Bili mi jedno vrijeme komsije. On tad bio beba. Covjece kad se samo sjetim nekih scena, dovoljno mi je bilo da se naucim da se drzim daleko od narkotika. Cuo sam jos za par drugova da su u "paklu droge" ali nisam siguran u pouzdanost tih informacija.Lajavikrelac wrote:Znam da je nedavno sa njim bilo neke frke bilo u novinama, ne sjećam se tačno šta....jbg ko su mu bili roditelji nije se čuditi...Znas na kojeg mislim, sin od Majde i Smaje?
Murija, narkomani, kabadahije i ostali problemi u vasem naselju...
- Ommadawn
#401 Re: Narkomani i problemi u vasem naselju...
-
iTo
#402 Re: Narkomani i problemi u vasem naselju...
AlwaysHappy wrote:kako nije od najmladjeg sdo najstarijeg sve orijekli kirminalcimedjutim wrote:I inace citav taj kraj je postao katastrofa...AlwaysHappy wrote:ko udze u prolaz u ulici Sutjeska sve cemu biti jasno i hsavtit ce da su svi problemi u nasim naseljima smijesni...
Koreja je bila i prije rata problematicna
-
FiskoTrgHeroja
#403 GLAVNI LIK
POZDRAV I OD MENE, JA VAM MOGU SAMO RECI DA VAS OVAJ PROPALI ABORTUS-drug dozer LAZE I DA MU JE OVAJ drug PTSP-ovac POBJEGAO CIM SAM IZVADIO OBRAMBENO SREDSTVO - NOZ. dozeru DRUG TI JE PICKA KO I TI I SVI OSTALI STO SU JEDVA DOCEKALI DA STA SLAZU O MENI I MOJOJ PORODICI! TO MORATE SEBI DA PRIZNATE A JA CU VAMA DA OBECAM DA CU VAS JOS VISE MALTRETIRATI I TERORISATI JER NISTA DRUGO NISTE NI ZASLUZILI SVOJIM PONASANJEM, VLADANJE NEDOVOLJNO, 1! OGORCEN SAM. VAS FISKO! [/color]
- insomnia78
#405 Re: Narkomani i problemi u vasem naselju...
Nemoguce. [emoji3]
- insomnia78
#406 Re: Narkomani i problemi u vasem naselju...
Ovo me podsjeti na onog zajebanog koji je rjesav'o problem parkiranja lomeci ljudima retrovizore. Naravno ako vlasnik nije tu ili ako je za volanom zena uz odobravanje forumske rulje
Dok nam jedan dan par likova ne potvrdi kako je izlomljen i on i biciklo [emoji3][emoji3][emoji3]
Poslije toga je urjedio sa pisanjem po forumu
Dok nam jedan dan par likova ne potvrdi kako je izlomljen i on i biciklo [emoji3][emoji3][emoji3]
- pirpa
#407 Re: Narkomani i problemi u vasem naselju...
najebao je dozer kao zuti ...
@dozer salje ti fisko ovaj clip da vidis kako se spremao ...
@dozer salje ti fisko ovaj clip da vidis kako se spremao ...
-
mirzet87sa
#408 Re: Narkomani i problemi u vasem naselju...
Hahahahahahahahahahahahah kakva ofiraza.. taj forumas sto je volio biciklom lomiti retrovizore i slikati te kaciti na forum zvao se muz66. Primio je degenek da valja, od tog dana retrovizora vjerujem slomio nije
- pirpa
#409 Re: Narkomani i problemi u vasem naselju...
Našibao ga Senad taxista 
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#410 Re: Narkomani i problemi u vasem naselju...
pod prozorom mi puše travu i to me pravo nervira
ali za sada ništa opasno
neka ih
nedobog većeg zla
ali za sada ništa opasno
neka ih
- Truba
#411 Re: Narkomani i problemi u vasem naselju...
meni je fascinantno kako u današnjem vremenu može da ti u mozak stane ova informacija kako se zove neki forumašmirzet87sa wrote:Hahahahahahahahahahahahah kakva ofiraza.. taj forumas sto je volio biciklom lomiti retrovizore i slikati te kaciti na forum zvao se muz66. Primio je degenek da valja, od tog dana retrovizora vjerujem slomio nije
fascinantno kako se sjećaš ovoga evo i meni se u sjećanje vraćaju neki postovi ali nikako se sam ne bih mogao sjetiti ove pričeinsomnia78 wrote:Ovo me podsjeti na onog zajebanog koji je rjesav'o problem parkiranja lomeci ljudima retrovizore. Naravno ako vlasnik nije tu ili ako je za volanom zena uz odobravanje forumske rulje
meni je privatna imovina svetinja, ali s obzirom da u sa ima previše automobila nisam neki pobornik prevoza tim vozilom ili bajkom u udarnom terminu
tramvaj zakon
-
mirzet87sa
#412 Re: Narkomani i problemi u vasem naselju...
Neme stvari se ne zaboravljaju labudane ;D
- SmoLe
#413 Re: Narkomani i problemi u vasem naselju...
gdje je ovaj prije maltretirao 
- jao_situacije
#414 Re: Narkomani i problemi u vasem naselju...
dozer vs. fisko

- Streptokok
#415 Re: Narkomani i problemi u vasem naselju...
šta se događa sa dozerom, ima li ga gdje? ovo poprima elemente sapunice.
- Haris.ba
#416 Re: Narkomani i problemi u vasem naselju...
Pratim,
http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /160420135
http://forum.klix.ba/narkomani-i-proble ... 31250.html
http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /160420135
pa u komentarima:Kako je za Klix.ba potvrđeno iz Operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo, tuča je izbila između dvije osobe oko 18 sati.
Povrijeđenom su na Klinici urgentne medicine Univerzitetskog kliničkog centra Sarajevo, konstatovane lakše tjelesne povrede.
20. 04.2016
A vjerovatno je u pitanju isti lik ko iz priče sa prve strane teme:Povredjeni poznat kao Fisko karu stisko mangup na baterije ko on neka sila otima bode al dobio je par puta i nema mu leka vezali ga ljudi golog za drvo jer je opljacko sina od jakog coveka i on opet
http://forum.klix.ba/narkomani-i-proble ... 31250.html
....Da sve bude gore, murija haveru isprica da je otac tog narkomana alkos, da vrlo dobro znaju o kome se radi (lik se zove Aner i stanuje u Palminoj zgradi), i stalno pravi sranja po kafanama na Trgu. Povrh svega toga, ta djevojka ovog mamlaza ide u Bosnjacku gimnaziju (jebem ti elitu....), a kcer je jednog od nastavnika matematike u OS Hrasno, i to koji vazi za "zajebanog" nastavnika. Pa sta takav covjek moze nauciti djecu kad nije u stanju ni vlastito dijete drzati dalje od narkomana?!
Uglavnom, sljedeci susret ove dvojice sigurno nece dobro zavrsiti...
25.10.2014.
Zaista ovdje ima nevjerovatnih likova i komentara.... Cuj - to je cisti ptsp jer je covjek popizdio radi unistavanja njegove imovine, a onda se branio od budaletine koja na njega ide nozem?!![]()
Pa da li ste vi, ljudi moji, normalni?!
A da, kaze haver da tog balu zovu Fisko.
- muz66
#417 Re: Narkomani i problemi u vasem naselju...
Pa pico mala, kad sam to i gdje dobio degenek da i ne znam? I dalje seljacinama hebem znanje, i ne mislim statimirzet87sa wrote:Hahahahahahahahahahahahah kakva ofiraza.. taj forumas sto je volio biciklom lomiti retrovizore i slikati te kaciti na forum zvao se muz66. Primio je degenek da valja, od tog dana retrovizora vjerujem slomio nije
- Haris.ba
#418 Re: Narkomani i problemi u vasem naselju...
Volim klix. 
-
mirzet87sa
#419 Re: Narkomani i problemi u vasem naselju...
Pravio bih se i ja lud
sto si lomio, lomio si.
Ne kaze se djaba, sila bogu draga nije..
- stakasa
#420 Re: GLAVNI LIK
Moj Fisko sta su sve ovde na tebe bili pricali vec moderacija pobrisala. Dobro je da si se javio. PozdravFiskoTrgHeroja wrote:POZDRAV I OD MENE, JA VAM MOGU SAMO RECI DA VAS OVAJ PROPALI ABORTUS-drug dozer LAZE I DA MU JE OVAJ drug PTSP-ovac POBJEGAO CIM SAM IZVADIO OBRAMBENO SREDSTVO - NOZ. dozeru DRUG TI JE PICKA KO I TI I SVI OSTALI STO SU JEDVA DOCEKALI DA STA SLAZU O MENI I MOJOJ PORODICI! TO MORATE SEBI DA PRIZNATE A JA CU VAMA DA OBECAM DA CU VAS JOS VISE MALTRETIRATI I TERORISATI JER NISTA DRUGO NISTE NI ZASLUZILI SVOJIM PONASANJEM, VLADANJE NEDOVOLJNO, 1! OGORCEN SAM. VAS FISKO! [/color]
- Truba
#421 Re: Narkomani i problemi u vasem naselju...
Haris.ba wrote:Volim klix.
- supercali
#422 Re: GLAVNI LIK
A ti mu haver?stakasa wrote:Moj Fisko sta su sve ovde na tebe bili pricali vec moderacija pobrisala. Dobro je da si se javio. PozdravFiskoTrgHeroja wrote:POZDRAV I OD MENE, JA VAM MOGU SAMO RECI DA VAS OVAJ PROPALI ABORTUS-drug dozer LAZE I DA MU JE OVAJ drug PTSP-ovac POBJEGAO CIM SAM IZVADIO OBRAMBENO SREDSTVO - NOZ. dozeru DRUG TI JE PICKA KO I TI I SVI OSTALI STO SU JEDVA DOCEKALI DA STA SLAZU O MENI I MOJOJ PORODICI! TO MORATE SEBI DA PRIZNATE A JA CU VAMA DA OBECAM DA CU VAS JOS VISE MALTRETIRATI I TERORISATI JER NISTA DRUGO NISTE NI ZASLUZILI SVOJIM PONASANJEM, VLADANJE NEDOVOLJNO, 1! OGORCEN SAM. VAS FISKO! [/color]
- muz66
#423 Re: Narkomani i problemi u vasem naselju...
Lomim, lomim, lomit cumirzet87sa wrote:Pravio bih se i ja ludsto si lomio, lomio si.
- jazzer
#424 Re: Narkomani i problemi u vasem naselju...
Sudar titanajao_situacije wrote:dozer vs. fisko
- jao_situacije
#425 Re: Narkomani i problemi u vasem naselju...
najjača tema na forumu trenutno