Chelsea ima jedno 17 igrača na njegovoj poziciji. Doduše, sobzirom da Mourinho samo takve skuplja, ne bih se začudio ni da ga kupimoa wrote:Licno bih ga volio vidjeti u chelseu ali realno je da ce ga svabe vratiti i bundes ligu sto je po meni palac gore.
Muhamed Besic
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
almir1977
#401 Re: Muhamed Besic
-
almir1977
#402 Re: Muhamed Besic
Zato se i "interesuje".noiserr wrote:Everton se izgleda interesuje. Sto nije cudno jer ga je Roberto Martinez, trener Evertona koji je radio za ESPN za vrijeme utakmice protiv Argentine hvalio citavu utakmicu.
Engleski mediji naprave interesovanje iz ničega, a kamo li da ne iskoriste takav zicer. Wenger im danas kaže da je apsolutni nonsense da je zainteresovan za Balotellia, a oni sutra imaju 5 članaka o Balotelliu i Arsenalu.
- SmokingMan
#403 Re: Muhamed Besic
Njega u S04 sa Seadom.
- Point.
#404 Re: Muhamed Besic
I evo ga, prvi pljuvac, bilo je samo pitanje vremena. Jel ti to maznuo trebu pa se virtualno srdis na momka sada?insomnia78 wrote:Decko je mlad, dolazi iz bezveze kluba, nevazne zemlje, nema ime, uvijek igra na granici kartona, puno prigovara, buni se, kurci
Kad aBd predje u jacu ligu napasce se kartona da ce ga guzica boliti od sjedenja na klupi
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
- insomnia78
#405 Re: Muhamed Besic
Jasta je
Ustvari ljubomoran sam kad stane s makinom pored mene na semaforu
Ustvari ljubomoran sam kad stane s makinom pored mene na semaforu
- Point.
#406 Re: Muhamed Besic
Haj idi predi priglavke, pogace ti.
- soccerfan88
#407 Re: Muhamed Besic
http://www.klix.ba/sport/nogomet/besic- ... /140629109
Bravo mali
Bravoooo
A sto se tice pojedinih komentara iznad, mi stvarno uvijek trazimo preko hljeba pogace.

Bravo mali
-
groove
#408 Re: Muhamed Besic
nema napretka tamo gdje je keller trener a boateng lider u ekipi.SmokingMan wrote:Njega u S04 sa Seadom.
- Averus
#409 Re: Muhamed Besic
Kao veliki i navijač Valencije, volio bih vidjeti bešića u toj ekipi. Mislim da bi odlično sarađivao sa Parejom i Feghoulijem 
Međutim, radi njegove karijere, mislim da mu je najbolja opcija Bundesliga
Međutim, radi njegove karijere, mislim da mu je najbolja opcija Bundesliga
- Obuca9
#410 Re: Muhamed Besic
Oooo, evo ga javila se sveznalica i furač "eniomone de iphone du pariz du eajfel toranj".insomnia78 wrote:Ne znam, meni ima nesto pravo odbojno u ovom decku
- insomnia78
#411 Re: Muhamed Besic
Kakve veze ima sveznanje i furanje sa mojim subjektivnim dojmom o doticnom, cipeliću?Obuca9 wrote:Oooo, evo ga javila se sveznalica i furač "eniomone de iphone du pariz du eajfel toranj".insomnia78 wrote:Ne znam, meni ima nesto pravo odbojno u ovom decku
- OldMayor
#412 Re: Muhamed Besic
@insomnia78, a ko si to ti pa da mi sad uvazimo tvoje subjektivno misljenje, a ne misljenja raznih strucnjaka koji su visoko ocijenili ovog momka?
Momak je zelen, mlad i da ima ogroman potencijal, ima, preogroman. Onako odigrati SP sa 21. godinom ne moze svako. Imati muda i onako cuvati jednog Messija moze samo igrac kojem se smijesi izvrsna karijera.
A vidjet ces i sam dokle ce dogurati, pa se onda vrati i procitaj kakve si gluposti naskrabao.
Momak je zelen, mlad i da ima ogroman potencijal, ima, preogroman. Onako odigrati SP sa 21. godinom ne moze svako. Imati muda i onako cuvati jednog Messija moze samo igrac kojem se smijesi izvrsna karijera.
A vidjet ces i sam dokle ce dogurati, pa se onda vrati i procitaj kakve si gluposti naskrabao.
-
zlajapravaraja
#413 Re: Muhamed Besic
Radi se o tvom urodjenom kompleksu prema pobjednicima i facama, nista strasno. Mnogi psiholozi to ni ne smatraju bolescu, jer je previse takvih specimena da bi ih se masovnije lijecilo.insomnia78 wrote:Ne znam, meni ima nesto pravo odbojno u ovom decku
Dakle, bez brige - mrtvi si prosjek, bilo gdje,...pa i u Francuskoj
Jos nesto malo o Muhamedu Besicu:
Niko ne moze osporiti da je Mume "malo opicen", ali to je ono sto bi se reklo "pozitivno lud", a svaka ekipa treba takvog igraca, tzv. "aggressive leader"-a. Mume je odlucio da upravo on to bude bez obzira gdje igrao, a to je u svakom slucaju za svaku pohvalu.
Sto je takodjer za svaku pohvalu je njegova odlucnost da uspije, sto je dokazao odlazenjem u mrtvu madjarsku ligu, sto mnogi fudbaleri u njegovoj poziciji i s njegovim igrackim predispozicijama nikada ne bi uradili, nego bi radije propadali u nekom njemackom cetvrtligasu igrajuci za krov nad glavom, Golfa 3 i topli obrok.
Mume je ipak htio da igra u 1. ligi, sa iskusnim i starim mrcinama, pa makar to bila i Madjarska. Kad sam cuo da ide tamo, mislio sam da ide da se zajebava i provodi po Budimpesti, kad ono decko postade najbolji igrac lige.
To samo rodjeni pobjednici mogu
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#414 Re: Muhamed Besic
što bagroove wrote:nema napretka tamo gdje je keller trener a boateng lider u ekipi.SmokingMan wrote:Njega u S04 sa Seadom.
-
palermo
#415 Re: Muhamed Besic
Everton je najbolja opcija, po meni (ako su stvarno zainteresovani). Jbg, tamo i ako se ne nametneš ideš u Hull ili Sunderland, a usput biojim se nekako da je Mume ostavio nekih loših tragova u bundes ligi i nisam siguran koliko bi mu ona pasala.
- Kinaski
#416 Re: Muhamed Besic
Bogami West Ham ako ikako bude mogao otici tamo
- JoseMujica
#417 Re: Muhamed Besic
pa ne znam baš da je nešto loše iza sebe ostavio....on je ipak bio dijete kad je igrao u Njemačkoj...i to je igrao stopera, kolko me sjećanje služi
-
groove
#418 Re: Muhamed Besic
schalke je burna sredina. stalno nekakvi nemiri.JoseMujica wrote:što bagroove wrote:nema napretka tamo gdje je keller trener a boateng lider u ekipi.SmokingMan wrote:Njega u S04 sa Seadom.Keller baš voli mlade igrače, a i nije mu neka tamo mega konkurencija na def veznom (Neustadter i Hoger) tako da bi se mogao probiti
bolje mu je da ode kod favrea u gladbach gdje ce sigurno napredovati.
- JoseMujica
#419 Re: Muhamed Besic
doduše i to je odlična opcija
-
groove
#420 Re: Muhamed Besic
najvaznije je da zavrsi kod dobrog trenera.JoseMujica wrote:doduše i to je odlična opcija
vidis kakav mu je kraj bio u hamburgu gdje je ubleha fink bio trener.
- ljevoruki
#421 Re: Muhamed Besic
Nije Mume za druge lige.Kinaski wrote:Bogami West Ham ako ikako bude mogao otici tamo
Martinez ga je toliko nahvalio da sam pomislio da mu je agent pa mu dize cijenu
Bundes liga, Seria A , Primera, nije ni bitno samo neka djete igra i sta zaradi usput.
- Kinaski
#422 Re: Muhamed Besic
West Ham igra u premier ligiljevoruki wrote:Nije Mume za druge lige.Kinaski wrote:Bogami West Ham ako ikako bude mogao otici tamo![]()
Martinez ga je toliko nahvalio da sam pomislio da mu je agent pa mu dize cijenu![]()
Bundes liga, Seria A , Primera, nije ni bitno samo neka djete igra i sta zaradi usput.
- ljevoruki
#423 Re: Muhamed Besic
Ja procit'o Fulham.Kinaski wrote:West Ham igra u premier ligiljevoruki wrote:Nije Mume za druge lige.Kinaski wrote:Bogami West Ham ako ikako bude mogao otici tamo![]()
Martinez ga je toliko nahvalio da sam pomislio da mu je agent pa mu dize cijenu![]()
Hrkljus.
- Dr. Kuca
#424 Re: Muhamed Besic
Ja cuo da je dog valenciu 1,5 mil po sezoni na 4 godine ferencvarosu 2 mil odstete.
- insomnia78
#425 Re: Muhamed Besic
Pravo bi se uklopio u Valensijin stil igre