezano za trenutnu diskusiju, samo vi)
Neka, neka, doce cica na kolicaBloody wrote:Tomahawk11 wrote:MoRel jedno pitanje (nevezano za trenutnu diskusiju, samo vi)
Imam jendu kolegicu kojoj su 24, ono sto bi rekli, zajordamila pravo....e, sad citajuci opservatorije na ovoj temi, ona bi trebala za godinu-dvije da promijeni svoj stav za 180 stepeni, ne?![]()
nacekati ces se
u pravu si, vi ne starite, vi se podmlađujete, ljepši ste, izgubite stomačinu i izraste vam kosaGabrielo wrote:
Nije propadanje vezano za imanje/nemanje muza ili stabilne veze, vec je prirodan proces starenja.
Pa ako ti je cilj samo seks mozes naci i sa 30 nekog mladjeg. Ako hoces ozbiljnu vezu, tesko ces takvog naci.
Ma nije ... različite su klase. A on je prvi počeo ...TaraCrvena wrote:Čim ga ti toliko zajebavas,znaci da mu je dobar motor.A može isto tako značiti da je bolji od tvogRamzess Veliki wrote: Pa toliko se i Klixo razumije u motore.![]()
![]()
![]()
Ma dobar mu je motor.![]()
Klixo, hajd' samnom na more u nedjelju, krećemo sa Mujkić pumpe u 8 ujutru.
Za svakoga je teško ostati sam.Arii wrote:
nezrelo je "braniti" ijednu stranu, svako ima svoje razloge zašto je u nekim godinama sam, međutim u našoj primitivnoj sredini za ženu je to pogubno, a muškraci umišljaju da su najpoželjniji neženje...možda i jesu, u materijalnom smislu da ih neka mlađa cura iskorištava...
možda jeste, ne razumijem zašto je nama teže naći nekoga za ozbiljnu vezu, a vama je to tako lako, u vremenu muško-ženske ravnopravnosti u svakom smislu....
Znam da nemaš te ljubomore,ja sam se šalilaRamzess Veliki wrote: Ma nije ... različite su klase. A on je prvi počeo ...![]()
Nemam ja te ljubomore, drago mi je vidjeti da neko ima dobar stroj i da ga pazi.
Sve si ti to lijepo ispisala i cijenim trud. Ali samo mi daj odgovor na pitanje.s.aint wrote:s kim si to ustanovio?Gabrielo wrote: Zar nismo ustanovili da ne starimo isto?
Evo dajte argumente zasto je cest slucaj veze/braka u kojem je muskarac stariji. Jako rijetko je zena ta koja je starija. Ne trazite mladje? Nece vas? Sta je?![]()
sta znaci stariji?Ako pricamo o razliKi od par godina, moze to i obrnuto funkcionisati, vecina mojih poznanika je u braku s osobom istih godina.
Jesu li godine presudne za brak, ili stav prema zivotu?
cini mi se da je ovo drugo, kojom logikom da ti odgovorim na pitanje zasto su muskarci pretezno stariji od zena..jesu li godine mjera za sigurnost u zivotu, jesu ako nadjes nekog lovatora koji je 20 godina stariji od tebe (nemam nista protiv toga) i dobijes finansijski oslonac,moze to biti i ljubav naravno, necemo sve gledati kroz neki interes![]()
ali jebi ga ni to nije zagarantovano zar ne![]()
mozete vi pricati o tome kako stariji trebaju samo ganjati puno mladje ali kad tad tu dodje do sukoba interesa, nije u zivotu sve ljepota, i zategnuto tijelo
sta tebe briga ko sta trazi, lijepo je imati misljenje ali ne treba se nameTati![]()
sta znas mozda ozenis neku milfacu koja je nekad bila manekenka
![]()
bitno je imati iste ciljeve![]()
Dosta suplje i tjesenja.Arii wrote: u pravu si, vi ne starite, vi se podmlađujete, ljepši ste, izgubite stomačinu i izraste vam kosa![]()
nezrelo je "braniti" ijednu stranu, svako ima svoje razloge zašto je u nekim godinama sam, međutim u našoj primitivnoj sredini za ženu je to pogubno, a muškraci umišljaju da su najpoželjniji neženje...možda i jesu, u materijalnom smislu da ih neka mlađa cura iskorištava...
možda jeste, ne razumijem zašto je nama teže naći nekoga za ozbiljnu vezu, a vama je to tako lako, u vremenu muško-ženske ravnopravnosti u svakom smislu....

Zato sto jako malo muskaraca ne gleda godine nego se pita hoce li ga ta zena, iako je stara, ima par bora i par veza iza sebe, napraviti sretnim. Muskarci koji ne zive po (starim, primitivnim) standardima drustva, to su prave muskarcine, slabo ce koji prici starijoj zeni jer slabo koji ima m.. ehh hrabrosti za to.Gabrielo wrote:Dosta suplje i tjesenja.Arii wrote: u pravu si, vi ne starite, vi se podmlađujete, ljepši ste, izgubite stomačinu i izraste vam kosa![]()
Zasto je rijetkost da je muskarac taj koji je mladji u vezi/braku? Postavio sam pitanje ranije pa odgovori.
Jest vala, ostadoše neoženjeni, jer nemaju "hrabrost" prić starijoj ženi.Secer_033 wrote:slabo ce koji prici starijoj zeni jer slabo koji ima m.. ehh hrabrosti za to.
Drago mi je sto se slazes sa mnomS4mpion wrote:Jest vala, ostadoše neoženjeni, jer nemaju "hrabrost" prić starijoj ženi.Secer_033 wrote:slabo ce koji prici starijoj zeni jer slabo koji ima m.. ehh hrabrosti za to.
S4mpion wrote:Jest vala, ostadoše neoženjeni, jer nemaju "hrabrost" prić starijoj ženi.Secer_033 wrote:slabo ce koji prici starijoj zeni jer slabo koji ima m.. ehh hrabrosti za to.
Ma nema frke.Secer_033 wrote:Drago mi je sto se slazes sa mnomS4mpion wrote: Jest vala, ostadoše neoženjeni, jer nemaju "hrabrost" prić starijoj ženi.