USA fan page

Post Reply
area51

#401 Re: USA fan page

Post by area51 »

Ja bih razumio da je tema o norveškoj,danskoj,švedskoj... ali o prekookeanskom šljamu :roll:
LDLT

#402 Re: USA fan page

Post by LDLT »

Image
Stjui

#403 Re: USA fan page

Post by Stjui »

area51 wrote:Ja bih razumio da je tema o norveškoj,danskoj,švedskoj... ali o prekookeanskom šljamu :roll:
cool su i zemlje skandinavije,nema šta.al',nije tema.jel za sve američane kažeš šljam ili za njihove vođe i vanjsku politiku?
zalizani

#404 Re: USA fan page

Post by zalizani »

the great eagle

#405 Re: USA fan page

Post by the great eagle »

JohnnyS wrote:Ne nasjedajte na provokacije ovih teoretičara zavjere i neprijatelja svjetskog mira, žele nas isprovocirati ne bismo li rekli neke teže riječi na pamflete i čudne izjave koje nam postavljaju pa da se zaključa ova najbolja tema u istoriji klixa
Jesi li im se stvarno toliko uvukao u butthole ili (pokusavas da) provociras nekoga :?
JohnnyS

#406 Re: USA fan page

Post by JohnnyS »

the great eagle wrote:
JohnnyS wrote:Ne nasjedajte na provokacije ovih teoretičara zavjere i neprijatelja svjetskog mira, žele nas isprovocirati ne bismo li rekli neke teže riječi na pamflete i čudne izjave koje nam postavljaju pa da se zaključa ova najbolja tema u istoriji klixa
Jesi li im se stvarno toliko uvukao u butthole ili (pokusavas da) provociras nekoga :?

Samo je primitivcima veličanje slobode, demokracije i jednakosti uvlačenje u "butthole"
area51

#407 Re: USA fan page

Post by area51 »

Stjui wrote:
area51 wrote:Ja bih razumio da je tema o norveškoj,danskoj,švedskoj... ali o prekookeanskom šljamu :roll:
cool su i zemlje skandinavije,nema šta.al',nije tema.jel za sve američane kažeš šljam ili za njihove vođe i vanjsku politiku?
Pardon,izvinjenje.Mislim samo na političare naravno kao i na onu ološ(finansijsku) koja upravlja istim tim političarima a iza zavjese su.
the great eagle

#408 Re: USA fan page

JohnnyS wrote:
the great eagle wrote:

Samo je primitivcima veličanje slobode, demokracije i jednakosti uvlačenje u "butthole"
Jao, to kod tebe je nesto ozbiljno... Sta li ce reci Indijanci po rezervatima o toj americkoj slobodi?
JohnnyS

#409 Re: USA fan page

Post by JohnnyS »

the great eagle wrote: Jao, to kod tebe je nesto ozbiljno... Sta li ce reci Indijanci po rezervatima o toj americkoj slobodi?

Mogu samo Manituu zahvaliti što su dio najveće svjetske nacije.
area51

#410 Re: USA fan page

Post by area51 »

Samo je primitivcima veličanje slobode, demokracije i jednakosti uvlačenje u "butthole"[/quote]
Jao, to kod tebe je nesto ozbiljno... Sta li ce reci Indijanci po rezervatima o toj americkoj slobodi?[/quote]
Eh,i ti sad čačkaš po temama...
Ne uklapaš se u ovo kolektivno onanisanje na najslobodarskiju zemlju na kugli zemaljskoj,galaksiji a i šire...
Ćuti,prati ove bjutifl fotke i uzdiši,diši,onaniši... :lol:
the great eagle

#411 Re: USA fan page

area51 wrote:Samo je primitivcima veličanje slobode, demokracije i jednakosti uvlačenje u "butthole"
Jao, to kod tebe je nesto ozbiljno... Sta li ce reci Indijanci po rezervatima o toj americkoj slobodi?
Eh,i ti sad čačkaš po temama...
Ne uklapaš se u ovo kolektivno onanisanje na najslobodarskiju zemlju na kugli zemaljskoj,galaksiji a i šire...
Ćuti,prati ove bjutifl fotke i uzdiši,diši,onaniši... :lol:
Tacno ba', slike zrace nekom "slobodom" :D
Svi slusali price o demokratiji, ljudskim pravima, toleranciji i sl. s******a :-)
Image
Ameri ce vrlo brzo prosiriti svoju demo(n)kratiju (bas kao u Libiji), a o
toleranciji da ne pricam...
agnostic_front

#412 Re: USA fan page

Post by agnostic_front »

Jao offtopica na temi, šta je ovo ovako... :zzzz: :zzzz:
Stjui

#413 Re: USA fan page

Post by Stjui »

area51 wrote: Pardon,izvinjenje.Mislim samo na političare naravno kao i na onu ološ(finansijsku) koja upravlja istim tim političarima a iza zavjese su.
da,ali opet nije sve ni tako crno:

https://www.youtube.com/watch?v=gelCe981y0I(moram napomenuti da lijep video kvari ružan glas i pjesma u pozadini)

a da se vratimo na temu evo i dobar video i kvalitetni pjevači:

https://www.youtube.com/watch?v=dIQ1TLvQViY

:thumbup:
Jack Be Nimble

#414 Re: USA fan page

Post by Jack Be Nimble »

the great eagle wrote: Jao, to kod tebe je nesto ozbiljno... Sta li ce reci Indijanci po rezervatima o toj americkoj slobodi?
Sta ce reci? Nemaju vremena sta da kazu od silnih kasina. Kada se prebroje pare onda ce kazati koju a do tada money money money, must be funny, in the rich man's world.
area51

#415 Re: USA fan page

Post by area51 »

Stjui wrote:
area51 wrote: Pardon,izvinjenje.Mislim samo na političare naravno kao i na onu ološ(finansijsku) koja upravlja istim tim političarima a iza zavjese su.
da,ali opet nije sve ni tako crno:

https://www.youtube.com/watch?v=gelCe981y0I(moram napomenuti da lijep video kvari ružan glas i pjesma u pozadini)

a da se vratimo na temu evo i dobar video i kvalitetni pjevači:

https://www.youtube.com/watch?v=dIQ1TLvQViY

:thumbup:
Daleko od toga da je sve crno,ima mnogo dobrih stvari ali nije vala ni sve bajno kao što pojedini pokušavaju predstaviti.
Mislim da je ova tema zalutala u podforum "Politika"
Altair_SA

#416 Re: USA fan page

Post by Altair_SA »

:smeker:

Image

Image

Image

Dallas TX 8)

Image

Image

Houston TX 8)

Image

Image

Image

Image

Image

San Antonio TX

Image

Image
Gojeni H

#417 Re: USA fan page

Post by Gojeni H »

Altair_SA wrote::smeker:

Ova mlada je pjevala i u Bosni. Dubrave kod Brckog, kamp americke vojske, 1996. godina. Kad joj dugo gledas u zube socijalce imas osjecaj da ces da oslijepis.
Drugi slusali muziku, ja gledao u zube. K'o ja ...
L u c i f e r

#418 Re: USA fan page

Post by L u c i f e r »

Altair_SA wrote::smeker:

Image

Image

Image

Dallas TX 8)

Image

Image

Houston TX 8)

Image

Image

Image

Image

Image

San Antonio TX

Image

Image

Kakva zemlja. Najbolja na svijetu. Nije ni čudo pa je na meti zavisti sitnih duša.

Image
Point.

#419 Re: USA fan page

Post by Point. »

Volio bih posjetiti USA. NY, LA, Boston, Texas, istok, zapad, sjever, jug. Route 66. Ma ljepota brate. Samo mi nikad nece biti jasna njihova ljubav prema oruzju. Citam danas malac od 2 godine poslao u vjecna lovista mater. Upuco je slucajno u WallMartu. Ko ide u jebeni supermarket sa djetetom i utokom u torbi? Tu mi nisu jasni nikako.
L u c i f e r

#420 Re: USA fan page

Post by L u c i f e r »

Point. wrote:Volio bih posjetiti USA. NY, LA, Boston, Texas, istok, zapad, sjever, jug. Route 66. Ma ljepota brate. Samo mi nikad nece biti jasna njihova ljubav prema oruzju. Citam danas malac od 2 godine poslao u vjecna lovista mater. Upuco je slucajno u WallMartu. Ko ide u jebeni supermarket sa djetetom i utokom u torbi? Tu mi nisu jasni nikako.
Ljudi su potomci kauboja, pionira, trapera, revolveraša, rendžera, lovaca na bufale... :)
daddy-kool

#421 Re: USA fan page

Post by daddy-kool »

Image
Image
Image
LDLT

#422 Re: USA fan page

Post by LDLT »

Amerika je daleko ispred svih po broju vatrenog oružja per capita, makar pitaj boga koliko je prijavljeno u drugim zemljama. Diže ih i što imaju dosta gun frikova koji imaju mali arsenal doma. Oni to jednostavno doživljavaju kao pravo garantirano ustavom.
I to nije baš ono bilo kakvo oružje, sve i svašta se može kupiti uz minimalnu provjeru, a nije da im fali love.
Registrirano - 270 milijuna komada vatrenog oružja među civilima.
Znači, ako planiraš ratovat s njima, tj. u nekakvu kopnenu invaziju, rasturit njihovu vojsku je ustvari lakši dio :D

Srbija u top 5, po wiki čak i druga per capita.
Ima ustvari dosta zapadnih zemalja u top 15/20, čak i Island, Francuska, Njemačka, Kanada.
Point.

#423 Re: USA fan page

Post by Point. »

L u c i f e r wrote:
Point. wrote:Volio bih posjetiti USA. NY, LA, Boston, Texas, istok, zapad, sjever, jug. Route 66. Ma ljepota brate. Samo mi nikad nece biti jasna njihova ljubav prema oruzju. Citam danas malac od 2 godine poslao u vjecna lovista mater. Upuco je slucajno u WallMartu. Ko ide u jebeni supermarket sa djetetom i utokom u torbi? Tu mi nisu jasni nikako.
Ljudi su potomci kauboja, pionira, trapera, revolveraša, rendžera, lovaca na bufale... :)
I u Evropi se ratovalo i ubijalo vise nego tamo pa opet ne setamo sa utokama po carsiji.
JohnnyS

#424 Re: USA fan page

Post by JohnnyS »

L u c i f e r

#425 Re: USA fan page

Post by L u c i f e r »

Point. wrote:
L u c i f e r wrote:
I u Evropi se ratovalo i ubijalo vise nego tamo pa opet ne setamo sa utokama po carsiji.
Divlji zapad je živ u njihovom kolektivnom sjećanju i tradiciji, a oružja ima itekako i kod nas, samo pogledaj crnu hroniku... :)

http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /141216005
http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /141208075
http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /141205123
http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /141201097
...
Post Reply