Stariji sam od tebe.sheilak wrote:slazem se s malim gabrielom.![]()
Ramzess na uzivanje u zivotu.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Stariji sam od tebe.sheilak wrote:slazem se s malim gabrielom.![]()
Kako ba uživanje sa 15 ??? Slagaće salvete i skupljati postere?Gabrielo wrote:Stariji sam od tebe.sheilak wrote:slazem se s malim gabrielom.![]()
Ti si nakon 25-te prn'o u šišu.klixoris wrote:Uf sto se lagano spustaju kriterijisheilak wrote:slazem se s malim gabrielom.![]()
iako bih s obzirom na sve zdraviji nacin zivota prosirila tu granicu na 24-37/38.
Gdje nestade ona Sheki sto iskoristava mladu musku nejac ?
Jok ! kad kupim motor ko tvoj, onda cu znat da sam definitivno prn'o u sisuRamzess Veliki wrote: Ti si nakon 25-te prn'o u šišu.![]()
![]()
Ja bona, ti sportaci ubijaju testise.sheilak wrote:joj, vas dvojica get a room vec jednom.![]()
a citam sad klixo na ovoj drugoj temi, ti sebe opisa kao prilicno asexualnu osobu. tj. kao nekog ko ima fetis na masine. jel istina to?
Ljepse im je sa 30. Jos ako nemaju koga.Ramzess Veliki wrote:Kako ba uživanje sa 15 ??? Slagaće salvete i skupljati postere?Gabrielo wrote:Stariji sam od tebe.sheilak wrote:slazem se s malim gabrielom.![]()
Apsolutno aseksualan ! Masine zakon ! Sute i slusaju sta im kazessheilak wrote:joj, vas dvojica get a room vec jednom.![]()
a citam sad klixo na ovoj drugoj temi, ti sebe opisa kao prilicno asexualnu osobu. tj. kao nekog ko ima fetis na masine. jel istina to?
Nismo ti ja i Ramke neke zivotinjke u cirkusu da te zabavljamo !sheilak wrote:treba vama dvojici odmjeravanje snaga...
mi cemo gledat
klixoris wrote:Apsolutno aseksualan ! Masine zakon ! Sute i slusaju sta im kazessheilak wrote:joj, vas dvojica get a room vec jednom.![]()
a citam sad klixo na ovoj drugoj temi, ti sebe opisa kao prilicno asexualnu osobu. tj. kao nekog ko ima fetis na masine. jel istina to?![]()
Sjoooj, jos kad navucem samostojece preko repa od motora i auspuha.... Pa ko ga ne bi...![]()
![]()
![]()
Samo dok miruje !sheilak wrote:klixoris wrote:Apsolutno aseksualan ! Masine zakon ! Sute i slusaju sta im kazessheilak wrote:joj, vas dvojica get a room vec jednom.![]()
a citam sad klixo na ovoj drugoj temi, ti sebe opisa kao prilicno asexualnu osobu. tj. kao nekog ko ima fetis na masine. jel istina to?![]()
Sjoooj, jos kad navucem samostojece preko repa od motora i auspuha.... Pa ko ga ne bi...![]()
![]()
![]()
pa mozel fercerat sa samostojecim preko repa. il to samo dok miruje?
a ne, ne zabavljaju mene takve stvari.klixoris wrote:Nismo ti ja i Ramke neke zivotinjke u cirkusu da te zabavljamo !sheilak wrote:treba vama dvojici odmjeravanje snaga...
mi cemo gledatBolje odmjeravanje snaga je da nas 2 pijemo i jedemo (ko ce vise) a ti sve da platis
volis pasivne? perverznjaceSamo dok miruje !
Pa ja ! Da fino prevrcem, obradjujem i oprasujemsheilak wrote:volis pasivne? perverznjaceSamo dok miruje !
Mislim da bi ti mogla prihvatiti na sebe obavezu da utvrdiš ko je u boljoj formi. Da riješimo to pitanje u interesu foruma ...sheilak wrote:treba vama dvojici odmjeravanje snaga...
mi cemo gledat
Nemoj mene u to ... meni motor služi da odvedem ribu do motela.klixoris wrote:Apsolutno aseksualan ! Masine zakon ! Sute i slusaju sta im kazessheilak wrote:joj, vas dvojica get a room vec jednom.![]()
![]()
![]()
Na motele si spao ? Pih ! Ja sam to rijesio sa 100 kvadrata stana i garazom samo za motorRamzess Veliki wrote: Nemoj mene u to ... meni motor služi da odvedem ribu do motela.
Ako me pamcenje dobro sluzi, jaGabrielo wrote:Klixoris i Sheilak ko je stariji od vas dvoje?
ne mogu. ne da decko.Ramzess Veliki wrote:Mislim da bi ti mogla prihvatiti na sebe obavezu da utvrdiš ko je u boljoj formi. Da riješimo to pitanje u interesu foruma ...sheilak wrote:treba vama dvojici odmjeravanje snaga...
mi cemo gledat
Mlad, neozbiljan i neiskusansheilak wrote:je, klixo je stariji. al je i mlad klixo skroz.
Master of puppetssheilak wrote:master of editing