Dos`o Nenad!

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#401 Re: Dos`o Nenad!

Post by Chmoljo »

Ripicipi wrote:
Aha, dobro... ja se ne sluzim takvim "argumentima".
Nele se nikada nije izjasnio kao cetnik, kao Corba... i za mene moze biti smrad, supak, gnjida, nacionalista itd. ali ne mora uz sve to biti i cetnik.
Da se on fura na cetnistvo, davno bi on sebi nabavio tu titulu vojvode.
u čemu je razlika između četnika i srpskog nacionaliste iz ugla onih kojima je BiH na srcu?
Lakat Jebić

#402 Re: Dos`o Nenad!

Post by Lakat Jebić »

Chmoljo wrote:
Ripicipi wrote:
Aha, dobro... ja se ne sluzim takvim "argumentima".
Nele se nikada nije izjasnio kao cetnik, kao Corba... i za mene moze biti smrad, supak, gnjida, nacionalista itd. ali ne mora uz sve to biti i cetnik.
Da se on fura na cetnistvo, davno bi on sebi nabavio tu titulu vojvode.
u čemu je razlika između četnika i srpskog nacionaliste iz ugla onih kojima je BiH na srcu?
jedni su feudalci a drugi burzuji :D
Chmoljo

#403 Re: Dos`o Nenad!

Post by Chmoljo »

Lakat Jebić wrote: jedni su feudalci a drugi burzuji :D
jedan nožOm, drugi metkom?
House

#404 Re: Dos`o Nenad!

Post by House »

gdje ja živim jbt :oops:
Ripicipi

#405 Re: Dos`o Nenad!

Post by Ripicipi »

Chmoljo wrote:
Lakat Jebić wrote: jedni su feudalci a drugi burzuji :D
jedan nožOm, drugi metkom?
S tim u vezi onda smatras da bi te Nele zakl'o ili ubio prvom prilikom??

Opasno generalizujes i pojednostavljujes.
JBT

#406 Re: Dos`o Nenad!

Post by JBT »

House wrote:gdje ja živim jbt :oops:
Zasto mene pitas?
House

#407 Re: Dos`o Nenad!

Post by House »

:D
Chmoljo

#408 Re: Dos`o Nenad!

Post by Chmoljo »

Ripicipi wrote:

ne. Nele bi podržao onog koji bi to naredio.

ups, već jeste. preslušaj opet onaj video...
It_is_a_Leclerc

#409 Re: Dos`o Nenad!

Post by It_is_a_Leclerc »

Ne razumijem ja ovo. Šta hoćete vi, pobogu ?! Da zabranite nekom da dođe u Sarajevo jer je nacionalista, šta li ?! Ja to podržavam, u načelu, al' da krenemo sa Dušankom Majkić i ergelom podmajevičkih Dodikovih goveda koji mrze Sarajevo, pljuju ga na svakom koraku, i još dobiju pare za to. 0vom Jankoviću makar ne moram platiti za to.

Ja generalno razumijem što su ljudi uvrijeđeni, izdani i šta ti ja znam. Al' fakat mi nije jasno šta treba uraditi tim povodom ?! Organizovati straže koje će propuštati samo one koji vole Sarajevo, ili šta...
House

#410 Re: Dos`o Nenad!

Post by House »

Leclerc ne pametuj molim te

najbolje da dobijemo kolektivnu amneziju i svi sretni!
dert

#411 Re: Dos`o Nenad!

Post by dert »

Nenade, Nenade, tesko tebi , tesko tebi i opet tesko tebi.

Veliko govno si posr'o a malo ti je dva zivota da to pokusas.Meni je tebe zao ,stvarno.

P.S. I ja sam otisao iz moga grada i nikada i bas nikada mi ni na kraj pameti nije da serem po njemu.

Jebo sam sve po spisku pojedinim osobama a ne po GRADU!.Ja bih svisnuo da kada dodjem tamo, da prosetam carsijom a da me neko gleda sa gadjenjem i pljune . I opet , tesko tebi, tesko tebi, tesko tebi.

Jebeno je kada GUZICOM vrata zatvoris, jako jebeno
insomnia78

#412 Re: Dos`o Nenad!

Post by insomnia78 »

It_is_a_Leclerc wrote:Ne razumijem ja ovo. Šta hoćete vi, pobogu ?! Da zabranite nekom da dođe u Sarajevo jer je nacionalista, šta li ?! Ja to podržavam, u načelu, al' da krenemo sa Dušankom Majkić i ergelom podmajevičkih Dodikovih goveda koji mrze Sarajevo, pljuju ga na svakom koraku, i još dobiju pare za to. 0vom Jankoviću makar ne moram platiti za to.

Ja generalno razumijem što su ljudi uvrijeđeni, izdani i šta ti ja znam. Al' fakat mi nije jasno šta treba uraditi tim povodom ?! Organizovati straže koje će propuštati samo one koji vole Sarajevo, ili šta...
Treba ga jebat, eto sta treba
tm84

#413 Re: Dos`o Nenad!

Post by tm84 »

ljudi, previse ulazite u filozofsku sferu njegovog dolaska u sarajevo... pod jedan: on je sigurno vec bio par puta u sarajevu prije a da mediji nisu znali, pod dva: na izrazu njegovog lica se vidi da ga je strah, ali da opet cijelo vrijeme pati za svojim rodnim gradom, pod tri: ovaj grad je posjetilo mnogo gorih ljudi od neleta, pa se nije digla frka oko toga...

pustite covjeka da uziva ovo malo u gradu, dok moze... mozda je ser.onja, mozda je cetnik, mozda je su.pak, mozda je sve to troje skupa, ali za njega ce uvijek biti najveci poraz, ako zna da ga rodjeni grad ne je.be vise ni 2 posto...
House

#414 Re: Dos`o Nenad!

Post by House »

jeko vlasnik konobe Luka? kakav šupak yebo oca
JBT

#415 Re: Dos`o Nenad!

Post by JBT »

It_is_a_Leclerc wrote:Ne razumijem ja ovo. Šta hoćete vi, pobogu ?! Da zabranite nekom da dođe u Sarajevo jer je nacionalista, šta li ?! Ja to podržavam, u načelu, al' da krenemo sa Dušankom Majkić i ergelom podmajevičkih Dodikovih goveda koji mrze Sarajevo, pljuju ga na svakom koraku, i još dobiju pare za to. 0vom Jankoviću makar ne moram platiti za to.

Ko je spomenuo zabranu? Ljudi osjete nelagodu kada vide covjeka koji je odobravao granatiranje Sarajeva i njihovih najmilijih. Bilo bi nenormalno da ne reaguju na ovakav nacina. Jesi li ti vidio one stolice poredane za ubijene Sarajlije? Pa kako treba reagovati na pojavu nekoga ko je to ubijanje verbalno podrzavao, a kome su veliki broj tih zrtava bili komsije, prijatelji, fanovi....?
dzemaludin007

#416 Re: Dos`o Nenad!

Post by dzemaludin007 »

Puca Neletu qrac sta misle na forumu i sire. Covjek dosao da obidji stare prijatelje i to je to. :izet: :D
ako zna da ga rodjeni grad ne je.be vise ni 2 posto
Pa bolje sto ga Sandze i ne *ebu 2% :izet: :D
Last edited by dzemaludin007 on 16/02/2015 01:33, edited 1 time in total.
Zviz
Location: Sarejevo / Gvineja-Bisau / Tokijo / Brisel / Kopenhagen / Guam

#417 Re: Dos`o Nenad!

Post by Zviz »

bosan wrote:Sto bi Zviz reko , vjerovatno je ovo igra sa osiguranjem .Vlasnik konobe dobro osigurao birtiju , doveo Neleta na kahvu i sad ceka ko ce zapalit birtiju :D :D
Ne znam da sam to gdje napisao, ali vrlo vjerovatno i zanimljiva teza u moje ime :D no iskren da budem bolje receno Nele prvi put javno u Sarajevu, smijem se okladiti da je i prije bio u krugu svog drustva, ko bi ga prepozno da nabije sesir, cvike i pusti brkove...
Ljakan

#418 Re: Dos`o Nenad!

Post by Ljakan »

BHF_Manijak wrote:
Ljakan wrote: Cim je licno on ugrozio tebe i tvoj zivot?To sto se lozi na radovana jel?
:shock: :shock: :shock:
Jebes me ili??? Pa ne mora me direktno zivotno ugroziti ba, pa i nisam ga nazvao nekakvim teroristom, cetnikom ili kako vec drugo, nego supkom. Poznata ljudska kategorija u Sarajevu - supak. Dakle nisam rekao da je cetnik, mada su mu izjave na racun Bosnjaka muslimana poprilicno odvratne i gnusne, ali je supak. Veoma bitna razlika, ako je ne kontas sta cu ti ja.

I vidi, nisam od onih koji bi ga ubio, koji bi ga nalupao, samo bih volio sjest sa njim 5 minuta da mu pojasnik kakav je paksu od covjeka i eventualno bih pljunuo pored njega, jer nije vrijedan da mu u facu pljunem.
supak jeste ali opet kazem boli me briga hoce li volit i podrzavat radovana obamu petog desetog,sve dok svojim djelima mene ne bude ugrozavo ja nemam pravo mu zabranjivat da hoda kuda hoce.mnogo veci majmuni se danas setaju gradom ili su se setali pa se nije uopste podizala prasina ovolika.eto npr.onaj era ojdanic svasta su za njega pricali da je radio i pjevo u ratu pa lik hladno seto carsijom,sjedio,pozdravljo se sa narodom...
JBT

#419 Re: Dos`o Nenad!

Post by JBT »

Ljakan wrote:
BHF_Manijak wrote:
Ljakan wrote: Cim je licno on ugrozio tebe i tvoj zivot?To sto se lozi na radovana jel?
:shock: :shock: :shock:
Jebes me ili??? Pa ne mora me direktno zivotno ugroziti ba, pa i nisam ga nazvao nekakvim teroristom, cetnikom ili kako vec drugo, nego supkom. Poznata ljudska kategorija u Sarajevu - supak. Dakle nisam rekao da je cetnik, mada su mu izjave na racun Bosnjaka muslimana poprilicno odvratne i gnusne, ali je supak. Veoma bitna razlika, ako je ne kontas sta cu ti ja.

I vidi, nisam od onih koji bi ga ubio, koji bi ga nalupao, samo bih volio sjest sa njim 5 minuta da mu pojasnik kakav je paksu od covjeka i eventualno bih pljunuo pored njega, jer nije vrijedan da mu u facu pljunem.
supak jeste ali opet kazem boli me briga hoce li volit i podrzavat radovana obamu petog desetog,sve dok svojim djelima mene ne bude ugrozavo ja nemam pravo mu zabranjivat da hoda kuda hoce.mnogo veci majmuni se danas setaju gradom ili su se setali pa se nije uopste podizala prasina ovolika.eto npr.onaj era ojdanic svasta su za njega pricali da je radio i pjevo u ratu pa lik hladno seto carsijom,sjedio,pozdravljo se sa narodom...

Era je ladabu, a Nenad pakshu. Zato razlicit tretman. :)
Ripicipi

#420 Re: Dos`o Nenad!

Post by Ripicipi »

Chmoljo wrote:
Ripicipi wrote:

ne. Nele bi podržao onog koji bi to naredio.

ups, već jeste. preslušaj opet onaj video...
I Srdjan Aleksic je bio u vrs pa za mene nije cetnik. Je l' za tebe cetnik?
To razdvaja covjeka od supka, kontas? Srdjan je covjek, Nele je supak.

I ne moras meni navoditi sta Nele pjeva, a pogotovo sta se ovdje desavalo.
Nista me nije mimoislo, cak sam i mnogo, previse izgubio.
Zviz
Location: Sarejevo / Gvineja-Bisau / Tokijo / Brisel / Kopenhagen / Guam

#421 Re: Dos`o Nenad!

Post by Zviz »

Koliko onih sto su pucali po Sarajevu hodaju i dan danas gradom, a jedan Nele je veci trn u oku nekima nego svi ostali. A ako mu ko zamjeri sto je zdipio pa Djuro je prije njega zdipio u Sloveniju, a gore nikoga nije ni imao. A slabije je primljen nego Nele u Beogradu. A ako cemo ko je dupetom zatvorio vrata u SA onda su oba po mojoj procjeni ali ja kazem uvijek svak ima pravo da lapda sta hoce. Na kraju krajeva meni oba ne smetaju. Jbt. dodje naka hojla Jenkins sto je sa guza na guz dosla do para, prije rata nije mozda cestito znala nasmijati samo sebe a kamol koga drugog, te izvodi veceg Bosanca i Hercegovca i patriotu nego citav SDA kabinet i gradjani koji zive u BiH i ona nije nikome trn u oku, a to so ona samo gleda svoj imidz i promociju pa makar bilo to u Banovicima nikog briga Las Chicoritka samo zna za viktoriju noga i ko ima dubok zep a o istoj se pise kao da je Keopatra ili pronasla palac Thutankhamuna.
amiliana

#422 Re: Dos`o Nenad!

Post by amiliana »

dzemaludin007 wrote:
Zaboli nas za tog ljakse :D

Skroz nebitan
Altair_SA

#423 Re: Dos`o Nenad!

Post by Altair_SA »

dzemaludin007 wrote:Puca Neletu qrac sta misle na forumu i sire. Covjek dosao da obidji stare prijatelje i to je to. :izet: :D
To je jedino sto i moze... da dodje malo i da vidi. Miran je, mali mis... druga cetaljsko vlaska gamad koja je pokusala nesto vise i agresivnije je ostala pohebana... napad na Predsjednistvo, Dobrovoljacka, Pofalici i td :izet: :oops:
jefferson

#424 Re: Dos`o Nenad!

Post by jefferson »

Joj oko cega se vi zamarate.
Eto dosao, popio koju (iako je to nemoguce u Teheranu, al eto), malo se druzio i otisao. Bio, malo vidio i otisao. Nece Sarajevo propast zbog jednog Nenada Jankovica. Kaos to neko rece, Nele je umro 1991 godine. Ko ga jebe, ispao je supak, ostao je supak, ali niko mu ne moze zabraniti da udje u Sarajevo. Nije se rat vodio da bi sada neko zabranjivao Nenadu janovicu da udje u Sarajevo. Nismo mi oni. Cak sta vse, treba covjeka na cevape odvest, pa na tufahiju nek se najede i napije kako treba i ispratit ga u Beograd.
Nuclear Winter

#425 Re: Dos`o Nenad!

Post by Nuclear Winter »

dzemaludin007 wrote:Puca Neletu qrac sta misle na forumu i sire. Covjek dosao da obidji stare prijatelje i to je to. :izet: :D
A što su ovim šumljacima sandže trn u oku to je neviđeno :D

Nego reci ti nama "đemice" šta ima u šumi? Vide li se iz tvog kokošinjca svjetla grada :izet:
Locked