Šta mogu učiniti Bošnjaci u slučaju raspada BiH?

Post Reply
Hafis

#401 Re: Šta mogu učiniti Bošnjaci u slučaju raspada BiH?

Post by Hafis »

To jest. Imaju Papeta i Džeku.... a i Mevlid se u Zenici socijalizirao u dobra doba. I da nije ovih zlih Srba i Hrvata davno bi to ušlo u EU.
Streptokok

#402 Re: Šta mogu učiniti Bošnjaci u slučaju raspada BiH?

Post by Streptokok »

.
Last edited by Streptokok on 04/02/2015 18:23, edited 1 time in total.
Streptokok

#403 Re: Šta mogu učiniti Bošnjaci u slučaju raspada BiH?

Post by Streptokok »

.
Last edited by Streptokok on 04/02/2015 18:23, edited 1 time in total.
DeutscheAusweis

#404 Re: Šta mogu učiniti Bošnjaci u slučaju raspada BiH?

Post by DeutscheAusweis »

Hafis wrote:To jest. Imaju Papeta i Džeku.... a i Mevlid se u Zenici socijalizirao u dobra doba. I da nije ovih zlih Srba i Hrvata davno bi to ušlo u EU.
Slab ti je argument...probaj ponovo.
Danguba

#405 Re: Šta mogu učiniti Bošnjaci u slučaju raspada BiH?

Post by Danguba »

Hafis wrote:To jest. Imaju Papeta i Džeku.... a i Mevlid se u Zenici socijalizirao u dobra doba. I da nije ovih zlih Srba i Hrvata davno bi to ušlo u EU.
a mevlid je???

dje's hafizaga, sta mai dole...kroji li se treci ili jos uvijek prebacujete sjediste iz zapadnog jos zapadnije... :D
Streptokok

#406 Re: Šta mogu učiniti Bošnjaci u slučaju raspada BiH?

Post by Streptokok »

.
Last edited by Streptokok on 04/02/2015 18:22, edited 1 time in total.
kopijas34

#407 Re: Šta mogu učiniti Bošnjaci u slučaju raspada BiH?

Post by kopijas34 »

http://www.klix.ba/sport/nogomet/real-m ... /141127161

Real madrid zbog muslimana uklonio kriz sa svojeg grba. :D
Zato sto ih finansiraju arapi.

Isto tako ti arapi traze od vicica da izgradi u Beogradu najvecu dzamiju u evropi. I onda kada bi neko sranje pocelo u Bosni, braca arapi, bi gledali u Vucica i trazili od njega da pomogne "braci muslimanima". Najbitnije je u svemu uvijek bio novac. Ako imas novac mozes apsolutno sve kupiti. Pa i lojalnost drzava koji su nekada bili izrazito anti muslimanski nastrojene.

To je onaj isti Abu Dhabi koji finansira srbiju sa najvecim kreditom koju je srbija ikada dobila. :D
Popularno receno: Drze ga u dzepu.

Image

Image
Hafis

#408 Re: Šta mogu učiniti Bošnjaci u slučaju raspada BiH?

Post by Hafis »

Jao lobanje u ovog Arapa s Vučićem :D

Daj bola Olandez, odluči se više između Turaka i Arapa
kopijas34

#409 Re: Šta mogu učiniti Bošnjaci u slučaju raspada BiH?

Post by kopijas34 »

Hafis wrote:Jao lobanje u ovog Arapa s Vučićem :D

Olandez?

Kao sto je Duvutuglu rekao:

"Za Tursku politiku strategijske dubine na balkanu je od primarnog znacaja ukljuciti i druge arapske zemlje."

Dakle Turski i arapski interesi to je sve u ped deka. Muslimanski interesi.
Last edited by kopijas34 on 27/11/2014 20:30, edited 1 time in total.
Hafis

#410 Re: Šta mogu učiniti Bošnjaci u slučaju raspada BiH?

Post by Hafis »

Sve je to gola karina od interesa...
A i onako su se o ljutu jadu zabavili, a kako je krenulo bit će interesantnih CNN vijesti i iz trih pitomih prijateljskih krajeva.
Meni i tebi je raditi, odnosno primati socijalu..kako kome, a lako ćemo mi za kozojebe. Daleko je to.
kopijas34

#411 Re: Šta mogu učiniti Bošnjaci u slučaju raspada BiH?

Post by kopijas34 »

Hafis wrote:Sve je to gola karina od interesa...
A i onako su se o ljutu jadu zabavili, a kako je krenulo bit će interesantnih CNN vijesti i iz trih pitomih prijateljskih krajeva.
Meni i tebi je raditi, odnosno primati socijalu..kako kome, a lako ćemo mi za kozojebe. Daleko je to.
Dobro hafise. Ako je tebi tako lakse. Lako cemo za kozojebe. :D
Uredu hafize. U pravu si hafise. I ja sam tako nekako pozitivan kao i ti.

Nego imam neki filing; kada nam se Turska raspadne i kada ovaj ISIL udje u Tursku da posle toga brzo dolazi i treci entitet. A ubrzo ce i Saudijci i Emiracani pustiti balkan na miru i onda se po prvi put, od stoljeca sedmog, proglasava treci. Ja zaista mislim da ce tako biti.

Pogotovo ovi giganti hercegovacki poput Violete ako malo poguraju stvari. Nista na bausteli nam ima raditi hercegovackoj.

:lol:
Mario979

#413 Re: Šta mogu učiniti Bošnjaci u slučaju raspada BiH?

Post by Mario979 »

Pa ništa ostaće im njihov dio 24%

Nije to loš komad 'frtalj Bosne '
-H-E-L-L-

#414 Re: Šta mogu učiniti Bošnjaci u slučaju raspada BiH?

Post by -H-E-L-L- »

Tako je. Kada dodje taj trenutak hrabri internet bojovnici ce hirurski povuci granicu jednom efikasnom akcijom tako da dzihadlijama ostane 24%,fino ce skinut kakvu kartu s neta i kliknut opciju edit.Ima da oni bezveznjaci muslimanski zadrhte.
Mario979

#415 Re: Šta mogu učiniti Bošnjaci u slučaju raspada BiH?

Post by Mario979 »

-H-E-L-L- wrote:Tako je. Kada dodje taj trenutak hrabri internet bojovnici ce hirurski povuci granicu jednom efikasnom akcijom tako da dzihadlijama ostane 24%,fino ce skinut kakvu kartu s neta i kliknut opciju edit.Ima da oni bezveznjaci muslimanski zadrhte.
Niko njih neće tjerati u tih 24 % jer oni objektivno i dan danas kontrolišu i žive na samo 24 % jer na toj teritoriji se slavi ZAVNOBIH i navija za zmajeve.
-H-E-L-L-

#416 Re: Šta mogu učiniti Bošnjaci u slučaju raspada BiH?

Post by -H-E-L-L- »

I ovi ovdje postovi samo dokazuju da je Bosnjacima velika sreca sto za zemljake imaju katolicki narod sa ovakvim nacinom razmisljanja i shvatanjima.Bar smo negdje imali srece.
tandmand

#417 Re: Šta mogu učiniti Bošnjaci u slučaju raspada BiH?

Post by tandmand »

Mario979 wrote:Niko njih neće tjerati u tih 24 % jer oni objektivno i dan danas kontrolišu i žive na samo 24 % jer na toj teritoriji se slavi ZAVNOBIH i navija za zmajeve.
Nema nista od srpskog Krima i hrvatskog Donbasa u BiH.
Vaši taktički saveznici: :D
Image
Mario979

#418 Re: Šta mogu učiniti Bošnjaci u slučaju raspada BiH?

Post by Mario979 »

tandmand wrote:
Mario979 wrote:Niko njih neće tjerati u tih 24 % jer oni objektivno i dan danas kontrolišu i žive na samo 24 % jer na toj teritoriji se slavi ZAVNOBIH i navija za zmajeve.
Image
BiH je podjeljena ali tako da je samo Bošnjaci vide i imaju osjećaj da je cijelovita ali na terenu druga slika skroz..
Nomo

#419 Re: Šta mogu učiniti Bošnjaci u slučaju raspada BiH?

Post by Nomo »

Ali Kemal wrote:Onako objektivno pricas nebuloze, nista nije rjeseno, BiH je i dalje na samom dnu evropske ljestvice, a i sire :oops:
rece bosnjak jure i prdnu u cabar 8)
Nomo

#420 Re: Šta mogu učiniti Bošnjaci u slučaju raspada BiH?

Post by Nomo »

Hafis wrote:To jest.
Imaju Papeta i Džeku
.... a i Mevlid se u Zenici socijalizirao u dobra doba. I da nije ovih
zlih Srba i Hrvata
davno bi to ušlo u EU.
nidje veze . dok dzeko ganja loptu praljak mijenja pelene mladicu . jer dogovor iz karadjordjeva i gratza ne poznaje granice . :)
Nomo

#421 Re: Šta mogu učiniti Bošnjaci u slučaju raspada BiH?

Post by Nomo »

Hafis wrote:Jao lobanje u ovog Arapa s Vučićem :D

vidi ga isti afis iz maladjih dana , genetika je cudo

http://tvsa.ba/img/news/615x340/30568.jpg
Nomo

#422 Re: Šta mogu učiniti Bošnjaci u slučaju raspada BiH?

Post by Nomo »

Mario979 wrote:Pa ništa ostaće im njihov dio 24%

Nije to loš komad 'frtalj Bosne '
a vidi ga , sto je pametan ko caca
Last edited by Nomo on 28/11/2014 02:38, edited 1 time in total.
Nomo

#423 Re: Šta mogu učiniti Bošnjaci u slučaju raspada BiH?

Post by Nomo »

Mario979 wrote:
tandmand wrote:
Image
BiH je podjeljena ali tako da je samo Bošnjaci vide i imaju osjećaj da je cijelovita ali na terenu druga slika skroz..
haj sad otvori takulin i pogledaj koju valutu imas i sta ti pise na licnoj karti . onda otidji u tomislav grad i ubaci bankovnu karticu u ATM masinu i pogledaj opcije jezika . pogledaj svoje sudske naloge , svoje racune za struju , vodu ...pogledaj malo kako ti se zove vojska i gdje se nalazi ambasada republike hrvatske u BOSNI . pa onda sjedi u auto i kreni prema dalmaciji . ne zaboravi pokazati pasos tamo negdje pored bosanske zastave jer ces biti vracen u selo svoje malo bosansko . kada ti hrvatski carinik kaze ,, sretno bosanac i nemoj u dobuku vodu ako nisi neki plivac ,, nemoj da srdis, jer srdo moja ako se ja more nasrdim na te ne ce nas pomiriti ....... :lol: ti ne znas naravno ovu divnu bosansku sevdalinku jer ti slusas thomsona i gange . vidimo se kume u bosni ponosnoj . sta ti ja mogu . meni bosna i hercegovina a tebi jad , mrznja, zavist , gorcina , pakost , neizvjenost , ocaj , cemer , bolest , depresija , tuga i i na kraju krajeva qarina . haj zivio i poselami tamo u BOSNI . :P
Nomo

#424 Re: Šta mogu učiniti Bošnjaci u slučaju raspada BiH?

Post by Nomo »

Ali Kemal wrote:
kopijas34 wrote:
Ali Kemal wrote:Onako objektivno pricas nebuloze, nista nije rjeseno, BiH je i dalje na samom dnu evropske ljestvice, a i sire :oops:
Hrvatsko pitanje u BiH je sigurno iz temelja rijeseno. Jer bez Hrvata nemas ni Hrvatskog pitanja. I ti sigurno tipkas negdje iz Zagreba ili iz Njemacke. Nema vas vis eu Bosni. Ako vas i ima ond aste ili asmilirani ili razmisljate jako ozbiljno o selidbi ili nevidite buducnost u zemlji gdje ste manjina. Zato mi je malo smijesno tvoje kurcenje ali haj.
Onako ukratko, tako razmisljaju fasisti, planiraju nestanak cijelog jednog naroda :oops:
druze tito kupicu ti ficu a mercedes anti pavelicu 8) 8-) :lol: :lol: :lol: a ali kemal ce biti vozac mecedesa a Nomo ce biti vozac fice :lol: :lol: :lol: morel tako kumasine yebemu mu snajku na pazaru . ma more , ko kaze da ne mere :twisted: evo ruka ruci nismo turci :razz:
Mario979

#425 Re: Šta mogu učiniti Bošnjaci u slučaju raspada BiH?

Post by Mario979 »

Nomo wrote:
Mario979 wrote:
tandmand wrote:. pa onda sjedi u auto i kreni prema dalmaciji . ne zaboravi pokazati pasos tamo negdje pored bosanske zastave jer ces biti vracen u selo svoje malo bosansko . kada ti hrvatski carinik kaze ,, sretno bosanac i nemoj u dobuku vodu ako nisi neki plivac ,, nemoj da srdis, jer srdo moja ako se ja more nasrdim na te ne ce nas pomiriti .......:P
Pokazaću mu dva pasoša i domovnicu.
Post Reply