Debljina-problem u vezi

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
lua

#401 Re: Debljina-problem u vezi

Post by lua »

veze s vezom wrote:-.-
jarane ja pricala o debeloj kardashian a ne o tvojoj faci i vasim debilnim prepirkama..al dobro naredni put cu ti nacrtati..
tek toliko da me zaboli dupe sta je on tebi reko a sta ti njemu
ovo je bilo samo da te prosvijetlim
toliko na temu o kontanju :o
haj sad ziv'eli :D

NMI reci joj :( :lol:
Hajde molim te ženo sjaši mi s glave, dosadna si dramatično. Nisam ni rekla da te treba boljeti dupe, nego naprosto fizički odbijaš činjenicu da ti se neko usudi reći da nešto ne kontaš. Halali, jarabi, veličanstvena ženo, naravno da kontaš sve fore. Ja sam glupa, ti si pametna. Glupe su mi fore, debela Kardashian je sex bomba. Eto.
dale cooper

#402 Re: Debljina-problem u vezi

Post by dale cooper »

Eurosa wrote:
Korisnica_ wrote:
Eurosa wrote:
Gdje si to procitala? Sta si ti procitala iz mog posta Boga pitaj, alio ono sto sam ja htjela reci nisi. :lol:

I sta si navalila na Balkan? To ovdje zene nemaju pravo biti skockane?
Pa postoji li slicna tema o muskarcima?

Ko kaze da zena nemaju pravo biti skockane? Ja, za razliku od tebe, sam za to da ona ima izbor. A ti, po vlastitom priznanju, mislim da je zeni obaveza da bude sredjena i dotjerana :-) Napisao si nesto u stilu da je ona tada sretnija i zadovoljnija, a da poznajes zene uopste znao bi da se mozemo osjecati jednako dobro u trenirci i u haljini, i sa sminkom i bez.

NapisaLa sam, da zena treba da bude lijepa i dotjerana SEBI I ZBOG SEBE ONOLIKO KOLIKO ONA TO ZELI I UKOLIKOJ MJERI CE TOGA RADI BITI ZADOVOLJNA SAMOM SOBOM.
A temu idi otvori pa da pljujemo po debelim muskarcima zajedno :D
Poenta je da ne treba pljuvati ni po jednima ni po drugima.
lua

#403 Re: Debljina-problem u vezi

Post by lua »

Big Ang wrote:I Lua je Tito :eh:
ljubi te lua :kiss: :thumbup:
dale cooper

#404 Re: Debljina-problem u vezi

Post by dale cooper »

Velkoski wrote:
dale cooper wrote:
KPNCTNJAH wrote:Inteligentna zena se sama izbori za ono mjesto u drustvu kakvo zeli, ne trazi podrsku ostalih i nema potrebu za nekim feministickim pokretima, pa makar zivjela i na Balkanu... :mrgreen: to sto neke dopustaju da ih neko posmatra kao manje vrijedna bica je samo njihov problem i same ga trebaju rijesiti...
Feministički pokret i uticaj koji je imao (a postoji još od kraja 19 vijeka) je i doveo do socijalnih
promjena i do toga da je žena danas gotovo jednaka sa muškarcem u svim aspektima.
Osim kada treba istovariti vreću cementa :oops:
Neke vjerovatno i to rade. :roll:
una_bo

#405 Re: Debljina-problem u vezi

Post by una_bo »

Big Ang wrote:
sabite jena forumašica upitala :" A kako se moš ne osjećati dobro u istoj, ako je nemaš?" :eh:
zato je i nemam, logično je. pričamo o trenerci, helou. da si ti rekla da nemaš haljinu jer se ne osjećaš dobro u istoj, ja bih to shvatila (ne stoji ti, nisi tip za haljine, ne voliš) ili za visoke potpetice, ili za kratku kosu, ili za tetovaže. da ne nabrajam, valjda si sad shvatila
Jokericious

#406 Re: Debljina-problem u vezi

Post by Jokericious »

Nikako mi nisu jasne debele cure koje vidjam. Pa bar je lako smrsati. :-)
dale cooper wrote: Feministički pokret i uticaj koji je imao (a postoji još od kraja 19 vijeka) je i doveo do socijalnih
promjena i do toga da je žena danas gotovo jednaka sa muškarcem u svim aspektima.
Kljucna rijec. Nikada nece biti upotpunosti jednaka.
dale cooper

#407 Re: Debljina-problem u vezi

Post by dale cooper »

Jokericious wrote:Nikako mi nisu jasne debele cure koje vidjam. Pa bar je lako smrsati. :-)
dale cooper wrote: Feministički pokret i uticaj koji je imao (a postoji još od kraja 19 vijeka) je i doveo do socijalnih
Kljucna rijec. Nikada nece biti upotpunosti jednaka.
Ali je to bitka vrijedna borbe.
KPNCTNJAH

#408 Re: Debljina-problem u vezi

Post by KPNCTNJAH »

dale cooper wrote:
KPNCTNJAH wrote:Inteligentna zena se sama izbori za ono mjesto u drustvu kakvo zeli, ne trazi podrsku ostalih i nema potrebu za nekim feministickim pokretima, pa makar zivjela i na Balkanu... :mrgreen: to sto neke dopustaju da ih neko posmatra kao manje vrijedna bica je samo njihov problem i same ga trebaju rijesiti...
Feministički pokret i uticaj koji je imao (a postoji još od kraja 19 vijeka) je i doveo do socijalnih
Jeste, ali pricam o sadasnjosti... znam veliki broj uspjesnih zena koje su same krenule od nule i dosle tamo gdje su htjele biti... sigurno to nisu postigle tako sto su kukale po forumima i trazile da se druge zene bore za njih... svakako je sve otislo u racku, zene izgledaju k'o muskarci, muskarci k'o zene... sve nekakvi pokreti, svi ugrozeni, svima nesto fali... ali debelo je i dalje debelo :mrgreen:
Pjanic15

#409 Re: Debljina-problem u vezi

Post by Pjanic15 »

Mnogo "težak" topic vagajući po komentarima. :mrgreen:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#410 Re: Debljina-problem u vezi

Post by Velkoski »

KPNCTNJAH wrote:Jeste, ali pricam o sadasnjosti... znam veliki broj uspjesnih zena koje su same krenule od nule i dosle tamo gdje su htjele biti... sigurno to nisu postigle tako sto su kukale po forumima i trazile da se druge zene bore za njih... svakako je sve otislo u racku, zene izgledaju k'o muskarci, muskarci k'o zene... sve nekakvi pokreti, svi ugrozeni, svima nesto fali... ali debelo je i dalje debelo :mrgreen:
:thumbup:

Jebem ti "demokratiju" i onog ko je izmisli. :oops:
Big Ang

#411 Re: Debljina-problem u vezi

Post by Big Ang »

una_bo wrote:
Big Ang wrote:
sabite jena forumašica upitala :" A kako se moš ne osjećati dobro u istoj, ako je nemaš?" :eh:
zato je i nemam, logično je. pričamo o trenerci, helou. da si ti rekla da nemaš haljinu jer se ne osjećaš dobro u istoj, ja bih to shvatila (ne stoji ti, nisi tip za haljine, ne voliš) ili za visoke potpetice, ili za kratku kosu, ili za tetovaže. da ne nabrajam, valjda si sad shvatila

nije bona ja, vamo jedna te ne bi shvatila :lol: ic ok :D
Brkooo

#412 Re: Debljina-problem u vezi

Post by Brkooo »

Velkoski wrote:
KPNCTNJAH wrote:Jeste, ali pricam o sadasnjosti... znam veliki broj uspjesnih zena koje su same krenule od nule i dosle tamo gdje su htjele biti... sigurno to nisu postigle tako sto su kukale po forumima i trazile da se druge zene bore za njih... svakako je sve otislo u racku, zene izgledaju k'o muskarci, muskarci k'o zene... sve nekakvi pokreti, svi ugrozeni, svima nesto fali... ali debelo je i dalje debelo :mrgreen:
:thumbup:

Jebem ti "demokratiju" i onog ko je izmisli. :oops:
:thumbup: :mrgreen:
shmizlica

#413 Re: Debljina-problem u vezi

Post by shmizlica »

šjooo, ja teme....možel da mi je neko sažme u par riječi :mrgreen:
dale cooper

#414 Re: Debljina-problem u vezi

Post by dale cooper »

KPNCTNJAH wrote:
dale cooper wrote:
Jeste, ali pricam o sadasnjosti... znam veliki broj uspjesnih zena koje su same krenule od nule i dosle tamo gdje su htjele biti... sigurno to nisu postigle tako sto su kukale po forumima i trazile da se druge zene bore za njih... svakako je sve otislo u racku, zene izgledaju k'o muskarci, muskarci k'o zene... sve nekakvi pokreti, svi ugrozeni, svima nesto fali... ali debelo je i dalje debelo :mrgreen:
Naravno, slažem se. Samo sam htjeo skrenuti pažnju na činjenicu da bez feminističkog pokreta
i njegove borbe kroz decenije, ne bi uopšte došle u poziciju da mogu raditi i svojim radom i trudom
ostvariti ciljeve koje su sebi zacrtale.
Big Ang

#415 Re: Debljina-problem u vezi

Post by Big Ang »

Meni samo nije jasno zašto ja imam osjećaj da ovaj Kristijan ima 50 godina? Barem? :lol:
uglavnomja

#416 Re: Debljina-problem u vezi

Post by uglavnomja »

animals wrote:
Velkoski wrote:Image

Sho je problem imat' 'vaku liniju? :( :mrgreen:
Problem je majka priroda..ne mozemo svi biti lijepi i vitki..mora neko biti i pametan, debel, i svasta nesto..
Debljina ili mrsavost nemaju veze sa ljepotom.
Ako je neko frljavo gradjen, prebisok, prenizak, prekratke noge, nema struka, sise 0 ili 6 ( i to na vidinu od 150 cm :D ) nema pomoci ni idealna tezina ni vjezbsnje ni nista .... Jedino moze ostaviti poxitivan utisak osobe koja se brine o sebi :)
Ili jednostavno ima osoba kojima buci buci stil daje sarm i ljepotu :)

Da svako moze biti kao va na slici ne bi ni bilo manekenki i starleta, modela .... :izet:
Pitarrr82

#417 Re: Debljina-problem u vezi

Post by Pitarrr82 »

Big Ang wrote:Meni samo nije jasno zašto ja imam osjećaj da ovaj Kristijan ima 50 godina? Barem? :lol:

42. tacnije :lol: :lol:
Big Ang

#418 Re: Debljina-problem u vezi

Post by Big Ang »

Pitarrr82 wrote:
Big Ang wrote:Meni samo nije jasno zašto ja imam osjećaj da ovaj Kristijan ima 50 godina? Barem? :lol:

Ocam, znala sam :lol:
Pitarrr82

#419 Re: Debljina-problem u vezi

Post by Pitarrr82 »

Big Ang wrote:
Pitarrr82 wrote:

Ocam, znala sam :lol:

Zezam se ba, momak u najboljim godinama samo sazrio rano :mrgreen:
Big Ang

#420 Re: Debljina-problem u vezi

Post by Big Ang »

Onda je reinkarnacija nekog staaaaaarog čike :lol: :D
KPNCTNJAH

#421 Re: Debljina-problem u vezi

Post by KPNCTNJAH »

Pitarrr82 wrote:

Posto si uzeo godisnju, hocu da budes na svakoj utakmici.. nemoj zena ne da, nema toga... :mrgreen:
S4mpion

#422 Re: Debljina-problem u vezi

Post by S4mpion »

dale cooper wrote:
KPNCTNJAH wrote:
Naravno, slažem se. Samo sam htjeo skrenuti pažnju na činjenicu da bez feminističkog pokreta
i njegove borbe kroz decenije, ne bi uopšte došle u poziciju da mogu raditi i svojim radom i trudom
ostvariti ciljeve koje su sebi zacrtale.
Feminizam o kojem ti govoriš i današnji feminizam se u putu nisu sreli, a o današnjem govorimo, pa je malo bez veze da trpaš u priču ono o čemu nije riječ.
Pitarrr82

#423 Re: Debljina-problem u vezi

Post by Pitarrr82 »

KPNCTNJAH wrote:
Pitarrr82 wrote:

Posto si uzeo godisnju, hocu da budes na svakoj utakmici.. nemoj zena ne da, nema toga... :mrgreen:

:lol: :lol:

Samo da me zdravlje posluzi :mrgreen: sve ostalo je relativno i off :thumbup:
Brkooo

#424 Re: Debljina-problem u vezi

Post by Brkooo »

gdje se to zene lizu ? :zoka:

:D
S4mpion

#425 Re: Debljina-problem u vezi

Post by S4mpion »

Korisnica_ wrote:
Eurosa wrote: Izvini ali na zeni jeste da bude lijepa i dotjerana,sebi, i onoliko koliko ona smatra da joj je dovoljno.Takva zena je zadovoljna samom sobom pa ako ima i par kg viska,nosi ih sa merakom i uvijek se ima utisak da joj "bas dobro stoje".
:)
Izvini ali samo u tvojoj zaostaloj glavi je samo na zeni da bude lijepa i dotjerana. Znam da je ovdje na Balkanu najnormalnije vidjeti prelijepu, dotjeranu zenu pored totalnog krkana, ali u normalnom svijetu je to vise balansirano - znaci ako je zena iznadprosjecno zgodna i sredjena onda najvjerovatnije ima i takvog partnera. Jer postoji balans.
E pa ti slobodno priđi jednom takvom paru i nalijepi tu "ljepoticu" zbog toga što se usudila da izađe sa likom koji je, po tebi, krkan i ti joj nađi boljeg kad si već odlučila da se petljaš u tuđi život i tuđi izbor.
Locked