Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!
- supercali
#401 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!
Da je imao nameru da cevape pojede kod ferhatovica ovo mu se ne bi desilo al posto je naumio u zelji...
- madner
#402 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!
Danas sam ucinio veliki korak ka normalizaciji odnosa, pustio sam kolonu iz Kragujevca da se prestroji.

- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#403 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!
jadi mladih motorista
-
LSD
#404 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!
šta bi pisali da su npr. napali neke bosanske bajkere u knez mihajlovoj u sred Beograda?? kako bi se osjecali? koja bi prica bila
uglavnom, ti huligani koji sami sebi tepaju da su neke zayebane horde zla su sramota ovog grada
cast izuzecima i normalnim navijacima Sarajeva, ali njih je malo zato i jesu izuzeci ....takvi bi napali i svoje sugrađane željovce, ako bi ih vidjeli po čaršiji sa šalom - uostalom, to su i najavljivali na sportkom PDF pred ovaj derbi...sakriju se iza nicka i najavljuju neke mangupske pohode
uglavnom, ti huligani koji sami sebi tepaju da su neke zayebane horde zla su sramota ovog grada
- Capajebo
#405 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!
LSD wrote: uostalom, to su i najavljivali na sportkom PDF pred ovaj derbi...
-
LSD
#406 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!
ha jaCapajebo wrote:LSD wrote: uostalom, to su i najavljivali na sportkom PDF pred ovaj derbi...![]()
![]()
možda nisi ti licno, bilo je onih sa pricom Aaaaa ne smiju u grad uci, patroliraju strašne horde zle, niđe željovca u gradu ocam
to je bruka jaro, ali eto
- Edin H.
#407 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!
Na stranu politika, rat, podijele, nesuglasice, ali stvarno koji moron moras biti, kad imas dvadesetak godina da spucas stosom covjeka od sezdesetLSD wrote:šta bi pisali da su npr. napali neke bosanske bajkere u knez mihajlovoj u sred Beograda?? kako bi se osjecali? koja bi prica bila
uglavnom, ti huligani koji sami sebi tepaju da su neke zayebane horde zla su sramota ovog gradacast izuzecima i normalnim navijacima Sarajeva, ali njih je malo zato i jesu izuzeci ....takvi bi napali i svoje sugrađane željovce, ako bi ih vidjeli po čaršiji sa šalom - uostalom, to su i najavljivali na sportkom PDF pred ovaj derbi...sakriju se iza nicka i najavljuju neke mangupske pohode
-
1946--1987
#408 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!
LSD wrote:šta bi pisali da su npr. napali neke bosanske bajkere u knez mihajlovoj u sred Beograda?? kako bi se osjecali? koja bi prica bila
uglavnom, ti huligani koji sami sebi tepaju da su neke zayebane horde zla su sramota ovog gradacast izuzecima i normalnim navijacima Sarajeva, ali njih je malo zato i jesu izuzeci ....takvi bi napali i svoje sugrađane željovce, ako bi ih vidjeli po čaršiji sa šalom - uostalom, to su i najavljivali na sportkom PDF pred ovaj derbi...sakriju se iza nicka i najavljuju neke mangupske pohode
tvoja muka od subote se prenijela i na ovu temu ?
pocni sa terapijom jarane
- Capajebo
#409 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!
Ja samo cekam BHF_Manijaka i Lakat_jebic-a da dodju u Carsiju... ostali me ne zanimajuLSD wrote:ha jaCapajebo wrote:LSD wrote: uostalom, to su i najavljivali na sportkom PDF pred ovaj derbi...![]()
![]()
možda nisi ti licno, bilo je onih sa pricom Aaaaa ne smiju u grad uci, patroliraju strašne horde zle, niđe željovca u gradu ocam
to je bruka jaro, ali eto
-
LSD
#410 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!
nema to nikakve veze sa utakmicama....brukate ovaj grad, bacate ljagu na njega - a nemate to pravo1946--1987 wrote:LSD wrote:šta bi pisali da su npr. napali neke bosanske bajkere u knez mihajlovoj u sred Beograda?? kako bi se osjecali? koja bi prica bila
tvoja muka od subote se prenijela i na ovu temu ?
pocni sa terapijom jarane
i ne znam što si se pronašao prozvanim u postu i sad nešto repliciraš
- insomnia78
#411 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!
Jebem li ga, nije jednostavno

-
1946--1987
#412 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!
ne nego mi smeta tvoja iskljucivost, pa su horde zla olos i navijaci sarajeva su olos do su manijaci akademici i fgr.
-
dezurni_ucenik
#413 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!
Vidi strumfa sto se upalio.LSD wrote:šta bi pisali da su npr. napali neke bosanske bajkere u knez mihajlovoj u sred Beograda?? kako bi se osjecali? koja bi prica bila
-
LSD
#414 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!
iskljucivost, ma nemoj mi reci....a ja još napisah fino, citiram : " cast izuzecima i normalnim navijacima Sarajeva.."1946--1987 wrote:ne nego mi smeta tvoja iskljucivost, pa su horde zla olos i navijaci sarajeva su olos do su manijaci akademici i fgr.
i nisam ja, a ni manijaci tema, nemaš ti šta o nama pisati - vec oni navijaci sarajeva koji napadaju ljude po gradu
pa ko vam daje to pravo
- Danguba
#415 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!

kako li bi ovaj prosao...
a i nije tako los
-
1946--1987
#416 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!
osudjujem svaki vid nasilja ali blacenje navijaca sarajeva ne mogu dozvoliti....
pojedinacni slucajevi, uostalom gdje je dokaz da su navijaci sarajeva uopste
pojedinacni slucajevi, uostalom gdje je dokaz da su navijaci sarajeva uopste
-
ilidzanac
- Dino777
#418 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!
LSD,priznaj kad si zadnji put bio u gradu,jel' tako da nisi mogao od mocnih Hordi
-
LSD
#419 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!
jesi li ti taj koji patrolira od sebilja da marin dvora i provjerava ko je ko, uzima podatke, zavrce ruke, puca čvoke, pali indijanske vatre itdDino777 wrote:LSD,priznaj kad si zadnji put bio u gradu,jel' tako da nisi mogao od mocnih Hordi
pa to je vaša prica sa istog ovog foruma
eto cime se decko dici, jbt led
ali eto dajem ti velikodušno priliku da meni to pokušaš uraditi sutra na čaršiji
- Edin H.
#420 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!
Od koliko do koliko sati vazi ta zabrana za Zeljine navijace?
Da li se to odnosi i na navijace iz dijaspore ili samo za lokalne?
Unaprijed hvala na pojasnjenju
Da li se to odnosi i na navijace iz dijaspore ili samo za lokalne?
-
LSD
#421 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!
permanentno 24 sata, nebitno dijaspora ili lokalac....kažu da znaju po čehri odmah prepoznati ko je željovac, imaju neku izuzetnu moc zapažanja i prepoznavanja....a onaj ko stisne muda i odluci preci vrbanju - taj ide na sopstveni rizik, nek mu je Bog na pomoci...patrola ne praštaEdin H. wrote:Od koliko do koliko sati vazi ta zabrana za Zeljine navijace?
Da li se to odnosi i na navijace iz dijaspore ili samo za lokalne?![]()
- Dino777
#422 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!
Prepoznam te po boji koze,malo ste tamniji pa mogu 
- Butmiran
#423 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!
LSD ne seri, da se tako izrazim.
-
todd_smith
#424 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!
sto pa upravu je lik na neku ruku, lahko je prepoznati zeljovca, doduse nije do cehre, nego nema zuba i glavat je obicnoButmiran wrote:LSD ne seri, da se tako izrazim.
- Anestezija