Not My Idea wrote:ExNihilo- ako se ikad igdje kandidujes ili prijavis gdje ce narod birat- mani se tog nadobudnog tona, toliko odbija da se tvoji postovi ne mogu citat. Dosla sam do pocetka onog gdje si "secirao" i odustala. I de ziv bio, pricaj Bosanskim jezikom, imamo mi za svaku tu stranjsku rijec-nasu.
Prvo, to što je tvoj koeficijent verbalne inteligencije limitiran na "cica i maca konverzacije" i što ti je vokabular u potpunosti determiniran desetinama hiljada (ili stotinama?) nakucanih postova, te guzicom izlizanom blejeći u ekran, ne znači da je ne pričam Bosanski jezik, već da je tebi krajnje vrijeme da pročitaš nešto mimo "Ljubav & Sex" podforuma. Drugo, niko te ne tjera da čitaš moje postove. Njihov ton niti sadržinu, sigurno, neću prilagođavati tebi. Treće, ako imaš nešto da kažeš o sadržini mojih postova, bujrum. Ali, naravno da nemaš. Jer, iako si omniprezentna (

) na forumu, ne znam da si ikada napisala makar jednu rečenicu koja bi se mogla smatrati iole racionalnim postom. Možda uspiješ u narednih milion postova. Mislim da je prvi korak naučiti razlikovati facebook i forum. Sretno!
costacurta wrote:ExNihilo wrote:
Nije rod, nemam nikakvu "vezu" s čovjekom niti interes. Najiskrenije, bez trunke ičega drugog, poštujem ga isključivo zbog znanja, koje sam imao priliku vidjeti. To je sve.
Brate kakvog znanja?
Lik je ostavio firmu u dugu od preko 50 miliona (dugoročne i kratkoročne obaveze) i ispalio se. Stručan je u onom dijelu gdje je uspio isposlovati da mu daju otpremninu od 40k i tu ga cijenim.
Šta pričaš ti? Dugoročne + kratkoročne obaveze, kada je Polić stigao, iznosile 56 miliona. Nakon što je otišao iznosile 54 miliona. Podaci preuzeti iz zvaničnih finansijskih izvještaja Bosnalijeka.
costacurta wrote:Možda te opčinilo to što je elokventan, nosi Armani naočare, vozi auto i ima vikendicu na Poljinama ali ne'š vjerovati i ti i ja bismo bili isti takvi stručnjaci da se zavalimo 50M u kredite.
E, u pravu si. Kada sam rekao "znanje", pod tim sam, ustvari, podrazumijevao Armani naočale.