Koji li joj je nick na forumuseln wrote: Ma, objasnjava kako je sada sve uzasno zbog stranaca, kako je prije sve bilo bolje, lijepo, cisto, ali otkako su dosli stranci nista nije kao sto je bilo... stranci ovo, stranci ono, dolaze, zene se i udaju za papire...
na pitanje kada je i kako ona dosla, govori da je kod nje bilo drugacije, ona je udata za Austrijanca
Desničari osvajaju Evropu!
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#401 Re: Desničari osvajaju Evropu!
- NajdraziVodjaa
#402 Re: Desničari osvajaju Evropu!
Podrska za FPO, u citavoj evropi krajnja desnica je ostvarila najbolje rezultate ikad pa tako vjerujem da nece biti drugacije ni u Austriji.
- insomnia78
#403 Re: Desničari osvajaju Evropu!
Pa da s bozijom pomoci vracamo Kocobo
- seln
#404 Re: Desničari osvajaju Evropu!
NajdraziVodjaa wrote:Podrska za FPO, u citavoj evropi krajnja desnica je ostvarila najbolje rezultate ikad pa tako vjerujem da nece biti drugacije ni u Austriji.
Adolf Hitler like this.
- animals
#405 Re: Desničari osvajaju Evropu!
Pregazice ih Kurz ko plitak potok..NajdraziVodjaa wrote:Podrska za FPO, u citavoj evropi krajnja desnica je ostvarila najbolje rezultate ikad pa tako vjerujem da nece biti drugacije ni u Austriji.
- NajdraziVodjaa
#406 Re: Desničari osvajaju Evropu!
Pa dobar ce rezultat Kurz ostvariti, procitao sam da je veoma moguca koalicija FPO i ovi kurcevianimals wrote:Pregazice ih Kurz ko plitak potok..NajdraziVodjaa wrote:Podrska za FPO, u citavoj evropi krajnja desnica je ostvarila najbolje rezultate ikad pa tako vjerujem da nece biti drugacije ni u Austriji.
- NajdraziVodjaa
#407 Re: Desničari osvajaju Evropu!
seln wrote:NajdraziVodjaa wrote:Podrska za FPO, u citavoj evropi krajnja desnica je ostvarila najbolje rezultate ikad pa tako vjerujem da nece biti drugacije ni u Austriji.Adolf Hitler like this.

- Sara03
#408 Re: Desničari osvajaju Evropu!
Koliko puta dnevno plačeš za vođom, da ti pošaljem paket maramica? sevap bi mi bilo...NajdraziVodjaa wrote:seln wrote:NajdraziVodjaa wrote:Podrska za FPO, u citavoj evropi krajnja desnica je ostvarila najbolje rezultate ikad pa tako vjerujem da nece biti drugacije ni u Austriji.Adolf Hitler like this.
- NajdraziVodjaa
#409 Re: Desničari osvajaju Evropu!
Ja sam uvijek bio za partizane i sovjete, nisam ja poceo stavljati slike firera vec vi libtardi, vi ste u sustini i novi hitleri tj. na papiru ste anti ali u praksi iste su vam metode, vi ste najbolji, najpametniji, najmoderniji samo vas pogled na svijet je ispravan, poznato?
- Sara03
#410 Re: Desničari osvajaju Evropu!
Sve to pod imenom "NajdraziVodjaa"... Tu svoju retoriku ostavi za sebe i druge pristalice balavih neofašista.NajdraziVodjaa wrote:Ja sam uvijek bio za partizane i sovjete, nisam ja poceo stavljati slike firera vec vi libtardi, vi ste u sustini i novi hitleri tj. na papiru ste anti ali u praksi iste su vam metode, vi ste najbolji, najpametniji, najmoderniji samo vas pogled na svijet je ispravan, poznato?
Zar je moguće da si infantilniji i od djece u vrtiću?
- NajdraziVodjaa
#411 Re: Desničari osvajaju Evropu!
Najdrazivodja mi je sportski djelatnik a ne neki politicar ili historijska licnost samo ne mogu avatar da stavim, jos jedan libtard fail. Kao sto sam rekao svi koji nisu vi su neofasiste, fasiste, rasiste, soviniste itd itd...
- Sara03
#412 Re: Desničari osvajaju Evropu!
Ne trebaš ni govoriti svoja politička uvjerenja, dovoljno je samo pogledati koga podržavaš, bolan, bolan.
Uostalom, ništa novo od vaše izuzetno repetitivne, prosjačke i nadasve djetinjasto-balave retorike. No, možeš slobodno nastaviti i održati kontinuitet u svom bezmozgovanju.
Uostalom, ništa novo od vaše izuzetno repetitivne, prosjačke i nadasve djetinjasto-balave retorike. No, možeš slobodno nastaviti i održati kontinuitet u svom bezmozgovanju.
- NajdraziVodjaa
#413 Re: Desničari osvajaju Evropu!
POdrzavam manje zlo, sigurno je da je i ekstremna desnica manje zlo od liberalno kvaziljevicarskih koalicija koje nikakve veze sa pravom ljevicom nemaju. liberalni fasizam je i doprinio rastu ekstremne desnice, kud ces dalje kad je program ekstremne desnice nekom ljevicaru blizi od ovih danas satro centrista, liberala, bankara...Realno tvojim ljubimcima iz godine u godinu slabi podrska pad citavog tog nakaradnog multi kulti svijeta je neminovan.
- insomnia78
#415 Re: Desničari osvajaju Evropu!
Inace na svijetu postoje samo ljevicarsko, liberne, nazovi ih kako god hoces stranke i ekstremna, fasisticka desnica. Nema se za koga drugog glasati. Tu pricu pricajte nedje drugo. Ne znam sto vas je stid, stra' il sta reci: jeste, fasista sam i podrzavam ekstremne desnicarske stranke
- NajdraziVodjaa
#416 Re: Desničari osvajaju Evropu!
Pa i ti si liberalni fasista pa neces to da priznas strah ili sta vec, eto povedi seriju priznanja ti kao primjer drugima pa cu i ja priznati da sam radikalni desnicar. kme kme govori lik koji je uz jeza ubjedljio najveci kmecavac na ovom pdfu, vjerovatno to kme kme opisuje tvoje kmecanja prije francuskih izbora u strahu od Marine, prepala se guza da ne vidi Bosnu 
- insomnia78
#417 Re: Desničari osvajaju Evropu!
Moja guza sta je sve vidjela ti neces ni u filmovima (iako ovo zvuci strahovito pederaški nije matere mi)
I ja nikad, nigdje nisam rekao da sam liberal, ljevicar ili "ljevicar" niti sam nekad glasao za neku takvu stranku. Zivio samnpod vlascu desnice kaobi socijalista u Fr i znam dobro sta mogu i jedni i drugi.
Nego, ne sikiraj se ti za mene. Danas, sutra ako mi se ne bude svidjalo u Fr uvijek mogu srecu okusati u nekoj drugoj zemlji. Kad sam mog'o napustiti rodnu grudu onda mogu svaku. Poslije prvog puta ne boli
I ja nikad, nigdje nisam rekao da sam liberal, ljevicar ili "ljevicar" niti sam nekad glasao za neku takvu stranku. Zivio samnpod vlascu desnice kaobi socijalista u Fr i znam dobro sta mogu i jedni i drugi.
Nego, ne sikiraj se ti za mene. Danas, sutra ako mi se ne bude svidjalo u Fr uvijek mogu srecu okusati u nekoj drugoj zemlji. Kad sam mog'o napustiti rodnu grudu onda mogu svaku. Poslije prvog puta ne boli
- NajdraziVodjaa
#418 Re: Desničari osvajaju Evropu!
Ma ja samo vi dijasporci mozete da putujete mi ovde dalje od Marijin dvora nismo otisli, ne sekiram se ja taman posla jos da se brinem o polozaju francuskih nacionalnih manjina, ti se sekiras...
- seln
#419 Re: Desničari osvajaju Evropu!
Sanjack?NajdraziVodjaa wrote:Ma ja samo vi dijasporci mozete da putujete mi ovde dalje od Marijin dvora nismo otisli, ne sekiram se ja taman posla jos da se brinem o polozaju francuskih nacionalnih manjina, ti se sekiras...
- insomnia78
#421 Re: Desničari osvajaju Evropu!
Pa ne znam onda ni koji te kurac brinu greske evropske ljevice. Bosna niti je u EU niti ima problema sa izbjeglicama, imigrantima, arapima...NajdraziVodjaa wrote:Ma ja samo vi dijasporci mozete da putujete mi ovde dalje od Marijin dvora nismo otisli, ne sekiram se ja taman posla jos da se brinem o polozaju francuskih nacionalnih manjina, ti se sekiras...
- NajdraziVodjaa
#422 Re: Desničari osvajaju Evropu!
Pa nismo ali nam ta ista EU se namece kao nesto pozeljno a vidimo na primjeru Hrvatske koja je jos i razvijenija i normalnije uredjena od nas sluzi samo da ljudi lakse ispare na zapad, mogu misliti kako ce to izgledati ako BiH nekad udje. Iako nismo EU dogadjaji tamo nas se itekako ticu ta ista EU nam namece svoje vrijednosti i pravila konstantno necemo se praviti ludi mi smo pod patronatom EU i Amerike. Sve promjene tamo kao i odnosi sa Rusijom koja pod sapom ima pola drzave ima uticaj na nas. Naravno ne sad promjene radikalneu smislu Trump je pobjedio Hillary pa kao eto sad ce se sve okrenuti naglavacke ko biva srbi ce profitirati u to su vjerovale budale ali neke druge sigurno...
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#423 Re: Desničari osvajaju Evropu!
ma nema sve osvojise
valjda zato milijuni migranata buducih manjina
iz azije i Afrike
hrle desnicarima u zagrljaj
bjezeci od ljevicarskih zemalja
valjda zato milijuni migranata buducih manjina
iz azije i Afrike
hrle desnicarima u zagrljaj
bjezeci od ljevicarskih zemalja
-
beobasket
#424 Re: Desničari osvajaju Evropu!
Kad ste vec kod desnicara i Europskog kontinenta, da vam ispircam jednu pricu iz juznog dijela Afrike.
Kako je Jugoslavija u svojcas bila nesvrstana i za sobom imala skoro citavu Afriku tako su nasih poslovno isli po tim africkim drzavama, ukljucujuci i moj stari. Davne 1981 on i kolegla su bili na poslovnom putu u Johannesburgu u Juznoj Africi i put su nastavili dalje prema glavnom gradu Namibije. Kaze strai, to je dobrih 18 - 20 sati voznje. Prica, mi nako umorni stigli u po noci u Windhoek, nije bas puno gradske rasvjetle bilo. Do hotela, daj dvije sobe, od umora jedva cekao onih pet deset minuta dok je na recepciji sredila papirologiju. Legao spavati i kad je ujutro ustao i otvorio drvene roletne na prozorima da otvori prozore, kad nije pao u nesvjest. Duz citave ceste, kako ljevo tako desno do u horizontu sve svatika jedna do druge. Trk do recepcije da upita sta se desava, kad na recepciji neka bijelka koja spada u Afrikaan, tako nazivaju te bijelce iz Holandije i Njemacke koji su decenijama po tim drzavama. Upita on nju sta se desava, kad ona kaze, pa danas je rodjendan od Führer. Stari usliko par slika sa svojom tadasnjom kamerom da vidite kako se slavi rodjendan u glevnom gradu Namibije. Kasnje je tek saznao da hiljade i hiljede SS oficira, vojnika i ostale garniture je zbrisalo za Juznu Afriku, Namibiju a ne samo na juzno Americki kontinent.
Kako je Jugoslavija u svojcas bila nesvrstana i za sobom imala skoro citavu Afriku tako su nasih poslovno isli po tim africkim drzavama, ukljucujuci i moj stari. Davne 1981 on i kolegla su bili na poslovnom putu u Johannesburgu u Juznoj Africi i put su nastavili dalje prema glavnom gradu Namibije. Kaze strai, to je dobrih 18 - 20 sati voznje. Prica, mi nako umorni stigli u po noci u Windhoek, nije bas puno gradske rasvjetle bilo. Do hotela, daj dvije sobe, od umora jedva cekao onih pet deset minuta dok je na recepciji sredila papirologiju. Legao spavati i kad je ujutro ustao i otvorio drvene roletne na prozorima da otvori prozore, kad nije pao u nesvjest. Duz citave ceste, kako ljevo tako desno do u horizontu sve svatika jedna do druge. Trk do recepcije da upita sta se desava, kad na recepciji neka bijelka koja spada u Afrikaan, tako nazivaju te bijelce iz Holandije i Njemacke koji su decenijama po tim drzavama. Upita on nju sta se desava, kad ona kaze, pa danas je rodjendan od Führer. Stari usliko par slika sa svojom tadasnjom kamerom da vidite kako se slavi rodjendan u glevnom gradu Namibije. Kasnje je tek saznao da hiljade i hiljede SS oficira, vojnika i ostale garniture je zbrisalo za Juznu Afriku, Namibiju a ne samo na juzno Americki kontinent.
-
hAZNADAR
#425 Re: Desničari osvajaju Evropu!
Po svemu sudeci ode Austrija jos vise udesno.
Sudeci po anketama - na vanrednim izvorima pobjedjuje nas stari znanac Kurz koji je imao kontraverzne izjave vezano za BiH i islam u BiH,... a vrlo vjerovatno da ce morati u koaliciju sa krajnjom desnicom FPO.
Zadnjih godina ta desnica kontinuirano jaca a vec ima prijateljske odnose sa Dodikom.
Sam Kurz na celu najvece konzervativne partije se u zadnje vrijeme populisticki priblizio desnici i poceo maltene pricati kao oni.
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/parl ... /171015005
Nadam se da sve to nece rezultirati Austrijom kao neprijateljskom zemljom prema BiH.
Ali nazalost - sve su prilike.
Sudeci po anketama - na vanrednim izvorima pobjedjuje nas stari znanac Kurz koji je imao kontraverzne izjave vezano za BiH i islam u BiH,... a vrlo vjerovatno da ce morati u koaliciju sa krajnjom desnicom FPO.
Zadnjih godina ta desnica kontinuirano jaca a vec ima prijateljske odnose sa Dodikom.
Sam Kurz na celu najvece konzervativne partije se u zadnje vrijeme populisticki priblizio desnici i poceo maltene pricati kao oni.
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/parl ... /171015005
Nadam se da sve to nece rezultirati Austrijom kao neprijateljskom zemljom prema BiH.
Ali nazalost - sve su prilike.