Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
perfect_guy wrote:gledam jutros onu britansku potjeru, frajer uzme 5000 funti, pa baba još 11 (prvo dvoje uzeli veću i izletili) i u završnoj naguraju na 28 uz dvije greške. Lovac dođe do 27 na pola zadnjeg pitanja istekne vrijeme
daj link da pogledam i to Gledo sam kad ona mrcina stiže 25
btw danas u potjeri ispade najbolji igrač a jedini uzo višu
e mrcina je i ovdje bio
najbitniji dio je ovdje, ova žena i finale:
Dobar veceras, dobar! Zamalo ih stize na 17, pade na Zelji... A onaj zadnji (jel' Jurica) mi se cini kao pravi ludak za kvizove, lici mi na na dr. Bishopa iz Fringe-a, jedino sto mu malo vise vremena treba da odgovori
cyprus wrote:Razočara me Miočić danas... Ne zna gruzijsku i armensku zastavu
It_is_a_Leclerc wrote:E to vala da se ne zna, stvarno mi nije jasno... Valjda prvo što svaki ljubitelj kvizova zna su sve svjetske zastave.
Pa Miočić je stara škola a već je u godinama......to su zemlje nekadašnjeg Sovjetskog Saveza a pošto ih je nakon raspada istog nastalo mnogo , sigurno se nije trudio da zapamti detalje oko boja zastava.....Miočić je sjajan u pitanjima do devedestih godina...u pitanjima iz "novije ere" je dosta klimav...
U srijedu na potjeri onaj mali sto je bio kandidat za predsjednika hrvatske. Kazu da je pametan, a i dje nece biti kad je sa 20 i kusur godina imao skoro pola miliona glasova.
al-em wrote:U srijedu na potjeri onaj mali sto je bio kandidat za predsjednika hrvatske. Kazu da je pametan, a i dje nece biti kad je sa 20 i kusur godina imao skoro pola miliona glasova.
Dobra ekipa, ali što Tarik ima gluuuuupeee komentare ako prestanem gledati, radi njega će biti, postaje jednostavno negledljiv. Šale, poštapalice, asocijacije i upradice glupe i iritirajuće
Baš mi je žao ovih od večeras... Mislim da nikad nisu bila teža pitanja za igrače u završnoj potjeri (ja meščini znao 2 odgovora ) i opet naguraju 16... Al jebiga...
Uništio ih je onaj Marko. Najmanje tri pitanja je bilo klasično - "Evo sad ću pokazati da sam pametan" i fail.
Primjerice - "Kako se zove metoda pregleda pipanjem rukama ?" - Troje ih se prijavilo. On je bio najbrži i kroz zube proškrgutao - "PalpiTAcija", što je naravno netačno, jer je tačan odgovor - Palpacija.
Slažem se da je Morana imala prelagana pitanja. Mislim da je ona jedini lovac koji nema pravo na bahatost. Kakvih ta izvala ima, pa to je prestrašno.