MURIJA TRKELJA KLIX

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
karanana

#401 Re: MURIJA TRKELJA KLIX

Post by karanana »

JohnnyS wrote:Stvarno je klix ku*čeve sreće, objave jedan jedini tekst da nije agencijska vijest ili copy paste sa srpskih i hrvatskih pportala i odmah im specijalci upadnu...
hehehe, bas tako.
topcam
Vozim: uzbrdo

#402 Re: MURIJA TRKELJA KLIX

Post by topcam »

:lol:

--
dalje wrote:
filosofman wrote:
filosofman wrote:Nego da mi damo podršku klix-u? Ko ima ideju kako?
Ovo nije šala, danas su zaskočili klix-ovce sutra će sve nas?!
Pitanje ko je koga tu zaskocio...
Ako su novinari objavili montiran snimak, pored Zakona prekrsili su i osnove novinarstva.
Novinar ne smije lagati i manipulisati javnost.
Ja bih sacekao da se zavrsi istraga.
Kako ima svakakvih politicara tako ima i svakakvih novinara. Mora se jednom uvesti red.
I novinarki (necemo diskriminacije ovdje).

Politicarki, sto jest jest, lice na politicare, ali po imenu ih mozes razlikovati, obicno im imena zavrsavaju na A.
BHCluster

#403 Re: MURIJA TRKELJA KLIX

Post by BHCluster »

Image
Biche sa ovoga se PC-a uredjue sekcija "Ljepotice"... :D
Point.

#404 Re: MURIJA TRKELJA KLIX

Post by Point. »

Zelim da karam Zeljku, dok mi prica dirty o dva supka. Oh Zeljka, malena moja.
topcam

#405 Re: MURIJA TRKELJA KLIX

Post by topcam »

Jos ce kliks nagrebusit, zbog ovih slika sto "mece", ja ni na jednoj ne vidim onaj certifikat za licencu, a slikali su racunare iz svih mogucih
perspektiva.
ExNihilo

#406 Re: MURIJA TRKELJA KLIX

Post by ExNihilo »

Point. wrote:Zelim da karam Zeljku, dok mi prica dirty o dva supka. Oh Zeljka, malena moja.
Misliš, dva papka :D :D
sinuhe

#407 Re: MURIJA TRKELJA KLIX

Post by sinuhe »

Zna Baja kako sa klixom :D
Image
It_is_a_Leclerc

#408 Re: MURIJA TRKELJA KLIX

Post by It_is_a_Leclerc »

Pojedinci opet banaliziraju vrlo složeno i ozbiljno pitanje. Današnji čin je u bh. pravni sistem uveo opasan presedan, da MUP RS može i ima pravo da operativno djeluje na teritoriji FBIH što izaziva strah i zabrinutost svih u Federaciji.
jao_situacije

#409 Re: MURIJA TRKELJA KLIX

Post by jao_situacije »

sinuhe wrote:Zna Baja kako sa klixom :D
Image
:lol: :lol: :lol: :lol: hu iz d brko in d auto ?
iPod

#410 Re: MURIJA TRKELJA KLIX

Post by iPod »

It_is_a_Leclerc wrote:Pojedinci opet banaliziraju vrlo složeno i ozbiljno pitanje. Današnji čin je u bh. pravni sistem uveo opasan presedan, da MUP RS može i ima pravo da operativno djeluje na teritoriji FBIH što izaziva strah i zabrinutost svih u Federaciji.
:thumbup:
budza

#411 Re: Premijer RS pocinila kriminal - dala mito, umjesto da joj sude, MUP RS i KS pretresli medije klix.ba, oduzeli imovin

Post by budza »

jesu li im banditi upali u redakciju u b.luci? ako ne, odlad to mup rs sme da vrsi pretrese na teritoriji federacije?
York Light 100`s

#412 Re: MURIJA TRKELJA KLIX

Post by York Light 100`s »

trcicu trceci wrote:
York Light 100`s wrote:Na stranu sve ali kada pročitam ovo odmah mi muka ali ne zbog navedenih razloga
http://www.klix.ba/vijesti/bih/pogledaj ... /141229085

Da nisu u pitanju ovi iz RSa nego iz federacije tačno bih za ove specijalce navijao kao za naše zmajeve. I onda se pitate zašto je i Klix samo jedan od mnogih gdje većina ima negativno mišljenje i gdje novinari nemaju ni N od novinara.
Čuj ideš čovjeku u lice i blicaš mu u oči nekoliko sekundi i onda pokušavaš isto drugom i onda se čudiš što tako reaguje :-) Ja da sam na njegovom mjestu gurnuo bih tom novinarčiću kameru u grlo. Koja je smisao ovih fotografija 3cm udaljena od lica? Čista provokacija. Hoćeš slike kako policajci napuštaju redakciju Klixa a slikaš njegove nozdrve.
Koja je poenta? Da se objave slike na portalu kako su policajci lijepi izbliza? :-)
Provokacija uspjela, naslov "pogledajte kako policija tuče jadne novinare" pun pogodak :thumbup:
Bolje i nemati slobodu medija nego ovakvu gdje naši novinari i ne znaju šta to znači i gdje je granica.
Rek'o bi ti ne seri, ali necu. Kakve to veze ima, neka mu se ubaci u facu, ovi upali u redakciju i razvalili im sve, odnijeli svu opremu. Pa jesi li ti normalan? Dobro su izdrzali da se ne pobune svi novinari i ne pobiju se sa njima, a ti tu o ovome pricas.
Ljudi su ogorceni bili!
To da li su u pravu ili da li je učinjena nepravda ne mjenja činjenicu da je ovo još jedan primjer zašto je BiH sigurno na zadnjem mjestu što se tiče profesionalnog ponašanja novinara, trend koji je prisutan još od kada je Avdo Avdić radio za 60 minuta gdje je mislio da ima pravo unositi se ljudima u facu samo zato što su oni krivi za nešto treće

Ako je novinaru krivo što radi odnesene opreme i bahatog ponašanja pa ga želi malo zajebavati sa blicom bujrum ali onda neka ne postavlja članak "pogledajte kako policija tuče Klixovce" jer je ovo čista provokacija od strane novinara bila.
JohnnyS

#413 Re: MURIJA TRKELJA KLIX

Post by JohnnyS »

Nismo li prizivali da MUP-ovi prelaze entitetske granice. Ja se sjećam i neke reklame na TV-u... Znate ono, lopov trči, drot za njim, odjednom se drot zalijepi u nevidljivu prepreku i onda dramatičan glas kaže - kriminal ne poznaje granicu.
Creasy

#414 Re: MURIJA TRKELJA KLIX

Post by Creasy »

trcicu trceci wrote:
York Light 100`s wrote:Na stranu sve ali kada pročitam ovo odmah mi muka ali ne zbog navedenih razloga
http://www.klix.ba/vijesti/bih/pogledaj ... /141229085

Da nisu u pitanju ovi iz RSa nego iz federacije tačno bih za ove specijalce navijao kao za naše zmajeve. I onda se pitate zašto je i Klix samo jedan od mnogih gdje većina ima negativno mišljenje i gdje novinari nemaju ni N od novinara.
Čuj ideš čovjeku u lice i blicaš mu u oči nekoliko sekundi i onda pokušavaš isto drugom i onda se čudiš što tako reaguje :-) Ja da sam na njegovom mjestu gurnuo bih tom novinarčiću kameru u grlo. Koja je smisao ovih fotografija 3cm udaljena od lica? Čista provokacija. Hoćeš slike kako policajci napuštaju redakciju Klixa a slikaš njegove nozdrve.
Koja je poenta? Da se objave slike na portalu kako su policajci lijepi izbliza? :-)
Provokacija uspjela, naslov "pogledajte kako policija tuče jadne novinare" pun pogodak :thumbup:
Bolje i nemati slobodu medija nego ovakvu gdje naši novinari i ne znaju šta to znači i gdje je granica.
Rek'o bi ti ne seri, ali necu. Kakve to veze ima, neka mu se ubaci u facu, ovi upali u redakciju i razvalili im sve, odnijeli svu opremu. Pa jesi li ti normalan? Dobro su izdrzali da se ne pobune svi novinari i ne pobiju se sa njima, a ti tu o ovome pricas.
Ljudi su ogorceni bili!

Pa ako su ogorčeni nek to izraze putem pera, a ne da se ovako blamiraju. Pazi naslova! A kad odgledaš video, vidiš da je policajac ispravno postupio.
Dobro su izdrzali da se ne pobune svi novinari i ne pobiju se sa njima,
A ovo je tek glupost dana. Pa pobili bi se oni rado, ali su znali da bi dobili batine i još bi bili privedeni... :D
It_is_a_Leclerc

#415 Re: MURIJA TRKELJA KLIX

Post by It_is_a_Leclerc »

Jesam li ja upravo pročitao da policajac ima pravo da udari nekog ko ga provocira, ili mi se učinilo ?! Molim vas, recite mi da mi se učinilo, recite da ne dijelim kisik sa ljudima koji toliko slabo poznaju pravo uopće.
Creasy

#416 Re: MURIJA TRKELJA KLIX

Post by Creasy »

It_is_a_Leclerc wrote:Jesam li ja upravo pročitao da policajac ima pravo da udari nekog ko ga provocira, ili mi se učinilo ?! Molim vas, recite mi da mi se učinilo, recite da ne dijelim kisik sa ljudima koji toliko slabo poznaju pravo uopće.
A ti si vidio da ga je policajac udario? Ja to nisam vidio. :roll:
mirsek

#417 Re: MURIJA TRKELJA KLIX

Post by mirsek »

Dakle, ko je odobrio antiustavno djelovanje policije RS na podrucju FBIH ?
Da mu konjsku glavu za pocetak serviramo u krevet.
Nesto kontam, ako su ovo NASI odobrili da neke njihove afere ne izlete u javnost, mali princ ima dovoljno ratnog steka da sa par milionceka plati i namiri sudiju da ovakav nelegalni presedan napravi, dobije otkaz i lagano uziva do kraja zivota.
Last edited by mirsek on 29/12/2014 21:14, edited 1 time in total.
Freamon Lester

#418 Re: MURIJA TRKELJA KLIX

Post by Freamon Lester »

Ja sam tek sad vidio ovaj isjecak iz dnevnika i advokata klix-a. Ovaj...hmmm... ovaj.... ja mislim da je ovaj .... :lol: Bolje da krenu bjezati odmah nego da ih ovo cudo brani na sudu. Ovaj bi nevina u zatvor bez problema smjestio... :lol:
Point.

#419 Re: MURIJA TRKELJA KLIX

Post by Point. »

ExNihilo wrote:
Point. wrote:Zelim da karam Zeljku, dok mi prica dirty o dva supka. Oh Zeljka, malena moja.
Misliš, dva papka :D :D
Ee, to mi radi. :-D

Zeljka, ceka te topla postelja od mehke svile iz Bangladesa. Poslije te vodim na cvarke Kod Nedje.
karanana

#420 Re: MURIJA TRKELJA KLIX

Post by karanana »

creasy, da li si ti ikad kao policajac iz kantona sarajevo bio na duznosti u republici srpskoj i ako nisi da li si cuo za takve slucajeve? ne govorim o nekom sitnom kratkom granicnom prelazu nego bas da si bio u istrazi i necemu tipa ovoga?
casica

#421 Re: MURIJA TRKELJA KLIX

Post by casica »

jao_situacije wrote:
sinuhe wrote:Zna Baja kako sa klixom :D
Image
:lol: :lol: :lol: :lol: hu iz d brko in d auto ?
ja ti pitanja :lol: :lol: drti hare ofkors :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
topcam

#422 Re: MURIJA TRKELJA KLIX

Post by topcam »

ima i gore od ovog advokata

Creasy

#423 Re: MURIJA TRKELJA KLIX

Post by Creasy »

karanana wrote:creasy, da li si ti ikad kao policajac iz kantona sarajevo bio na duznosti u republici srpskoj i ako nisi da li si cuo za takve slucajeve? ne govorim o nekom sitnom kratkom granicnom prelazu nego bas da si bio u istrazi i necemu tipa ovoga?

Jesam bio. Meni ovo nije ništa novo, ali vidim da vama jeste.
JThomas

#424 Re: MURIJA TRKELJA KLIX

Post by JThomas »

iz sefa bobar banke nestalo 9 miliona u kešu dvije sedmice prije gubljenja dozvole za rad, ukupni gubitak oko 70 miliona, ko zna koliko zavijenih u crno počev od nekoliko stotina radnika. al' to nije nikad zanimljivo kao ovakvi slučajevi, zato se oni i prave kad ih nema...
Freamon Lester

#425 Re: MURIJA TRKELJA KLIX

Post by Freamon Lester »

BHCluster wrote:Image
Biche sa ovoga se PC-a uredjue sekcija "Ljepotice"... :D
Hahahah kremica je tu... znao sam ja da to neki drkadzija uredjuje... :lol:
Post Reply