Kvalitet rasprave na forumu
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#401 Re: Kvalitet rasprave na forumu
oj braČo mila šHo morete KaKit...pa poslanici u skupštinskim klupama razvaljuju sa ne tolerancijom a ne neki anamo fHorumaš s nikom lubenica i godina dofaĆijo do štHeke jupiii
- ho oponopono
#402 Re: Kvalitet rasprave na forumu
...pruzi ruku i pomiluj nas, Boze... 
-
razonoda
#403 Re: Kvalitet rasprave na forumu
pici wrote:oj braČo mila šHo morete KaKit...pa poslanici u skupštinskim klupama razvaljuju sa ne tolerancijom a ne neki anamo fHorumaš s nikom lubenica i godina dofaĆijo do štHeke jupiii
- walter kurtz
#404 Re: Kvalitet rasprave na forumu
Vidim spominje se ekipa sa sirije u nekom negativnom kontekstu ljudi se drze svega pet sest topica ne znam u cemu je problem?
- bingov buraz
#405 Re: Kvalitet rasprave na forumu
Istina,forumski Sirijci i pored medjusobne rovovske borbene ne smaraju nikoga van te teme a ko bi reko zalomi se i dobra zajebancija tamo.
Sjecam se okrsaja Madner vs Mircerka ima tome hejbet godina,tad mladi i jos nedokazani lav Madner udari na vodju copora staru lavicu,alfu i omegu foruma,mozda bi neki kvalitetniji guslar
znao opjevati taj boj,letjelo je perje na sve strane a eto osta mi u sjecanju jer je sukanje bilo suptilno (toga danas nema u raspravama) al do balcaka a i Mircerka ispade fer pa ne upotrijebi administratorske poluge moci.
Ko kroz maglu sjecam se da madner po mom skromnom misljenju dobi okrsaj mada i kod njega mnoga rana osta.
Slucajno ili ne mircerka se malo nakon toga povukla sa foruma.
Sjecam se okrsaja Madner vs Mircerka ima tome hejbet godina,tad mladi i jos nedokazani lav Madner udari na vodju copora staru lavicu,alfu i omegu foruma,mozda bi neki kvalitetniji guslar
Ko kroz maglu sjecam se da madner po mom skromnom misljenju dobi okrsaj mada i kod njega mnoga rana osta.
- supercali
#406 Re: Kvalitet rasprave na forumu
moderator ispitivanja kvaliteteNiemand wrote:'ta reci. Sve u svemu, kako ocekivati ikakav kvalitet kad nam se i rasprava o "kvalitetu rasprava" svodi na raspravu o "kvalitetima" odredjenih forumasica.
I eto, sta bi sad ona moderacija koju vazdan spominjemo trebala raditi? Prikupljati dokaze o forumasicama da se ustanove te "kvalitete" il sta?
Doduse, ovo je vise slucaj za respu. Nek se oglasi, fala.
zanimljivo zanimanje
- supercali
#407 Re: Kvalitet rasprave na forumu
u prevodu on bi na kafu s tobom al nazalost nema licencu za to jer mu je nisam izdao_BataZiv_0809 wrote:Posto govorimo o stvarima koje su izraz licnog arsina-meni si skroz solidna forumasicaNiemand wrote:![]()
Samo sto ovo "kvaliteti" nisu dzaba pod navodnicima.
Al vala bato uvidjela sam da si upravu, nemam dovoljno te forumske inteligencije.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#408 Re: Kvalitet rasprave na forumu
Tu licencu ces mi izdati ono kad me budes vodio kod qrvisupercali wrote: u prevodu on bi na kafu s tobom al nazalost nema licencu za to jer mu je nisam izdao
- supercali
#409 Re: Kvalitet rasprave na forumu
ili ono bi kod pedera 
- mO k3
#410 Re: Kvalitet rasprave na forumu
Mashu znam iz vrijeme IRCbingov buraz wrote:Istina,forumski Sirijci i pored medjusobne rovovske borbene ne smaraju nikoga van te teme a ko bi reko zalomi se i dobra zajebancija tamo.
Sjecam se okrsaja Madner vs Mircerka ima tome hejbet godina,tad mladi i jos nedokazani lav Madner udari na vodju copora staru lavicu,alfu i omegu foruma,mozda bi neki kvalitetniji guslarznao opjevati taj boj,letjelo je perje na sve strane a eto osta mi u sjecanju jer je sukanje bilo suptilno (toga danas nema u raspravama) al do balcaka a i Mircerka ispade fer pa ne upotrijebi administratorske poluge moci.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#411 Re: Kvalitet rasprave na forumu
Ne bisupercali wrote:ili ono bi kod pedera
-
Niemand
#412 Re: Kvalitet rasprave na forumu
Pa rekla sam ti vec da mi je cojk vehabijasupercali wrote: u prevodu on bi na kafu s tobom al nazalost nema licencu za to jer mu je nisam izdao
P.S. ako me ne bude na forumu, znate sta je. Eto.
-
Niemand
#413 Re: Kvalitet rasprave na forumu
Nego, zasto ovo http://forum.klix.ba/uslovi-koristenja- ... 15737.html ima samo 25546 pregleda, a forumasa ima vise?

- zateznistub
#414 Re: Kvalitet rasprave na forumu
jbt nekad su forumasice stavljale zenske nickove(te rascupana, te mima te malaplavooka) . sad moram iz šolje čitat ko je ko....
-
pupa hava
#415 Re: Kvalitet rasprave na forumu
A mozda si ti 10 godina bolji, pametniji, iskusniji, mudriji...pa ti se te pacerske greske da budes banovan vise ni ne mogu dogoditi...madner wrote:Ne znam odkud ova ideja da je prije 10 godina bilo bolje.sumirprimus wrote:dogovorli se da se nastavi dogovarat...
u vezi kvalitete rasprave na forumu,koja iako nije na tragu onih od prije 5 6 7 8 9 10 godina,pogotovu vezano za medjusobno uvazavanje i postivanje tudjeg prava na misljenje i slobodu izbora argumentovanog slaganja sa cinjenicnim stanjem,kako u zemlji tako i u inostranstvu. ipak nada u covjeka ne umire,covjek i njegova slobodna volja su garant opstojnosti ljudskosti kao takve danas sutra i prekosutra,hvala i prijatno.
Ja sam banovan nepravedno toliko puta prije 10 godina jer je feministicko pedersko vatikanska struja imala svoje ljude koji su unistavali kvalitet diskusije. Ovo sad je puno bolje.
-
Niemand
#416 Re: Kvalitet rasprave na forumu
a zasto je to bitno? ozbiljno pitam 
-
pupa hava
#417 Re: Kvalitet rasprave na forumu
trebalo bi to naci na netu, ako ko nije "slucajno" izbrisaobingov buraz wrote:Istina,forumski Sirijci i pored medjusobne rovovske borbene ne smaraju nikoga van te teme a ko bi reko zalomi se i dobra zajebancija tamo.
Sjecam se okrsaja Madner vs Mircerka ima tome hejbet godina,tad mladi i jos nedokazani lav Madner udari na vodju copora staru lavicu,alfu i omegu foruma,mozda bi neki kvalitetniji guslarznao opjevati taj boj,letjelo je perje na sve strane a eto osta mi u sjecanju jer je sukanje bilo suptilno (toga danas nema u raspravama) al do balcaka a i Mircerka ispade fer pa ne upotrijebi administratorske poluge moci.
"Laf Madner i lavica Mircerka biju teski boj"
Evo barem naslov kao moj doprinos buducem forumskom desetercu koji treba da udje u sve citanke
- Ridjobrki
#418 Re: Kvalitet rasprave na forumu
Ovdje se uči metodom pokušaja i pogrešaka.Niemand wrote:Nego, zasto ovo http://forum.klix.ba/uslovi-koristenja- ... 15737.html ima samo 25546 pregleda, a forumasa ima vise?
- It_is_a_Leclerc
#419 Re: Kvalitet rasprave na forumu
Cijenim da je zahvaljujući meni na zadovoljavajućem nivou 
- bingov buraz
#420 Re: Kvalitet rasprave na forumu
Tesko da je to zapisano ostalo,dogodilo se prije par godina da su postovi jednostavno nestali,meni je u komadu obrisalo oko 1000,vecim spamerima vjerovatno i vise 
-
Niemand
#421 Re: Kvalitet rasprave na forumu
Da se bar sta nauci, pa makar i tako.Ridjobrki wrote: Ovdje se uči metodom pokušaja i pogrešaka.
-
pupa hava
#422 Re: Kvalitet rasprave na forumu
eh, kakvih je tu bisera netragom nestalo...bilo, sad se spominjalo...bingov buraz wrote:Tesko da je to zapisano ostalo,dogodilo se prije par godina da su postovi jednostavno nestali,meni je u komadu obrisalo oko 1000,vecim spamerima vjerovatno i vise
- Ridjobrki
#423 Re: Kvalitet rasprave na forumu
Sad će to biti kad se aktivira SAA i počnu reforme.Niemand wrote:Da se bar sta nauci, pa makar i tako.Ridjobrki wrote: Ovdje se uči metodom pokušaja i pogrešaka.
- Zviz
- Location: Sarejevo / Gvineja-Bisau / Tokijo / Brisel / Kopenhagen / Guam
#424 Re: Kvalitet rasprave na forumu
da mene nema bio bi kvalitet jako dole negdje u podrum garazi

-
Niemand
#425 Re: Kvalitet rasprave na forumu
Sta je SAA?Ridjobrki wrote: Sad će to biti kad se aktivira SAA i počnu reforme.