Šta da nije bilo rata 90-tih?

Post Reply
sreten75

#401 Re: Šta da nije bilo rata 90-tih?

Post by sreten75 »

Naravno da ti forum daje mogućnost da izraziš svoje mišljenje. Međutim, kroz tvoje postove se da zaključit da u tvom okruženju vlada vrlo čudna atmosfera. Likovi poput tebe su otišli u qrac i vidi se da si u grču, izvještačen, neprirodan i da se bojiš svega što te okružuje. Čak ti je i humor sjeban i niko ga ne rezumije, a bojim se da ga i ti ne kontaš.
Nisi ti nikad ni pokušao da se odupreš razmišljanju koja su ti nametnuta od strane genocidaša koji su ti iscrpili svaku mogućnost da razmišljaš svojom glavom. Svoj ego hraniš nastojanjima da svoj nedostatak prebaciš onima koje smatraš drugačijima. Vjerovatno misliš da tvoji postovi nekome nešto dokazuju i da će se neko zapitati da li je sve ove godine bio u zabludi. Zajebo si se "sreto", niko na ovim prostorima više nije ovca, nego moli Boga da ne dodjemo na taj level na kojem si ti danas. Jer onda odosmo svi u qrac, a ovako bar ima raje koja će ti obratiti pažnju na granicu izmedju stvarnog i imaginarnog...kontaš?
Na tvoju žalost raja kojoj pokušavaš prodati jeftinu demagogiju još uvijek ima onu ležernost, duh, zajebanciju i srce, a koje si ti i tebi slični davno izgubili...

druze svaka cast upravo si opisao sebe,,,gledaj ovo,,,ti si siguran da su srbi krivi za sve,
i kad ti neko opise srpsku poziciju,,ti ne zelis se oduprijeti nacina razmisljanja,tebi je cak toliko mukad kad srbin da svoje razmisljanje koji se koci sa tvojim razmisljanjem,pa onda krenes sa demagogijom opisivanja licnosti,koja to pise
Paranoid

#402 Re: Šta da nije bilo rata 90-tih?

Post by Paranoid »

Koliko sam u pravu što se tiče tvog stanja govori i tvoj "odgovor". Od saznanja i prepoznavanja onog što sam napisao nisi znao ni da "citiraš" moj post nego si se totalno zbunio...Rekoh ja da si sjeban i to bez ijednog narkotika.
Walther

#403 Re: Šta da nije bilo rata 90-tih?

Post by Walther »

sreten75 wrote:druze svaka cast upravo si opisao sebe,,,gledaj ovo,,,ti si siguran da su srbi krivi za sve,
i kad ti neko opise srpsku poziciju,,ti ne zelis se oduprijeti nacina razmisljanja,tebi je cak toliko mukad kad srbin da svoje razmisljanje koji se koci sa tvojim razmisljanjem,pa onda krenes sa demagogijom opisivanja licnosti,koja to pise
Druze, nisu Kinezi poceli rat u Sloveniji, pa u Hrvatskoj, pa u BiH, pa na Kosovu.....Samo jedna strana se ponavlja. A to nisu Bosnjaci, SDA ili Kinezi. To da u 2014 jos uvijek lupas RTS gluposti nije "razmisljanje po svoje".

SFRJ je prestala postojati, neovisnost pojedinih republika je bila jedina logicna posljedica. Zbog odluke Srba da se ratuje su ostali bez 1/3 HR i Kosova a kao dobili "RS" od koje nema koristi. Na kraju krajeva zajebali su zivot vecina Balkana (pa i sebi) bezveze jer su "RS" mogli dobiti i bez rata u EU gdje zapisane granice nece vaziti. U biti jos gore... Zbog unistenja privrede ce te medje kupiti stranac za sicu i onda ce Srbin (a nazalost i drugi) robovati za sicu.

Vucic nekad prijetio muslimanima a danas docekuje vehabije i moli za dolare. Sve ce doci na naplatu, ...
sreten75

#404 Re: Šta da nije bilo rata 90-tih?

Post by sreten75 »

Paranoid wrote:Koliko sam u pravu što se tiče tvog stanja govori i tvoj "odgovor". Od saznanja i prepoznavanja onog što sam napisao nisi znao ni da "citiraš" moj post nego si se totalno zbunio...Rekoh ja da si sjeban i to bez ijednog narkotika.
hahahaha evo kmecavac nema 10 km a umislio se da je neki psiholog ovdje,
znam da si nacionalista i da te nervira moje pisanje,sam si rekao da zelim da nesto nekom dokazem,ne,ja samo pisem a ti se bojis toga jel moje misljenje se razlikuje od tvog,
a ti si kao svaki nacionalista,jednosmjeran ne zelis diskutovati ni sa kim ko nema tvoje misljenje
i za kraj,izadji napolje nadji sebi djevojku,ne glumi ovde nekog psihologa ispadas smijesan, :-)
sreten75

#405 Re: Šta da nije bilo rata 90-tih?

Post by sreten75 »

Walther wrote:
sreten75 wrote:druze svaka cast upravo si opisao sebe,,,gledaj ovo,,,ti si siguran da su srbi krivi za sve,
Druze, nisu Kinezi poceli rat u Sloveniji, pa u Hrvatskoj, pa u BiH, pa na Kosovu.....Samo jedna strana se ponavlja. A to nisu Bosnjaci, SDA ili Kinezi. To da u 2014 jos uvijek lupas RTS gluposti nije "razmisljanje po svoje".

SFRJ je prestala postojati, neovisnost pojedinih republika je bila jedina logicna posljedica. Zbog odluke Srba da se ratuje su ostali bez 1/3 HR i Kosova a kao dobili "RS" od koje nema koristi. Na kraju krajeva zajebali su zivot vecina Balkana (pa i sebi) bezveze jer su "RS" mogli dobiti i bez rata u EU gdje zapisane granice nece vaziti. U biti jos gore... Zbog unistenja privrede ce te medje kupiti stranac za sicu i onda ce Srbin (a nazalost i drugi) robovati za sicu.

Vucic nekad prijetio muslimanima a danas docekuje vehabije i moli za dolare. Sve ce doci na naplatu, ...
aha,bas me zanima kako su srbi mogli dobiti rs.i znam ja da bi volio da su srbi tad prihvati da budu preglasani,to bi super bilo jel tako sad bi imali gradjansku drzavu i jednog presednik,a znamo ko bi uvijek taj presednik bio..
imam osjecaj da si ljubomoran na arapska ulaganja u srbiji,
spreca

#406 Re: Šta da nije bilo rata 90-tih?

Post by spreca »

sreten75 wrote: imam pasos srbije,pasos bih uopste nemam,ali cu ga izvaditi zlu ne trebalo :D
znas sta je nadleznost to sto ja zivim u zvorniku a osjecam se kao u srcu sumadije,,na svakom koraku srpske zastave,srpske se pjesme pjevaju,srpski jezik uci,srpska istorija uci,kad igra srbija u sportu ludnica kafici puni zastave ogrnute,dkokovic isto,pa prosetamo do opstine a na ulazu dvoglavi orao,dodje mi racvun za struju,pise lektrodistribucija srpske,table putokaz na cirilici,nasa policija,nase zdrastvo,nase skolstvo,nasa privreda,zeljeznice srpske,srpske sume putevi srpske,malo li lje.
ja ne znam kad pogledam obicni zivot,kakve ja veze ima sa bih a zivim u zvorniku,,policija je rs,bh telekom ovde niko ne koristi,struju placamo elektro privredi rs,puteve odrzavaju ,putevi srpske,djeca se obrazuju po nastavnom planu rs,o starima se brine zdrastvo rs,obican covjek ovde u stvarnom zivotu nema nikakve dodirne tacke sa bih,to je realnost a ti prosetaj rs pa se uvjeri jel tako,
kazu srbi navijaju protiv bih u sportu,ma nije istina 90 posto srba je ravnodusno i ne prati uopste.
i Granicu na Drini :izet:
spreca

#407 Re: Šta da nije bilo rata 90-tih?

Post by spreca »

sreten75 wrote: aha,bas me zanima kako su srbi mogli dobiti rs.i znam ja da bi volio da su srbi tad prihvati da budu preglasani,to bi super bilo jel tako sad bi imali gradjansku drzavu i jednog presednik,a znamo ko bi uvijek taj presednik bio..
Smilovala se MZ....jos jednu oluju srbija mozda nebih prezivila......ako znamo da je NATOzaprijetio ARBIH....cak su se morali i povuci sa neki oslobodjenih tertorija
Skijaš

#408 Re: Šta da nije bilo rata 90-tih?

Post by Skijaš »

sreten75 wrote:
Walther wrote:

aha,bas me zanima kako su srbi mogli dobiti rs.i znam ja da bi volio da su srbi tad prihvati da budu preglasani,to bi super bilo jel tako sad bi imali gradjansku drzavu i jednog presednik,a znamo ko bi uvijek taj presednik bio..
Ti si taj koji bi se trebao sekirati zbog arapskih (i turskih) ulaganja u Srbiju.
Walther

#409 Re: Šta da nije bilo rata 90-tih?

Post by Walther »

sreten75 wrote:Vucic nekad prijetio muslimanima a danas docekuje vehabije i moli za dolare. Sve ce doci na naplatu, ...
imam osjecaj da si ljubomoran na arapska ulaganja u srbiji,[/quote]

"dobili" je sarkazam....Srbi su preglasavali 50 godina, tako je i poceo raspad SFRJ. Inace gradjanska drzava je katastrofa, zivim u takvoj i muke moje su neopisive. Pogotovo jer mi je predsjednik katolik, a meni bas stalo. A ti imas Dodika pravoslavca pa si rahat ko pticica na grani. I onda se neko cudi kako je SANu uspjelo ... :roll:

p.s.: kod Arapa je grka kora kruha, vidjet ces :)
sreten75

#410 Re: Šta da nije bilo rata 90-tih?

Post by sreten75 »

spreca wrote:
sreten75 wrote: aha,bas me zanima kako su srbi mogli dobiti rs.i znam ja da bi volio da su srbi tad prihvati da budu preglasani,to bi super bilo jel tako sad bi imali gradjansku drzavu i jednog presednik,a znamo ko bi uvijek taj presednik bio..
Smilovala se MZ....jos jednu oluju srbija mozda nebih prezivila......ako znamo da je NATOzaprijetio ARBIH....cak su se morali i povuci sa neki oslobodjenih tertorija
srbija nije prezivjela oluju nikakvu srbi u krajini jesu,hoces mozda reci da u nekom vojnom sukobu izmedju hrvatske srbije bi pobijedila hrvatska sa duplo manje stanovnika i sa 5 puta manje naoruzanja.
sreten75

#411 Re: Šta da nije bilo rata 90-tih?

Post by sreten75 »

turska nije sa ulaganjima u prvi 10 ni u srbiji ni u bih,,,arapske ulaganja su dobro dosla,voljeli bi va oni ulazu i u federaciju ,ali nece ni oni ni u turci kod vas ulazu rusi :mrgreen:
da rusi,pogledaj te podatke o ulaganjima u federaciji
ali nema to veze,vazno je da se ulaze da bogda hoce turci i amerikanci i svi ulagati u srbiju i rs,
sreten75

#412 Re: Šta da nije bilo rata 90-tih?

Post by sreten75 »

spreca wrote:
sreten75 wrote: imam pasos srbije,pasos bih uopste nemam,ali cu ga izvaditi zlu ne trebalo :D
znas sta je nadleznost to sto ja zivim u zvorniku a osjecam se kao u srcu sumadije,,na svakom koraku srpske zastave,srpske se pjesme pjevaju,srpski jezik uci,srpska istorija uci,kad igra srbija u sportu ludnica kafici puni zastave ogrnute,dkokovic isto,pa prosetamo do opstine a na ulazu dvoglavi orao,dodje mi racvun za struju,pise lektrodistribucija srpske,table putokaz na cirilici,nasa policija,nase zdrastvo,nase skolstvo,nasa privreda,zeljeznice srpske,srpske sume putevi srpske,malo li lje.
ja ne znam kad pogledam obicni zivot,kakve ja veze ima sa bih a zivim u zvorniku,,policija je rs,bh telekom ovde niko ne koristi,struju placamo elektro privredi rs,puteve odrzavaju ,putevi srpske,djeca se obrazuju po nastavnom planu rs,o starima se brine zdrastvo rs,obican covjek ovde u stvarnom zivotu nema nikakve dodirne tacke sa bih,to je realnost a ti prosetaj rs pa se uvjeri jel tako,
kazu srbi navijaju protiv bih u sportu,ma nije istina 90 posto srba je ravnodusno i ne prati uopste.
i Granicu na Drini :izet:
da na drini granica,i kakve to veze ima sa svim gore sto sam napisao,,ja sam zadovoljan sa bosnom ovakvom.
spreca

#413 Re: Šta da nije bilo rata 90-tih?

Post by spreca »

sreten75 wrote: srbija nije prezivjela oluju nikakvu srbi u krajini jesu,hoces mozda reci da u nekom vojnom sukobu izmedju hrvatske srbije bi pobijedila hrvatska sa duplo manje stanovnika i sa 5 puta manje naoruzanja.

malo je falilo da ne prezivi...................koliko je ono bila ona novcanica ?.......sto ilijardi? za veknu hljeba......ali ti si mozda mlad pa se ne sjecas da je u srbiju doslo ...koliko izbjeglica koj je trebalo nahraniti a sta bi tek bilo da su im se pridruzili ovi "heroiji" iz rs,,,,,,,a ko bi bio jaci? Sr ili Hr?....mozete probati.....ali nadam se da necete
Dozer

#414 Re: Šta da nije bilo rata 90-tih?

Post by Dozer »

Moj sretene...
TI ocito imas iskrivljenu sliku ne tako davne istorije, pa je sasvim logicno sto vjerujes da je RS opstala zahvaljujuci sebi i svojoj "snazi"...
Nije drug, nije... opstala je, a trenutno i posotji, samo zahvaljujuci amerima.
sreten75

#415 Re: Šta da nije bilo rata 90-tih?

Post by sreten75 »

Dozer wrote:Moj sretene...
TI ocito imas iskrivljenu sliku ne tako davne istorije, pa je sasvim logicno sto vjerujes da je RS opstala zahvaljujuci sebi i svojoj "snazi"...
Nije drug, nije... opstala je, a trenutno i posotji, samo zahvaljujuci amerima.
ja mislim da ti imas iskrivljenu sliku da bosna postoji zahvaljujuci amerima,,i to je tacno
jel srpski narod je najbrojni u regionu sa najvise naoruzanja
i mogao je vojno osvojiti to,pa sta da zahvalimo amerima sto su nas bombardovali
pa jel ti znas da je ta amerika bombardovala srbe u rs i da je svo vrijema vas podrzavala
i sad mi da zahvalimo amerima,ccccccccccc
Dozer

#416 Re: Šta da nije bilo rata 90-tih?

Post by Dozer »

Da ste mogli osvojiti - osvojili biste, zar ne?
Jesu, ameri su vas malo blokirali sto se aviona tice, ali vam je logistika funkcionisala cijelo vrijeme sto se tice svega, pa tako i svog tog naoruzanja, ljudstva, itd.
Ali, da ameri nisu zaustavili sve u Krajini '95, zaista mislis da bi RS danas uopste postojala, ili da bi prostor od Brckog do Banja Luke bio u RS? ;)
sreten75

#417 Re: Šta da nije bilo rata 90-tih?

Post by sreten75 »

Dozer wrote:Da ste mogli osvojiti - osvojili biste, zar ne?
Jesu, ameri su vas malo blokirali sto se aviona tice, ali vam je logistika funkcionisala cijelo vrijeme sto se tice svega, pa tako i svog tog naoruzanja, ljudstva, itd.
Ali, da ameri nisu zaustavili sve u Krajini '95, zaista mislis da bi RS danas uopste postojala, ili da bi prostor od Brckog do Banja Luke bio u RS? ;)
a malo su nas kocili jel. malo bacali bombe na nas,,rakete i ostalo..malo..a sto
a najsmjesnije sto ne kazes da ste mogli osvojili bi ste
pa sto vi udjoste u banja luku
naredila vam amrika
KAKO
znas kako je srbima,,bombardovala ih
zasto vi slusate ameriku,vidite da su srbi ponosni,
Last edited by sreten75 on 19/01/2014 18:41, edited 1 time in total.
Paranoid

#418 Re: Šta da nije bilo rata 90-tih?

Post by Paranoid »

sreten75 wrote:
a malo su nas kocili jel. malo bacali bombe na nas,,rakete i ostalo..malo..a sto
a najsmjesnije sto kazes da ste mogli osvojili bi ste
naredila vam amrika
KAKO
Neznanje koje isijavaš na ovom forumu nije turbo, mega, giga.. nego je na mlazni pogon. Iskreno, najviše bih volio da te vidim live na 10 sekundi pa da slika o "fatal error" bude kompletna.
Dozer

#419 Re: Šta da nije bilo rata 90-tih?

Post by Dozer »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sretene, crni sretene...
Da smo mi imali oruzja bar upola od onoga sto ste imali vi '92, vi uopste ne biste ni pocinjali rat. Da smo pocetkom '93 imali bar upola onoga sto ste imali vi, rat bi bio gotov vec u ljeto '93.
Ali, cim ste osjetili malo granata po svojim glavama, odmah se vidjelo ko ste i sta ste, zar ne?
A dok ste ih nemilice sipali po tudjim glavama, dok ste masakrirali nenaoruzane i izgladnjele, silovali i palili nemocne, tada ste bili ober heroji.
Eeee, tugo moja... niste vi vidjeli ni H od hrabrosti, a to je ocito bilo uvijek kada se sretnete sa iole ravopravnim protivnikom. Jaki ste samo na neuporedivo slabijima, a istima sebi ne smijete ni pisnuti. Valjda je to to srpsko junastvo :D
sreten75

#420 Re: Šta da nije bilo rata 90-tih?

Post by sreten75 »

Dozer wrote::lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sretene, crni sretene...
Da smo mi imali oruzja bar upola od onoga sto ste imali vi '92, vi uopste ne biste ni pocinjali rat. Da smo pocetkom '93 imali bar upola onoga sto ste imali vi, rat bi bio gotov vec u ljeto '93.
Ali, cim ste osjetili malo granata po svojim glavama, odmah se vidjelo ko ste i sta ste, zar ne?
A dok ste ih nemilice sipali po tudjim glavama, dok ste masakrirali nenaoruzane i izgladnjele, silovali i palili nemocne, tada ste bili ober heroji.
Eeee, tugo moja... niste vi vidjeli ni H od hrabrosti, a to je ocito bilo uvijek kada se sretnete sa iole ravopravnim protivnikom. Jaki ste samo na neuporedivo slabijima, a istima sebi ne smijete ni pisnuti. Valjda je to to srpsko junastvo :D
ba s vas zalim jadne nemocne bez oruzja :izet:
Dozer

#421 Re: Šta da nije bilo rata 90-tih?

Post by Dozer »

sreten75 wrote:
Dozer wrote::lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sretene, crni sretene...
ba s vas zalim jadne nemocne bez oruzja :izet:
I ovime si, zapravo, dokazao koliko uopste znas cinjenica, kao i da su ti RTS i Risto Djogo mentalni mentori :izet:
Koliko je ono granata palo na Zvornik? Bratunac? Vlasenicu? Visegrad? Focu? Prijedor? Prnjavor? Nastavi niz :D
Skijaš

#422 Re: Šta da nije bilo rata 90-tih?

Post by Skijaš »

sreten75 wrote:
a najsmjesnije sto kazes da ste mogli osvojili bi ste
naredila vam amrika
KAKO
Independence Day would be a wonderful day except for the sadness of
sacrifice and mourning that sweeps the South from the Lost Cause of our Civil War.
Thanksgiving Day is our Day, our day of Slava, because that day we give thanks to
God for our founding Fathers and the beginning of our country and freedom.
Mihailovic replied "Good, we would nonor America and on the eve of that day each mountaintop of Serbia will have a fire lighted by our peasants."
On Thanksgiving Eve, three Americans standing in a klix village high in the
Serbian Mountains saw a huge fiery A come into being. Then, one
after another fires appeared until eleven peaks were outlined. A Tribute to America.

http://www.foia.cia.gov/sites/default/f ... 5_0015.pdf

Traženje saveznika među svjetskim silama nije ništa novo, i ovo Dodikovo poklanjanje rafinerije Rusima ili njegovo trčanje Putinu ima za cilj samo jedno, obezbjeđivanje podrške jačeg.
LaBomba

#423 Re: Šta da nije bilo rata 90-tih?

Post by LaBomba »

Walther wrote:
sreten75 wrote:ne ja ne kazem da srbi imaju pravo preglasati bosnjake u rs,zato i tvrdim da nisu trebali ni bosnjaci i hrvati preglasati srbe onako,,,pa albanci su dobili nezavisnost kao nacionalna manjina toliko o tome,,dal ko ima pravo ili nema,ako te amerika podrzava sve je drugacije,,bosnjaci u srbiji,hmm pa bosnjaka u srbiji ima samo 130 hiljada ne postoji regija ili pokrajina u srbiji gdje su bosnjaci vecina,tako da nema smisla to spominjati..
a sad ja tebe pitam,,znacii,,bosnjaci se imaju pravo otcijepiti od jugoslavije,hrvati imaju,albanci nacionalna manjina imaju.crnogorci imaju,,ko samo nema,,ko samo na ovom prostoru se nema pravo otcijepiti,
Bosnjaci se nisi "otcijepili" od Jugoslavije, SFRJ je prestajala postojati zbog HR&SLO i onda mozes birati nezavisnost ili zivot pod Milosevicem. Trece nema. Naravno po tebi je ovo drugo bilo pametnije jer bi vladao mir i prosperitet. Srbi su bili "vecina" samo u regijama tako da ni to nije vrijedno spominjati? Ili to pravilo vazi samo za Albance?

To pravo su imele republike i ne narodi i to su svi naradi shvatili.... osim jednog koji je zaratio sa ostalima. Sa Slovencima, sa Hrvatima, sa Bosnjacima, sa Albancima, ....

To oni ne kontaju ili se prave ludi. Zato ih treba stalno opminjati da je Bosna starija i od srpskog i hrvatskog naroda u njoj, i da se drzave nece prilagodjavati srpskom narodu kako oni misle. Po njihovom misljenju drzave trebaju mjenjati svoje granice jer pobogu Srbi zive s druge strane granice. Oni misle da drzava koja je stara 1000 godina treba nestati , ili bar promjeniti svoje granice zbog njih, a ne da oni moraju postovati drzavu u kojoj zive, i jos im data konstutivnost, bili na sviom mogucim vodecim pozicijama, i dazba sve.
Po njihovoj logici da se slucajno naseli nekoliko stotina hiljada Srba na jugu Kanade i sjeveru SAD, trebalo bi izbrizsati granice i SAD i Kanade jer pobogu svi Srbi treba da zive u jednoj drzavi.
Naravno ovakva sranja prolaze samo u BiH zahvaljujuci postojanju politicara posrbica koju predstavljau Bosnjake u dejtonskoj BiH, pocevsi od najveceg koji im legalizova zlocinacku tvorevinu i sve svede na stvar pojedinaca, Aliju, svi ostali normalniji narodi od nas su im rekli "sikter".
LaBomba

#424 Re: Šta da nije bilo rata 90-tih?

Post by LaBomba »

sreten75 wrote:
Dozer wrote:@sreten75
Usput receno, pogledaj malo bolje po tom Zvorniku... putokazi bas i nisu na cirilici, natpisi na radnjama su vecinom latinicni, kao i s one strane Drine, u Koviljaci, Loznici, itd.. Na granicnom prelazu s nase strane ja ne vidjeh srpsku zastavu, nego samo onu BiH (ali, ovo je vjerovatno do nekih unutrasnjih politickih trvenja). Da, struju placas u RS, zdravstvo je takodjer RS, kao i zeljeznice i sl., ali - ta RS je i dalje samo jedan dio BiH.
To kkakav i ciji ti pasos imas nije do nekoga drugog, nego samo do tebe ;)
kako nisu,,od bn do trebinja sve putokazi na cirilici,natpsi na radnjama e to je vec do poslodavca tj privatnog lica drzavna predizeca su na cirilici
na svakoj granici cim prodjes granicu ima tabla
dobro dosli u rs
ne sporim ja da je rs u bosni i hercegovini,sto se mene tice nek ostane jos 100 godina
ja samo hocu da kazem da ljudi u federaciji imaju pogresno misljenje da srbe u rs to nesto mnogo mori
jel srbi u rs se osjecaju svoj na svome i gledajuci svaki zivot obicnog covjeka,drzava bih sa njim nema nista,ako hoce da se lijeci,brine se zdrastvo rs o njemu,struju placa rs,grijanje placa rs,o sigurnosti se brine rs,plate isplacuje rs,penzije isplacuje rs

Kao prvo to sto spominjes cirilicu kao neko sredstvo srpske dominacije u etnicki ociscenim dijelovima BiH je smijesno, jer niste vi SRbi tvorci te cirilice nit je to samo vase pismo, a drugo "mori" vas to sto zivite pored masovnih grobnica, i niste "svoji na svom", nego na tudjem.
sreten75

#425 Re: Šta da nije bilo rata 90-tih?

Post by sreten75 »

kakve su to price da je bosna starija od srba i hrvata u njoj ,srbi i hrvati su ove prostore naselili u 7 vijeku,
bosna je starija od turske okupacije to je tacno.
srbi u rs se osjecaju kao svoj na svome,a sad cao vise ne komentarisem ovu temu
Post Reply