Cherry-Cherry wrote:Što se boraca tiče, oni koji su se stvarno borili, ne bi nikada išli da se spale. Šuplja priča.
Šta ćeš, kad sam pametna i sposobna, pa mogu biti i na forumu i zaraditi svoju platu. Ko ti je kriv, što ti to ne znaš, pa ti je muka što postoje ljudi, koji su se izborili za sebe.

Može mi se i biti na forumu i zaraditi platu.
Popusti sa tom svojom ljigavom pričom i lažnim patriotizmom.

Dosadna si i providna.

Za razliku od tebe, pobjeguljo, koja si cijeli rat bila u Španiji, ja sam bila u Sarajevu, u kojem su dijelove tijela i živote ostavili članovi moje porodice i bliski ljudi. Ali takvi ne idu da spale i ne očekuju, da im država da novac, a da ne rade ništa, nego su sposobni ljudi pa su se sami izborili za sebe.
Što se fašizma tiče, pršti iz tebe i tvojih postova.

Slušaj fašisto pogana... kao prvo znaju na forumu sa mnogoih tema, ai ljudi koji me poznaju u živo gdje sam bila cijeli rat i z akoga sam radila... to prvo. cijeli rat u Sarajevu i cijeli rat angažirana u obrani. A sad što se dijelova tiče, neki sam se dan rasplakala na temi, jer mi je najdraže što imam na Kovačima, kad već pitaš i prvi put to spominjem na forumu, ali već kad me izazivaš
I ne, nikako se ne može forumati i zaraditi plaća na budžetu, baš nikako, zato se i zatvarate po uredima i ne uslužujete građane, jer su oni za vas stoka, niža klasa, nesnađeni itd.
A što se fašizma tiče ja nikome nisam prizivala Kristalnu noć, ti jesi i cijeli se forum krstio što nisi banovana, dok netko nije rekao da je tako i bolje, da znamo sa kim živimo, FAŠISTO.