Ko to tamo hapsi?

Post Reply
Grean

#401 Re: Ko to tamo hapsi?

Post by Grean »

@emirr, prilicno naivno vidjenje situacije. Kakva crna Rusija i igranje na tu kartu. Budes li se u to nadao slabo ti se pise.
DaysleepeR

#402 Re: Ko to tamo hapsi?

Post by DaysleepeR »

dajte mi te izjave, nisam ja to vidio, ja sam mislio da su ljudi još u pritvoru
krater

#403 Re: Ko to tamo hapsi?

Post by krater »

Zato treba lobirati da nam doniraju jos tenkova(OSBiH) da se mozemo suprostaviti islamistima :mrgreen:
emmir1

#404 Re: Ko to tamo hapsi?

Post by emmir1 »

Lug wrote:
emmir1 wrote:
Grean wrote:Dobro, mora se priznati i da smo nesposobni.

Oni su mic po mic, od utakmica koje su se prekidale u sred Sarajeva, pa preko politicara i evo sad policije uspjeli kriminalizovati legitimnu zastavu pod kojom je BiH priznata. Sutili smo nakon prekinute utakmice na Kosevu, sutili na prozivke sa RTS dok su je nazivali ratnna i rezultat je ovo. Moglo se zagalamiti, predati na ustavni sud, prekinuti fudbalsko prvenstvo u onom slucaju kad je sudija prekinuo utakmicu ako cemo mak na konac ali mi generalno zmirimo i kad dogori onda sto je ovako.

Istovremeno ni qurcem ne mrdamo da se kriminalizuje makar u Federaciji cetnicki pokret, gledamo okupljanja umjesto ko' sto rekoh da se to zakonski odradi pa onda krivicna prijava za svakog koji je clan pa kad predje u Federaciju, a neki hoce sigurno, na informativni razgovor.

Ali najlakse je biti frustriran kad dogori.

Moraš da znaš da mi branimo BiH i da je nama to prioritetni cilj.

Znači sve neke radikalne akcije su unaprijed osuđene na propast.

Najlakše je razvaljivat kao što to oni sada rade, teško je nešto stvarat.

Mi moramo imati plan i strategiju, evo Dodik je u Moskvi protiv koje je većina svijeta.

U tome mi moramo tražiti našu šansu isto kao što oni nas ruše i predstavljaju nas teroristima, iako smo istinski protiv terorista.

A oni su istinski za Rusiju ovdje i to je tačka u koju trebamo udariti
:-) a to kao zapad i Ameri ne znaju..

Pa dakako da znaju i tim bolje.

Nama onda lakše i nema potrebe da izmišljamo.

EU i USA se i boje toga, stoga je i krenula ova nova incijativa
nikad_vise

#405 Re: Ko to tamo hapsi?

Post by nikad_vise »

emmir1 wrote:

Slažem se sa svim.

No i zato ima rješenje, sada je potrebno da mi Bošnjaci krenemo odlučnije u borbu protiv terorizma i pokažemo našu opredijeljenost.

Dakako u kontekstu konfrontacija onda je glupo izgubiti bilo kakvu pomoć u sukobu koja bi došla sa strane, zato i treba biti oprezan i sa vehabijama.

Ne daj Bože rata, vjerujem da imamo iskustva iz prošlog rata i da ne bi dozvolili da nam se borba predstavi kao borba za neke islamističke države.

Mada šanse za sukob moguće i da nisu velike jer smo na granici EU.

EU neće dozvolit rat na svojoj granici.

Ono što znamo da USA i EU ne žele islamiste i Ruse, ne želimo ih ni mi.
A Srbi žele Ruse, znači stvar je jednostavna šta treba da radimo.
Nema ovo veze sa terorizmom.
Terorizam je trenutna tema,ono sto rade Srbi prema Bosnjacima je u svakom periodu sasvim jasno samo poprima druge oblike.
Danas nam ismijavaju zrtve,velicaju zlocince,zaposljavaju ratne zlocince u javne ustanove,proganjaju povratnike,kamenuju dzamije,pozivaju na linc,docekuju ratne zlocince koji su klali Bosnjake,nazive ulica i skola daju po ubicama Bosnjaka..njihova mrznja samo mijenja oblik..Sada nas prozivaju za terorizam,hapse nevine ljude,ulijecu i pretresaju vrtice...Kako god se mi predstavili,njihova mrznja ce samo promjeniti oblik u nesto drugo i nastavit ce da jasu i satanizuju ovaj narod.Nikakva EU,nikakva Amerika nit ikoga drugog se to ne tice vise od Bosnjaka.Ako neko misli da nekog Smitha,Hansa,Jurgena il bilo koga sa zapada tangira ovo on se grdno vara.Treba da sjedimo i cekamo hoce li se neko sazaliti nad tuznom sudbinom Bosnjaka i da ce ih odbraniti,zastititi,ususkati..Ljudi sa zapada imaju svoje drzave i brinu se za svoje narode,ovdje mogu samo iz interesa nesto da urade.
A kakav interes ima neko sa zapada da kaze Srbima da ne rade ono sto cijelo vrijeme rade.Apsulutno nikakav.Njima je u cilju da se ne puca a kad pripuca oni ce malo bolje otvoriti oci da vide sta se desava i da smire sitvaciju u svom dvoristu.Ko se oglasio povodom ismijavanja genocida u Srebrenici sa zapada,zbog zaposljavanja ratnih zlocinacam,zbog docekivanja ratnih zlocinaca,zbog kamenovanja dzamije,zbog ubijanja povratnika..
Ne budite naivni,to ako Bosnjaci ne budu sasjekli,nece niko nikad ni za 10000 vijekova sasjeci.
emmir1

#406 Re: Ko to tamo hapsi?

Post by emmir1 »

Grean wrote:@emirr, prilicno naivno vidjenje situacije. Kakva crna Rusija i igranje na tu kartu. Budes li se u to nadao slabo ti se pise.

Na šta bi ti igrao?
drot

#407 Re: Ko to tamo hapsi?

Post by drot »

emmir1 wrote:Mada šanse za sukob moguće i da nisu velike jer smo na granici EU.

Legendo pogledaj malo na karti gdje se nalazi Ukrajina.
Kat

#408 Re: Ko to tamo hapsi?

Post by Kat »

Šta uraditi tebalo bi da dumaju hadumi bošnjački političari, kontaktirajte nekoga p... vam m.....
Koga?????
Ima Samantha Power USA ambasador u UN, bila žena u Srebrenici, zna šta je bilo ovdje prije 20 godina,
Ima John McCain, najviše se zalagao za pomoć Bosni od trenutnog saziva US Senata, plus što ima pik na Ruse, haman od kako se vratio iy Vijetnama,
Piši Erdoganu, ako ne spomene sad kade se lomi, hebat mu mater ako ikad vise Bosnu u usta uzme...
Walther

#409 Re: Ko to tamo hapsi?

Post by Walther »

emmir1 wrote:Evo hapsili su nevine ljude u Srebrenici upravo jer su znali da će nas to zabolit i da ćemo reagovat.
Bas suprotno... Ovo rade jer sad znaju da niko nece reagovati. A odobrenje su dobili guslanjem o terorizmu iz Sarajeva. Sto servilnija je politika iz SA vise ce grebati iz "RS".
emmir1

#410 Re: Ko to tamo hapsi?

Post by emmir1 »

drot wrote:

Legendo pogledaj malo na karti gdje se nalazi Ukrajina.

Legendo tamo je Rusija, šta EU može Rusiji, šta Nato može Rusiji

Uvući svijet u totalni rat
nikad_vise

#411 Re: Ko to tamo hapsi?

Post by nikad_vise »

emmir1 wrote:
Grean wrote:@emirr, prilicno naivno vidjenje situacije. Kakva crna Rusija i igranje na tu kartu. Budes li se u to nadao slabo ti se pise.

Na šta bi ti igrao?
Nema tu nikakve igre.Bosnjaci moraju da se upregnu sa Albancima i da udruzenim snagama razjebu ovu fasisticku tvorevinu na Balkanu.
Albanci imaju Amere iza sebe,imamo i mi u neku ruku,tu smo jos potpomognuti Turskom i treba na sve nacine gledati da se razhebe ova fasisticka tvorevina na balkanu.Ti ljudi ne osjecaju nikakvu griznju savjesti za sva zvjerstva koja su pocinili sirom Balkana.Ta drzava se uopste nije izlijecila od svoje fasisticke ideologije,nego su je samo malo umili jer ne mogu jahati kako su mislili,posto su im krila sasjecena pa preko svojih satalita nastoje nesto rovariti i dalje.Hrvati su rijesili pitanje sa Srbima onog trenutka kad su ih protjerali,Albanci su rijesili taj problem onda kad su ih protjerali.Bosnjaci ih ne trebaju i ne moraju protjerivati ali svakako da treba odgovoriti na svaku mogucu provokaciju iz RS.Pa oni ni sa jednim narodom ne mogu zivjeti,totalna zatucanost.Kakav je to narod,i kakvu to ideologiju ima kad nemaju ni jednu komsijsku drzavu za koju mogu reci da imaju dobre odnose.Kakav je to narod kad nema ni jednog naroda na Balkanu nad kojim nisu pocinili zlocin i masovna ubistva.Kakav je to narod i koji pored svega toga nije u stanju pogledati sebi u oci i priznati sva svoja nedjela.RS je ogledalo Srpske politike i ideologije.Sa tim ljudima i ne treba pregovarat,treba maksimalno raditi na destabilizaciji Srbije zajedno sa Albancima,a ovi u Sumskoj ako sta pokusaju,to ce zapad u startu sasjeci.Imaju garanti dejtonskog sporazuma koji su duzni da sprijece svako cijepanje Bosne.A mi cemo ovako ko Srbi lazerno zabijati nos u ledja i govoriti kako postujemo suverinitet i teritorijalni integritet Srbije.
seln

#412 Re: Ko to tamo hapsi?

Post by seln »

Gledam portal "Nezavisnhi" (bolje receno Dodikovih)...beznogi shupak Kopanja pomno slijedi his masters voice.
Svaki drugi clanak Bosna i terorizam.
Ko mi kaze da ovo nije smisljeno, moram mu reci da se jebe i da ne jede govna....

Evo kako ja to vidim: debeli krkan je u govnima, vlada mu ovisi o "dva papka", koji su roba i prodaju se onome ko vise plati. Nakupilo se aferima za ovh 10 godina i on zna da ga moze spasiti samo velika frka, koja ce homogenizovati kontejnere kopajuce srpstvo.
Ovo je jasan pokusaj da se isprovocira nasilna reakcija iz FBiH, koja bi se uzela kao opravdanje za uvodjenje vanrednog stanja ili mozda za izlazak genocidnog MUP-a na "granice"...
zato, nikakvo nasilje, nikakvo oruzje... ali bi trebalo dan - noc udarati propagandom... kolektivnim tuzbama uhapsenih, emisijama u kojima bi prezivjeli genocida povlacili paralele sa situacijom iz '92, tematiziranjem Dodikove uloge u ratu, njegovih izjava, sverca...Ovo je krenulo u pm, krmak je zaigrao "all in" i bice otprilike "winner takes it all". I ako mu dozvolimo da pobijedi, onda zbilja ne zasluzujemo drzavu.
Skijaš

#413 Re: Ko to tamo hapsi?

Post by Skijaš »

Šta će EU uraditi ? Jeste li vi ljudi normalni ? Zaustaviće Pandurevićka Dodikovu secesiju, zaustaviće Amerikanci, EU neće dozvoliti rat, pa gdje ste vi bili od devedeset druge do devedeset pete ? Na planeti Zemlji sigurno niste. Ja sam majci lagao, do dana kad sam je ukopao, kako je samo pitanje vremena kada će stranci intervenisati. Šesta flota i ostale pičke materine. Vjerovati u te šuplje danas, nakon svega, može ili samo malouman ili neko ko se rodio nakon svega pa ne zna šta je bilo.

Boli Dodika uho i za EU i za Amerikance, on drugog izlaza nema osim egzila ili oružane pobune i nemojte ljude uspavljivati tom pričom kako će neko sa strane reagovati i zaustaviti monstruma. Možda se među Srbima nađe dovoljno svjesnih u šta ih pavijan vodi, ali treba biti spreman i na mogućnost da ga niko ne zaustavi.

Svako od nas se treba naouržati u skladu sa zakonom i uspostaviti određeni most sa jednom od povratničkih sredina, preko sporta, lova, kulturnih dešavanja, privrede ili nekog drugog angažmana, ali oni kojima je stalo do BiH ne mogu računati ni na strance ni na ušljivce u Sarajevu. Nabavi potrebne dozvole za karabin sa optikom i nađi nekog u Podrinju od koga ćeš kupovati meso, puter, kukuruzno brašno ili nešto peto. Treba ti taj most sa Podrinjem da imaš gdje biti u slučaju najgoreg i treba ti normalno nekakvo oružje. Te se pripreme može izvesti u skladu sa zakonom, a trenutno ništa više od toga i nije potrebno.
bh.tornjak

#414 Re: Ko to tamo hapsi?

Post by bh.tornjak »

nikad_vise wrote:
emmir1 wrote:

Slažem se sa svim.

No i zato ima rješenje, sada je potrebno da mi Bošnjaci krenemo odlučnije u borbu protiv terorizma i pokažemo našu opredijeljenost.

Dakako u kontekstu konfrontacija onda je glupo izgubiti bilo kakvu pomoć u sukobu koja bi došla sa strane, zato i treba biti oprezan i sa vehabijama.

Ne daj Bože rata, vjerujem da imamo iskustva iz prošlog rata i da ne bi dozvolili da nam se borba predstavi kao borba za neke islamističke države.

Mada šanse za sukob moguće i da nisu velike jer smo na granici EU.

Ono što znamo da USA i EU ne žele islamiste i Ruse, ne želimo ih ni mi.
A Srbi žele Ruse, znači stvar je jednostavna šta treba da radimo.
Nema ovo veze sa terorizmom.
Terorizam je trenutna tema,ono sto rade Srbi prema Bosnjacima je u svakom periodu sasvim jasno samo poprima druge oblike.
Danas nam ismijavaju zrtve,velicaju zlocince,zaposljavaju ratne zlocince u javne ustanove,proganjaju povratnike,kamenuju dzamije,pozivaju na linc,docekuju ratne zlocince koji su klali Bosnjake,nazive ulica i skola daju po ubicama Bosnjaka..njihova mrznja samo mijenja oblik..Sada nas prozivaju za terorizam,hapse nevine ljude,ulijecu i pretresaju vrtice...Kako god se mi predstavili,njihova mrznja ce samo promjeniti oblik u nesto drugo i nastavit ce da jasu i satanizuju ovaj narod.Nikakva EU,nikakva Amerika nit ikoga drugog se to ne tice vise od Bosnjaka.Ako neko misli da nekog Smitha,Hansa,Jurgena il bilo koga sa zapada tangira ovo on se grdno vara.Treba da sjedimo i cekamo hoce li se neko sazaliti nad tuznom sudbinom Bosnjaka i da ce ih odbraniti,zastititi,ususkati..Ljudi sa zapada imaju svoje drzave i brinu se za svoje narode,ovdje mogu samo iz interesa nesto da urade.
A kakav interes ima neko sa zapada da kaze Srbima da ne rade ono sto cijelo vrijeme rade.Apsulutno nikakav.Njima je u cilju da se ne puca a kad pripuca oni ce malo bolje otvoriti oci da vide sta se desava i da smire sitvaciju u svom dvoristu.Ko se oglasio povodom ismijavanja genocida u Srebrenici sa zapada,zbog zaposljavanja ratnih zlocinacam,zbog docekivanja ratnih zlocinaca,zbog kamenovanja dzamije,zbog ubijanja povratnika..
Ne budite naivni,to ako Bosnjaci ne budu sasjekli,nece niko nikad ni za 10000 vijekova sasjeci.
:thumbup: :thumbup: :thumbup:

sve receno....ko je skonto, shvatit ce
nikad_vise

#415 Re: Ko to tamo hapsi?

Post by nikad_vise »

[quote="seln"]Gledam portal "Nezavisnhi" (bolje receno Dodikovih)...beznogi shupak Kopanja pomno slijedi his masters voice.
Ko mi kaze da ovo nije smisljeno, moram mu reci da se jebe i da ne jede govna....

Evo kako ja to vidim: debeli krkan je u govnima, vlada mu ovisi o "dva papka", koji su roba i prodaju se onome ko vise plati. Nakupilo se aferima za ovh 10 godina i on zna da ga moze spasiti samo velika frka, koja ce homogenizovati kontejnere kopajuce srpstvo.
Ovo je jasan pokusaj da se isprovocira nasilna reakcija iz FBiH, koja bi se uzela kao opravdanje za uvodjenje vanrednog stanja ili mozda za izlazak genocidnog MUP-a na "granice"...
zato, nikakvo nasilje, nikakvo oruzje... ali bi trebalo dan - noc udarati propagandom... kolektivnim tuzbama uhapsenih, emisijama u kojima bi prezivjeli genocida povlacili paralele sa situacijom iz '92, tematiziranjem Dodikove uloge u ratu, njegovih izjava, sverca...Ovo je krenulo u pm, krmak je zaigrao "all in" i bice otprilike "winner takes it all". I ako mu dozvolimo da pobijedi, onda zbilja ne zasluzujemo drzavu.[[quote]

:thumbup:
Last edited by nikad_vise on 07/05/2015 22:54, edited 1 time in total.
Skijaš

#416 Re: Ko to tamo hapsi?

Post by Skijaš »

Kat wrote:Šta uraditi tebalo bi da dumaju hadumi bošnjački političari, kontaktirajte nekoga p... vam m.....
:-D

Naoružaj se (u skladu sa zakonom) i nađi sebi prijatelje u povratničkim sredinama po Podrinju (ako ih već nemaš). Na sarajevske političare ne možeš računati.
Mister Yes

#417 Re: Ko to tamo hapsi?

Post by Mister Yes »

palermo wrote:Gledam Dnevnik FTV. U trenutku dok pišem ovaj post, prošlo je deset minuta Dnevnika. Ljudi, jeste li vi sigurni da se ovo o čemu se piše uopšte desilo. Ništa ovdje ne govore. Možda je to sve Klixova izmišljotina.

P:S Izgleda da nije izmišljotina, javili su u 12 minuti Dnevnika.
Pa na RTRS je bila prva vijest. Svaki entitet ima svoju televiziju a i svoju policiju. Logično je da hapšenja koja radi policija RS-a na teritoriji RS-a bude prva vijest na televiziji RS-a a deseta na televiziji Federacije. Ipak su to stvari koje se najviše tiču ljudi u RS-u.
seln

#418 Re: Ko to tamo hapsi?

Post by seln »

Skijaš wrote:

Šta će EU uraditi ? Jeste li vi ljudi normalni ? Zaustaviće Pandurevićka Dodikovu secesiju, zaustaviće Amerikanci, EU neće dozvoliti rat, pa gdje ste vi bili od devedeset druge do devedeset pete ? Na planeti Zemlji sigurno niste. Ja sam majci lagao, do dana kad sam je ukopao, kako je samo pitanje vremena kada će stranci intervenisati. Šesta flota i ostale pičke materine. Vjerovati u te šuplje danas, nakon svega, može ili samo malouman ili neko ko se rodio nakon svega pa ne zna šta je bilo.

Boli Dodika uho i za EU i za Amerikance, on drugog izlaza nema osim egzila ili oružane pobune i nemojte ljude uspavljivati tom pričom kako će neko sa strane reagovati i zaustaviti monstruma. Možda se među Srbima nađe dovoljno svjesnih u šta ih pavijan vodi, ali treba biti spreman i na mogućnost da ga niko ne zaustavi.

Svako od nas se treba naouržati u skladu sa zakonom i uspostaviti određeni most sa jednom od povratničkih sredina, preko sporta, lova, kulturnih dešavanja, privrede ili nekog drugog angažmana, ali oni kojima je stalo do BiH ne mogu računati ni na strance ni na ušljivce u Sarajevu. Nabavi potrebne dozvole za karabin sa optikom i nađi nekog u Podrinju od koga ćeš kupovati meso, puter, kukuruzno brašno ili nešto peto. Treba ti taj most sa Podrinjem da imaš gdje biti u slučaju najgoreg i treba ti normalno nekakvo oružje. Te se pripreme može izvesti u skladu sa zakonom, a trenutno ništa više od toga i nije potrebno.
E, ako skijas ovako pise, onda je stvarno djavo odnio salu.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#419 Re: Ko to tamo hapsi?

Post by hrasno38 »

Tesko da ce ko skontati ovdje jer previse je nacionalnog naboja ono sto se kaze "sam pao sam se ubio". Pocevsi od drzave i zastave koje su srbima poklonili "prvi u Bosnjaka" pa do ovi dogadjanja ovih dana kad je jedan nevideno glup cin doveo do toga da danas ogroman broj Bonsjaka u RS-u ceka da im policija zakuca na vrata. I za ovo drugo isto tako krivim iskljucivo i samo iskljucivo SDA i porodicu No1. Zasto ta stranka koja kaze da je ekskluzivni i jedini pravi zastupnik Bosnjaka u BiH niti jednim postenim potezom nije ni pokusala natjerati nikada Dodika da pokusa ono sto sere vec godinama. Ni mjesec dana nema kako je opet rekao da ce dijeli BiH pa gdje je majku mu tuzba za podrivanje ustavnog sistema BiH, za razbuktavanje medjunacionalnih odnosa, za krsenje Dejtonskog sporazuma.....niti ima tuzbe niti postenog zacepaljavanja onih fasistickih zvalja nego po obicaju cekaju da narod najebe pa mozda neko sa strane to uradi. A tesko da ce iz jednog prostog razloga sto taj ekskluzvni predstavnik Bosnjaka vec 20 godina cini zivote tezim a ne laksim i nakon ratnog rusilackog puta SDS-a nastavlja svoj mirnodopski ruslilacki put devastacije ljudskih sudbina. Nece oni na Dodika jer dok god je Dodika oni ce dobijati izbore a kad se prvi put pojavi neko normalan u RS-u i kaze ajmo ljudi zivjeti normalno jedni sa drugima oni gube sve. Da gospodo moja ovih 30 Bosnjaka je zavrsilo opet u zatvorima nakardne tvorevine iskljucivo zahjvaljujuci stranci SDA i njihovoj podloj politici koja Bosnjake iz RS-a koristi samo na izborima...uostalom kao i vecinu svih ostalih. Vehabije su oni doveli, ljuljali i uz indolenti bivsi sastav IZ-e doljuljali do danasnjeg statusa.
Umjesto da je SIPA upala u kuce onih koji su huskali i odobravali cin u Zvorniku policija u RS-u je jednostavno iskoristila ono "neko mora" i postupila po naradjenju fasiste iz Laktasa koji je sve to gledao sa cinicnim osmjehom na licu.
daddy-kool

#420 Re: Ko to tamo hapsi?

Post by daddy-kool »

Skijaš wrote:

:thumbup:

I što je još važnije, prepoznajte one koji će biti u stanju mobilizovati sve poluge ove države da zaštiti ustavni poredak. Ovo jeste pojačavanje provokacija, ali pravo vrijeme konkretnih događanja će biti poznato odgovarajućim političkim potezima u RS. Postojeće događaje u RS-u pokušavaju iskoristiti kao preventivnu propagandu Srbima pred dvadesetogodišnjicu genocida u Srebrenici, na šta treba odgovoriti istinom o skorašnjoj istoriji.

Nisam upratio, da li su objavljeni motivi ubistva policajaca u Zvorniku?
Hafis

#421 Re: Ko to tamo hapsi?

Post by Hafis »

Skijaš wrote:
Jebo te život, pa ti stvarno ovu teoriju s karabinima, optikom i ostalim nafaizima verglaš već godinama....ja sam u početku mislio zajebancija.
Ljudi, jel' vi stvarno nemate pametnijeg posla u životu...ko da su vas sve istipendirali, pozapošljavali, stambeno osigurali, pa gledate kako da se odužite nekako, pa makar i na zor.
Skijaš

#422 Re: Ko to tamo hapsi?

Post by Skijaš »

hrasno38 wrote:Tesko da ce ko skontati ovdje jer previse je nacionalnog naboja ono sto se kaze "sam pao sam se ubio". Pocevsi od drzave i zastave koje su srbima poklonili "prvi u Bosnjaka"
Nemoj provocirati. Ostatak teksta nisam ni čitao jer si mi odmah prvom rečenicom izvukao živac. Potpisan je mirovni sporazum, jesi li ti bio za to da se dalje gine ? Ako su oni potpisali da će poštovati teritorijalni integritet države a Sarajevo da će prihvatiti postojanje entiteta, onda to nije nikakav "poklon" nego kompromis kojim se zaustavlja rat. Šta je trebalo ?
krater

#423 Re: Ko to tamo hapsi?

Post by krater »

seln wrote:Gledam portal "Nezavisnhi" (bolje receno Dodikovih)...beznogi shupak Kopanja pomno slijedi his masters voice.

zato, nikakvo nasilje, nikakvo oruzje... ali bi trebalo dan - noc udarati propagandom... kolektivnim tuzbama uhapsenih, emisijama u kojima bi prezivjeli genocida povlacili paralele sa situacijom iz '92, tematiziranjem Dodikove uloge u ratu, njegovih izjava, sverca...Ovo je krenulo u pm, krmak je zaigrao "all in" i bice otprilike "winner takes it all". I ako mu dozvolimo da pobijedi, onda zbilja ne zasluzujemo drzavu.
seln

#424 Re: Ko to tamo hapsi?

Post by seln »

Hafis wrote:
Skijaš wrote:
Jebo te život, pa ti stvarno ovu teoriju s karabinima, optikom i ostalim nafaizima verglaš već godinama....ja sam u početku mislio zajebancija.
Ljudi, jel' vi stvarno nemate pametnijeg posla u životu...ko da su vas sve istipendirali, pozapošljavali, stambeno osigurali, pa gledate kako da se odužite nekako, pa makar i na zor.
Kako bi bilo da odjebes sa ove teme? Idi i bori se protiv ugrozbe.
walk_M-A-N

#425 Re: Ko to tamo hapsi?

Post by walk_M-A-N »

palermo wrote:Gledam Dnevnik FTV. U trenutku dok pišem ovaj post, prošlo je deset minuta Dnevnika. Ljudi, jeste li vi sigurni da se ovo o čemu se piše uopšte desilo. Ništa ovdje ne govore. Možda je to sve Klixova izmišljotina.
P:S Izgleda da nije izmišljotina, javili su u 12 minuti Dnevnika.
mekaba wrote:Mukla tisina u federaciji. Ima li sta od onih ne vladinih org. ? Jel sta reko` debeli Brkan? Imal Fedje Stukana?? Imal Besima profe? Mukla tishina jer se Bosnjacima priprema klanje kao 1992 pa nije potrebno uznemiravati zrtve i organizatora. Treba sve da protekne po planu tiho ,sto tishe.
Nije tišina, ima, evo na TV1 dovelo ublehaše Papića, Cenićku, Đilkoša, nekakvog Huskića.. da mlate o tome da političari ne valjaju, ne bi li opet potpalili kakvu zgradu u Sarajevu.
K'o da mi ne znamo sve o političarima i strankama, pa došao Žarko da nam objašnjava u Sarajevu. De ti humana inkluzijo u BL pa reci njima da je nehumano maltretirati povratnike koji su preživjeli genocid.
Dok RS provodi državni terorizam a to je organizovao nasilje ili prijetnja nasiljem sa političkim ciljem.. U ovom slučaju zapisanim u Deklaraciji, odnosno propisanim iz Memoranduma SANU.
Zato jadni Nerdin, djelujući pojedinačno i bez cilja, osim lične osvete, po definiciji nije terorista. On je samo napravio štetu svom narodu. A tu razliku nisu shvatili tzv. probosanski ministri koji su žalosnim Danom žalosti dali zeleno svjetlo Dodiku da krene u organizovanu i unaprijed pripremljenu hajku na Bošnjake.
Last edited by walk_M-A-N on 07/05/2015 23:15, edited 2 times in total.
Post Reply