Vole li žene grub seks?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
merlin246

#401 Re: Vole li žene grub seks?

Post by merlin246 »

Nastasia wrote:
Ma, prvo imam malo drugačiji ukus od onoga što se danas prodaje.
Doduše, dosta stvari mi se i sviđa i imam ovih "trendovskih" komada.

Al' recimo, većinom imam taj neki retro stil, koji baš i ne predstavljaju autentično u ovim "modernim" radnjama.
I cjenim kvalitet ranije izrade, materijale. Recimo znala sam naći i kupiti torbu od prave kože za nekih 5-6 maraka, dok su torbe u Stradivariusu po 35 maraka a raspadnu se nakon pola godine.

Meni su opet slaba tačka parfemi, kremice, i te mirišljave stvari.
I ja isto volim retro al u kombinaciji s modernim.
Neke stvari koje su bile u modi kad je moja mama bila cura su mi top :dajba:
I na stikle mi nikad nije zao dati novac :sretan:
AstorH

#402 Re: Vole li žene grub seks?

Post by AstorH »

cendlerbing wrote:
AstorH wrote:Vecina voli, ali vecina to krije. Zene imaju jako perverznu mastu, i u tome nema nista lose. Jel.
Problem je kada se zeni ne zna pristupiti da ona slobodno ispolji svoju mastu.
Nije zena tu samo da muskarac ispuca svoju mastu, i zena ima tajne, i mastu i kojesta.
Problem je kada muskarac uzme samo sebi za pravo da ispolji svoje fantazije. I u tome vecinom zanemari zenu jer je gotov vec.

Sa zenama treba znati, da tako kazem zeni se masta ne ostvaruje samo k. jel, nego kombiniranjem razgovora i seksa, no to mnogi muskarci nemaju kada :D
Ja bih to objasnio da zena vlazi 50% dole i 50% imas bonusa ako znas da joj udjes u mastu.
A masta nije dole, dole je samo 50% ili 60%
Da bi zena dala 100% treba malo razmisljati i gornjom glavom i sve to sinkronizirati sa donjom, et, i tako too :D
Samo bih te u jednom detalju ispravila, bar kad sam ja u pitanju - u glavi je prije 80, nego 50%. :mrgreen:
Slozio bih se i sa tim.
Ima balvana mnogo sa "spuzvom" pa isuse i onih 20% dole. Da. I agree :wink:
merlin246

#403 Re: Vole li žene grub seks?

Post by merlin246 »

AstorH wrote:Vecina voli, ali vecina to krije. Zene imaju jako perverznu mastu, i u tome nema nista lose. Jel.
Nije zena tu samo da muskarac ispuca svoju mastu, i zena ima tajne, i mastu i kojesta.
Problem je kada muskarac uzme samo sebi za pravo da ispolji svoje fantazije. I u tome vecinom zanemari zenu jer je gotov vec.

Sa zenama treba znati, da tako kazem zeni se masta ne ostvaruje samo k. jel, nego kombiniranjem razgovora i seksa, no to mnogi muskarci nemaju kada :D
Ja bih to objasnio da zena vlazi 50% dole i 50% imas bonusa ako znas da joj udjes u mastu.
Da bi zena dala 100% treba malo razmisljati i gornjom glavom i sve to sinkronizirati sa donjom, et, i tako too :D
:thumbup:
Image
lmo
Location: volim sto sam ero s kamena i drace....ko poskok sto skace

#404 Re: Vole li žene grub seks?

Post by lmo »

pizarro

#405 Re: Vole li žene grub seks?

Post by pizarro »

javna je tajna da cure vole krkane
medvjed23

#406 Re: Vole li žene grub seks?

Post by medvjed23 »

merlin246 wrote:
Image
nije ni većina žena bolja.. napisah na drugoj temi, a još uvijek tako mislim, da 1 od 100 ljudi može partneru ponuditi nešto posebno poput luksuznog puta oko svijeta ili vrhunskog stiha.. mi ostali smo zaglavljeni u banalnostima.. roštilj, utakmica, kino..
Nastasia

#407 Re: Vole li žene grub seks?

Post by Nastasia »

Slažem se sa svime osim sa ovim omjerima.

I ovo da zanemare ženu, ja još takvog nisam upoznala, nijednom se nisam osjetila zanemarenom :)
Ne bi ja baš tako lako osudila muškarce, vrlo često ni mi ne znamo verbalizovati svoje želje. Nije on nikakav čitač umova :D :D
AstorH

#408 Re: Vole li žene grub seks?

Post by AstorH »

Fallamucho na podrsci i lajkovima zene.
Evo, to je taj 50% ili 80% prema gore.
Dole takodjer treba opravdati razliku.
To je sve povezano.
Nije sve u kurcu, jeste, ali nije.
Rekao bih iz iskustva, da ako se potrefi baja tko ima u u 2 glave makar podjenako,
taj jebe i ujedno osvaja. Eto malo iskrenosti, nije na odmet. Jel :D
Sace me zamrzit vecina muskih ovdje, al jbga, sa zenama se treba znati, nije sve u golom kurtzu d' prostite.
Zena to moze nac u sekundi, ali osvojiti zenu treba znati sa 2 glave.
I rekao bih da je gornja kod zena prioritet ako se adekvatno koristi, malo humora, nije sve dole, zene vole humor, razgovor, ostalo uopce nije problem. Eto tako to funkcionira otprilike :D
merlin246

#409 Re: Vole li žene grub seks?

Post by merlin246 »

medvjed23 wrote:
nije ni većina žena bolja.. napisah na drugoj temi, a još uvijek tako mislim, da 1 od 100 ljudi može partneru ponuditi nešto posebno poput luksuznog puta oko svijeta ili vrhunskog stiha.. mi ostali smo zaglavljeni u banalnostima.. roštilj, utakmica, kino..
Mislim da si krivo shvatio.. Za tebe "ponuditi nesto posebno" je koliko vidim nesto materijalno.
Nesto posebno moze biti i rostilj i kino ako je sa pravom osobom. Stvar je u tome da te banalne stvari pretvoris u najljepse stvari :)
lmo
Location: volim sto sam ero s kamena i drace....ko poskok sto skace

#410 Re: Vole li žene grub seks?

Post by lmo »

humor i bliskost... :thumbup:
a nježnost i grubost se smjenjuju sve dok traje ugoda, a granice su individualne.
AstorH

#411 Re: Vole li žene grub seks?

Post by AstorH »

lmo wrote:humor i bliskost... :thumbup:
a nježnost i grubost se smjenjuju sve dok traje ugoda, a granice su individualne.
Daaa
merlin246

#412 Re: Vole li žene grub seks?

Post by merlin246 »

Image
pizarro

#413 Re: Vole li žene grub seks?

Post by pizarro »

filmove*
medvjed23

#414 Re: Vole li žene grub seks?

Post by medvjed23 »

merlin246 wrote:
medvjed23 wrote:
Mislim da si krivo shvatio.. Za tebe "ponuditi nesto posebno" je koliko vidim nesto materijalno.
Nesto posebno moze biti i rostilj i kino ako je sa pravom osobom. Stvar je u tome da te banalne stvari pretvoris u najljepse stvari :)
nije samo materijalno.. zato i spomenuh stihove za koje ti ne treba više od papira i olovke..

roštilj je uvijek roštilj - banalnost.. jasno je da čovjek banalnost može doživjeti na poseban način ako je dijeli sa pravom osobom, al to ne mijenja poentu.. prava osoba je prava zato što je nešto, mimo tvoje volje, kliknulo u tebi, a ne zato što ti može ponuditi objektivno više od drugih..
Fudo387

#415 Re: Vole li žene grub seks?

Post by Fudo387 »

Nagovoricete me, opalicu nekog stocom dok se taslacimo, strpaceme u zatvor.
Cuj, davi je, samara...i ona to voli?
AstorH

#416 Re: Vole li žene grub seks?

Post by AstorH »

merlin246 wrote:Image

Ostaju uz nju.
I tako too 8-)
Last edited by AstorH on 19/08/2018 18:48, edited 1 time in total.
merlin246

#417 Re: Vole li žene grub seks?

Post by merlin246 »

medvjed23 wrote:
merlin246 wrote:
medvjed23 wrote:
nije samo materijalno.. zato i spomenuh stihove za koje ti ne treba više od papira i olovke..

roštilj je uvijek roštilj - banalnost.. jasno je da čovjek banalnost može doživjeti na poseban način ako je dijeli sa pravom osobom, al to ne mijenja poentu.. prava osoba je prava zato što je nešto, mimo tvoje volje, kliknulo u tebi, a ne zato što ti može ponuditi objektivno više od drugih..

Tako je.
Ali ti spominjes luksuz i put oko svijeta kao nesto posebno, a rostilj kao banalnost? Ako muskarac npr ima dovoljno novca da priusti zeni put oko svijeta to ne znaci da on ima ono nesto drugacije u sebi, niti da je on 1 poseban u moru istih.
Poseban je onaj koji nije poseban ali ti je s njim sve posebno :komi:
Nastasia

#418 Re: Vole li žene grub seks?

Post by Nastasia »

merlin246

#419 Re: Vole li žene grub seks?

Post by merlin246 »

Fudo387 wrote:Nagovoricete me, opalicu nekog stocom dok se taslacimo, strpaceme u zatvor.
Cuj, davi je, samara...i ona to voli?
Izgleda da samo ti Fudo nisi skonto da ovaj kurc sve izmislja i da je sve plod njegove bujne maste. :lol:
cendlerbing

#420 Re: Vole li žene grub seks?

Post by cendlerbing »

Nastasia wrote:
Fudo387

#421 Re: Vole li žene grub seks?

Post by Fudo387 »

I shakae, opali je nogom u rebra i ona tri put svrsi...
A sta sve ne’s cut’ :lol:
merlin246

#422 Re: Vole li žene grub seks?

Post by merlin246 »

AstorH wrote:

Ostaju uz nju.
I tako too 8-)
I nemaju zelju da ikada odu od nje :eh:
medvjed23

#423 Re: Vole li žene grub seks?

Post by medvjed23 »

merlin246 wrote:Tako je.
Ali ti spominjes luksuz i put oko svijeta kao nesto posebno, a rostilj kao banalnost? Ako muskarac npr ima dovoljno novca da priusti zeni put oko svijeta to ne znaci da on ima ono nesto drugacije u sebi, niti da je on 1 poseban u moru istih.
Poseban je onaj koji nije poseban ali ti je s njim sve posebno :komi:
slažem se, al ta teza oko koje smo se složili baca u vodu priču (glede koje si postavila sličicu) da je neko sam jer, eto, nema šta ponuditi.. imo ne imo šta ponuditi, svejedno je ako srce ili, grublje rečeno, biologija ne uradi svoje..
Russki

#424 Re: Vole li žene grub seks?

Post by Russki »

čuo sam da vole, al' ne znam opet, nisam pametan
Nastasia

#425 Re: Vole li žene grub seks?

Post by Nastasia »

Fudo387 wrote:I shakae, opali je nogom u rebra i ona tri put svrsi...
A sta sve ne’s cut’ :lol:
Haj da ja tebe slozim u rebra da vidimo sta ce se desit.
Post Reply