Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post Reply

Cije interese brani Fahrudin Radoncic?

Velikosrpske
142
20%
Velikohrvatske
14
2%
Vlastite kriminalne hobotnice
419
59%
Americke
21
3%
Njemacke
4
1%
Neke druge
38
5%
Sve nabrojane
71
10%

Total votes: 709

racionalista

#401 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by racionalista »

radončić je sebe ukopao sa izjavom o političkom mentorstvu sarajeva nad teroristickim grupama u bih
pumica

#402 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by pumica »

Šćepo: Paljenje Predsjedništva BiH nije, ali napad na policijsku stanicu jeste rušenje države!

Posted: 28. 04. 2015

Kako to i svjedoči Mustafa Čandić, Fahrudina Radončića je u BiH u praskozorje rata poslala srbijanska kontraobavještajna služba. Što je više pri kraju svog biološkog vijeka, Radončić češće, sadržajnije i otvorenije pokušava ispuniti zadatke koji mu se povjeravaju. Jedan od zadataka je da se izjednače agresori na BiH i njeni branitelji pa otuda njegovo kriminaliziranje Armije R BiH, tvrdnje da je bila islamizirana, da se ona borila za muslimansku državicu, zbog toga su za njega Alija Izetbegović i većina oficira kriminalci i profiteri, otuda instruiranje i pomaganje Mirsada Kebe. U tom kontekstu, doduše u mirnodobskoj verziji, mimikriraju se istinski rušitelji BiH, pa sa Dodika, Četničkog ravnogorskog pokreta i zagovarača trećeg entiteta, pažnju skreću na Bošnjake. Tako i Dnevni avaz donosi naslovnicu koje se ne bi postidjeli ni najveći velikosrbi “Gnusni teroristički udar na državu BiH!“.

Po Avazovoj logici, samo kada Bošnjaci naprave incident – to je rušenje države, a kada se ubijaju bošnjački povratnici, kada se donose rezolucije o nezavisnosti RS-a, kada se bacaju zastave BiH, kada se poziva na treći entitet – e to nije rušenje države!

Dodajmo ovome i činjenicu da nam Radončić i Avaz žele reći da je samo napad šehidskog djeteta na institucije u RS-u terorizam i napad na državu, ali kada plaćenici i narkomani zapale zgradu Predsjedništva BiH, Arhiva BiH, zgrade nekoliko kantonalnih vlada i općina, teško povrijede desetine policajaca, onda to nije terorizam i opravdano je za Radončića i Avaz.
http://www.stop-avaz.com/scepo-paljenje ... je-drzave/
jao_situacije

#403 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by jao_situacije »

Sijalica koja gori wrote:Pumice, rekao sam da je Klix portal u vlasnistvu SDA stranke, a ne vi kao pojedinci. Vi ste 1.) politicki poltroni i placenici, ili 2.) neinformisani građanin ove zemlje kojem iskreno zelim sve najbolje. Jos uvijek cekam da neko iznese konkretne dokaze za svoje gnusne tvrdnje! Izvolite momci!
jel te strah kad počnu pretraživati ko nema državljanstvo i prijavljen boravak da će te k'o pašče izbaciti iz bih i nabiti nogom preko drine ?
The BEN10

#404 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by The BEN10 »

jao_situacije wrote:
Sijalica koja gori wrote:Pumice, rekao sam da je Klix portal u vlasnistvu SDA stranke, a ne vi kao pojedinci. Vi ste 1.) politicki poltroni i placenici, ili 2.) neinformisani građanin ove zemlje kojem iskreno zelim sve najbolje. Jos uvijek cekam da neko iznese konkretne dokaze za svoje gnusne tvrdnje! Izvolite momci!
jel te strah kad počnu pretraživati ko nema državljanstvo i prijavljen boravak da će te k'o pašče izbaciti iz bih i nabiti nogom preko drine ?
:D :lol:
razonoda

#405 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by razonoda »

:kakoste: Samo da vas napomenem da sam ziv i zdrav, radim na novim zakonima koji ce vam uljepsat zivot.Budi te strpljivi kao sto sam Ja . Vas :novine: Fahro.
ooo, ne zaboravite kupiti Avaz---- DOMACI PROIZVOD :-D
Innovation

#406 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by Innovation »

razonoda wrote::kakoste: Samo da vas napomenem da sam ziv i zdrav, radim na novim zakonima koji ce vam uljepsat zivot.Budi te strpljivi kao sto sam Ja . Vas :novine: Fahro.
:lol:

Image

Valjda, dubooko razmislja o zakonima. :oops:
razonoda

#407 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by razonoda »

Innovation wrote:
razonoda wrote::kakoste: Samo da vas napomenem da sam ziv i zdrav, radim na novim zakonima koji ce vam uljepsat zivot.Budi te strpljivi kao sto sam Ja . Vas :novine: Fahro.

Image

:zoka: ah , nemoj me i Ti sikirat :lol: . Ko ne voli shashkat :-) al eto da se zakljuciti da je ''zivo bice' :lol:
jao_situacije

#408 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by jao_situacije »

Innovation wrote:

Image

ah kako je lijepo vidjeti primata u prirodnim aktivnostima.
Haman

#409 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by Haman »

Bas je covjek pravi gospodin? Ne zna kud ce sa pristima.
sharafce

#410 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by sharafce »

Evo šta Radončić misli o svojim glasačima Bosancima
http://www.avaz.ba/clanak/177532/sokant ... a-u-evropi
Ja nisam obuhvaćena njegovom analizom-nek se nađe onaj ko uvažava njega i njegove izjave :D
pumica

#411 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by pumica »

Naslov objasnjava glasove koje su on i njegov SBB dobili na izborima.
razonoda

#412 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by razonoda »

pumica wrote:Naslov objasnjava glasove koje su on i njegov SBB dobili na izborima.
:cutim: :lol:
pumica

#413 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by pumica »

Image
razonoda

#414 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by razonoda »

pumica wrote:Image
:lol: 100% Bosanac.
Ridjobrki

#415 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by Ridjobrki »

pumica wrote:Image
U pauzi od rovarenja protiv države BiH....
razonoda

#416 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by razonoda »

http://www.avaz.ba/clanak/177532/sokant ... a-u-evropi

Uhvate vanzemaljci : njemca,japanca i bosanca , da vide sta im ima u glavama :?:
Otvore japanca........ :-)
Otvore njemca........ :-)
Otvore bosanca... :shock: :? jedna zica. Kako samo zica, sta ce mu. Kaze jedan od njih ---hajmo presjec, da vidimo sta ce se desiti.
IIIIII presjeku zicu --bosancu otpadnu usi. :wink:
Ridjobrki

#417 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by Ridjobrki »

Sistematsko zaglupljivanje konačno ima potvrđene rezultate!

Ah, sretnog li dana u uvrnutom tornju.... :)
pumica

#418 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by pumica »

Nema Fahro :nosic: veze sa avazom.
Da je avaz njegov on nikad ne bi tako pisao o svojim Bosnjaaaaacima.
On izuzetno cijeni narod kojeg zeli da vodi u bolju buducnost.

Image
razonoda

#419 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by razonoda »

pumica wrote:Nema Fahro :nosic: veze sa avazom.

Image
:dosadno:
Innovation

#420 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by Innovation »

razonoda wrote::dosadno:
A ovo?
Radončić se po drugi put razveo i oženio unuku Šantićeve Emine

Image
Kao grom iz vedra neba odjeknula je vijest da su se Fahrudin i Azra, dakle bračni par Radončić, ipak sporazumno razveli i da je radončić svoj Avaza «velikodušno» predao i «ustupio» svojoj bivšoj supruzi.

Fahrudin Radončić i Azra, djevojački Bučan, vjenčali su se u ratnom Sarajevu 1994. godine i u braku dobili dvojicu sinova. Radončića su, kako piše Slobodna Bosna kasnije njegovi protivnici optuživali da je taj brak sklopljen nezakonito, budući se u to vrijeme još nije bio razveo od prve supruge Snježane, djevojački Rakonjac, koja je živjela s njihovim sinom u Crnoj Gori. Također se tvrdilo da Radončić u to vrijeme uopće nije bio državljanin Bosne i Hercegovine, da je to postao tek nakon okončanja rata, te da je „stajanje na ludi kamen“ i s te strane upitno.

Nova odrabranica Radončićevog srca, Alma Ferović, operska je pjevačica, sopranistica, a magistrirala je pjevanje u Londonu. Potpredsjednica je Radončićevog Saveza za bolju budućnost i prema tvrdnjama stranačkih kolega aktivna je u stranci i stranačkim aktivnostima. Zanimljivo je napomenuti da je Ferovićka unuka čuvene mostarske ljepotice Emine Sefić-Koluder koja je u povijst ušla kroz neprolaznu pjesmu Emina velikog pjesnika Alekse Šantića, piše Slobodna Bosna.
:smeker:
razonoda

#421 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by razonoda »

Innovation wrote:
razonoda wrote::dosadno:
A ovo?
Radončić se po drugi put razveo i oženio unuku Šantićeve Emine

Image
Kao grom iz vedra neba odjeknula je vijest da su se Fahrudin i Azra, dakle bračni par Radončić, ipak sporazumno razveli i da je radončić svoj Avaza «velikodušno» predao i «ustupio» svojoj bivšoj supruzi.

Fahrudin Radončić i Azra, djevojački Bučan, vjenčali su se u ratnom Sarajevu 1994. godine i u braku dobili dvojicu sinova. Radončića su, kako piše Slobodna Bosna kasnije njegovi protivnici optuživali da je taj brak sklopljen nezakonito, budući se u to vrijeme još nije bio razveo od prve supruge Snježane, djevojački Rakonjac, koja je živjela s njihovim sinom u Crnoj Gori. Također se tvrdilo da Radončić u to vrijeme uopće nije bio državljanin Bosne i Hercegovine, da je to postao tek nakon okončanja rata, te da je „stajanje na ludi kamen“ i s te strane upitno.

Nova odrabranica Radončićevog srca, Alma Ferović, operska je pjevačica, sopranistica, a magistrirala je pjevanje u Londonu. Potpredsjednica je Radončićevog Saveza za bolju budućnost i prema tvrdnjama stranačkih kolega aktivna je u stranci i stranačkim aktivnostima. Zanimljivo je napomenuti da je Ferovićka unuka čuvene mostarske ljepotice Emine Sefić-Koluder koja je u povijst ušla kroz neprolaznu pjesmu Emina velikog pjesnika Alekse Šantića, piše Slobodna Bosna.
:smeker:
:nevjerujem: :lol: jel visocija od njega. Ode i on u --sugar daddy--- :babinsin:
Ridjobrki

#422 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by Ridjobrki »

Teško je biti "nizočija" od njega.
pumica

#423 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by pumica »

razonoda wrote:

Image
Ups :shock: usi ti spadose :lol:
jao_situacije

#424 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by jao_situacije »

Ridjobrki wrote:Teško je biti "nizočija" od njega.
brko znaš li ti kako se zove čovjek koji radi sa bušilicom na baušteli ?
razonoda

#425 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by razonoda »

pumica wrote:
razonoda wrote:

Image
Ups :shock: usi ti spadose :lol:
:-) eee. nije , to je vic za bosance a on je vanizamaljac. :babinsin:
Post Reply