TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Locked
Cybernetic

#401 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by Cybernetic »

Ako je to onaj lik na Facebooku, moram reci da mi nimalo ne lici na vehabijskog primitivca. I ona dva-tri prijatelja sto ima su Srbi. Treba sacekati dok se vise sazna, ali vidim da su se vec aktivirao sindrom zrtve medju osobama koje su oslobodjene svake moralne odgovornosti zato sto su prezivjele genocid u njemackim i svedskim garsonjerama.
bull21

#402 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by bull21 »

Sad i Ukrajinu spominju na RTRSU :lol:
armin071

#403 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by armin071 »

Chmoljo wrote::zoka:

ja očekivo haos ovdje... kad ono haman vi kulturni...

:? :D
Ma sve gradska raja s izuzetkom ovih par "eksperata" za terorizam :D
don vito

#404 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!

Post by don vito »

Sunup wrote: Razlaz treba i mora biti i to onakav kakav je bio u Hrvatskoj!!!!!!! Bosna i Serblji su dva potpuno razlicita svijeta i Bosna se Serblje mora rijesiti. Serblje vec duze vremena radi Bosni o glavi pa je red da i Bosna pocne Serblju raditi o glavi.
Zvornik je inace prepun zlocinaca i uopce me ne bi cudilo da je ovo bila osveta. Ako je to bilo tako, zao mi je momka koga su ubili policajci. A ako je bio kakav Vehabija pa se vec odlucio na ovakvo sto, malo je uradio i promasio je posao!!
A sda ce se serbaljski moderatori na klix-u razletjeti da me baniraju.
Bosnjaci procitajte ovaj moj post i nemojte zaboraviti da smo i 90-ih proslog stoljeca uspavljivani i zamajavani nekakvim porukama mira i sl.
Genocidasi uveliko provode svoj plan koji su zapoceli 90-ih proslog stoljeca, a jebeno politicko Sarajevo suti ili pise nekakva pisma sa praznim upozorenjima i moljakanjima tzv. MZ!! DOLAZI VRIJEME OBRACUNA I SPREMAJTE SE BOSNJACI !!!!!!!!!!
Sada ce u Genocidiji biti jos veci pritisak i maltretiranje Bosnjaka!! MORAMO NA TO NAJZESCE REAGIRATI !! NE CEKATI JEBENE IZDAJICE NA VLASTI U SARAJEVU VEC REAGIRATI!!!!
Pa vi udrite po Zvizu kad vam kaze istinu.
Magarece_godine

#405 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by Magarece_godine »

AntiKrist wrote:
seoBIH wrote:Ne znam ko je frajer, al' ima muda :D

Image
Pa mozda je neki od ranjenih policajaca Bosnjak,a ovaj sa trenerkom mu neki rod....
Pa i da je Srbin šta ? Gdje vi živite ? U velikom broju gradova u RS normalne su majice sa ljiljanima, dresovi reprezentacije i sl.
almir90

#406 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by almir90 »

Evo već je krenulo na RTRS-u u smijeru Ukrajine, da li je moguće i kod nas. :lol:
@mba

#407 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by @mba »

osveta ba 100% najvjerovatnije sin ili unuk rodjak ili sta vec prepoznao genocidasa, zakon ne radi nist po tom pitanju dojadilo, napuko covjek vise, ne moze da gleda kako ubice setkaju gradom, nek sada svaki saucesnik u genocidu malo razmisli da mu tintara vise i nije tako sigurna, ni u bijeljini ni u zvorniku ni u banja luci, pa ljudi moji cijelo podrinje je projerano, ljudi zive pod traumom vec preko 20 godina!

zvornik pun genocidasa, od opcinske vlasti do policije, sta vam je cudno u svemu tome?
pathyeshme

#408 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by pathyeshme »

Kvota 1.01 da su sva trojica policajaca učestvovali u progonima i ubijanju Bošnjaka na ovaj ili onaj način. Sve jednog dana dođe na naplatu, a Srbi to mogu zvati kako hoće. Ovo je jednostavno osveta.
korisnik.1

#409 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by korisnik.1 »

Napad na policajca je napad na državu, a ovakav napad s automatskim naoružanjem na policijsku stanicu je teroristički napad. Jedino što je ishitreno je davati izjave koji oblik terorizma je u pitanju (vjerski).
Siguran sam da ćemo ujutru već imati kakve takve relevantne informacije od strane SIPA-e šta je motiv napada.

Žalosno je što je jedan policijac izgubio život pogotovo što je Obavještajno sigurnosna agencija BiH još u petak upozorila na mogućnost terorističkih napada na pol. stanice.
O'zone
Globalni moderator

#410 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by O'zone »

Kako smo organizovani ja kažem ne daj Bože da nas napadne neka organizovana teroristička grupa.

Dok bi se ovi naši dogovrili čiji su i za koga su sve bi nas pobili.
kox

#411 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!

Post by kox »

Janjicar wrote:
mO k3 wrote:
Opetja033 wrote:Evo i na klixu pise da se radi o Nerdinu Ibricu (24).
Na FB samo jedna osoba odgovara tom opisu i ako se radi o toj osobi frajer veze nema sa vehabijskim pokretom.
Juce , prekupce igro sam sa jedni cs na jednom našem serveru i bas isto iz sapne bi
Tako ja s Mevlidom (inace oks315 hakersko ime), prije na mjesec dana nego ce napravi belaj, preko tadasnjeg popularnog MSN-a razmjenjivao informacije o wirellesu i izradi web stranice kad nakon nekog vremena citam u novinama zvani oks :-)
Nije Mevlid Oks, nego onaj iz Bugojna što je napao policijsku stanicu.
emigrazione

#412 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!

Post by emigrazione »

Ripicipi wrote:
emigrazione wrote:Cinjenica je samo da se Srbi apsolutno nikada ovako nikome nisu pravdali zbog nekog ubistva Bksnjaka povratnika, a mi bogtemazo i zbog onog sranja u Parizu spec emisije pravimo
Druze, ovo je nastavak Bugojna, Viteza i A. ambasade, zar treba jos??
Koliko jos moramo trpiti da bi "suknuli" cetnicima? Koliko?
A ko ti kaze da je to, na osnovu cega si to zakljucio majke ti mile? I koji smo to mi? Ja mogu pretpostaviti da se radi o nekom teskom ludaku i nista vise, kako ti na brzinu poveza "nas" i ovog nije mi jasno
@mba

#413 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by @mba »

almir90 wrote:Evo već je krenulo na RTRS-u u smijeru Ukrajine, da li je moguće i kod nas. :lol:
ko da anektira manji bh entitet, srbija ili rusija???
AntiKrist

#414 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by AntiKrist »

Sve u svemu pale raju na RTRS nebil izasla na ulice i napravila kakav belaj,scenario poznat,vrijeme sadasnje samo se traze se nove ovce...
almir90

#415 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by almir90 »

Chmoljo wrote::zoka:

ja očekivo haos ovdje... kad ono haman vi kulturni...

:? :D
Čekamo da odeš na spavanje. :zzzz: :D
Sunup

#416 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!

Post by Sunup »

mO k3 wrote:
Opetja033 wrote:Evo i na klixu pise da se radi o Nerdinu Ibricu (24).
Na FB samo jedna osoba odgovara tom opisu i ako se radi o toj osobi frajer veze nema sa vehabijskim pokretom.
Juce , prekupce igro sam sa jedni cs na jednom našem serveru i bas isto iz sapne bi
===========
Ja sam gotovo ubjedjen da se ovdje ne radi ni o kakvom Vehabiji vec se radi o svodjenju razuna. A vidi kako reagiraju Genocidasi - gotovo da su proglasili vanredno stanje na okupiranom dijelu Bosne !!!!!! Ovo je sve sinhronizirano sa jebenom Serijom odakle im i javno o dolazi ohrabrenje i podrska iz Serbije !!!!!!!!
BOSNJACI, NE SMIJE SE VISE SUTJETI I BITI MIRAN !!!!!!!!!
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#417 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!

Post by hrasno38 »

Sunup wrote:
kamen spoticanja wrote:
Zviz wrote:Bice rata na tim prostorima kad tad. To je neizbjezno kao dan i noc, dok god ima ljudi na tim prostorima.

Krvava svadba, ona pucanja po selima u istocnoj Bosni, pred rat i sl. i ovako dosta je da petarda pukne a ne nesto poput ovog.
Jes vala...zato miran razlaz i mirna Bosna...kad vec krvavi nije uspio
=============
Razlaz treba i mora biti i to onakav kakav je bio u Hrvatskoj!!!!!!! Bosna i Serblji su dva potpuno razlicita svijeta i Bosna se Serblje mora rijesiti. Serblje vec duze vremena radi Bosni o glavi pa je red da i Bosna pocne Serblju raditi o glavi.
Zvornik je inace prepun zlocinaca i uopce me ne bi cudilo da je ovo bila osveta. Ako je to bilo tako, zao mi je momka koga su ubili policajci. A ako je bio kakav Vehabija pa se vec odlucio na ovakvo sto, malo je uradio i promasio je posao!!
A sda ce se serbaljski moderatori na klix-u razletjeti da me baniraju.
Bosnjaci procitajte ovaj moj post i nemojte zaboraviti da smo i 90-ih proslog stoljeca uspavljivani i zamajavani nekakvim porukama mira i sl.
Genocidasi uveliko provode svoj plan koji su zapoceli 90-ih proslog stoljeca, a jebeno politicko Sarajevo suti ili pise nekakva pisma sa praznim upozorenjima i moljakanjima tzv. MZ!! DOLAZI VRIJEME OBRACUNA I SPREMAJTE SE BOSNJACI !!!!!!!!!!
Sada ce u Genocidiji biti jos veci pritisak i maltretiranje Bosnjaka!! MORAMO NA TO NAJZESCE REAGIRATI !! NE CEKATI JEBENE IZDAJICE NA VLASTI U SARAJEVU VEC REAGIRATI!!!!
I ti ces rukovoditi na sa borbenim zadacima negdje na prvoj liniji oko Beca, Minhena itd.......ma mrs kretenu jedan. Nadam se da ce i tvoj IP neko zapisati. Nacionalisto odvratni!!!!
JThomas

#418 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by JThomas »

@mba wrote:osveta ba 100% najvjerovatnije sin ili unuk rodjak ili sta vec prepoznao genocidasa, zakon ne radi nist po tom pitanju dojadilo, napuko covjek vise, ne moze da gleda kako ubice setkaju gradom, nek sada svaki saucesnik u genocidu malo razmisli da mu tintara vise i nije tako sigurna, ni u bijeljini ni u zvorniku ni u banja luci, pa ljudi moji cijelo podrinje je projerano, ljudi zive pod traumom vec preko 20 godina!

zvornik pun genocidasa, od opcinske vlasti do policije, sta vam je cudno u svemu tome?
a to sve znaš iz švedske, danske ili njemačke?
costacurta

#419 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by costacurta »

Ovaj je i voditelj onih satro patriotskih emsija. Coek je u transu..... docekao svojih 5 minuta slave jos eksperti tipa Lazanski, Dzevdo i ova dva Mapet show djeda....... :lol:
sijoooooj sjeba ako se pokaze da je bio neki dzanki ili ko sto neko rece mozda choek puko zbog pada sistema u CIPSu
Mali_Vuk

#420 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by Mali_Vuk »

@mba wrote:
almir90 wrote:Evo već je krenulo na RTRS-u u smijeru Ukrajine, da li je moguće i kod nas. :lol:
Turska :D
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#421 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by Chmoljo »

Banned user for reason “kršenje pravila foruma”
» Zviz

7 dana

vrati nam se kad se slegne ovo malo :D
bos92

#422 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by bos92 »

seoBIH wrote:Ne znam ko je frajer, al' ima muda :D

Image
Evo ga I ja ga sad gledam ponovo I u ovoj zvornickoj bolnici isti lik
almir90

#423 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by almir90 »

@mba wrote:
Ma ne'am pojma, uglavnom počelo se zastrašivanje građana sa parolom "evo nam nove Ukrajine, sad će Bošnje da izvrše agresiju na PC". :lol:
bull21

#424 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by bull21 »

Chmoljo wrote:Banned user for reason “kršenje pravila foruma”
» Zviz

7 dana

vrati nam se kad se slegne ovo malo :D
Ruke ti se pozlatile
@mba

#425 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by @mba »

pathyeshme wrote:Kvota 1.01 da su sva trojica policajaca učestvovali u progonima i ubijanju Bošnjaka na ovaj ili onaj način. Sve jednog dana dođe na naplatu, a Srbi to mogu zvati kako hoće. Ovo je jednostavno osveta.

tako nekako, i tako ce da bude vidjecete narednih dana!

saucesnici u genocidu, ne bitno kolika brada i pantole da je napad nosio
Locked