Lako je ružnoj ženi da bude poštena..
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
sha_ba
#401 Re: Lako je ružnoj ženi da bude poštena..
sprecha ako neces da se picu vratis pocni se drogirat, vidjeces.... more lijepih zena oko tebe i sve te zele

- spreca
#402 Re: Lako je ružnoj ženi da bude poštena..
sha_ba wrote:sprecha ako neces da se picu vratis pocni se drogirat, vidjeces.... more lijepih zena oko tebe i sve te zele![]()
![]()
-
sha_ba
#403 Re: Lako je ružnoj ženi da bude poštena..
imas moju podrskuspreca wrote:sha_ba wrote:sprecha ako neces da se picu vratis pocni se drogirat, vidjeces.... more lijepih zena oko tebe i sve te zele![]()
![]()
.....probo....ali neide....igleda da cu opet morati poceti piti.......da mi se proljeVsate
- spreca
#404 Re: Lako je ružnoj ženi da bude poštena..
pocet cu sa Jegerom.......onda cu prijeci na sta ozbiljnijesha_ba wrote:imas moju podrskuspreca wrote:sha_ba wrote:sprecha ako neces da se picu vratis pocni se drogirat, vidjeces.... more lijepih zena oko tebe i sve te zele![]()
![]()
.....probo....ali neide....igleda da cu opet morati poceti piti.......da mi se proljeVsate
![]()
![]()
-
sha_ba
#405 Re: Lako je ružnoj ženi da bude poštena..
neozbiljan si
-
PurpleSky
#406 Re: Lako je ružnoj ženi da bude poštena..
Ne mora značiti.
Jedne imaju više ponuda, pa više i dolaze u iskušenja, ali ga zato ove druge manje biraju
.
Jedne imaju više ponuda, pa više i dolaze u iskušenja, ali ga zato ove druge manje biraju
- sheilak
#407 Re: Lako je ružnoj ženi da bude poštena..
ja to ne kazem.spreca wrote:tako vi zene kaZetesheilak wrote:kako ti to znas?spreca wrote:Oni mali su najvragolastiji![]()
al savjet za tebe, ipak nemoj pocet pit ponovo.
- All Apologies
#408 Re: Lako je ružnoj ženi da bude poštena..
Više veze ima ponašanje žene nego ljepota.
- al_akhisari
#409 Re: Lako je ružnoj ženi da bude poštena..
...hm, i sam naslov je diskutabilan; koliko smo mi muski sposobni dati ispravan odgovor, ne znam; ali posto smo neizostavni dio price, imamo pravo na stav; u nacelu se slazem da ljepota (sto je opet sirok pojam), ne mora biti nuzno glavna odrednica; stav, drzanje ili kako rece ponasanje su nesto sto vise i znacajnije privlaci ili odbija; uglavnom mislimo da lijepe zene imaju mnogo vise ili najvise udvaraca, ali to bas i nije uvijek tako; muski se cesto ne odlucuju ni prici takvima, misleci u startu da nemaju sansi; s druge strane, vazan je momenat i percepcija ljepote...ako je meni visoko, tanko i crno, ono sto je lijpo kod zena, ne mora znaciti da je i drugima, tako daAll Apologies wrote:Više veze ima ponašanje žene nego ljepota.
-
Sunny-7
#410 Re: Lako je ružnoj ženi da bude poštena..
Pa posto "ruzna" vjerovatno, neko je to vec i izracunao, ima manje udvaraca, znaci manje razocaranih potencijalnih kandidata, manje su joj i sanse da ce neko o njoj nesto tracati.
Obrnuto proporcionalno tome ne moram objasnjavati.
Dosta je toga izvikano, o "postenju" imam odredjeno misljenje koje nije ni blizu onog naseg mahalskog. Ali jeste posteno
I,sto veli, percepcija ljepote nam nije ista, hvala Bogu. Mislim da su zene prosjecnog izgleda najsretnije.
Dosta je toga izvikano, o "postenju" imam odredjeno misljenje koje nije ni blizu onog naseg mahalskog. Ali jeste posteno
I,sto veli, percepcija ljepote nam nije ista, hvala Bogu. Mislim da su zene prosjecnog izgleda najsretnije.
- Ramzess Veliki
#411 Re: Lako je ružnoj ženi da bude poštena..
Lako je lijepoj ženi koja je poštena da bude poštena.
A onoj nepoštenoj da bude nepoštena.
Bile lijepe ili manje lijepe.
A onoj nepoštenoj da bude nepoštena.
Bile lijepe ili manje lijepe.
- spreca
#412 Re: Lako je ružnoj ženi da bude poštena..
Ma nije to bas ni sve ni u ljepoti............imas sasvim obicnih zena ,zgodne su i nako nekako simpaticne........takva me uvijek vise povuce od one ljepotice koja kao da ne kaki i pisa ko druge.......i kad pocne da prevrce ocima i da se pekmezi naj radije bi je nogom u guzicuSunny-7 wrote:Pa posto "ruzna" vjerovatno, neko je to vec i izracunao, ima manje udvaraca, znaci manje razocaranih potencijalnih kandidata, manje su joj i sanse da ce neko o njoj nesto tracati.
-
Sunny-7
#413 Re: Lako je ružnoj ženi da bude poštena..
Kao sto rekoh, percepcija ljepote nam nije svima ista. Licno preferiram sarm, humor sa mozda krivim nosom, pravilne crte lica ne mogu nadomjestiti promahu u glavispreca wrote:Ma nije to bas ni sve ni u ljepoti............imas sasvim obicnih zena ,zgodne su i nako nekako simpaticne........takva me uvijek vise povuce od one ljepotice koja kao da ne kaki i pisa ko druge.......i kad pocne da prevrce ocima i da se pekmezi naj radije bi je nogom u guzicuSunny-7 wrote:Pa posto "ruzna" vjerovatno, neko je to vec i izracunao, ima manje udvaraca, znaci manje razocaranih potencijalnih kandidata, manje su joj i sanse da ce neko o njoj nesto tracati.
- kritichar
#414 Re: Lako je ružnoj ženi da bude poštena..
Lako je biti poštena danas.
- al_akhisari
#415 Re: Lako je ružnoj ženi da bude poštena..
...može l: lahko je biti i ružna danaskritichar wrote:Lako je biti poštena danas.
- kritichar
#416 Re: Lako je ružnoj ženi da bude poštena..
ne može jer nije tačnoal_akhisari wrote:...može l: lahko je biti i ružna danaskritichar wrote:Lako je biti poštena danas.
danas se mažu i nadograđuju svim i svačim
-
Pirija
#417 Re: Lako je ružnoj ženi da bude poštena..
nemaju kad od forumanja, ove ruzne mislim :p
- astala_vistala
#418 Re: Lako je ružnoj ženi da bude poštena..
Ruzne su namocori svoje klase,valjda kompleksi,mada mi je zanimljiviji fenomen duplog prezimena i fascinira me sloj zena koje ga koriste.
- p206
#419 Re: Lako je ružnoj ženi da bude poštena..
ja upoznah više lijepih, a namćora kako kažeš... što je još gore, uvjerene su da zbog par oblina moraju imati neki povlašten položajastala_vistala wrote:Ruzne su namocori svoje klase,valjda kompleksi,mada mi je zanimljiviji fenomen duplog prezimena i fascinira me sloj zena koje ga koriste.