Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

supercali

#401 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!

Post by supercali »

Da je imao nameru da cevape pojede kod ferhatovica ovo mu se ne bi desilo al posto je naumio u zelji...
madner

#402 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!

Post by madner »

Danas sam ucinio veliki korak ka normalizaciji odnosa, pustio sam kolonu iz Kragujevca da se prestroji.

:D
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#403 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!

Post by japin_mutapi »

jadi mladih motorista
LSD

#404 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!

Post by LSD »

šta bi pisali da su npr. napali neke bosanske bajkere u knez mihajlovoj u sred Beograda?? kako bi se osjecali? koja bi prica bila

uglavnom, ti huligani koji sami sebi tepaju da su neke zayebane horde zla su sramota ovog grada :facepalm: cast izuzecima i normalnim navijacima Sarajeva, ali njih je malo zato i jesu izuzeci ....takvi bi napali i svoje sugrađane željovce, ako bi ih vidjeli po čaršiji sa šalom - uostalom, to su i najavljivali na sportkom PDF pred ovaj derbi...sakriju se iza nicka i najavljuju neke mangupske pohode
Capajebo

#405 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!

Post by Capajebo »

LSD wrote: uostalom, to su i najavljivali na sportkom PDF pred ovaj derbi...
:lol: :lol: :lol:
LSD

#406 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!

Post by LSD »

Capajebo wrote:
ha ja

možda nisi ti licno, bilo je onih sa pricom Aaaaa ne smiju u grad uci, patroliraju strašne horde zle, niđe željovca u gradu ocam

to je bruka jaro, ali eto
Edin H.

#407 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!

Post by Edin H. »

LSD wrote:šta bi pisali da su npr. napali neke bosanske bajkere u knez mihajlovoj u sred Beograda?? kako bi se osjecali? koja bi prica bila

uglavnom, ti huligani koji sami sebi tepaju da su neke zayebane horde zla su sramota ovog grada :facepalm: cast izuzecima i normalnim navijacima Sarajeva, ali njih je malo zato i jesu izuzeci ....takvi bi napali i svoje sugrađane željovce, ako bi ih vidjeli po čaršiji sa šalom - uostalom, to su i najavljivali na sportkom PDF pred ovaj derbi...sakriju se iza nicka i najavljuju neke mangupske pohode
Na stranu politika, rat, podijele, nesuglasice, ali stvarno koji moron moras biti, kad imas dvadesetak godina da spucas stosom covjeka od sezdeset :-)
1946--1987

#408 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!

Post by 1946--1987 »

LSD wrote:šta bi pisali da su npr. napali neke bosanske bajkere u knez mihajlovoj u sred Beograda?? kako bi se osjecali? koja bi prica bila

tvoja muka od subote se prenijela i na ovu temu ?
pocni sa terapijom jarane
Capajebo

#409 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!

Post by Capajebo »

LSD wrote:
Capajebo wrote:
ha ja

možda nisi ti licno, bilo je onih sa pricom Aaaaa ne smiju u grad uci, patroliraju strašne horde zle, niđe željovca u gradu ocam

to je bruka jaro, ali eto
Ja samo cekam BHF_Manijaka i Lakat_jebic-a da dodju u Carsiju... ostali me ne zanimaju :mrgreen:
LSD

#410 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!

Post by LSD »

1946--1987 wrote:

tvoja muka od subote se prenijela i na ovu temu ?
pocni sa terapijom jarane
nema to nikakve veze sa utakmicama....brukate ovaj grad, bacate ljagu na njega - a nemate to pravo

i ne znam što si se pronašao prozvanim u postu i sad nešto repliciraš :shock: nije valjda da si ucestvovao u ovom napadu :?
insomnia78

#411 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!

Post by insomnia78 »

Jebem li ga, nije jednostavno
Image
1946--1987

#412 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!

Post by 1946--1987 »

ne nego mi smeta tvoja iskljucivost, pa su horde zla olos i navijaci sarajeva su olos do su manijaci akademici i fgr.
dezurni_ucenik

#413 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!

Post by dezurni_ucenik »

Vidi strumfa sto se upalio. :lol: :lol: :lol:
LSD

#414 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!

Post by LSD »

1946--1987 wrote:ne nego mi smeta tvoja iskljucivost, pa su horde zla olos i navijaci sarajeva su olos do su manijaci akademici i fgr.
iskljucivost, ma nemoj mi reci....a ja još napisah fino, citiram : " cast izuzecima i normalnim navijacima Sarajeva.."

i nisam ja, a ni manijaci tema, nemaš ti šta o nama pisati - vec oni navijaci sarajeva koji napadaju ljude po gradu :shock:

pa ko vam daje to pravo :shock: ...i nemoj braniti te huligane, vec ih prvi osudi nevezano za koga navijaš.
Danguba

#415 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!

Post by Danguba »

Image

kako li bi ovaj prosao... :-)
a i nije tako los :D
1946--1987

#416 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!

Post by 1946--1987 »

osudjujem svaki vid nasilja ali blacenje navijaca sarajeva ne mogu dozvoliti....
pojedinacni slucajevi, uostalom gdje je dokaz da su navijaci sarajeva uopste
Dino777

#418 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!

Post by Dino777 »

LSD,priznaj kad si zadnji put bio u gradu,jel' tako da nisi mogao od mocnih Hordi
LSD

#419 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!

Post by LSD »

Dino777 wrote:LSD,priznaj kad si zadnji put bio u gradu,jel' tako da nisi mogao od mocnih Hordi
jesi li ti taj koji patrolira od sebilja da marin dvora i provjerava ko je ko, uzima podatke, zavrce ruke, puca čvoke, pali indijanske vatre itd :facepalm: samo mi to reci...jesi li ti ta patrola

pa to je vaša prica sa istog ovog foruma :lol: :lol: kao vi to radite manijacima, koji od vas ne smiju preci dalje od vrbanje :facepalm:
eto cime se decko dici, jbt led

ali eto dajem ti velikodušno priliku da meni to pokušaš uraditi sutra na čaršiji ;-) samo pošalji preko PM mjesto i vrijeme...da ne smaramo dalje temu
Edin H.

#420 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!

Post by Edin H. »

Od koliko do koliko sati vazi ta zabrana za Zeljine navijace?

Da li se to odnosi i na navijace iz dijaspore ili samo za lokalne? :D

Unaprijed hvala na pojasnjenju :oops:
LSD

#421 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!

Post by LSD »

Edin H. wrote:Od koliko do koliko sati vazi ta zabrana za Zeljine navijace?

Da li se to odnosi i na navijace iz dijaspore ili samo za lokalne? :D

Unaprijed hvala na pojasnjenju :oops:
permanentno 24 sata, nebitno dijaspora ili lokalac....kažu da znaju po čehri odmah prepoznati ko je željovac, imaju neku izuzetnu moc zapažanja i prepoznavanja....a onaj ko stisne muda i odluci preci vrbanju - taj ide na sopstveni rizik, nek mu je Bog na pomoci...patrola ne prašta
Dino777

#422 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!

Post by Dino777 »

Prepoznam te po boji koze,malo ste tamniji pa mogu :thumbup:
Butmiran

#423 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!

Post by Butmiran »

LSD ne seri, da se tako izrazim.
todd_smith

#424 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!

Post by todd_smith »

Butmiran wrote:LSD ne seri, da se tako izrazim.
sto pa upravu je lik na neku ruku, lahko je prepoznati zeljovca, doduse nije do cehre, nego nema zuba i glavat je obicno

:mrgreen:
Anestezija

#425 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!

Post by Anestezija »

:lol: :lol:
Post Reply