Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
LSD
#401 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
ja ocekujem da Safet otvori dušu i progovori o NS, da cujemo i B stranu ploče....da istrese sav shit koji se nakupio...ima tu materijala dosta 
-
todd_smith
#402 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
pape ce progovoriti kada vise ne bude ni relativno da se prica o tome
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#403 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
dok god mu pare ne isplate šutiće
-
LSD
#404 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Ne
SAD treba progovoriti i istresti sva gov.na u vezi Saveza i nek ide sve u 3 pm....sad je momenat, željezo se kuje dok je vruce....a ima tog dreka za izvoza, sigurno
i na sudu se sasluša druga strana....Safete, nemoj ništa porucivati Meši - nego reci o bandi šta imaš reci....otvoreno i pred medijima.
a pare mu svakako moraju isplatiti....da Bog da ih ogulio do kože....sve one naplacene baklje od sirotinje, tokom godina.
i na sudu se sasluša druga strana....Safete, nemoj ništa porucivati Meši - nego reci o bandi šta imaš reci....otvoreno i pred medijima.
a pare mu svakako moraju isplatiti....da Bog da ih ogulio do kože....sve one naplacene baklje od sirotinje, tokom godina.
-
todd_smith
#405 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
jedno je sta je ispravno za repku i sam savez i sam bh fudbal, drugo sta je ispravno za dzep
kao da mesu, papeta, begica, bilo koju drugu osobu u bh fudbalu boli kurac za repkom kao ekipom i narednim generacijama
zapravo brinu se, ali sve dok ima para tu
papeta kada isplate nece se vise cuti, slicno sa svakom drugom osobom
kao da mesu, papeta, begica, bilo koju drugu osobu u bh fudbalu boli kurac za repkom kao ekipom i narednim generacijama
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#406 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
pa šta? to ja ne smijem napisati nešto subjektivno i kao navijač?tcz wrote:
kad ovo napise admin e jebaji ga onda...![]()
Kako ocekivat od drugi forumasa da Meši odma ne nabace neki ''fin'' nadimak.
Safet je dokazao svoju tvrdoglavost i indolentnost (šta ja imam gledati kasete drugih ekipa?!) pa je zaslužio nadimak. za mene će i Meša zaslužiti ako pravio gluposti.
ne ako ne bude imao sreće, rezultat, pogrešnu taktiku ili slično. nego ako bude tvrdoglava mazga, bezobrazan, bude radio na štetu reprezentacije, svjesno vukao poteze koji nisu najboljem interesu reprezentacije i sl...
-
tcz
#407 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
pa nista, samo udriChmoljo wrote:
pa šta? to ja ne smijem napisati nešto subjektivno i kao navijač?
Safet je dokazao svoju tvrdoglavost i indolentnost (šta ja imam gledati kasete drugih ekipa?!) pa je zaslužio nadimak. za mene će i Meša zaslužiti ako pravio gluposti.
ne ako ne bude imao sreće, rezultat, pogrešnu taktiku ili slično. nego ako bude tvrdoglava mazga, bezobrazan, bude radio na štetu reprezentacije, svjesno vukao poteze koji nisu najboljem interesu reprezentacije i sl...
Vec zamisljam Mesine nadimke ako kojim slucajem ne ispunjavo zelje forumasa, ako je Pape sa nakom glavom mozes mislit sta ceka Mesu ceka.
- IcedMFEarth
#408 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Meša mi liči pomalo na ljenjivca 
- Chmoljo
#409 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
opet pitam, pa šta?tcz wrote:
pa nista, samo udrivaljda je sad in ko ce dati pogrdniji nadimak. Nisi mjerodavan ako nisi nabacio nadimak, zar se misljenja ne mogu iskazati bez nadimaka. Ne vidim te nadimke Begicu i kompanjolima...
Vec zamisljam Mesine nadimke ako kojim slucajem ne ispunjavo zelje forumasa, ako je Pape sa nakom glavom mozes mislit sta ceka Mesu ceka.
jesam li ja novinar? jesam li zvaničnik neke organizacije? ko je uopšte mjerodavan od forumaša?
svi iznosimo svoje lične stavove, a ko prati reprezentaciju, i ko je emotivan u vezi toga, normalno je da će ljutnju izraziti na takav način. ta kultura, bečka škola ovo ono... to ostavljam navijačima Lihtenštajna i San Marina.
-
tcz
#410 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
samo udri, ovo ono uzivaj u tomeChmoljo wrote:opet pitam, pa šta?tcz wrote:
pa nista, samo udrivaljda je sad in ko ce dati pogrdniji nadimak. Nisi mjerodavan ako nisi nabacio nadimak, zar se misljenja ne mogu iskazati bez nadimaka. Ne vidim te nadimke Begicu i kompanjolima...
jesam li ja novinar? jesam li zvaničnik neke organizacije? ko je uopšte mjerodavan od forumaša?
svi iznosimo svoje lične stavove, a ko prati reprezentaciju, i ko je emotivan u vezi toga, normalno je da će ljutnju izraziti na takav način. ta kultura, bečka škola ovo ono... to ostavljam navijačima Lihtenštajna i San Marina.
- Chmoljo
-
Baresi 6
#412 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
IcedMFEarth wrote:Meša mi liči pomalo na ljenjivca
-
salle_eh1986
#413 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
malo li ih je ko papetodd_smith wrote:jedno je sta je ispravno za repku i sam savez i sam bh fudbal, drugo sta je ispravno za dzep
za njega se haman pa nijen čulo dok nije sjeo na klupu a tako neće ni sad
dok za ov ostale jest koliko toliko
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
-
Korisničkoime
#415 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
@trcicu trceci
Hebi ga drug ja odgovorio na post al haman pa mod obrisao jbg da ne bude da te ignorišem ili nešto tako, tako halali nije do mene ne znam šta učinih pa obrisaše il me oči varaju.
Hebi ga drug ja odgovorio na post al haman pa mod obrisao jbg da ne bude da te ignorišem ili nešto tako, tako halali nije do mene ne znam šta učinih pa obrisaše il me oči varaju.
- jeza u ledja
#416 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Charuga wrote: Mehmed Meša Baždarević je tema, manite se drugih koji su bili u opciji za selektora!
Mesa Bazdarevic je tema, manite se bivsih selektora.Chmoljo wrote: Safet je dokazao svoju tvrdoglavost i indolentnost (šta ja imam gledati kasete drugih ekipa?!) pa je zaslužio nadimak. za mene će i Meša zaslužiti ako pravio gluposti.
.
Mislim da je drugi moderator upozorio da ce banovati sve koji budu spominjali bivseg selektora.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#417 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
jeza u ledja wrote:Charuga wrote: Mehmed Meša Baždarević je tema, manite se drugih koji su bili u opciji za selektora!Mesa Bazdarevic je tema, manite se bivsih selektora.Chmoljo wrote: Safet je dokazao svoju tvrdoglavost i indolentnost (šta ja imam gledati kasete drugih ekipa?!) pa je zaslužio nadimak. za mene će i Meša zaslužiti ako pravio gluposti.
.
Mislim da je drugi moderator upozorio da ce banovati sve koji budu spominjali bivseg selektora.
neka se manu više i bivših i mogućih.....ako im je baš zapelo da dumaju više o tome otvorite brate druge teme pa šiljite
dajte da ovdje pratimo rad novog selektora i da vidimo šta je dobro i šta je loše
-
Mirza007
#418 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Nisam pratio Bazdarevica kao trenera.
Moze li neko ukratko navesti njegove osnovne trenerske karakteristike (kakav nacin igre preferira, taktiku, formacije itd.)?
Moze li neko ukratko navesti njegove osnovne trenerske karakteristike (kakav nacin igre preferira, taktiku, formacije itd.)?
- It_is_a_Leclerc
#419 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Evo dovodi Meša Francuza za kondicionog trenera.
Kad se sjetim one bruke po Brazilu, kad je Piplica bio sve - od kafe kuharice do kondicionog trenera.
-
todd_smith
#420 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Naseg lika koji je u Francuskoj, koji je takodjer bio tu sa Cirom, znaci ne Francuza, velika razlikaIt_is_a_Leclerc wrote:Evo dovodi Meša Francuza za kondicionog trenera.Kad se sjetim one bruke po Brazilu, kad je Piplica bio sve - od kafe kuharice do kondicionog trenera.
- It_is_a_Leclerc
#421 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
todd_smith wrote:Naseg lika koji je u Francuskoj, koji je takodjer bio tu sa Cirom, znaci ne Francuza, velika razlikaIt_is_a_Leclerc wrote:Evo dovodi Meša Francuza za kondicionog trenera.Kad se sjetim one bruke po Brazilu, kad je Piplica bio sve - od kafe kuharice do kondicionog trenera.
Baždarević će sam izabrati svoje saradnike, a kako saznajemo, reprezentacija će konačno dobiti i kondicionog trenera. Baždareviću će pomagati strateg iz Francuske.
Također, prvi kandidat za trenera golmana reprezentacije je Enver Lugušić, koji je za vrijeme Ćirine ere bio u državnom timu.
-
todd_smith
#422 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
polupo loncice halali 
- mushkile chibira
#423 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Last edited by mushkile chibira on 11/01/2015 12:05, edited 1 time in total.
- and
#424 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
volio bih u stručnom štabu vidjeti elvira rahimića i mislim da bi mogao puno pomoći meši.
šteta bi bila tulića potrošiti za tu poziciju.
treba mu dati da bude predsjednik saveza rs,kad ga toliko guraju i vole.
šteta bi bila tulića potrošiti za tu poziciju.
treba mu dati da bude predsjednik saveza rs,kad ga toliko guraju i vole.
-
Udbas
#425 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Meša će nas odvesti na EP. Sasvim sam ubijeđen u to. Imao onu pravu pacovsku facu, hinjavu. A takvi obično ostvare uspjeh.