USA fan page
- area51
#401 Re: USA fan page
Ja bih razumio da je tema o norveškoj,danskoj,švedskoj... ali o prekookeanskom šljamu 
- Stjui
#403 Re: USA fan page
cool su i zemlje skandinavije,nema šta.al',nije tema.jel za sve američane kažeš šljam ili za njihove vođe i vanjsku politiku?area51 wrote:Ja bih razumio da je tema o norveškoj,danskoj,švedskoj... ali o prekookeanskom šljamu
- the great eagle
#405 Re: USA fan page
Jesi li im se stvarno toliko uvukao u butthole ili (pokusavas da) provociras nekogaJohnnyS wrote:Ne nasjedajte na provokacije ovih teoretičara zavjere i neprijatelja svjetskog mira, žele nas isprovocirati ne bismo li rekli neke teže riječi na pamflete i čudne izjave koje nam postavljaju pa da se zaključa ova najbolja tema u istoriji klixa
- JohnnyS
#406 Re: USA fan page
the great eagle wrote:Jesi li im se stvarno toliko uvukao u butthole ili (pokusavas da) provociras nekogaJohnnyS wrote:Ne nasjedajte na provokacije ovih teoretičara zavjere i neprijatelja svjetskog mira, žele nas isprovocirati ne bismo li rekli neke teže riječi na pamflete i čudne izjave koje nam postavljaju pa da se zaključa ova najbolja tema u istoriji klixa
Samo je primitivcima veličanje slobode, demokracije i jednakosti uvlačenje u "butthole"
- area51
#407 Re: USA fan page
Pardon,izvinjenje.Mislim samo na političare naravno kao i na onu ološ(finansijsku) koja upravlja istim tim političarima a iza zavjese su.Stjui wrote:cool su i zemlje skandinavije,nema šta.al',nije tema.jel za sve američane kažeš šljam ili za njihove vođe i vanjsku politiku?area51 wrote:Ja bih razumio da je tema o norveškoj,danskoj,švedskoj... ali o prekookeanskom šljamu
- the great eagle
#408 Re: USA fan page
Jao, to kod tebe je nesto ozbiljno... Sta li ce reci Indijanci po rezervatima o toj americkoj slobodi?JohnnyS wrote:the great eagle wrote:Jesi li im se stvarno toliko uvukao u butthole ili (pokusavas da) provociras nekogaJohnnyS wrote:Ne nasjedajte na provokacije ovih teoretičara zavjere i neprijatelja svjetskog mira, žele nas isprovocirati ne bismo li rekli neke teže riječi na pamflete i čudne izjave koje nam postavljaju pa da se zaključa ova najbolja tema u istoriji klixa
Samo je primitivcima veličanje slobode, demokracije i jednakosti uvlačenje u "butthole"
- JohnnyS
#409 Re: USA fan page
the great eagle wrote: Jao, to kod tebe je nesto ozbiljno... Sta li ce reci Indijanci po rezervatima o toj americkoj slobodi?
Mogu samo Manituu zahvaliti što su dio najveće svjetske nacije.
- area51
#410 Re: USA fan page
Samo je primitivcima veličanje slobode, demokracije i jednakosti uvlačenje u "butthole"[/quote]
Jao, to kod tebe je nesto ozbiljno... Sta li ce reci Indijanci po rezervatima o toj americkoj slobodi?[/quote]
Eh,i ti sad čačkaš po temama...
Ne uklapaš se u ovo kolektivno onanisanje na najslobodarskiju zemlju na kugli zemaljskoj,galaksiji a i šire...
Ćuti,prati ove bjutifl fotke i uzdiši,diši,onaniši...
Jao, to kod tebe je nesto ozbiljno... Sta li ce reci Indijanci po rezervatima o toj americkoj slobodi?[/quote]
Eh,i ti sad čačkaš po temama...
Ne uklapaš se u ovo kolektivno onanisanje na najslobodarskiju zemlju na kugli zemaljskoj,galaksiji a i šire...
- the great eagle
#411 Re: USA fan page
area51 wrote:Samo je primitivcima veličanje slobode, demokracije i jednakosti uvlačenje u "butthole"
Jao, to kod tebe je nesto ozbiljno... Sta li ce reci Indijanci po rezervatima o toj americkoj slobodi?
Tacno ba', slike zrace nekom "slobodom"Eh,i ti sad čačkaš po temama...
Svi slusali price o demokratiji, ljudskim pravima, toleranciji i sl. s******a

Ameri ce vrlo brzo prosiriti svoju demo(n)kratiju (bas kao u Libiji), a o
toleranciji da ne pricam...
- agnostic_front
#412 Re: USA fan page
Jao offtopica na temi, šta je ovo ovako...

- Stjui
#413 Re: USA fan page
da,ali opet nije sve ni tako crno:area51 wrote: Pardon,izvinjenje.Mislim samo na političare naravno kao i na onu ološ(finansijsku) koja upravlja istim tim političarima a iza zavjese su.
https://www.youtube.com/watch?v=gelCe981y0I(moram napomenuti da lijep video kvari ružan glas i pjesma u pozadini)
a da se vratimo na temu evo i dobar video i kvalitetni pjevači:
https://www.youtube.com/watch?v=dIQ1TLvQViY
- Jack Be Nimble
#414 Re: USA fan page
Sta ce reci? Nemaju vremena sta da kazu od silnih kasina. Kada se prebroje pare onda ce kazati koju a do tada money money money, must be funny, in the rich man's world.the great eagle wrote: Jao, to kod tebe je nesto ozbiljno... Sta li ce reci Indijanci po rezervatima o toj americkoj slobodi?
- area51
#415 Re: USA fan page
Daleko od toga da je sve crno,ima mnogo dobrih stvari ali nije vala ni sve bajno kao što pojedini pokušavaju predstaviti.Stjui wrote:da,ali opet nije sve ni tako crno:area51 wrote: Pardon,izvinjenje.Mislim samo na političare naravno kao i na onu ološ(finansijsku) koja upravlja istim tim političarima a iza zavjese su.
https://www.youtube.com/watch?v=gelCe981y0I(moram napomenuti da lijep video kvari ružan glas i pjesma u pozadini)
a da se vratimo na temu evo i dobar video i kvalitetni pjevači:
https://www.youtube.com/watch?v=dIQ1TLvQViY
Mislim da je ova tema zalutala u podforum "Politika"
- Altair_SA
#416 Re: USA fan page

Dallas TX

Houston TX

San Antonio TX

- Gojeni H
#417 Re: USA fan page
Ova mlada je pjevala i u Bosni. Dubrave kod Brckog, kamp americke vojske, 1996. godina. Kad joj dugo gledas u zube socijalce imas osjecaj da ces da oslijepis.Altair_SA wrote:![]()
Drugi slusali muziku, ja gledao u zube. K'o ja ...
-
L u c i f e r
#418 Re: USA fan page
Altair_SA wrote:![]()
Dallas TX![]()
Houston TX![]()
San Antonio TX
Kakva zemlja. Najbolja na svijetu. Nije ni čudo pa je na meti zavisti sitnih duša.

- Point.
#419 Re: USA fan page
Volio bih posjetiti USA. NY, LA, Boston, Texas, istok, zapad, sjever, jug. Route 66. Ma ljepota brate. Samo mi nikad nece biti jasna njihova ljubav prema oruzju. Citam danas malac od 2 godine poslao u vjecna lovista mater. Upuco je slucajno u WallMartu. Ko ide u jebeni supermarket sa djetetom i utokom u torbi? Tu mi nisu jasni nikako.
-
L u c i f e r
#420 Re: USA fan page
Ljudi su potomci kauboja, pionira, trapera, revolveraša, rendžera, lovaca na bufale...Point. wrote:Volio bih posjetiti USA. NY, LA, Boston, Texas, istok, zapad, sjever, jug. Route 66. Ma ljepota brate. Samo mi nikad nece biti jasna njihova ljubav prema oruzju. Citam danas malac od 2 godine poslao u vjecna lovista mater. Upuco je slucajno u WallMartu. Ko ide u jebeni supermarket sa djetetom i utokom u torbi? Tu mi nisu jasni nikako.
-
daddy-kool
-
LDLT
#422 Re: USA fan page
Amerika je daleko ispred svih po broju vatrenog oružja per capita, makar pitaj boga koliko je prijavljeno u drugim zemljama. Diže ih i što imaju dosta gun frikova koji imaju mali arsenal doma. Oni to jednostavno doživljavaju kao pravo garantirano ustavom.
I to nije baš ono bilo kakvo oružje, sve i svašta se može kupiti uz minimalnu provjeru, a nije da im fali love.
Registrirano - 270 milijuna komada vatrenog oružja među civilima.
Znači, ako planiraš ratovat s njima, tj. u nekakvu kopnenu invaziju, rasturit njihovu vojsku je ustvari lakši dio
Srbija u top 5, po wiki čak i druga per capita.
Ima ustvari dosta zapadnih zemalja u top 15/20, čak i Island, Francuska, Njemačka, Kanada.
I to nije baš ono bilo kakvo oružje, sve i svašta se može kupiti uz minimalnu provjeru, a nije da im fali love.
Registrirano - 270 milijuna komada vatrenog oružja među civilima.
Znači, ako planiraš ratovat s njima, tj. u nekakvu kopnenu invaziju, rasturit njihovu vojsku je ustvari lakši dio
Srbija u top 5, po wiki čak i druga per capita.
Ima ustvari dosta zapadnih zemalja u top 15/20, čak i Island, Francuska, Njemačka, Kanada.
- Point.
#423 Re: USA fan page
I u Evropi se ratovalo i ubijalo vise nego tamo pa opet ne setamo sa utokama po carsiji.L u c i f e r wrote:Ljudi su potomci kauboja, pionira, trapera, revolveraša, rendžera, lovaca na bufale...Point. wrote:Volio bih posjetiti USA. NY, LA, Boston, Texas, istok, zapad, sjever, jug. Route 66. Ma ljepota brate. Samo mi nikad nece biti jasna njihova ljubav prema oruzju. Citam danas malac od 2 godine poslao u vjecna lovista mater. Upuco je slucajno u WallMartu. Ko ide u jebeni supermarket sa djetetom i utokom u torbi? Tu mi nisu jasni nikako.
- JohnnyS
-
L u c i f e r
#425 Re: USA fan page
Divlji zapad je živ u njihovom kolektivnom sjećanju i tradiciji, a oružja ima itekako i kod nas, samo pogledaj crnu hroniku...Point. wrote:I u Evropi se ratovalo i ubijalo vise nego tamo pa opet ne setamo sa utokama po carsiji.L u c i f e r wrote:Ljudi su potomci kauboja, pionira, trapera, revolveraša, rendžera, lovaca na bufale...Point. wrote:Volio bih posjetiti USA. NY, LA, Boston, Texas, istok, zapad, sjever, jug. Route 66. Ma ljepota brate. Samo mi nikad nece biti jasna njihova ljubav prema oruzju. Citam danas malac od 2 godine poslao u vjecna lovista mater. Upuco je slucajno u WallMartu. Ko ide u jebeni supermarket sa djetetom i utokom u torbi? Tu mi nisu jasni nikako.
http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /141216005
http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /141208075
http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /141205123
http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /141201097
...