Lako je ružnoj ženi da bude poštena..

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
sha_ba

#401 Re: Lako je ružnoj ženi da bude poštena..

Post by sha_ba »

sprecha ako neces da se picu vratis pocni se drogirat, vidjeces.... more lijepih zena oko tebe i sve te zele :mrgreen: :lol:
:kiss:
spreca

#402 Re: Lako je ružnoj ženi da bude poštena..

Post by spreca »

sha_ba wrote:sprecha ako neces da se picu vratis pocni se drogirat, vidjeces.... more lijepih zena oko tebe i sve te zele :mrgreen: :lol:
:kiss: .....probo....ali neide....igleda da cu opet morati poceti piti.......da mi se proljeVsate :lol:
sha_ba

#403 Re: Lako je ružnoj ženi da bude poštena..

Post by sha_ba »

spreca wrote:
sha_ba wrote:sprecha ako neces da se picu vratis pocni se drogirat, vidjeces.... more lijepih zena oko tebe i sve te zele :mrgreen: :lol:
:kiss: .....probo....ali neide....igleda da cu opet morati poceti piti.......da mi se proljeVsate :lol:
imas moju podrsku :mrgreen: :lol: :lol:
spreca

#404 Re: Lako je ružnoj ženi da bude poštena..

Post by spreca »

sha_ba wrote:
spreca wrote:
imas moju podrsku :mrgreen: :lol: :lol:
pocet cu sa Jegerom.......onda cu prijeci na sta ozbiljnije :lol: :lol: :lol:
sha_ba

#405 Re: Lako je ružnoj ženi da bude poštena..

Post by sha_ba »

neozbiljan si
PurpleSky

#406 Re: Lako je ružnoj ženi da bude poštena..

Post by PurpleSky »

Ne mora značiti.

Jedne imaju više ponuda, pa više i dolaze u iskušenja, ali ga zato ove druge manje biraju :D.
sheilak

#407 Re: Lako je ružnoj ženi da bude poštena..

Post by sheilak »

spreca wrote:
sheilak wrote:
spreca wrote:Oni mali su najvragolastiji :mrgreen: :lol:
kako ti to znas? :D
tako vi zene kaZete :mrgreen:
ja to ne kazem. :D

al savjet za tebe, ipak nemoj pocet pit ponovo. :D
All Apologies

#408 Re: Lako je ružnoj ženi da bude poštena..

Post by All Apologies »

Više veze ima ponašanje žene nego ljepota.
al_akhisari

#409 Re: Lako je ružnoj ženi da bude poštena..

Post by al_akhisari »

All Apologies wrote:Više veze ima ponašanje žene nego ljepota.
...hm, i sam naslov je diskutabilan; koliko smo mi muski sposobni dati ispravan odgovor, ne znam; ali posto smo neizostavni dio price, imamo pravo na stav; u nacelu se slazem da ljepota (sto je opet sirok pojam), ne mora biti nuzno glavna odrednica; stav, drzanje ili kako rece ponasanje su nesto sto vise i znacajnije privlaci ili odbija; uglavnom mislimo da lijepe zene imaju mnogo vise ili najvise udvaraca, ali to bas i nije uvijek tako; muski se cesto ne odlucuju ni prici takvima, misleci u startu da nemaju sansi; s druge strane, vazan je momenat i percepcija ljepote...ako je meni visoko, tanko i crno, ono sto je lijpo kod zena, ne mora znaciti da je i drugima, tako da :)
Sunny-7

#410 Re: Lako je ružnoj ženi da bude poštena..

Post by Sunny-7 »

Pa posto "ruzna" vjerovatno, neko je to vec i izracunao, ima manje udvaraca, znaci manje razocaranih potencijalnih kandidata, manje su joj i sanse da ce neko o njoj nesto tracati.
Obrnuto proporcionalno tome ne moram objasnjavati.
Dosta je toga izvikano, o "postenju" imam odredjeno misljenje koje nije ni blizu onog naseg mahalskog. Ali jeste posteno :D
I,sto veli, percepcija ljepote nam nije ista, hvala Bogu. Mislim da su zene prosjecnog izgleda najsretnije.
Ramzess Veliki

#411 Re: Lako je ružnoj ženi da bude poštena..

Post by Ramzess Veliki »

Lako je lijepoj ženi koja je poštena da bude poštena.
A onoj nepoštenoj da bude nepoštena.
Bile lijepe ili manje lijepe.
spreca

#412 Re: Lako je ružnoj ženi da bude poštena..

Post by spreca »

Sunny-7 wrote:Pa posto "ruzna" vjerovatno, neko je to vec i izracunao, ima manje udvaraca, znaci manje razocaranih potencijalnih kandidata, manje su joj i sanse da ce neko o njoj nesto tracati.
Dosta je toga izvikano, o "postenju" imam odredjeno misljenje koje nije ni blizu onog naseg mahalskog. Ali jeste posteno :D
I,sto veli, percepcija ljepote nam nije ista, hvala Bogu. Mislim da su zene prosjecnog izgleda najsretnije.
Ma nije to bas ni sve ni u ljepoti............imas sasvim obicnih zena ,zgodne su i nako nekako simpaticne........takva me uvijek vise povuce od one ljepotice koja kao da ne kaki i pisa ko druge.......i kad pocne da prevrce ocima i da se pekmezi naj radije bi je nogom u guzicu :lol:
Sunny-7

#413 Re: Lako je ružnoj ženi da bude poštena..

Post by Sunny-7 »

spreca wrote:
Sunny-7 wrote:Pa posto "ruzna" vjerovatno, neko je to vec i izracunao, ima manje udvaraca, znaci manje razocaranih potencijalnih kandidata, manje su joj i sanse da ce neko o njoj nesto tracati.
Ma nije to bas ni sve ni u ljepoti............imas sasvim obicnih zena ,zgodne su i nako nekako simpaticne........takva me uvijek vise povuce od one ljepotice koja kao da ne kaki i pisa ko druge.......i kad pocne da prevrce ocima i da se pekmezi naj radije bi je nogom u guzicu :lol:
Kao sto rekoh, percepcija ljepote nam nije svima ista. Licno preferiram sarm, humor sa mozda krivim nosom, pravilne crte lica ne mogu nadomjestiti promahu u glavi :D
kritichar

#414 Re: Lako je ružnoj ženi da bude poštena..

Post by kritichar »

Lako je biti poštena danas.
al_akhisari

#415 Re: Lako je ružnoj ženi da bude poštena..

Post by al_akhisari »

kritichar wrote:Lako je biti poštena danas.
...može l: lahko je biti i ružna danas :D
kritichar

#416 Re: Lako je ružnoj ženi da bude poštena..

Post by kritichar »

al_akhisari wrote:
kritichar wrote:Lako je biti poštena danas.
...može l: lahko je biti i ružna danas :D
ne može jer nije tačno
danas se mažu i nadograđuju svim i svačim
Pirija

#417 Re: Lako je ružnoj ženi da bude poštena..

Post by Pirija »

nemaju kad od forumanja, ove ruzne mislim :p
astala_vistala

#418 Re: Lako je ružnoj ženi da bude poštena..

Post by astala_vistala »

Ruzne su namocori svoje klase,valjda kompleksi,mada mi je zanimljiviji fenomen duplog prezimena i fascinira me sloj zena koje ga koriste.
p206

#419 Re: Lako je ružnoj ženi da bude poštena..

Post by p206 »

astala_vistala wrote:Ruzne su namocori svoje klase,valjda kompleksi,mada mi je zanimljiviji fenomen duplog prezimena i fascinira me sloj zena koje ga koriste.
ja upoznah više lijepih, a namćora kako kažeš... što je još gore, uvjerene su da zbog par oblina moraju imati neki povlašten položaj
Post Reply