Žene pitaju žene

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Googlerica

#401 Re: Žene pitaju žene

Post by Googlerica »

krvava wrote: to je nešto što je rame uz rame s orgazmom
znači volim kuhanje do beskonačnosti
kad sam ljuta kuham
kad sam sretna kuham
kad sam tužna kuham
kad moram kuham
kad ne moram, kuham
znači kuham kad god poželim i toliko u tome uživam :sretan:
:D
Googlerica

#402 Re: Žene pitaju žene

Post by Googlerica »

šatirana_ljubičica wrote:
otići ću doktoru kako god, moram svakako na standardni sistematski...
:kiss:
WildRedRose

#403 Re: Žene pitaju žene

Post by WildRedRose »

nego upita za vjezbanje.. nije ni teretana teska, kad se rade prave vjezbe :D ali vala nije ni pilates za podcjeniti, djeluje smijesno,a ziv se covjek preznoji. :roll: :D
šatirana_ljubičica

#404 Re: Žene pitaju žene

Post by šatirana_ljubičica »

Googlerica wrote:
šatirana_ljubičica wrote:
otići ću doktoru kako god, moram svakako na standardni sistematski...
:kiss:
:ljubi:
Googlerica

#405 Re: Žene pitaju žene

Post by Googlerica »

WildRedRose wrote:nego upita za vjezbanje.. nije ni teretana teska, kad se rade prave vjezbe :D ali vala nije ni pilates za podcjeniti, djeluje smijesno,a ziv se covjek preznoji. :roll: :D
uh pilates su uh ,odlicna vjezba,za sat vremena sa preporodis,imas energije i jos nastavais malo sa tegovima ili lagano plivanje,ili jednostavno sjednes odmoris uz dobru kafu :-D
registrovana onako

#406 Re: Žene pitaju žene

Post by registrovana onako »

Googlerica wrote:
WildRedRose wrote:nego upita za vjezbanje.. nije ni teretana teska, kad se rade prave vjezbe :D ali vala nije ni pilates za podcjeniti, djeluje smijesno,a ziv se covjek preznoji. :roll: :D
uh pilates su uh ,odlicna vjezba,za sat vremena sa preporodis,imas energije i jos nastavais malo sa tegovima ili lagano plivanje,ili jednostavno sjednes odmoris uz dobru kafu :-D
a onda jos malo prosetas pa se popnes uz stepenice 4 do 8 puta pa opet prosetas pa se istegnes u parku pa dignes nesto usput pa plivas pa prosetas i na forum :)
sheilak

#407 Re: Žene pitaju žene

Post by sheilak »

krvava wrote:
to je nešto što je rame uz rame s orgazmom
znači volim kuhanje do beskonačnosti
kad sam ljuta kuham
kad sam sretna kuham
kad sam tužna kuham
kad moram kuham
kad ne moram, kuham
znači kuham kad god poželim i toliko u tome uživam :sretan:
fakat sad? :D

ja ovo stvarno ne mogu zamisliti. meni ovako sa finom hranom. ali ni priblizno... :D
Bambi_na_kofeinu

#408 Re: Žene pitaju žene

Post by Bambi_na_kofeinu »

Volim kuhati brza i jednostavna jela, to mi je baš ćejf, i uvijek dajem prednost onome što sama spremim i onom na kašiku.

Ali mi je gnjavaža višesatno spremanje, komplikovanje, gnjavljenje oko detalja i onda se to na kraju pojede...besmisleno mi je.
Da je svaki kovrčić iste veličine i oblika, da je svaki kolačić veličine vilinskog stopala, kolači sa jedno 15 faza spremanja...to mi može zgaditi kuhanje.
WildRedRose

#409 Re: Žene pitaju žene

Post by WildRedRose »

pearlica wrote:Uzivateli u kuhanju?

Ja jok!
uzivam kad mi niko ne smeta, i sto bambi rece kad nije nesto komplikovano, tesko... a i svakako mi je draze da je ukusno,a ne na izgled super dotjerano :mrgreen:
sha_ba

#410 Re: Žene pitaju žene

Post by sha_ba »

poslala mi kolegica video kao nesto novo izmislili za skidanje stomaka pa reko da vidim sta vi mislite :D

ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#411 Re: Žene pitaju žene

Post by ladyblue18 »

sha_ba wrote:poslala mi kolegica video kao nesto novo izmislili za skidanje stomaka pa reko da vidim sta vi mislite :D

Mislim da se stomak nece skinuti bez pravilne ishrane i treninga pa mogu izmisljati do sutra novotarije i prodavati suplju.

Sto se tice kuhanja, volim u 95% slucajeva, onih 5% je kad mi se ne da a to je rijetko.
Sto je komplikovanije to mi je draze za praviti :mrgreen:
sha_ba

#412 Re: Žene pitaju žene

Post by sha_ba »

hvala lejdi :thumbup:
ma i ja sam njoj odma rekla.... cudno mi sve to, samo ishrana i vjezbe... dzaba.. hoce luda i to ti je :D
Big Ang

#413 Re: Žene pitaju žene

Post by Big Ang »

Ma jok...sto bih te ruzila? :D
I sto ce tebi taj dezodorans? :zoka:
Big Ang

#414 Re: Žene pitaju žene

Post by Big Ang »

talashika wrote:Rekla mi rodica da je dobar, a vise ne znam Šta da stavim da se ne znojim ovoliko :[

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
To ti je od tersluka tvog. Nema tog dezodoransa koji ce ti pomoci :lol: :kiss:
Bambi_na_kofeinu

#415 Re: Žene pitaju žene

Probaj s baby puderom na mjesta koja se najjače znoje.
Mada ako znoj nema neugodan miris, a svjež ne bi trebao, šta te briga, samo paziš da ti odjeća nije od materijala na kojem se vidi da je mokro...tijelo se oslobađa viška toplote, neka ga.
Big Ang

#416 Re: Žene pitaju žene

Post by Big Ang »

talashika wrote:
Big Ang wrote:
talashika wrote:Rekla mi rodica da je dobar, a vise ne znam Šta da stavim da se ne znojim ovoliko :[

To ti je od tersluka tvog. Nema tog dezodoransa koji ce ti pomoci :lol: :kiss:
:evil::evil::evil::evil:

Ma de. Zezam te malo. :kiss: Raspitacu se ja sutra na poslu. Ova jedna kolegica zna sigurno. Pa ti javim. :kiss:
Big Ang

#417 Re: Žene pitaju žene

Post by Big Ang »

Bambi_na_kofeinu wrote:Probaj s baby puderom na mjesta koja se najjače znoje.
Mada ako znoj nema neugodan miris, a svjež ne bi trebao, šta te briga, samo paziš da ti odjeća nije od materijala na kojem se vidi da je mokro...tijelo se oslobađa viška toplote, neka ga.
:thumbup:
Bambi_na_kofeinu

#418 Re: Žene pitaju žene

Puder kupi vlagu, a i miriše fino bebasto.
Malo na dlanove pa se "potapšunaj" đe je mokro :D
Googlerica

#419 Re: Žene pitaju žene

Post by Googlerica »

Image
Keiko

#420 Re: Žene pitaju žene

Post by Keiko »

Googlerica wrote:Image
Ovi s' aluminijem su karcinogeni i treba ih izbjegavat'.

@talashika ovaj prijedlog s' puderom je odlican ali znas li zasto se pretjerano znojis? Mislim da sam negdje procitala da je pretjerano znojenje znak nekakvog poremecaja pa ti mozda ne bi bilo lose da to spomenes lijecniku kad budes isla slijedeci put. Ne znam ima li u BiH kupiti RightGuard dezodorans, on je isto odlican.
Googlerica

#421 Re: Žene pitaju žene

Post by Googlerica »

Keiko,sto danas nije karcinogeno :D popijme duplu dozu kafe,koja je odlicna u borbi protiv karinogenih celija , tako kazu :D eto,izbanlasiram sve bez problema :lol:
Keiko

#422 Re: Žene pitaju žene

Post by Keiko »

Googlerica wrote:Keiko,sto danas nije karcinogeno :D popijme duplu dozu kafe,koja je odlicna u borbi protiv karinogenih celija , tako kazu :D eto,izbanlasiram sve bez problema :lol:
Mislim da ti to ne bi bilo toliko smijesno da u uzoj faliliji imas zenu od 34 godine koja po drugi put ima rak dojke. Nije mi ni jednom spomenula da joj je onkolog savjetovao cjelodnevno kafenisanje. :roll:
Googlerica

#423 Re: Žene pitaju žene

Post by Googlerica »

Keiko wrote:
Googlerica wrote:Keiko,sto danas nije karcinogeno :D popijme duplu dozu kafe,koja je odlicna u borbi protiv karinogenih celija , tako kazu :D eto,izbanlasiram sve bez problema :lol:
Mislim da ti to ne bi bilo toliko smijesno da u uzoj faliliji imas zenu od 34 godine koja po drugi put ima rak dojke. Nije mi ni jednom spomenula da joj je onkolog savjetovao cjelodnevno kafenisanje. :roll:
pa ti nisi razumjela moju salu ,ili trebam napisati da su mi oba roditelja umrla od raka

uvijek sam dezurni krivac
Big Ang

#424 Re: Žene pitaju žene

Post by Big Ang »

Googlerica wrote:
Keiko wrote:
pa ti nisi razumjela moju salu ,ili trebam napisati da su mi oba roditelja umrla od raka

uvijek sam dezurni krivac
Ne da Andja :kiss: .
berenice

#425 Re: Žene pitaju žene

Post by berenice »

talashika wrote:
Keiko wrote: Ovi s' aluminijem su karcinogeni i treba ih izbjegavat'.

@talashika ovaj prijedlog s' puderom je odlican ali znas li zasto se pretjerano znojis? Mislim da sam negdje procitala da je pretjerano znojenje znak nekakvog poremecaja pa ti mozda ne bi bilo lose da to spomenes lijecniku kad budes isla slijedeci put. Ne znam ima li u BiH kupiti RightGuard dezodorans, on je isto odlican.
Nedavno sam radila sve moguće pretrage zbog nečeg što sam napipala, i znas kad te pitaju ima li kakvih promjena kažem da sam umornija i da se znojim dobiješ odgovor da je to od stresa jer pretrage nisu pokazale nista sumnjivo Hajd ga sad znaj :)

Kod mene je to bilo... stres i nervoza. Prestalo to, prestalo i znojenje. Razmisli malo, možda je i kod tebe tako, mislim, ako već nije nikakav poremećaj.
Post Reply