VjecitiStudent wrote:OldMayor wrote:Sta cemo dole s ljudima na Dobrinji i Ilidzi, avioni im zuje po cijeli dan?
Sta cemo sa onima u Butmiru smrde im krave?
Sta cemo sa onima u Doglodima, potopi ih bosna svake godine?
Jarane, svako placa neku cijenu.
Marijin Dvor je centar grada i namjerava se pretvoriti u poslovnu zonu. I bas me iskreno boli qrac za nekoga ko zivi u stanu od 250.000 KM hocel moc zaspati ili nece.

I generalno pola stanova ondje na Marijin Dvoru je vec pretvoreno u poslovne prostore. Obidji malo onaj dio pa ces i sam vidjeti.
I krave i avioni i Bosna su bili tamo prije no što su se naselili ti kojima to eventualno smeta.
Ovdje je upravo obratno.
Jel, a sta smo trebali, skuciti se od carsije do marijin dvora, napravit milion nebodera, pa cemo svi tu zivjeti?
Firme sa sjedistima lete u centar i to je tako. Takva je trenutno potraznja. I opet ti kazem pola stanova ondje su vec poslovni prostori. Nisam ih sigurno ja prodao firmama ili izrentao.
Kome se ne svidja, nek ne zivi ondje i kraj price.
Isto vazi i za ove na Dobrinji, Doglodima ili gdje vec. Ako ti se ne svidja, imas milion naselja, biraj gdje hoces. Ali mi je glupa logika, ono eej pa ja ovdje zivim, a ti mi ekran napravio. Hebe se investitoru za tih 5-6 baba u onoj zgradi preko puta.