Dobro bi bilo da nam neko nekad objasni cime se to gospon Shiddi bavi. Pa lik ima nekakvu fantomsku web stranicu, ono klasika sve i svasta pomalo.
http://www.shiddi.com/home.html
Na stranici mu evo vec nekoliko godina stoji kao otvorenje Bristola, pa jebote kakva je to firma ako joj je glavni projekat nekakav hotelcic u Bosni.
Znaci obrce kao dole milijarde, a zivi u Sarajevu u hotelu. Ok, mene samo zanima kako jedan menadzer moze dopustiti da vodi takvu kompaniju, a da fakticki nikad nije tamo.
Mada, eto mozda grijesim, vjerovatno kupi te milijarde od rente u SCC-u.
I nije problem, gradi, ali jbmu daj da vidimo prvo ko si i sta si. Al naravno da to nikad necemo saznat. Jer su nasli nekakvo arapce, boga pitaj jel i arap, rekli mu pojavljuj se kad krene gradnja i dovidjenja, nama prepusti ostalo, nemoj nista ni pricat, ni nista, nek te uslikaju i dovidjenja... A zna se ko su ti, isti oni koji se kunu da nemaju marke, al zato imaju racune po kajmanskim ostrvima itd.
I ne mislim da je ovo neka teorija zavjere, jer ovi se nisu ni potrudili da nesto kriju, jebe im se, znaju da u Bosni moze sve. Doneses milion, odakle ti, ma daj ba djes me to pitat, haje ba ima se, ma ja i to sto kazes daj vamo.