ElDzidziIbnDzo wrote:Ma pusti bolan ne bio budale,žive u nekom svom svijetu i brljave gluposti.
Ovaj @m a c a n ne zna rečenice kako treba sastaviti,došao ovde da palamudi o Fiatu kao super-autu.
Gori sam ja šta imam idiotu objašnjavati bilo šta.
idiot svakako jesi
ja sam u isto vrijeme kada sam kupovao auto mogao kupiti i golfa 2 i Tipa za isto para
nisam HTIO dvojku, nego baš Tipa, maksuz zbog dizajna, a ovi što kažu da je ružan, mogu zamislit kakve cure/žene imaju, gabore, jer očigledno nemaju pojma šta je ružno a šta ljepo
za golfa 2, Tipo je pojam ljepote.....nekako u isto vrijeme kad sam kupio i vozao Tipa pojavile se prve golf četvorke na cesti...neki od komentara su bili...ovo četvorka ??? pa ljepše je tvoje auto !!!! ......pa ti sad vidi....
što se tiče kvarova, rekao sam da je bio mušićav, jednostavno ste često kod majstora, zbog sitnica, ali to je italijan
zbog njegovog boljeg izgleda, OPET, kad bi birao, izabrao bi ga prije od golfa 2, kako sam i prvi put uradio, makar se i više kvario
pa samo spejsšatlovksa digitalna tabla u Tipu, koja noću fascinira, i na koju su pičke svršavale, vrijede cijelog golfa 2
da ne govorim o centralnoj bravi, podizačima stakala...što je za dvojke bilo misao imenica i pusti san
isto tako, kasnije nikad ne bi kupio bezveznog Bravo/Brava, Stila, novog Brava i ostalih bezveznih Fiata, gdje je dakle izgubio i osnovni adut koji je imao - dizaj, i od kojih su ljepši i Golf 5 i Golf 6