Zene nakon 25

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#401 Re: Zene nakon 25

Post by Velkoski »

@hopopopopno

Image
Gabrielo wrote: Evo dajte argumente zasto je cest slucaj veze/braka u kojem je muskarac stariji. Jako rijetko je zena ta koja je starija. Ne trazite mladje? Nece vas? Sta je?

:thumbup:
ho oponopono

#402 Re: Zene nakon 25

Post by ho oponopono »

...joj litavac de ripit opali i uzivaj u songu...ja uzivam u familiji bo bo boooli me kita... :pusi2:

...ne suMljam da neces niti ocekujem da percipiras receno!!! :pisnula: i :pisnuo:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#403 Re: Zene nakon 25

Post by Velkoski »

boli tebe mozak :mrgreen:
Tomahawk11
Globalni moderator

#404 Re: Zene nakon 25

Post by Tomahawk11 »

MoRel jedno pitanje (nevezano za trenutnu diskusiju, samo vi :mrgreen: )
Imam jendu kolegicu kojoj su 24, ono sto bi rekli, zajordamila pravo....e, sad citajuci opservatorije na ovoj temi, ona bi trebala za godinu-dvije da promijeni svoj stav za 180 stepeni, ne? :zen:
s.aint

#405 Re: Zene nakon 25

Post by s.aint »

Gabrielo wrote: Zar nismo ustanovili da ne starimo isto?

Evo dajte argumente zasto je cest slucaj veze/braka u kojem je muskarac stariji. Jako rijetko je zena ta koja je starija. Ne trazite mladje? Nece vas? Sta je?
s kim si to ustanovio? :?
sta znaci stariji?Ako pricamo o razliKi od par godina, moze to i obrnuto funkcionisati, vecina mojih poznanika je u braku s osobom istih godina.
Jesu li godine presudne za brak, ili stav prema zivotu?
cini mi se da je ovo drugo, kojom logikom da ti odgovorim na pitanje zasto su muskarci pretezno stariji od zena..jesu li godine mjera za sigurnost u zivotu, jesu ako nadjes nekog lovatora koji je 20 godina stariji od tebe (nemam nista protiv toga) i dobijes finansijski oslonac,moze to biti i ljubav naravno, necemo sve gledati kroz neki interes :oops:
ali jebi ga ni to nije zagarantovano zar ne :wink:
mozete vi pricati o tome kako stariji trebaju samo ganjati puno mladje ali kad tad tu dodje do sukoba interesa, nije u zivotu sve ljepota, i zategnuto tijelo

sta tebe briga ko sta trazi, lijepo je imati misljenje ali ne treba se nameTati :izet:
sta znas mozda ozenis neku milfacu koja je nekad bila manekenka
:cry:
bitno je imati iste ciljeve :skoljka:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#406 Re: Zene nakon 25

Post by Velkoski »

Tomahawk11 wrote:MoRel jedno pitanje (nevezano za trenutnu diskusiju, samo vi :mrgreen: )
Imam jendu kolegicu kojoj su 24, ono sto bi rekli, zajordamila pravo....e, sad citajuci opservatorije na ovoj temi, ona bi trebala za godinu-dvije da promijeni svoj stav za 180 stepeni, ne? :zen:
Kolegicu, a? :per:
Tomahawk11
Globalni moderator

#407 Re: Zene nakon 25

Post by Tomahawk11 »

Velkoski wrote:
Tomahawk11 wrote:MoRel jedno pitanje (nevezano za trenutnu diskusiju, samo vi :mrgreen: )
Ma ja to zbog nje :stidljiv: reko da joj ne prodje rok trajanja :D
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#408 Re: Zene nakon 25

Post by Velkoski »

Tomahawk11 wrote:
Velkoski wrote:
Ma ja to zbog nje :stidljiv: reko da joj ne prodje rok trajanja :D
Drži je u konzervi. :wink: :wink: :wink: :mrgreen: :lol:
Tomahawk11
Globalni moderator

#409 Re: Zene nakon 25

Post by Tomahawk11 »

Ih, kad je mogao Mel Gibson http://www.imdb.com/media/rm1482858240/ ... f_=tt_ov_i sto da ne. :lol:
Bloody

#410 Re: Zene nakon 25

Post by Bloody »

:lol:

nacekati ces se
Tomahawk11
Globalni moderator

#411 Re: Zene nakon 25

Post by Tomahawk11 »

Bloody wrote:

nacekati ces se
Neka, neka, doce cica na kolica :D
Ma jok, nisam ja takav, 'nako pitam :oops:
Arii

#412 Re: Zene nakon 25

Post by Arii »

Gabrielo wrote:
Nije propadanje vezano za imanje/nemanje muza ili stabilne veze, vec je prirodan proces starenja.

Pa ako ti je cilj samo seks mozes naci i sa 30 nekog mladjeg. Ako hoces ozbiljnu vezu, tesko ces takvog naci.
u pravu si, vi ne starite, vi se podmlađujete, ljepši ste, izgubite stomačinu i izraste vam kosa :D

nezrelo je "braniti" ijednu stranu, svako ima svoje razloge zašto je u nekim godinama sam, međutim u našoj primitivnoj sredini za ženu je to pogubno, a muškraci umišljaju da su najpoželjniji neženje...možda i jesu, u materijalnom smislu da ih neka mlađa cura iskorištava...

možda jeste :P, ne razumijem zašto je nama teže naći nekoga za ozbiljnu vezu, a vama je to tako lako, u vremenu muško-ženske ravnopravnosti u svakom smislu....
ćiribiribela

#413 Re: Zene nakon 25

Post by ćiribiribela »

Ne razbijaj im iluzije Arii. :D :D
Ramzess Veliki

#414 Re: Zene nakon 25

Post by Ramzess Veliki »

TaraCrvena wrote:
Ramzess Veliki wrote: Pa toliko se i Klixo razumije u motore. :lol: :lol: :lol:
Ma dobar mu je motor. :D

Klixo, hajd' samnom na more u nedjelju, krećemo sa Mujkić pumpe u 8 ujutru. ;-)
Čim ga ti toliko zajebavas,znaci da mu je dobar motor.A može isto tako značiti da je bolji od tvog :oops:
Ma nije ... različite su klase. A on je prvi počeo ... :D
Nemam ja te ljubomore, drago mi je vidjeti da neko ima dobar stroj i da ga pazi. :thumbup:
Ramzess Veliki

#415 Re: Zene nakon 25

Post by Ramzess Veliki »

Arii wrote:
nezrelo je "braniti" ijednu stranu, svako ima svoje razloge zašto je u nekim godinama sam, međutim u našoj primitivnoj sredini za ženu je to pogubno, a muškraci umišljaju da su najpoželjniji neženje...možda i jesu, u materijalnom smislu da ih neka mlađa cura iskorištava...

možda jeste :P, ne razumijem zašto je nama teže naći nekoga za ozbiljnu vezu, a vama je to tako lako, u vremenu muško-ženske ravnopravnosti u svakom smislu....
Za svakoga je teško ostati sam.
TaraCrvena

#416 Re: Zene nakon 25

Post by TaraCrvena »

Ramzess Veliki wrote: Ma nije ... različite su klase. A on je prvi počeo ... :D
Nemam ja te ljubomore, drago mi je vidjeti da neko ima dobar stroj i da ga pazi. :thumbup:
Znam da nemaš te ljubomore,ja sam se šalila :) .Ja jutros slučajno naletim na matorog Norvežanina koji me je provozao po gradu,super mi je bilo.http://imgur.com/GyuonGJ jos me svašta nesta naučio o motoru 8)
Gabrielo

#417 Re: Zene nakon 25

Post by Gabrielo »

s.aint wrote:
Gabrielo wrote: Zar nismo ustanovili da ne starimo isto?

Evo dajte argumente zasto je cest slucaj veze/braka u kojem je muskarac stariji. Jako rijetko je zena ta koja je starija. Ne trazite mladje? Nece vas? Sta je?
s kim si to ustanovio? :?
sta znaci stariji?Ako pricamo o razliKi od par godina, moze to i obrnuto funkcionisati, vecina mojih poznanika je u braku s osobom istih godina.
Jesu li godine presudne za brak, ili stav prema zivotu?
cini mi se da je ovo drugo, kojom logikom da ti odgovorim na pitanje zasto su muskarci pretezno stariji od zena..jesu li godine mjera za sigurnost u zivotu, jesu ako nadjes nekog lovatora koji je 20 godina stariji od tebe (nemam nista protiv toga) i dobijes finansijski oslonac,moze to biti i ljubav naravno, necemo sve gledati kroz neki interes :oops:
ali jebi ga ni to nije zagarantovano zar ne :wink:
mozete vi pricati o tome kako stariji trebaju samo ganjati puno mladje ali kad tad tu dodje do sukoba interesa, nije u zivotu sve ljepota, i zategnuto tijelo

sta tebe briga ko sta trazi, lijepo je imati misljenje ali ne treba se nameTati :izet:
sta znas mozda ozenis neku milfacu koja je nekad bila manekenka
:cry:
bitno je imati iste ciljeve :skoljka:
Sve si ti to lijepo ispisala i cijenim trud. Ali samo mi daj odgovor na pitanje. :D
Gabrielo

#418 Re: Zene nakon 25

Post by Gabrielo »

Arii wrote: u pravu si, vi ne starite, vi se podmlađujete, ljepši ste, izgubite stomačinu i izraste vam kosa :D

Dosta suplje i tjesenja.

Zasto je rijetkost da je muskarac taj koji je mladji u vezi/braku? Postavio sam pitanje ranije pa odgovori.
walter kurtz

#419 Re: Zene nakon 25

Post by walter kurtz »

ja bi sve redom guzio 18,(moze iako joj fali par mjeseci do 18) :mrgreen: 25, 40, 50, 60,....
Image
Secer_033

#420 Re: Zene nakon 25

Post by Secer_033 »

Gabrielo wrote:
Arii wrote: u pravu si, vi ne starite, vi se podmlađujete, ljepši ste, izgubite stomačinu i izraste vam kosa :D

Dosta suplje i tjesenja.

Zasto je rijetkost da je muskarac taj koji je mladji u vezi/braku? Postavio sam pitanje ranije pa odgovori.
Zato sto jako malo muskaraca ne gleda godine nego se pita hoce li ga ta zena, iako je stara, ima par bora i par veza iza sebe, napraviti sretnim. Muskarci koji ne zive po (starim, primitivnim) standardima drustva, to su prave muskarcine, slabo ce koji prici starijoj zeni jer slabo koji ima m.. ehh hrabrosti za to.
Secer_033

#421 Re: Zene nakon 25

Post by Secer_033 »

http://radiosarajevo.ba/novost/190893/d ... binja-foto

Evo dobrog primjera. Razvedena, majka dvoje djece je li tako, bivsi nema sta nije pricao o njoj i evo je po 'stare' dane se udala. :thumbup:
S4mpion

#422 Re: Zene nakon 25

Post by S4mpion »

Secer_033 wrote:slabo ce koji prici starijoj zeni jer slabo koji ima m.. ehh hrabrosti za to.
Jest vala, ostadoše neoženjeni, jer nemaju "hrabrost" prić starijoj ženi. :mrgreen:
Secer_033

#423 Re: Zene nakon 25

Post by Secer_033 »

S4mpion wrote:
Secer_033 wrote:slabo ce koji prici starijoj zeni jer slabo koji ima m.. ehh hrabrosti za to.
Jest vala, ostadoše neoženjeni, jer nemaju "hrabrost" prić starijoj ženi. :mrgreen:
Drago mi je sto se slazes sa mnom :thumbup:
Gabrielo

#424 Re: Zene nakon 25

Post by Gabrielo »

S4mpion wrote:

Sta sve ljudski mozak moze izvaliti. :D
S4mpion

#425 Re: Zene nakon 25

Post by S4mpion »

Secer_033 wrote:
S4mpion wrote: Jest vala, ostadoše neoženjeni, jer nemaju "hrabrost" prić starijoj ženi. :mrgreen:
Drago mi je sto se slazes sa mnom :thumbup:
Ma nema frke. :mrgreen:
Post Reply