ROLAN GAROS 2014.

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply

RG 2014. osvaja :

R Nadal
38
41%
N Đoković
36
39%
S Vavrinka
3
3%
R Federer
7
8%
D Ferer
0
No votes
T Berdih
1
1%
E Marej
1
1%
M Raonić
0
No votes
K Nišikori
3
3%
neko drugi
4
4%

Total votes: 93

zarko.filip

#401 Re: ROLAN GAROS 2014.

Post by zarko.filip »

Trenirao si sa Đokovićem kada ste bili mali, ko je tada dobijao?

„Pa i nismo provodili toliko vremena zajedno. Ja sam došao u akademiju Nikija Pilića i on je već bio tu. Ja sam ostao, a on je odlazio i dolazio. Tokom tih pet godine proveli smo možda mesec dana trenirajući zajedno. Možda i manje. Odigrali smo nekoliko setova. Nisam mogao da ga dobijem. Ali mogao sam na tepihu, imali smo neki brzi tepih u dvorani i tamo sam ga pobedio. Ovo sam već rekao. On je bio izuzetan profesionalac već tada. Sećam se da smo imali zajedničkog prijatelja. To je bio neki Hrvat koji je bio već u tom dobu ženskaroš. Stalno se srađivao, stalvjao parfem, naočare za sunce, stalno je bio sa devojkama. I video sam Novaka koji se isteže. Novak mi je rekao: ’Da, možeš da imaš bilo koju. Možeš da imaš bilo koju devojku na svetu. Ali ako želiš da budeš zaista uspešan moraš sve da radiš u svoje vreme. Nešto tako mi je rekao. Još uvek se toga sećam. To je klinac koji ima 15 godina. Nikada to neću zaboraviti“, rekao je Gulbis.
area51

#402 Re: ROLAN GAROS 2014.

Post by area51 »

zarko.filip wrote:Trenirao si sa Đokovićem kada ste bili mali, ko je tada dobijao?

„Pa i nismo provodili toliko vremena zajedno. Ja sam došao u akademiju Nikija Pilića i on je već bio tu. Ja sam ostao, a on je odlazio i dolazio. Tokom tih pet godine proveli smo možda mesec dana trenirajući zajedno. Možda i manje. Odigrali smo nekoliko setova. Nisam mogao da ga dobijem. Ali mogao sam na tepihu, imali smo neki brzi tepih u dvorani i tamo sam ga pobedio. Ovo sam već rekao. On je bio izuzetan profesionalac već tada. Sećam se da smo imali zajedničkog prijatelja. To je bio neki Hrvat koji je bio već u tom dobu ženskaroš. Stalno se srađivao, stalvjao parfem, naočare za sunce, stalno je bio sa devojkama. I video sam Novaka koji se isteže. Novak mi je rekao: ’Da, možeš da imaš bilo koju. Možeš da imaš bilo koju devojku na svetu. Ali ako želiš da budeš zaista uspešan moraš sve da radiš u svoje vreme. Nešto tako mi je rekao. Još uvek se toga sećam. To je klinac koji ima 15 godina. Nikada to neću zaboraviti“, rekao je Gulbis.
http://www.b92.net/sport/tenis/vesti.ph ... _id=856592
:D
zarko.filip

#403 Re: ROLAN GAROS 2014.

Post by zarko.filip »

Umro sam od smeha na ovaj komentar na B92
"Znaci Raonic...nista nemam protiv momka,dobar je...ali faca i stav ko diler markama iz '93,zurka neka zalizana na stranu,besan neki pogled,majica a la Ivan Gavrilovic...presmesan lik"
radostan dan

#404 Re: ROLAN GAROS 2014.

Post by radostan dan »

stavka broj 1 - gulbis je veći talenat od novaka.

stavka broj 2 - gulbis je, u sportskom smislu, rođeni gubitnik.

stavka broj 3 - gulbis je u strašnom naletu.

stavka broj 4 - sa previše godina i premalo uspjeha, on ne sanja i ne gradi karijeru više. njemu treba samo jedan uspjeh i par skalpova na tom putu.

kad se ove stavke izmiksaju, nameće se sledeće - poput desperadosa, sposoban je, spreman i željan da završi misiju.
njome bi naplatio sve vlastite zablude, gluposti i promašaje.

da li će biti brži od vajata erpa i dok holideja?

drugu priliku mu neće pružiti.
hodža

#405 Re: ROLAN GAROS 2014.

Post by hodža »

area51

#406 Re: ROLAN GAROS 2014.

Post by area51 »

radostan dan wrote:
stavka broj 1 - gulbis je veći talenat od novaka.
stavka broj 2 - gulbis je, u sportskom smislu, rođeni gubitnik.

stavka broj 3 - gulbis je u strašnom naletu.

stavka broj 4 - sa previše godina i premalo uspjeha, on ne sanja i ne gradi karijeru više. njemu treba samo jedan uspjeh i par skalpova na tom putu.

kad se ove stavke izmiksaju, nameće se sledeće - poput desperadosa, sposoban je, spreman i željan da završi misiju.
njome bi naplatio sve vlastite zablude, gluposti i promašaje.

da li će biti brži od vajata erpa i dok holideja?

drugu priliku mu neće pružiti.
:lol:
radostan dan

#408 Re: ROLAN GAROS 2014.

Post by radostan dan »

samo se ti kurči, samo se ti kurči...

mogao bi mu biti teži od nadala.

ono gore nije moja ocjena, nego stručnijih i pamtnijih od mene...to što ga je protraTio (talenat), je druga čapri...
area51

#409 Re: ROLAN GAROS 2014.

Post by area51 »

radostan dan wrote:samo se ti kurči, samo se ti kurči...

mogao bi mu biti teži od nadala.

ono gore nije moja ocjena, nego stručnijih i pamtnijih od mene...to što ga je protraTio (talenat), je druga čapri...

tebra moj,stari ciruzantu
pozdrav
Leopold_IV

#410 Re: Odg: ROLAN GAROS 2014.

Post by Leopold_IV »

area51 wrote:
ultima_palabra wrote:Ernests is on a roll here... očekujem strašno polufinale sa Noletom.
Zavisi,haj ti znaj budali...može biti "počišćen" a može otići i u pet setova
I jedan i drugi su u ovih pet kola imali prosječne igrače za protivnike tako pravo isušenje tek slijedi i jednom i drugom
Ti bas znas lupetati...
area51

#411 Re: Odg: ROLAN GAROS 2014.

Post by area51 »

Leopold_IV wrote:
area51 wrote:
ultima_palabra wrote:Ernests is on a roll here... očekujem strašno polufinale sa Noletom.
Zavisi,haj ti znaj budali...može biti "počišćen" a može otići i u pet setova
I jedan i drugi su u ovih pet kola imali prosječne igrače za protivnike tako pravo isušenje tek slijedi i jednom i drugom
Ti bas znas lupetati...
Image
shmizlica

#413 Re: ROLAN GAROS 2014.

Post by shmizlica »

što su danas ovako kasno mečevi? :zoka: kiša?
radostan dan

#414 Re: ROLAN GAROS 2014.

Post by radostan dan »

shmizlica wrote:što su danas ovako kasno mečevi? :zoka: kiša?

kiša, snijeg voda, vatra...pomaže bog u ovaj dom...
ćiribiribela

#415 Re: ROLAN GAROS 2014.

Post by ćiribiribela »

Ovog Murraya :facepalm:
Blek Stena

#416 Re: ROLAN GAROS 2014.

Post by Blek Stena »

Dobar Ferer :thumbup:
groove

#417 Re: ROLAN GAROS 2014.

Post by groove »

bravo petkorazzi :thumbup:
a nisam znao da je joj ovo prvi put da je u polufinalu gs-turnira.
Ljuba Moljac

#418 Re: ROLAN GAROS 2014.

Post by Ljuba Moljac »

area51 wrote: Image
Image

Image

17-6 :lol:
Smijesno ih je i porediti! :D
radostan dan

#419 Re: ROLAN GAROS 2014.

Post by radostan dan »

Blek Stena wrote:Dobar Ferer :thumbup:

koliko košta da se blek peh banira sa teme? :twisted:
pirmin

#420 Re: ROLAN GAROS 2014.

Post by pirmin »

Ernests Gulbis je bez ikakve sumnje jedan od najzanimljivijih tenisera koji je ikada igrao na ATP Touru. Međutim, kontroverzni Latvijac do sada je bio daleko poznatiji po svojim atipičnim izjavama, nego po kvalitetu tenisa, prenosi Kurir.

Gulbisova porodica je jedna od najbogatijih u Latviji, pa njega prati reputacija da je jedan od onih igrača koji više vole da se zabavljaju na terenu nego da igraju ozbiljan tenis. To najbolje potvrđuju njegove izjave, kao i način života koji nikako ne priliči jednom profesionalnom sportisti.

Iako je imao reputaciju velikog talenata, Gulbis na terenu nikada nije prikazao svoj maksimum. Do sada je u karijeri osvojio šest ATP titula, a na ovogodišnjem Roland Garrosu upisao je najveći uspjeh na nekom Grand Slamu. On ove sezone definitivno igra najbolji tenis u karijeri i to mu je donijelo i najbolji ranking - 17. mjesto na ATP listi.

Kurir prenosi neke od njegovih "najluđih" izjava:

1. Zašto je odlučio da okrene novi list u karijeri?

Iznervirao sam se kada sam vidio ko je sve u prvih 100 na ATP listi. Tu su neki momci za koje nikada nisam čuo, nemam pojma ko su oni. Neki od njih, uz svo dužno poštovanje, ne znaju da igraju tenis. Hoću da dokažem da sam ja bolji od njih, iako su neki od njih bolje rangirani od mene.

2. Zašto očekuje bolje rezultate u 2013.?

Promijenio sam način života - ostavio sam cigarete, prestao da pijem i više ne ostajem budan do zore.

3. Šta mu se sviđa u Rotterdamu?

Dopada mi se što je marihuana ovdje legalizovana. Ja sam za to. Nažalost teniseri ne mogu da je koriste, ali mi se to sviđa .

4. Komentar poslije pobjede protiv Tomaša Berdiha na Wimbledonu 2012.

Sretan sam jer na kraju nisam napravio glupost, kao obično. Ja sam dobro poznat po svojoj mentalnoj stabilnosti. Pitajte koga god hoćete, samo pogledajte moje prethodne mečeve.

5. Da li na turnire putuje privatnim avionom svog oca?

Da. A imam i helikopter, podmornicu i svemirski brod.

6. Komentar poraza od Alejandra Falle u Los Angelesu 2010. godine:

Danas ništa nije funkcionisalo. Trčao sam po osnovnoj liniji kao Šanac na šljaci i udarao loptice. Ženski tenis.

7. O upozorenju sudije Fergusa Murphyja poslije bacanja reketa na meču sa Fallom:

Jedina životna svrha tog sudije je da upozorava nekoga. On je kao policajac – kada vide automobil oni ga zaustave i silno se zabavljaju dok vam pišu kaznu. Kada se u Latviji nepropisno parkiram oni mi pišu kaznu s osmjehom na licu. Ovaj lik je isti takav.

8. Zašto mu je bilo potrebno čak sedam meč lopti da pobijedi Federera u Rimu 2010. godine?

Znate, u engleskom jeziku postoji jedan dobar izraz za to, ali su u pitanju ružne riječi. Zato neću ništa reći… Uradio sam to u gaćama.

9. Kako je pobijedio Federera?

Mislim da sam pobijedio Federera jer sam jutros doručkovao kajganu.

10. Gdje je pronašao energiju da pobijedi i u narednom meču, poslije trijumfa protiv Federera?

Moram da priznam da sam energiju pronašao jer volim da radim ove intervjue, dječački san mi je bio da postanem pilot. Trenutno se osjećam kao pilot.
Sjetih se ekipe sa turnira u malom fudbalu, zvali su se "Mi se s vama zezamo".

E tako i ovaj kralj, hi dzast wont tu hev fan :mrgreen: :thumbup:
shmizlica

#421 Re: ROLAN GAROS 2014.

Post by shmizlica »

radostan dan wrote:

pa s nulom ga dobi treći :blento:
Blek Stena

#422 Re: ROLAN GAROS 2014.

Post by Blek Stena »

radostan dan wrote:

:D kolko nudis?
Blek Stena

#423 Re: ROLAN GAROS 2014.

Post by Blek Stena »

Marej i njegovi stari fazoni. vuce se ko prebijena macka a onda zivne k'o da je infuziju primio :D
CSKA

#424 Re: ROLAN GAROS 2014.

Post by CSKA »

Ajde Marej,ne zezaj se.

Trebas nam za Nadala.
Blek Stena

#425 Re: ROLAN GAROS 2014.

Post by Blek Stena »

izbjegose prekid u par minuta
Post Reply