Šefik i Džemal-kažu posljednji putu za Sarajevo

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
trktamo

#401 Re: Šefik i Džemal-kažu posljednji putu za Sarajevo

Post by trktamo »

Bambi_na_kofeinu wrote:
trktamo wrote: uh kad pođe revizija boraca/šehida/invalida i donacija pa kad se sazna sve i izađe na vidjelo
Mukice, ti jedino oko čega možeš da se revidiraš jeste izbor toalet papira.
Ali čisto informativno, kako bi to ti da "revidiraš Srebrenicu"?
http://otvoreno.ba/vijesti/bih/23081-ot ... ici-i-zepi
http://tuzla.danas.info/2015/03/09/obec ... i-ugovori/
http://www.avaz.ba/clanak/173208/pismo- ... -psi-bjeze
došo čiko iz MMF i postavio jednostavno pitanje kako od 8000 ubijenih civila svi imaju boračke naknade, ne revidiram ja nit me je briga ali kad izađe istina na vidjelo
Cherry-Cherry

#402 Re: Šefik i Džemal-kažu posljednji putu za Sarajevo

Post by Cherry-Cherry »

trktamo wrote:
KatarinaKosaca wrote: Kakvih argumenata? To se nisam pridružila podsmijevanju podrumaša? Blaćenju braniteljail.iti boraca? Jel to? Što nisam počela horski vrištati kako ću se i ja smozapaliti, pa se onda povukla?
A vidim kako zaradiš plaću preko naših poreza, radni dan, radno vrijeme, nisi se skinula sa foruma, baš je zaradiš :D
Nego,smetaju li ti Bošnjaci? Puno ih nešto u zadnje vrijeme FAŠISTO, KOJEM SMETAJ INVALIDNINE ONIH KOJI SU OSTAVILI DIO TIJELA ZA OVU ZEMLJU.
niko ne blati borce već ove dvije pijandure za koje se ti zalažeš a koje blate sve borce, gadne su frustracije, eto dobiše po 4 glave za rakije i cajki
Ma pusti je... :-) Satra se pokazujući kako je veliki patriota :-)
Prave borce niko ne blati, ovo su ublehaši.
trktamo

#403 Re: Šefik i Džemal-kažu posljednji putu za Sarajevo

Post by trktamo »

KatarinaKosaca wrote:
trktamo wrote:nevalja sad ni zukan, gospođo imate li momka?
trktamo wrote:koje ljekove gospođo koristite?
Divi argumenta :-) :-) :-)
nisu to argumenti već briga za vaše zdravlje i info o vašem ljubavnom životu draga gospođo čisto onako iz kornera, vama nisu potrebni argumenti jer vi ne znate šta su argumenti draga gospođo.
Cherry-Cherry

#404 Re: Šefik i Džemal-kažu posljednji putu za Sarajevo

Post by Cherry-Cherry »

fidoremilienko wrote:Nećemo mi dočekati te revizije. Mnogima ne odgovara.
Pa naravno da ne odgovara. Ovako kakko je sad je taman, odgovara većini i dobro nam je.
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#405 Re: Šefik i Džemal-kažu posljednji putu za Sarajevo

Post by KatarinaKosaca »

Cherry-Cherry wrote:Što se boraca tiče, oni koji su se stvarno borili, ne bi nikada išli da se spale. Šuplja priča. ;-)
Šta ćeš, kad sam pametna i sposobna, pa mogu biti i na forumu i zaraditi svoju platu. Ko ti je kriv, što ti to ne znaš, pa ti je muka što postoje ljudi, koji su se izborili za sebe. ;-) Može mi se i biti na forumu i zaraditi platu. :) :thumbup:
Popusti sa tom svojom ljigavom pričom i lažnim patriotizmom. :-) Dosadna si i providna. ;-) Za razliku od tebe, pobjeguljo, koja si cijeli rat bila u Španiji, ja sam bila u Sarajevu, u kojem su dijelove tijela i živote ostavili članovi moje porodice i bliski ljudi. Ali takvi ne idu da spale i ne očekuju, da im država da novac, a da ne rade ništa, nego su sposobni ljudi pa su se sami izborili za sebe. ;-)
Što se fašizma tiče, pršti iz tebe i tvojih postova. ;-)
Slušaj fašisto pogana... kao prvo znaju na forumu sa mnogoih tema, ai ljudi koji me poznaju u živo gdje sam bila cijeli rat i z akoga sam radila... to prvo. cijeli rat u Sarajevu i cijeli rat angažirana u obrani. A sad što se dijelova tiče, neki sam se dan rasplakala na temi, jer mi je najdraže što imam na Kovačima, kad već pitaš i prvi put to spominjem na forumu, ali već kad me izazivaš
I ne, nikako se ne može forumati i zaraditi plaća na budžetu, baš nikako, zato se i zatvarate po uredima i ne uslužujete građane, jer su oni za vas stoka, niža klasa, nesnađeni itd.
A što se fašizma tiče ja nikome nisam prizivala Kristalnu noć, ti jesi i cijeli se forum krstio što nisi banovana, dok netko nije rekao da je tako i bolje, da znamo sa kim živimo, FAŠISTO.
Bambi_na_kofeinu

#406 Re: Šefik i Džemal-kažu posljednji putu za Sarajevo

Post by Bambi_na_kofeinu »

trktamo wrote:
Bambi_na_kofeinu wrote:
trktamo wrote: uh kad pođe revizija boraca/šehida/invalida i donacija pa kad se sazna sve i izađe na vidjelo
došo čiko iz MMF i postavio jednostavno pitanje kako od 8000 ubijenih civila svi imaju boračke naknade, ne revidiram ja nit me je briga ali kad izađe istina na vidjelo
Pitam te kako bi to ti "revidirao Srebrenicu"?
Link na avaz mi nije odgovor, nije čak ni zajebancija.
trktamo

#407 Re: Šefik i Džemal-kažu posljednji putu za Sarajevo

Post by trktamo »

evo još malo o reviziji boraca srebrenice jes ih ovaj propilo http://www.24sata.info/vijesti/bosna-i- ... ituta.html
Cherry-Cherry

#408 Re: Šefik i Džemal-kažu posljednji putu za Sarajevo

Post by Cherry-Cherry »

trktamo wrote:
Bambi_na_kofeinu wrote:
:thumbup:
A taj čiko je neki Emir Kusturica... :mrgreen:
trktamo

#409 Re: Šefik i Džemal-kažu posljednji putu za Sarajevo

Post by trktamo »

Bambi_na_kofeinu wrote: Pitam te kako bi to ti "revidirao Srebrenicu"?
ne revidiram ja već vlada eto ti linkovi pa čitaj kako i zbog čega, ali biće špica svuda
Bambi_na_kofeinu

#410 Re: Šefik i Džemal-kažu posljednji putu za Sarajevo

trktamo wrote:
Bambi_na_kofeinu wrote: Pitam te kako bi to ti "revidirao Srebrenicu"?
ne revidiram ja već vlada eto ti linkovi pa čitaj kako i zbog čega, ali biće špica svuda
I treći put te pitam, imam strpljenja jer baš i ne djeluješ najoštrija olovka u pernici, kako bi to TI "revidirao Srebrenicu" da si se našao pozvan odgovoriti na moj post u kojem sam zgađena na činjenicu da tabirite koliko je koja majka, žena sa istrebljenim kompletnim muškim članovima porodice "dobra" poslije genocida?
Koji penis je TEBE nagnao da na TO odgovoriš sa "revizijom Srebrenice"?
Cherry-Cherry

#411 Re: Šefik i Džemal-kažu posljednji putu za Sarajevo

Post by Cherry-Cherry »

KatarinaKosaca wrote:
Cherry-Cherry wrote:Što se boraca tiče, oni koji su se stvarno borili, ne bi nikada išli da se spale. Šuplja priča. ;-)
Šta ćeš, kad sam pametna i sposobna, pa mogu biti i na forumu i zaraditi svoju platu. Ko ti je kriv, što ti to ne znaš, pa ti je muka što postoje ljudi, koji su se izborili za sebe. ;-) Može mi se i biti na forumu i zaraditi platu. :) :thumbup:
Popusti sa tom svojom ljigavom pričom i lažnim patriotizmom. :-) Dosadna si i providna. ;-) Za razliku od tebe, pobjeguljo, koja si cijeli rat bila u Španiji, ja sam bila u Sarajevu, u kojem su dijelove tijela i živote ostavili članovi moje porodice i bliski ljudi. Ali takvi ne idu da spale i ne očekuju, da im država da novac, a da ne rade ništa, nego su sposobni ljudi pa su se sami izborili za sebe. ;-)
Slušaj fašisto pogana... kao prvo znaju na forumu sa mnogoih tema, ai ljudi koji me poznaju u živo gdje sam bila cijeli rat i z akoga sam radila... to prvo. cijeli rat u Sarajevu i cijeli rat angažirana u obrani. A sad što se dijelova tiče, neki sam se dan rasplakala na temi, jer mi je najdraže što imam na Kovačima, kad već pitaš i prvi put to spominjem na forumu, ali već kad me izazivaš
I ne, nikako se ne može forumati i zaraditi plaća na budžetu, baš nikako, zato se i zatvarate po uredima i ne uslužujete građane, jer su oni za vas stoka, niža klasa, nesnađeni itd.
A što se fašizma tiče ja nikome nisam prizivala Kristalnu noć, ti jesi i cijeli se forum krstio što nisi banovana, dok netko nije rekao da je tako i bolje, da znamo sa kim živimo, FAŠISTO.
Nisi jedina, koja ima nekoga na Kovačima.
Naravno da se može i forumati i zaraditi. Kada je neko pametan i zna svoj posao, može se. Ko ti je kriv, što ti to ne možeš.
Što se fašizma tiče, ti si posljednja osoba, koja može pričati o tome. Svoj riječnik ostavi za onoga ko te je tako vaspitao, to se od kuće ponese. Ili ulice... A ja se više neću valjati po blatu. Dovoljno sam ti vremenaq poklonila i isprljala svoju cipelu od žabokrečinu, tako da te od sada ignorišem. Komplekse liječi kod psihijatra. Lijepi forum, pa čovjek može izabrati čije ćće gluposti ignorisati.
fidoremilienko

#412 Re: Šefik i Džemal-kažu posljednji putu za Sarajevo

Post by fidoremilienko »

Cherry-Cherry wrote:
Pa naravno da ne odgovara. Ovako kakko je sad je taman, odgovara većini i dobro nam je.
Samo je pitanje do kada će ovo stanje odgovarati svima. Biće još ovakvih slučajeva, ja vjerujem i masovnije.
Cherry-Cherry

#413 Re: Šefik i Džemal-kažu posljednji putu za Sarajevo

Post by Cherry-Cherry »

fidoremilienko wrote:
Cherry-Cherry wrote:
Samo je pitanje do kada će ovo stanje odgovarati svima. Biće još ovakvih slučajeva, ja vjerujem i masovnije.
Dok je naknada, invalidnina, MMF...
Neil Robertson

#414 Re: Šefik i Džemal-kažu posljednji putu za Sarajevo

Post by Neil Robertson »

KatarinaKosaca wrote:
@Katarina Nema potrebe da te potresa ovo sto govore ocigledno mentalno poremecene osobe, jer u 21.stoljecu i u javnom prostoru pisati ovakve bljuvotine moze samo asocijalna i nestabilna osoba. Uostalom, vratite se par stranica nazad i pogledajte moju diskusiju sa pomenutim osobama i sve ce vam biti jasno.
Muskarac a nema muda mi u lice ovo sve izgovoriti, nego zatvoren u cetiri zida pise bljuvotine. Valja zivjeti s tim jadna mu majka.
Fudo387

#415 Re: Šefik i Džemal-kažu posljednji putu za Sarajevo

Post by Fudo387 »

fidoremilienko wrote:
Cherry-Cherry wrote:
A o kakvoj vi to reviziji pricate?
Vidim da su vas jos neki ljudi pitali a vi samo ponavljate jedno te isto k'o svabo tralala...revizija, revizija...
O cemu se konkretno radi?
KatarinaKosaca

#416 Re: Šefik i Džemal-kažu posljednji putu za Sarajevo

Post by KatarinaKosaca »

Cherry-Cherry wrote:Nisi jedina, koja ima nekoga na Kovačima.
Naravno da se može i forumati i zaraditi. Kada je neko pametan i zna svoj posao, može se. Ko ti je kriv, što ti to ne možeš.
Što se fašizma tiče, ti si posljednja osoba, koja može pričati o tome. Svoj riječnik ostavi za onoga ko te je tako vaspitao, to se od kuće ponese. Ili ulice... A ja se više neću valjati po blatu. Dovoljno sam ti vremenaq poklonila i isprljala svoju cipelu od žabokrečinu, tako da te od sada ignorišem. Komplekse liječi kod psihijatra. Lijepi forum, pa čovjek može izabrati čije ćće gluposti ignorisati.
Da si pametna, baše se nešto i ne vidi, ali hajd, I znam da je tebi prljhati cipele imati posla sa svakim ko voli ovu zemlju... već ćeš i za takve naći momenat da prizoveš kristalnu noć...
Od LAŽI da sam kao rat provela u Španiji do slijeganja ramenima nad mojim mrtvim, pokazuješ sve o sebi, ustvati davno si i pokazala, ponavljam kad se cijeli forum ibretio kao nisi bila banovana. Pametna si jako, pa te ponijelo :D
Bambi_na_kofeinu

#417 Re: Šefik i Džemal-kažu posljednji putu za Sarajevo

Cherry-Cherry wrote: Nisi jedina, koja ima nekoga na Kovačima.
Jebote, ne samo primitivna nego i glupa. Ne samo glupa nego i bezobrazna.
Drži se jadna ne bila tema u kojima nabrajaš koliko se često kupaš.

Image
KatarinaKosaca

#418 Re: Šefik i Džemal-kažu posljednji putu za Sarajevo

Post by KatarinaKosaca »

Neil Robertson wrote:@Katarina Nema potrebe da te potresa ovo sto govore ocigledno mentalno poremecene osobe, jer u 21.stoljecu i u javnom prostoru pisati ovakve bljuvotine moze samo asocijalna i nestabilna osoba. Uostalom, vratite se par stranica nazad i pogledajte moju diskusiju sa pomenutim osobama i sve ce vam biti jasno.
Muskarac a nema muda mi u lice ovo sve izgovoriti, nego zatvoren u cetiri zida pise bljuvotine. Valja zivjeti s tim jadna mu majka.
U prvu si, potpuno. Nego sastaše se podrumaši, fašisti, prebjegulje, dezerteri i mrzitelji BIH. Imal gore kombinacije :shock: , pa jedan drugom, jedno drugom vjetar u leđa...
Bambi_na_kofeinu

#419 Re: Šefik i Džemal-kažu posljednji putu za Sarajevo

KatarinaKosaca wrote:
U prvu si, potpuno. Nego sastaše se podrumaši, fašisti, prebjegulje, dezerteri i mrzitelji BIH. Imal gore kombinacije :shock: , pa jedan drugom, jedno drugom vjetar u leđa...
Neka ih na forumu, da ovo ne pročitam ne bih ni znala da postoji taj mentalni sklop, uživo su daleko više bezmudi i diplomate ;-)
trktamo

#420 Re: Šefik i Džemal-kažu posljednji putu za Sarajevo

Post by trktamo »

što se bojite istine, koja neminovno izlazi svaki dan na vidjelo, šta je loše u reviziji srebrenice jesu to oni nešto povlašćeniji od drugih boraca, nego najglasniji među vama s orasima u džepovima tresu se na pomen bilo kakvih revizija.

Ali zakucala maca na vratanca
fidoremilienko

#421 Re: Šefik i Džemal-kažu posljednji putu za Sarajevo

Post by fidoremilienko »

Vidi patriota, milina. :D

IMa li bespovratnih kredita za kakvu vikendicu, auto ili stan?
KatarinaKosaca

#422 Re: Šefik i Džemal-kažu posljednji putu za Sarajevo

Post by KatarinaKosaca »

Bambi_na_kofeinu wrote:
KatarinaKosaca wrote:
Neka ih na forumu, da ovo ne pročitam ne bih ni znala da postoji taj mentalni sklop, uživo su daleko više bezmudi i diplomate ;-)
:kiss:
Cherry-Cherry

#423 Re: Šefik i Džemal-kažu posljednji putu za Sarajevo

Post by Cherry-Cherry »

Jebote, ne samo primitivna nego i glupa. Ne samo glupa nego i bezobrazna.
Drži se jadna ne bila tema u kojima nabrajaš koliko se često kupaš.
Jesi se to, jadna, prepoznala u onima, koji ne mogu zaraditi platu i biti na netu...Šta ću ti ja :zoka: Nije tebi niko kriv, što ti to ne možeš. Za neke stvari se treba znati izboriti. ;-)
Što se kupanja tiče, vidim i tu si se preoznala... :lol:
Fudo387

#424 Re: Šefik i Džemal-kažu posljednji putu za Sarajevo

Post by Fudo387 »

trktamo wrote:što se bojite istine, koja neminovno izlazi svaki dan na vidjelo, šta je loše u reviziji srebrenice jesu to oni nešto povlašćeniji od drugih boraca, nego najglasniji među vama s orasima u džepovima tresu se na pomen bilo kakvih revizija.

Ali zakucala maca na vratanca
fidoremilienko wrote:Vidi patriota, milina. :D

IMa li bespovratnih kredita za kakvu vikendicu, auto ili stan?
Dakle, kakvih revizija?
trktamo

#425 Re: Šefik i Džemal-kažu posljednji putu za Sarajevo

Post by trktamo »

fidoremilienko wrote:
Cherry-Cherry wrote:
nema tu pitanje dana stavljen potpis od strane vlade i sad bez milosti pilanje http://www.24sata.info/vijesti/bosna-i- ... ituta.html
Post Reply