kakva rimaho oponopono wrote:...k'o bi se bolan ukrutio, prije bi jaja za koru mutio...
Šta je najbolje za potenciju kod muškarca?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- dobar osjecaj
#401 Re: Šta je najbolje za potenciju kod muškarca?
- King Theoden
#402 Re: Šta je najbolje za potenciju kod muškarca?
Aferim, djevojčice. Svaka ti je ka u njegošaho oponopono wrote:ali dok te bičarka bolan ne dohvati...mora ista dati svoje mesine...ne mislim na one napucane umislice koje k'o krepane krave se izvale na ležaj...eto jebi me, odnosno jebi se...k'o da jebeš jebenog androida...
...cirkulacija mu proradi, sve je u umu...istina, mnoge handri stres, briga, ide nova rata kredita, žena/cura zvocaju k'o kokoške u mozak kljucaju...k'o bi se bolan ukrutio, prije bi jaja za koru mutio...
-
ovo_mi_je_nick
#403 Re: Šta je najbolje za potenciju kod muškarca?
Šta je najbolje? Sigurno nije podbradak žene a sigurno nije ni pivski stomak.
Cijeli dan ili mjesec gleda po instagramu, fit, obloguzovače, tvrdokornedojkare, dotjerane, izdepilirane, obučene u gym helanke, počešljane... i onda mu uveče žena izvali svoje trbušno salo, masnu kosu s mirisom uštipaka ili duhanskih motanih memli cigara, djelomično obrijana po intimi jbg žurila, noktima nožnim reže staklo hljebe dragi, kao da je njoj do jebačine sad kad je ulovila svog magarca i više nije singlica bogu i narodu, pa druže moj i Mandingu bi ćuna u smoki se skorila.
A naravno, nije više ni macan u formi fizički a niti je neki higijeničar jer pobogu, higijena je pederska a lojavost je muška.
Cijeli dan ili mjesec gleda po instagramu, fit, obloguzovače, tvrdokornedojkare, dotjerane, izdepilirane, obučene u gym helanke, počešljane... i onda mu uveče žena izvali svoje trbušno salo, masnu kosu s mirisom uštipaka ili duhanskih motanih memli cigara, djelomično obrijana po intimi jbg žurila, noktima nožnim reže staklo hljebe dragi, kao da je njoj do jebačine sad kad je ulovila svog magarca i više nije singlica bogu i narodu, pa druže moj i Mandingu bi ćuna u smoki se skorila.
A naravno, nije više ni macan u formi fizički a niti je neki higijeničar jer pobogu, higijena je pederska a lojavost je muška.
- ho oponopono
#404 Re: Šta je najbolje za potenciju kod muškarca?
ovo_mi_je_nick wrote:Šta je najbolje? Sigurno nije podbradak žene a sigurno nije ni pivski stomak.
...odma mu net ukinuti...
...miriše sarma, krćka se sataraš...tovi jadna svog dragog mužića, je li rek'o u startu da mu je važna za kitu ta ista pita...
...dok ponosno muda češe i suptilno čuva one paholjke u pupku...sada mu ni žena ne valja šupku...a da ode ona malo do teretane...ma jok hoće kurva da se kurva...kakva teretana, kakvi bakrači naklepaj joj još kojeg kindera, nek' kući sjedi i duma, daj još obaveza...šta će mu danas za ručak udovoljit'...
...on onako zalojit, hrakne, hladno ti ovo...zašto sam te oženio bona...bolja je ova gore na spratu kona...
- King Theoden
#405 Re: Šta je najbolje za potenciju kod muškarca?
Taman je pohvalis, ona ukaki i šefa stručnog štaba i stanicu 
On hoće meleka uz kojeg će se smirit i zaboravit stres na poslu, saobraćaju i sl.
Dolazi kući, otvara vrata i vidi je kako "sasvim slučajno" baš u tom momentu isprobava nove štrample i sexy donje rublje. Ogrnuta je nekim svilenim ogrtačem.
On će zaboraviti sve probleme i baciće se na nju.
*ostalo se zvižduće*
Da uklopim u tvoj način pisanja...
Da l će kasnije ostati u krevetu, prditi pod dekom, mrviti chips, gledati film, kiseliti se u mirisnoj kupki ili otići na večeru, stvar je dogovora.
Ako se takva dama odluči da s vremena na vrijeme zgotovi neko jelo, on će ga pojesti u slast i nikada neće reći ako je bilo preslano, zagorilo, gorko il kiselo.
Nije reko. Neće kuharicu. Odeš u grad i za 5 cenera jedeš ko čojk gospodski. Nemereš pojs.ho oponopono wrote:li rek'o u startu da mu je važna za kitu ta ista pita......
On hoće meleka uz kojeg će se smirit i zaboravit stres na poslu, saobraćaju i sl.
Dolazi kući, otvara vrata i vidi je kako "sasvim slučajno" baš u tom momentu isprobava nove štrample i sexy donje rublje. Ogrnuta je nekim svilenim ogrtačem.
*ostalo se zvižduće*
Da l će kasnije ostati u krevetu, prditi pod dekom, mrviti chips, gledati film, kiseliti se u mirisnoj kupki ili otići na večeru, stvar je dogovora.
Ako se takva dama odluči da s vremena na vrijeme zgotovi neko jelo, on će ga pojesti u slast i nikada neće reći ako je bilo preslano, zagorilo, gorko il kiselo.
- ho oponopono
#406 Re: Šta je najbolje za potenciju kod muškarca?
Dino34 wrote:Taman je pohvalis, ona ukaki i šefa stručnog štaba i stanicu
Nije reko. Neće kuharicu. Odeš u grad i za 5 cenera jedeš ko čojk gospodski. Nemereš pojs.ho oponopono wrote:li rek'o u startu da mu je važna za kitu ta ista pita......
*ostalo se zvižduće*
...ja ne kakim, ja serem...
...čekaj bolan, kako je nije stid i sram da ne zna ručak napraviti...nevezano za to da li će pljunuti matičaru jebeno DA ili NE...ono zarad sebe...ako već pljune DA i svojoj maloj familiji...i nije uredu ne reći ako je bljutavo/ne- pre-slano...zagorilo, đe zapelo dešava se ali ne moram gorčinu i govno gutat' zarad nje/njega...i stoji što si napisao...samo nije slučajno to navlačenje štrampli...jest tempirala momenat...zna za svoju guzicu, respekt...
...ako je dovoljno vremena našla da napravi i ručak, kolače, zimnicu vjerujem da ima i pet minuta da baci tuš...da mu ne miriše na zapršku...a prije svega sebi...
...ali jednom lojavom kojem je upravo pita bila smjernica da je vodi matičaru i opet mamina je ipak ljepša...a ne može nju karati ne... onda i treba jedna takva...što crče budala nizašto što je samoj sebi zadnja rupa, nek' ovaj šta ima da trpa...zaboraviće i miris kinderove povraćke...preko ramena...
...i nije mi jasno nikad bilo što se opuste u braku...šta veli kutarisala/kutariso sam se opušćaj se...a bali onda okolo...jebene kalkulacije...
- muha_sa
#407 Re: Šta je najbolje za potenciju kod muškarca?
kome se na ovu ne digne njemu ni vagon viagre ne mere pomoc

- King Theoden
#408 Re: Šta je najbolje za potenciju kod muškarca?
Što će je bit stid?! To je zaostavština iz prošlih vremena.ho oponopono wrote:čekaj bolan, kako je nije stid i sram da ne zna ručak napraviti
Sad na svakom koraku imaš ćevabdžinice, buregdzinice, fast fudove, restorane i ostala mjesta na kojima za male pare jedeš ko tito.
Kuhanje u vlastita četiri zida je precijenjeno.
Pa nismo zar na nivou ljudi iz "ovo malo duše" kad mali kaže da mu ne smeta nacionalnost jer hanuma dobro kuha
OK, da nađemo kompromis, reći ću da je lijepo ako zna kuhati, ali nije neš presudno.
Pa to se traži jbt, te "slučajnosti"ho oponopono wrote:samo nije slučajno to navlačenje štrampli...jest tempirala momenat...zna za svoju guzicu, respekt.
Takvoj bih ženi dao sve. Evo ti novčanik i kartice, radi šta hoćeš.
Nedostatak konkurencije. To je ono što umrtvi čovjeka.ho oponopono wrote:nije mi jasno nikad bilo što se opuste u braku
- King Theoden
#409 Re: Šta je najbolje za potenciju kod muškarca?
Takoeeeemuha_sa wrote:kome se na ovu ne digne njemu ni vagon viagre ne mere pomoc
Dobra maca. Nego, si ti onaj što ženama turpija pete?
- muha_sa
#410 Re: Šta je najbolje za potenciju kod muškarca?
što turpijo turpijoDino34 wrote:Takoeeeemuha_sa wrote:kome se na ovu ne digne njemu ni vagon viagre ne mere pomoc
Dobra maca. Nego, si ti onaj što ženama turpija pete?
- King Theoden
#411 Re: Šta je najbolje za potenciju kod muškarca?
Što bolan?muha_sa wrote: što turpijo turpijo
- muha_sa
#412 Re: Šta je najbolje za potenciju kod muškarca?
Dino34 wrote:Što bolan?muha_sa wrote: što turpijo turpijo

- King Theoden
#413 Re: Šta je najbolje za potenciju kod muškarca?
Ne vjerujem ti. Na drugoj temi se hvališ da bi se mogo spuštat sa skijamamuha_sa wrote:Dino34 wrote:Što bolan?muha_sa wrote: što turpijo turpijo
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#414 Re: Šta je najbolje za potenciju kod muškarca?
Sram vas bilo, ima djece ovdje što još doje!

slika je random, dakle nije privatna

slika je random, dakle nije privatna
- King Theoden
#415 Re: Šta je najbolje za potenciju kod muškarca?
Nego, budući da si počesto pisao o nekim za omladinu gadnim stvarima(
), a iskusan si čojk, moram te neš upitat...
-
sumirprimus
#416 Re: Šta je najbolje za potenciju kod muškarca?
muha_sa wrote:Dino34 wrote:Što bolan?muha_sa wrote: što turpijo turpijo
nista ono bez starca nema udarca
- muha_sa
#417 Re: Šta je najbolje za potenciju kod muškarca?
zar sam piso nešto gadno za omladinuDino34 wrote:Nego, budući da si počesto pisao o nekim za omladinu gadnim stvarima(), a iskusan si čojk, moram te neš upitat...
- muha_sa
#418 Re: Šta je najbolje za potenciju kod muškarca?
sumirprimus wrote:muha_sa wrote:![]()
![]()
![]()
nista ono bez starca nema udarca
ništa
-
sumirprimus
#419 Re: Šta je najbolje za potenciju kod muškarca?
naumpade mi ona scena iz 2 smo svijeta razlicita ne hrci bem ti femliju
- ho oponopono
#420 Re: Šta je najbolje za potenciju kod muškarca?
Dino34 wrote:Što će je bit stid?! To je zaostavština iz prošlih vremena.ho oponopono wrote:čekaj bolan, kako je nije stid i sram da ne zna ručak napraviti
Sad na svakom koraku imaš ćevabdžinice, buregdzinice, fast fudove, restorane i ostala mjesta na kojima za male pare jedeš ko tito.
Kuhanje u vlastita četiri zida je precijenjeno.
Pa nismo zar na nivou ljudi iz "ovo malo duše" kad mali kaže da mu ne smeta nacionalnost jer hanuma dobro kuha
OK, da nađemo kompromis, reći ću da je lijepo ako zna kuhati, ali nije neš presudno.Pa to se traži jbt, te "slučajnosti"ho oponopono wrote:samo nije slučajno to navlačenje štrampli...jest tempirala momenat...zna za svoju guzicu, respekt.
Takvoj bih ženi dao sve. Evo ti novčanik i kartice, radi šta hoćeš.Nedostatak konkurencije. To je ono što umrtvi čovjeka.ho oponopono wrote:nije mi jasno nikad bilo što se opuste u braku
...ma mala je prepička, a ne zna skuhat' dvoje jaja...ali voli kad ju tjeram da puzi...
... kuhanje i nije bilo kakva determinanta za uspješan brak...kakve pite, sarme i trice...ako njih dvoje nisu kliknuli...mogu Margo mazat' ako se gotive međusobno ili šopat' se po restoranima i gađat' evrima, a svjetla kad se ugase svako na svojoj strani kreveta duma...tišina reže...
...nije mi uredu što ove generacije se prvo na kite natakare pa skuhaju čorbu...slomi usput 2-3 nadograđena nokta, no sve zavisi kako je naučilo doma...možda sam i ja njima zaostala...no, ne bi se mijenjala...
- King Theoden
#421 Re: Šta je najbolje za potenciju kod muškarca?
Haj.muha_sa wrote:pitaj
Bio nekad davno sa nekom malom koja je uvijek bila spremna za seks. Uvijek vlažna.
OK, malo je smrdilo, al niš strašno.
Znaš li zašto je uvijek bila spremna?
- King Theoden
#422 Re: Šta je najbolje za potenciju kod muškarca?
Reci to drugu ediho oponopono wrote:kuhanje i nije bilo kakva determinanta za uspješan brak...
- muha_sa
#423 Re: Šta je najbolje za potenciju kod muškarca?
da si me pito šta ima novo u mjesnoj zajednici gdje se peMzioneri skupljaju znao bi odgovoritDino34 wrote:Haj.muha_sa wrote:pitaj
Bio nekad davno sa nekom malom koja je uvijek bila spremna za seks. Uvijek vlažna.
OK, malo je smrdilo, al niš strašno.
Znaš li zašto je uvijek bila spremna?
u ote stvari se ne odavno ne razumim
- King Theoden
#424 Re: Šta je najbolje za potenciju kod muškarca?
A mislio sam da si iskusan 
Haj, možda naleti neko ko zna odgovor...
Haj, možda naleti neko ko zna odgovor...
-
pijo_zoljo
#425 Re: Šta je najbolje za potenciju kod muškarca?
a emuha_sa wrote:
da si me pito šta ima novo u mjesnoj zajednici gdje se peMzioneri skupljaju znao bi odgovorit![]()
u ote stvari se ne odavno ne razumimsamo jeNNo znam
ne kaže se smrdilo vec miruhilo
zamiruhil ti kad